14
  • TeDDyRuSh
    #14
    Én is rendszeres nézője vagyok a sorozatnak. A pilot rész bár nekem sem jött be annyira (pl.skysrác), de azt alá kell írni, hogy a sorozat, a maga 22 perces epizódjaival, teljesen le tud kötni. Teljesebbé teszi a nagy mozifilmet, hisz részletekbe menően leírja magát a nagy háborút. Ki, melyik rendszer, bolygó és népek, közösségek miként élik ezt meg napi szinten és persze, hogy a klónseregeknek milyen extrém helyzetekbe kell belemenni a csata megnyerése érdekében. Komoly katonai akciókat, stratégiákat lemintázva mutatja be a sorozat, hogy a köztársaság a Jedik segítségvel, milyen küzdelem árán érik el céljaikat.

    Mindenkinek ajánlom, 5-65 éves korig:) Az elkészítésben minden korosztályra gondoltak, csak ezt néha tolerálni kell, de nem vészes.
  • m minnifield
    #13
    ebben van valami...(basszus)
  • kadar1
    #12
    Nekem Bejön a sorozat.Kíváncsi leszek a magyar szinkronra(ha nagyon szarul szinkronizálják akkor nem nézzem meg magyarul).Bízom bent , h jó lesz.
    Kint most adták le a Star Wars -The Clone Wars 15-dik részét. Az eddigiekkel megvagyok elégedve.
  • sandor8206
    #11
    persze hisz 31 éveseknek készült!
  • jAMEsbAUd
    #10
    En lattam a Clone Wars sorozatot, megvan DVD-n is, szerintem teljesen jo! Nekem nagyon tetszik a CN vilaga eleve es 31 vagyok, szoval azert hagyjuk mar ezt az "5-10 eveseknek" dumat... a 3D -s film viszont tenyleg nem ut meg semmilyen elvart szintet...
  • m minnifield
    #9
    nem láttad, nem is érdekel, de azért szar, mi? logikus.

    amúgy elég fasza kis sorozat, nem tudom milyen egetrengető orbitális megacsodát vár valaki egy kisklambóknak készített animációs sorozattól? én felnőttként is tudom élvezni pl. azt, hogy a rohamnosztagosok végre nem ágyútöltelékként szerepelnek, hanem némelyik epizódban szinte főszereplők.

    egy állítólagos star wars rajongó (csak tudnám mit jelent)
  • sandor8206
    #8
    CN készült sorozattól mit várnak emberek, mély emberi drámákat? Aki szereti nézze, aki nem az meg sztem fogja be, mert 5-10 éves gyerekeknek készült produkciót kritizál:-)
  • Loverman
    #7
    nem értem miért kellett a Cartoon Network-ön futott Clone Wars-ot ezzel lecserélni :S az teljesen jó volt, 3d meg minden sz*r nélkül
  • DarkEvilPiccolo
    #6
    "vannak, akiknek a torkán még az ilyet is le lehet nyomni"
    Hehe. Bekaphatod. ;)
  • kalapos01
    #5
    Valahol elég ciki, hogy az állítólagos sok Star Wars-rajongó, látva az előzetest, már meg sem nézte a filmet, amit összesen nem láttak annyian, mint egy-egy sikerfilmet az első napon.

    A sorozatot nem láttam, igazából nem is érdekel, de az sem nagy teljesítmény, hogy a 4 millió mozinézőből már a fele elvándorolt. De hát a lényeg, hogy vannak, akiknek a torkán még az ilyet is le lehet nyomni:)
  • DarkEvilPiccolo
    #4
    Tökéletesen egyet értek veled blitzy. Iszonyat jó kis sorozat ez. És nekem a felvezető mozi is bejött. És kétlem, hogy akkora bukás lett volna mint amekkorának Viktor-mester beállítja... De Viktor már csak ilyen. Úgy néz ki, nem elég nagy a szókincse, mert feszt ez a bukás szó jön csak ki a "száján".
  • Yutani
    #3
    Write-only, bazzer. :D
  • blitzy
    #1
    Hát Viktor, itt is elírtál ezt-azt: előbbi-utóbbi, kicsit megcserélted a kettőt. Feliratosan láttam az eddigi részeket, de azért már alig várom a szinkronos verziót! Szerintem iszonyatosan jól sikerült, tömény akció az egész sorozat. Aki viszont regényszerű forgatókönyvet vár tőle, az csalódni fog, hiszen átvezető sorozat ez a háborúról, kergetőzés az egész, ahol - természetesen, a Sith-ek bosszújához igazodva - a főbb karakterek mind túlélik az összecsapásokat. Talán ha rátértek volna egy teljesen ismeretlen mellékszereplőre, talán kerek sztorit is kihozhatak volna belőle. De talán azt majd az élőszereplős sorozatra tartalékolják, ott lehet kifejteni egy magányos jedi-túlélő bújdosását, sorsát.