28
  • Flint Sullivan
    3-D-s Fűrész? Eddig tetszik. Fűrész 7? Már nem.
    A Fűrész széria elkötelezett rajongója vagyok, de nekem az a véleményem, hogy a hatodik résszel BE KELLENE FEJEZNI! A remek trilógia után jól sikerült negyedik ötödik is kellemes volt, a hatodikat is nagyon várom, de hogy tudnák folytatni ezt? Nem tudom. Engem eléggé lesúlyt a hír, hogy folytatják tovább, a végén még tényleg tönkre teszik a sorozatot. A Fűrész VI-ra még ki lehet lőni az ötleteket, végleg összekapcsolhatják a mitológiát, erre egy hetedik hogy kontrászhatna rá? Én nem örülök, bár a 3-D-s technika ötlete a sorozatban érdekes gondolat.
  • InterFoxSOFT
    7??????
    Jézusom, én már az 1-et is a felénél hagytam abba.
  • god25
    Szeretem a horrort, de mint lentebb írták inkább lehetett volna belőle -ezek után- sorozat is... Ez már a sokadig évad 7. rész...
  • Etinger
    Pont a Karib? :D Pedig az 3-kal együtt ad teljes élményt a történet miatt :) Amúgy értelek ám, és igazad van. Ami nálam érdekes...:
    Fűrész 1-2 tetszett, 3 nagyon nem, de adtam egy esélyt a 4-hez ami jobban tetszett mint a 3 sokkal, de 1-2 szintjétől messze volt... 5-nek nem tudom adjak-e esélyt, mert első 5 perc alapján nem tetszik, hogy nincs benne valami újítás... Amúgy igazán egy rajongó tudna őszintén nyilatkozni a filmről, aki mindet megnézte, és elhívatott :) Ő jobban nyomon követheti a sorozat mélyrepülését... Bár 4. mondom, sokkal jobban tetszett mint a 3, és szerintem a sorszáma volt az, amiért az általános kritika nem tartja jobbnak az előző résznél...
  • PrisonMan
    Te tudod miről belélsz?! :D

winnie alatt én is leírtam, hogy ha nem tetszik minek nézik.. Számukra időpazarlás, utána meg jönnek ide, hogy "húú de szar a film, mások mit esznek rajte?".
    Akinek tetszik nézze, akinek ne az hagyja abba.

Kb ennyi, ezt most buktapírty szolnokboy, winnie nem okoskodik, csak leírja a véleményét
  • bmw
    Mar az 5 is eleg gyenge mit akarnak meg...
  • Szolnokboy1
    "fel vagy háborodva, a karcsiszemüveg mögött piroslik a dundi orca, cuki"

ez tetszett, habár én nem személyeskedtem és leírás sem jó, de hagyjuk. :)

"mivel a témához értelmesen nem tudsz hozzászólni, ezért a másikra reagálsz"

igazából tudnék reagálni érdemben is a kommentjeidre, de nem teszem, mert már megtettem kismilliószor. igazából lényegtelen, hogy ki mit mond, te leoltod (vagy legalábbis megpróbálod, sajnos sokan hagyják magukat), senki másnak, soha nem lehet igaza, csak és kizárólag neked. mindenkit lenézel, aki egy picit is tájékozatlanabb nálad, nagyobb baj, hogy azt is lenézed, aki tájékozottabb. hiteltelen vagy, fogd fel végre! ha meg szerinted ennyire igazad van mindenben, akkor nem értem, hogy miért nem a magyar országház nevű szemétdombon kukorékolsz (ha így van, bocsi), ott gyakori az ilyen tudálékos ember, ahelyett, hogy az általad lenézett és véleményed szerint tudatlan lényeket osztod ki.
  • HuAn82
    Eh...Aladár megint osztja az észt.
  • winnie
    látod, saját szemedben a szálkát sem. tipikus amatőr hiba.

én kommentelek (te ezen felhúzod magad, fel vagy háborodva, a karcsiszemüveg mögött piroslik a dundi orca, cuki), te viszont "fasznak szól bele mindenbe"-módra azért szólsz, mert én szólok - mivel a témához értelmesen nem tudsz hozzászólni, ezért a másikra reagálsz (tipikus exhibicionizmus, ilyenkor privát mélben egyszerűbb dühöngeni)

szóval nem vagy jobb, csak idegesebb:) (ilyenkor tényleg mindig előttem a kép, ahogy a másik ott fújtat a monitor előtt, hogy most de beszólt a nagyoknak. a fújtatást a káromkodásból következtetem, az a vörös fej, az idegesség jele.)
  • winnie
    ó, bár igazad lenne, de sajnos heti 6-12 film a menü:( de akkor félreértettél. én nem szólok le senkit, aki leszól valamit. én csak azért szólok le valakit, mert olyat néz, ami nem tetszik neki. (azt is azért, mert rettentő buta időpazarlás, 1. bármi jobbat ,értelmesebbet lehetne csinálni helyette, 2. ha már mindenképp nézni akar valamit, akkor nézzen egy olyan filmet, amit nem ismer vagy, amiről tudja, hogy bejöhet vagy ami elismer vagy valami régi kedvence. (ez ugyanaz a rém zombiszerű jelenség, mint a sorozatoknál, amikor az embert annyira behipnotizálják, hogy ahelyett, hogy váltana egy sokkal jobb sorozatra, a régivel szenved, mert "ha már elkezdte" meg mert "tudni akarja, mi a vége."

oké, tegye, nem az én dolgom, de ha távirányítható ÉS még panaszkodik is, hogy milyen rossz az, amit néz, akkor...
  • Szolnokboy1
    "Olybá tűnik, hogy Te a nagy tudásoddal alig nézel filmet"

akkor már ketten vagyunk. fasznak szól bele mindenbe?
  • neoG
    OFF: Olybá tűnik, hogy Te a nagy tudásoddal alig nézel filmet, viszont habzó szájjal oltasz mindenkit, aki leszól bármit is:)))
  • Harkat 89
    Mivel én is is szerettem, és még mikor a 3. rész kijött rajongó voltam valamenyire, premirbe néztem,stb. Igaz a második rész már akor se tetszett csak a vágán azok a szép fordulatok, de maga a házban lévők sorsa nagyon nem kötött le. A harmadik rész tetszett, negyedik ott már szinte kilehetett találni mi lesz, kivéve azt az idősíkos dolgot, az tetszett, de atól film nem anyira, de jobb mint a kető. Ötödikbe pedig már szinte minden kitalál az ember, bár még ez is jobb volt mint a 2. És lesz 6-7 megfogom nézni, igaz már tuti nem moziba mivel nem várok semit, és így utólag aztmondom hogy beértem volna egy első részel is ha ott hagyták volna abba, mert tényleg részemről csak butítják. 3D efektek meg ha már full szar a történet, sokat nem dob rajta.
  • winnie
    de most komolyan, nekem eszembe nem jutott megnézni például a..., a..., a..., hol egy példa? aaa karib tenger 3-at, miután a kettő olyan lett, amilyen, ergó nem tudom, hogy a 3. milyen. lehet, hogy baromi jó. de itt meg, nem tetszik neki, gagyinak tartja, de zombi a lelkem, mert nem bírja megállni, hogy nézi. felfoghatatlan.
  • Etinger
    Jajj má' winnie....
  • winnie
    ".Utána már csak vér, és egyre gagyibb már a vér."

és mégis nézed. ez mindent elmond rólad:)
  • PrisonMan
    Harkat 89: "Hova húzák már ezt a filmet is, az 1-nél kellet volna abbahagyni, de még aztmondom hogy jó 5 rész megvolt, kibírtuk, elég."
    Nonix: "Kezd elmenni ez baratok köztbe.. be kell valljam nekem az utolso reész is tetszett, de a problema az az hogy nem sorozatot kéne adjanak."
    Aldo Moro: "Logikátlan az egész és átmegy szépen lassan gagyiba."
    xizor: "Az első részre még ráis lehet húzni, hogy szólt valamiről.Utána már csak vér, és egyre gagyibb már a vér. "

Ha szerintetek szar akkor minek nézitek???
    Komolyan mondom ezek az emberek teszik belém az ideget, hagyják meg a rajongóknak a filmnézést... Miért fáj nekik a más (film) sikere?
  • Reg5
    Te értelmezted rosszul. Nem azt írta, hogy a Fűrésszel együtt minden filmel megbuknak, hanem Fűrész mellett... A 2 nem ugyanaz ;)
  • xizor
    Az első részre még ráis lehet húzni, hogy szólt valamiről.Utána már csak vér, és egyre gagyibb már a vér.
  • Szolnokboy1
    a véres valentin 3d-re elmegyek. első 3d-s moziélményem lesz, szal várós! :)
  • tttttom
    Sztem ez a fűrész nagyon beteg egy film...

Már bocs, ha megsértem a rajongókat csak elmondtam a véleményemet a filmről.

Nem azt mondom, hogy szar lett a film, de a jelenetekről annyi a véleményem, hogy a kreáloja valami erőset szívhatott aminek következtében leírt sok beteg dolgot...
  • kukacS3K
    ez a Véres Valentin 3D rohadt szarul hangzik magyarul
  • scagnetti
    "érdekes hogy a Fűrész mellett az alkotók minden más filmmel rendszeresen megbuknak"
    Javítsatok ki ha tévednék, de én úgy tudom hogy a Fűrész filmek sikeresek
    Vagy csak én értelmezem rosszul Tibor írását?
  • Stonee
    Fűrész 7... 3. után hagytam abba. hány részes lesz az első évad !? ;)
  • Nonix
    Kezd elmenni ez baratok köztbe.. be kell valljam nekem az utolso reész is tetszett, de a problema az az hogy nem sorozatot kéne adjanak. inkabb eygedi filmet csinalnanak...
  • Harkat 89
    A Fűrész 14. része meg már 4D-s lesz. Hova húzák már ezt a filmet is, az 1-nél kellet volna abbahagyni, de még aztmondom hogy jó 5 rész megvolt, kibírtuk, elég. Erre még a 6. sincs meg de már egyből 7 -ről beszélnek. Én úgytudtam amúgy 6 részre tervezik, ezek szerint bőviteték ezt az információt. Hetedik részbe meg már Jigsaw utódjának, egyik utódjának utódja helyett a másik utódja fog szerepelni vagy mi?