189
A legjobb dolog ami történt veled ma
-
#29 jobbulást -
#28 1 hónap után kb végre elértem a buszt és nem akkorra értem le a buszmegállóba, mikor épp elindul a rohadt :( -
#27 38,7es maximum láz -
#26 Séta a Kedvesemmel+a többi... -
#25 amúgy ha azt nézzük mindennap dugok :D tehát minden nap beírhatnám hogy dugtam azt kész :D mert az sztem elég jó dolog XD -
#24 hogy hallgatthattam a zenéimet (ma szar napom volt) :D -
#23 jó topik
találkoztam egy szép lánnyal today, meg motorozhattam egy jót, más érdekesség nem volt. -
#22 Az előbb végre megijedtem a F.E.A.R.-en. Azt hittem már sosem lesz félelmetes:D Most meg jól beszaratott:D -
ZsirosKenyer #21 VTEC just kicked in, Yo! -
Kalozoner #20 ja most látom hogy ma napra vonatkozik, akkor 2 mondat törölve, jó lenne vipnek lenni... -
#19 Csudajót szeretkeztem. :) -
Kalozoner #18 full másnaposan ágyban fekve laptoppal kockulni commandos 2-vel (ma ez volt)
komolyan: barátnővel eltölteni egy napot, hogy 1 percet nem unatkozunk...
-
Hydroceph #17 legszarabb: reggel fel11kor hivtak vmi reklamszarsaggal hazi telon
Legjobb: most jön, 4 energiaital mellett a kockulás [ez csak mára, mivel mai napom semmis volt] -
#16 ugyan ez.. csak az az a sazr amikor fingassz és ki lóg a nyele:D -
Ronny #15 megidézted előtte? -
gyuri12 #14 A számból vetted ki a szót.
8 órától 2-ig nem volt könnyű benntartani az anyagot,folyamatosan rajzolt a vége.:D -
#13 Miután reggel felkeltem, visszaaludtam még 10 percet. Az a 10 perc mennyei volt. -
#12 amikor végre kiszartam magam suli után -
#11 -
#10 ööööööööööööö. nemtom. ja igen! két hét után le bírták fénymásolni az érettségimről a törzslapot -.- -
#9 Töriből feleltem 4-esre, délután dugtam 1 jót asszem ennyi :D -
#8 asszem egész jól sikerült a töri doga... -
#7 SÖR
MTB
meg lamellás koronggal ledzsuváztam egy csövet, amiből ruhatartó fogas lesz... -
F1re #6 egy ora alatt kaptam 2 1est de egy 5ost is :P mellé -
Stupid Peach #5 sikerült három jegyet beíratnom..:D -
#4 bizonyságot tettem egy cigány származású embernek Jézusról. -
#3 a tablófotózás h nem röhögtettek közben.. :D -
#2 és nektek mi volt a nap csúcspontja pozitív értelemben? -
#1 Hajnali fél négykor sikerült felkelnem