Oscar-díjas színész ugrik be a Vészhelyzetbe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, hát az életben még én sem láttam. eddig a hollywoodi sztárok közül csak nagyon kevéssel sikerült az életben is "találkozni"... attól függ, mit nevezünk annak... Madonnát, Antonio Banderast és Johnatan Pryce-t már szinte testközelbõl láttam élõben az Evita forgatásán. hát, kb. ennyit tudok felmutatni, úgyhogy ne aggódj, nem nézünk le, amiért még ez életben nem találkoztál susan Sarandonnal... 😊

senkinemertemmit.blog.hu

IMYke2.0.0.0
"Amúgy 21 éves vagyok, szóval a fiatalabb korosztály közül is akad olyan ember, aki ismeri."
S ennek személy szerint kifejezetten örülök. Márcsak azért is, mert ez azt jelenti, hogy nem csak okádék effekt orgia filmeket nézel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az m1 vagy a TV2 (?) vetítette ezt pl. tavaly: Stepmom - a film 1998-as.
Susan Sarandon (rákos anya)
Ed Harris (apa)
Julia Roberts (mostohaanya)

TV2 (?) idén: The Client - a film 1994-es
Susan Sarandon (ügyvédnõ)
Tommy Lee Jones (ügyész)
Anthony Edwards (SS ügyvédbojtárja)

m1 tavaly: Lorenzo's Oil - a film 1992-es
Nick Nolte (férj)
Susan Sarandon (feleség)
Peter Ustinov (orvos)

Thelma & Louise - a film 1991-s
Susan Sarandon (Louise)
Geena Davis (Thelma)

The Witches of Eastwick- a film 1987-es
Susan Sarandon (Jane)
Michelle Pfeiffer (Sukie)
Cher (Alexandra)
Jack Nicholson (Daryl - az "áldozat")

Csak pár példa volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

csuszi
kretén

MJ rulz Pink Team The Only One

ohhh...létezik olyan ember, aki nem ismeri Susan Sarandont?
Nagyon jó színésznõ, bár nem tartozik a kedvenceim közé. Körübelül 30 filmjét láttam eddig, ha nem többet. Szerinem te is biztosan láttál ezek közül párat csak nem jegyezted meg az arcát. A tv-ben rengetegszer vetítik a filmjeit.
A filmjeit meg ne $zarozd le, ha azt se tudod ki ez a nõ.
Amúgy 21 éves vagyok, szóval a fiatalabb korosztály közül is akad olyan ember, aki ismeri.
m minnifield
mondd, hogy 18 év alatti vagy, és elnézzük neked, fiatal vagy még, pótold be a hiányzó részeket és megsímogatjuk a buksidat.

m minnifield
ehh, thelma és louise mint szar...azért az internet nagy olvasztótégelye ám a sérült embereknek...az ekkora parasztokat még a tatuin is ledobja a hátáról.

Boldogok a lelki szegények.😛
zaki
ehh

aham szóval azért nem ismerõs, mert ebbõl a sok $zarbol egyet sem láttam 😄
😊

IMYke2.0.0.0
Gondolom, sötétített napszemüvegben nézel filmeket... vagy annyira fiatal vagy, hogy alig éred fel a számítógép billentyûzetét!
Tessék, válogass! - 1970-tõl filmezik masszívan.

a név ismerõs, de ezt a nõt még az életben nem láttam..