Forgatásra készen áll a Resident Evil 4.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(én annak idején ps-en játszottam kb. fél órát a játékkal) a filmek igazi véres-brutális-látványos cuccok, röhej, de a kaptárt még 10x-re is végig tudom bambulni, ha valamelyik adón elkapom este. a 2. részért kár volt, azt jól elbakták. a 3-ban meg fröccsen aminek fröccsenie kell. 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én különbséget teszek a játék és gém között. Ezért tecettek eddig a mozi filmek. Könnyû estis popcorn-os fíling. Csak így tovább. Nem várom el, hogy a játékhoz hasonlícson, mert profittermelésbõl él minden producer.
Fákjúal!
Meg kell mondanom, nekem nagyon bejöttek a RE filmek. IGaz ami igaz, ha maradtak volna kb 80-90%-ban hûek a játékok sztorijaihoz, biztosan jobb filmeket hozhattak volna tetõ alá a készítõk.
Ezt a szuperhõsködõs jovovicsos balfaxságot el kéne felejteni,a Resident Evil cím sárbatiprása az egész....
Amit Nemesis-el mûveltek egy vicc úggy ahogy van csakúgy mint Jovovics karaktere...
Amit Nemesis-el mûveltek egy vicc úggy ahogy van csakúgy mint Jovovics karaktere...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nekem a 2 rész jött be de nagyon, utána az 1, a 3 rész meg nagyon béna volt.
http://avp2010.b13.hu/
a 2. rész szánalmas volt, viszont az 1 és a 3 tetszettek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az animáció kenterbe verte a folytatás prezident debil filmeket.
Szintén. Tokió jó hely (mármint látványban)
A második szerintem is gyengébb volt, mint a többi, bár néhol voltak benne kemény szövegek.. A legjobban eddig a 3. tetszett.
A második szerintem is gyengébb volt, mint a többi, bár néhol voltak benne kemény szövegek.. A legjobban eddig a 3. tetszett.
https://twitter.com/foodlfg
Én a játékkal kb. negyed órát játszottam (az összessel összesen 😊 ), így nem játék irányban elfogultként azt mondom, szerintem jó volt az 1-3. Én is várom az új részt, kíváncsi vagyok milyen történetet hoznak ki belõle. Tokyo amúgy is gyenge pontom 😊
én azért várom 😊 bár az animációs film jobban bejött, közelebb állt a játékhoz