17
  • bakagaijin
    #17
    Nekem tetszik, átállítottam a default keresőt rá, meglátjuk. Mindenesetre ígéretes és végre valahára nem kell két böngészőt futtatnom :).
  • gettoharcos2
    #16
    csak azt ne mondjátok, hogy majd a magyar rendőrbácsik fognak az ajtómon kopogtatni , azért hogy ejnye-bejnye miket keresgéltem én a google keresőben , meghogy majd mindjárt el is dádáznak érte...
  • gettoharcos2
    #15
    és ha a google eltárolja az IPmet (?) akkor vajon hova sz*rjak? már ha egyáltalán akarom hogy a saját IP-met lássák...
  • Griphons
    #14
    "...az IP-címek mellett a süti fájlokat sem tárolják el."
    de jó, mert a "süti fájlokat" - milyen szép magyar nyelvi botlás - mindig a felhasználó tárolja el, és nem a webszerver. Csak hogy kukacoskodjak...
    Dinamikus IP mellett magasról teszek rá, hogy letárolják az IP-met. Egyébként attól, hogy eltárolják csak a pedofiloknak, meg a nótórius warezelőknek kell fosniuk. Nos, ők féljenek is!
  • Lazarus
    #13
    Használd az angol googlet
  • Ferrer
    #12
    Nekem a Live tetszik egyre jobban, képeknél legalábbis sokkal többször hoz ki tényleg kapcsolódó képeket, amikor a Google csomó baromságot is kidob.
  • kvp
    #11
    "Számításaim szerint TEMP-ként elég kell legyen 4TB."

    A google ennel valamivel tobb kapacitassal rendelkezik, sokkal tobbel. A web letoltesehez is eleg nagy savszelesseg kell, es le kell tolteni, hogy indexelni lehessen. Ha barki kepes lenne teljesitmenyben, tarteruletben es szavszelessegben utolerni a google-t, akkor megtenne. Jelenleg ott tartunk, hogy a google-nak sajat eromuvei vannak a szerverfarmok ellatasara es sajat tenger alatti kabelei, hogy a szervertelepek eleg savszelesseget kapjanak. Es ok tenyleg megprobaljak letolteni az internetet (bar eddig meg nem sikerult 100%-ban). Csak a rendszerukkel keresheto szavak egymas melle leirva tobb mint 4TB-ot adnak ki. Sajnos ott tartunk, hogy a google rendszerenel kisebb megoldasok meg a kozelebe sem tudnak erni a hasznalhato mukodeshez szukseges adatmennyiseg tarolasanak.
  • HabibX
    #10
    Srácok nincs semmi gond. Nemrég készült el WD 2TB-os lemezeivel.
    Na ha ebből veszel 2-őt 2x65 ezer FT kábé,tudom ez kicsit
    soknak tűnhet de valaki keresni akar vesz. Mert Web indexhez
    thát néha megfelelő dolgokra rá akartok keresni, akkor
    megéri annak. Program is kell hozzá természetes. Web Crowler
    Netes kereső bot, van saját készítésre való programkészlet is.
    Source Developer Kit. Namost példa: Keresed Mckinnont
    Programba kifejezés:Mckinnon
    mód:teljes egyezés
    (túl sok találat miatt)
    protokoll:HTTP
    hely:a-b minden domain

    Na lesz így TAG információd, szövegnél írva, fájlnév.
    Viszont sokáig tart, de keresel, kell mi a gond.
    Számításaim szerint TEMP-ként elég kell legyen 4TB. Természetesen
    rendszeresen nézed mit talált, rendszertől függően mondjuk
    12 óra.
  • Lost Lont
    #9
    Nekem pont az egyik rossz tapasztalatom volt az, hogy a Google egy jó ideje már magától megnézi, hogy milyen országból keresek (ez nem a felület nyelvénél gond, ott jól jön), de ha beadom neki, hogy minden ország lapjai között keressen, és nem azt adom, hogy a magyar lapok között, akkor mi a fenének rakja elsődleges prioritásúra a magyar lapokat?
  • B0nFire
    #8
    A Google sem kimondottan, viszont világviszonylatban keres! Az efféle kulcsszó vagy keresőkifejezés pedig ugyanúgy megtalálható az olasz tartalomban, mint a franciában.
  • passatgt
    #7
    mivel nem magyar
  • Carloska
    #6
    pedofiloknak van kitalálva....
  • B0nFire
    #5
    Na, most kipróbáltam csak kíváncsiságból. A "photoshop tutorial" keresőkifejezésre a Google találatában az első helyen szerepel a tutorial.hu, az Ixquicknél a fasorban sincs. Holott authority site. Szóval egy póbálkozásra 100%-ban jobban teljesített a Google nálam. Ettől kezdve részemről feledhető a próbálkozás. Jobban bízom a Google-ban egyelőre.
  • szily3
    #4
    jaja de google miert kezdett baszakodni??? hogy dogolne meg az osszes fejesuk X(X(X(X(X(X(X(
    amugy telleg eleg frusztralo erzes - pedig n vagyok se terrorista se allamellenseg - h a google masfel evig - ha jol emlekszek - eltarol minden az IPmhez kapcsolodo adatot.
    AZ QRVA ANNYOKAT A DRAGAKNAK!!!
  • metaljesus
    #3
    hát gugli pont az elmúlt fél órában kezdett szarakodni a "veszélyes oldalakkal" és nem hajlandó elsőre semmit megnyitni, szóval jobbkor nem is jöhetett volna :D
  • hpteso
    #2
    és akkor most ezért kéne ezt haszáljam ?
  • hodobaj
    #1
    Jó elgondolás de az oldal nagyon lassú.