13
-
Tsol #13 De legalább jól néz ki az idősebbik csaj -
#12 u.i.: Ha a 20th Century Fox -nak köze lesz a filmhez akkor még szarabb lesz mint az első kettő. -
#11 Őszintén megmondom nekem a könyvek után szenvedés volt végignézni a filmeket :( -
lamer the true #10 Maradjunk a tárgynál! A narnia egyszerűen rossz. Bár csak a filmeket láttam a könyveket ezek után biztos nem olvasom el. Ha gyermekfilmként harangozták volna be ok, de felnőtteknek kissé bárgyú. Az elődök miatt megemelkedett ingerküszöböt sehol sem lépi át. És hát hogy is mondjam sehol egy jó kis fő gonosz vagy legalább pár fordulat. -
#9 :)))))))))))
LOÁL, mi a tököm került volna abban a 3 szereplős, robotcápás filmben 125Millába????? -
winnie #8 a cápa kemény 7 millió dollárból készült és épp ezért írtam le, hogy a T2 ktgvetése ma mennyit ér. -
bitbandita #7 Nem hiszem, Spielberg Cápája pölö 125milkából készült, 1975-ben... meg azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a Dollár nem annyit ér most mint akkor. -
winnie #5 magyarul fogalmani pedig később megtanulok, de a lényeg azt hiszem átjött:) -
winnie #4 így van, de 102 millió, amiből elvileg készült és 204 milliót hozott, ami mai pénzre átszámítva a gyártási költség 175 millió volt (a bevétel pedig 350 millió). -
#3 Amikor a T2 készült, akkor a 70M még rekordöszegnek számított. -
hardstyler #2 A t2 annak idején rekord összegböl készült, és nem hinném h 70 millióbol. -
Aldo Moro #1 Azért 140 millából is össze lehet hozni tisztességes filmet. A T2 annak idején 70 misiből készült. Mennyi lenne az most?