Bolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs esetleg szó valahol arról, hogy készülne második rész?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bolt volt szerintem hagyni kellett volna végülis az a neve a kutyusnak,
minek kellet átnevezni ezt én sem értem hm....
The Dark Night, Narnia 2, Hancock, Fűrész 4, Mamma Mia, Kungfu Panda, Harry Potter I.E. 10.000, oriás plakátok kb 120x175cm, ha valamelyik érdekel:>>> **[email protected]**
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ha Bolt marad a címe az elég béna, mert "mindenki" a sarki ABC-re gondol. Legalábbis, aki nem ûzi alapszinten az angolt.
Bolt > (villám) > (áram) > (feszültség) > Volt
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"You are fucking crazy people!\"
amúgy aki 3d ben nézné meg egy jó tanács ne nyúljatok a lencséhez 😄
nekem sikerülta film elején össze tapizni az egyik lencsét és akár hogy suvickoltam csak még jobban összemaszatoltam így a bal szememre picit homályos volt és elég zavaró is 😞
de amúgy hatalmas fenomenális egy múúúvi 😊
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
jó a hörcsög mikor mondta : - ...akkor hozom a gömbömet ! 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]