Bolt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nincs esetleg szó valahol arról, hogy készülne második rész?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

zoliii
a filmben lévõ magyar dalokat hol vagy honnan lehet meg szerezni?

A film szerintem nagyon király lett, de számomra csak angolul nyujtott szorakozást a magyar szinkron sajnos elég szánalmasra sikerült (persze ez én magán véleményem😊Zeusz:A zene címe "Barking at the moon" (Jenny Lewis-tol)😛
Aquir
3D-be láttam tegnap. Azelõtt még nem néztem ilyen technikával filmet, jó volt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

NeverwinterKING
ha innen nézem akkor már is jobb. 😄
elsõre elég fura volt :/

\"You are fucking crazy people!\"

zsutyesz
ja, de a filmben nincs, majd nézd meg 😊

Ale Alonso! poppe fan club™

Fido4life
én azon csodálkoztam hogy a filmet ajánló poszteren a lánca is Volt-ra volt át PS-ezve.. Rögtön azt hittem hogy eredetileg is az a neve.

Hát elég nagyott bukik szerintem ez a film

Bolt volt szerintem hagyni kellett volna végülis az a neve a kutyusnak,
minek kellet átnevezni ezt én sem értem hm....

The Dark Night, Narnia 2, Hancock, Fűrész 4, Mamma Mia, Kungfu Panda, Harry Potter I.E. 10.000, oriás plakátok kb 120x175cm, ha valamelyik érdekel:>>> **[email protected]**

zeus89
Valaki megmondaná mi a filmben szereplõ zene cime, mikor Volt utazik ... PLS ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Nem annyira szerencsétlen fordítás, vagy inkább ferdítés. Kell egy 15 mp, mire beugrik mire gondolhattak.

Ha Bolt marad a címe az elég béna, mert "mindenki" a sarki ABC-re gondol. Legalábbis, aki nem ûzi alapszinten az angolt.

Bolt > (villám) > (áram) > (feszültség) > Volt

Palinko
nekem is nagyon tetszett.
NeverwinterKING
😄

Lord Nomak
Ez tökjó, mondjuk én amennyit moziba járok azt se tudtam, hogy létezik ilyen nálunk xDD De lehet megérné erre befizetni.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

fook
aranyos kis egyszer nézhetõ kategória szerintem 😊 Volt pedig úgy lett hogy oroszos volt a fordító 😊 és b-bõl lett volt 😊 vagy fizikus 😄

NeverwinterKING
én azt nem értem, hogy a szerencsétlen magyarok, h tudták a címet Voltra fordítani? :S

zoliii
Ez a 3D, nem az a piros-kék lencsés szemüveges változat. Ez inkább egy hologramos változat. 2 film szalagból áll össze az IMAX film, olyan mintha a szereplõk elõrébb lennének a vásznon, a háttér pedig mögötte van. IMAX élmény a lényeg 01:21-nél kezdõdik 😄 Corvin moziban az Imax filmre a jegy: 1590ft.

kemszi2
egész jó kis film<#eljen>
Fido4life
Engem pont a hörcsög idegesített legjobban 😄 Emiatt a 3D-s verzió miatt érdemes megnézni moziban is ? Mert én azért mégis csak már kinõttem az ilyenekbõl, hogy moziban nézzem õket 😄

én tegnap este néztem meg arénában. és hát a hörcsög a legnagyobb benne szerintem 😄DD
amúgy aki 3d ben nézné meg egy jó tanács ne nyúljatok a lencséhez 😄
nekem sikerülta film elején össze tapizni az egyik lencsét és akár hogy suvickoltam csak még jobban összemaszatoltam így a bal szememre picit homályos volt és elég zavaró is 😞
de amúgy hatalmas fenomenális egy múúúvi 😊

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

zoliii
én ma néztem meg a film 3D-s változatát és nagyon király volt csak ajánlani tudom.

Tyler1
én is láttam már kb 2 hete 😄 nagyon szórakoztató film, tuti kikapcsolódás hétvégére! és a hörcsög......nagyon kitalálták XD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ennyire ne unatkozzatok

Palinko
már nekem is megvan estére megnézem aztán ha nem felejtem el véleményezem 😊
Lord Nomak
Most néztem meg a hivatalos oldalt meg a trailert, baromi jó lehet. 😊 Szerintem ez is egy olyan film lesz, hogy ha megjelenik dvd-n megveszem. (Igen gyüjtöm a dvd-ket az eredetiket 😄)

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

3Error
nekem is nagyon tetszett.
jó a hörcsög mikor mondta : - ...akkor hozom a gömbömet ! 😄

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Carloska
aranyos film voltt énis pont most néztem meg 😄

desigo
18:00-ra jegy foglalva
várom már <#eljen>
Fido4life
Nos mivel álom ma éjjel se jött a szememre, gondoltam megnézem Walt Disney új animációs filmjét, mert olyan jó pofának tûnt a Kutya 😄 (nomeg kellet valami ami elfeledteti a Max Payne által okozott rémálmokat) Egész jó kritikákat olvastam róla, és így végül elmondhatom hogy nem bántam meg, talán a Toy Story óta nem találkoztam ilyen szórakoztató animációs filmmel. Persze a szokásos Disney-s sablonok jelen vannak (elvégre gyekeknek készült), de egy könnyed kikapcsolásra bõven megfelel, nomeg John Travolta kutya szerepben külön érdekesség 😄 Errõl a 3D-s verzióról mesélhetne nekem valaki, ha esetleg volt vele tapasztalata..