11230
  • Szabi1991
    576ban egy hete 2ezer volt az tuti, elméletileg féláron vannak az EA játékok :D
  • [HUN]FaTaL
    Hol láttad 2k-ért?:O 576ban és CDGben is 4k-ért látom árazva.
  • [HUN]FaTaL
    :O Kedvenc pályám :D
  • Szabi1991

• ManoNegra
    ok thx :-)
  • Szabi1991
    A simán feltelepített, becsomagolt játék. :D
    A progival ki tudtod csomagolni a pár becsomagolt fájlból az adatokat, így lesz egy rakat mappád és rengeteg fájlod a shift mappában. :)
  • [HUN]FaTaL
    Gyári állapotban be vannak csomagolva a fájlok, ezeket ki kell csomagolni, hogy moddolni tudd.
  • ManoNegra
    hogy örültem volna ennek pár hete
  • ManoNegra
    mit jelent az hogy "úgynevezett becsomagolt Shift verziód van"?
  • [HUN]FaTaL
    Ja oks :)
  • Szabi1991
    én úgy vagyok vele hogy először kipörgetem a játékot 50es szintre ahogy azt kitalálták, utána majd próbálgatom a "fizika módokat" :D
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, elég lett volna címszavakban, de másnak még jól jöhet :)

Valami fizika modot emlegettek más topicban, érdemes felrakni?
  • Szabi1991
    Az eredeti legfrissebb leírás és a TCM fordítása alapján összedolgozott leírás a DLC telepítéséhez. :)

1. Lépés:

Telepítsd fel az 1.02-es frissítést a Shifthez
    link

2. Lépés:

Töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki a tömörített mappa tartalmát a Shift mappájába, majd indítsd el a shiftunpackpc.bat fájlt (ha Vista vagy Win7 van a gépeden rendszergazdaként indítsd!), majd várd meg, amíg befejezi (30-60 perc körül). Ezt a lépést főleg akkor kell megtenned, ha az úgynevezett becsomagolt Shift verziód van.

3. Lépés:

Töltsd le a JGSME programot, majd telepítsd fel a Shift mappájába. Futtasd a JSGME.exe-t, majd kattints az OK-ra, ha megkérdezi, hogy létrehozhat-e egy MODS könyvtárat a játék mappájában.

4. Lépés:

Töltsd le a DLC pakkot.
    Ferrari + Exotic

5. Lépés:

Csomagold a "DLC_Pack_By_QCM_Full_1.55.7z" fájlt a Shift/Mods/DLC_Pack_By_QCM_Full_1.5 mappába:

6. Lépés:

Indítsd el a JSGME-t, majd a "DLC_Pack_By_QCM_Full_1.5"-at a bal oldalról a ">" gombbal tedd át a jobb oldalra:

7. Lépés:

Ha ez megvan, menj ki az asztalodra és keresd meg a Shift parancsikonját. Jobb kattintás rajta, majd a "Cél" mezőben a cím végére írj egy "- loose" paramétert. Ha nem megy, csak másold be ezt:

"C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT\Shift.exe" -loose

• [HUN]FaTaL
    Hm, annyit lehet hogy adok érte, de majd csak karácsony után, nekem tetszett már tavaly is, ennyit megér. :)
  • Szabi1991
    kemény 2 ezer forint az 576-ban, nem bánom ha nem vetted meg, de ha megveszed akkor lehet multyba is kocsikázni :)
  • [HUN]FaTaL
    Őőőő, nem, mennyi most amúgy?:D

Húzzak a p*csába ha nem?:D
  • Szabi1991
    megvetted ? :)

gyorsan összeállítok egy kis listát hogy mit érdemes használni szerintem.. amúgy tegnap este jelent meg a DLC packos Monte-Carlo pálya is :))
  • [HUN]FaTaL
    Hali!

Utoljára kb megjelenés után 1 hónappal játszottam a játékkal, viszont most megjött hozzá a kedvem. Valaki össze tudná foglalni, hogy miket érdemes feltelepíteni hozzá és azokat honnan lehet letölteni? (Gondolok itt fizika modra, kocsikra, ferrari dlcre stb. :)

Az 1.02es patchet már beszereztem.

Előre is köszi :)
  • Szabi1991
  • kgb12
    Oké,ha meglesz akkor szólok.
  • Muttley
    x360-ra,
    hogy nehogy eldobd a játékot 5 óra játék után
    ha kell, mondok neked beállításokat, hogy
    400 LE feletti autók is élvezhetők és jól irányíthatóak legyenek
    ne álljon neked minden apró kormánymozdulatnál keresztbe a vas
    ha majd kell, szólj
  • kgb12
    Kösz az információkat,én majd XBOX-ra szeretném megvenni,arra se drága 5k-ért megéri.
  • samsung123
    kivételesen megéri megvenni! De multiban menni csak isemrősökkel, barátokkal ajánlott! nagyon ritkán 2-3fős ismeretlenekkel szokott jóra sikerülni..a 3+fő több multikat kerülni kell!!!

főleg hogy 2k-ba kerül...
  • samsung123
    jolvan na akkor még nemtudtam az alcímét mi lesz, meg olyan topik neveket látok hogy jaj..
    de szerintem is ne keverjük a két topikot a második is megy rendesen.
  • kgb12
    Hello!Azt szeretném kérdezni,hogy megéri megvenni a játékot, vagy nem?
  • Szabi1991
    "A második menet!"
  • High end PC #10881
    A topic-ot nevezzétek vissza, a Shift 2-nek már nyár óta van topikja, ha nem láttátok volna -.-
  • Szabi1991
    itt egy picit jobban látszik, hogy mi hiányzik :DD
  • Szabi1991
    tömegcsökkentési fokozat 2.. hármasnál már a motort szedi ki ? :DDDD
  • Szabi1991
    o.0
  • darki81
    majdbe shiftkettőzökmár XD
  • Muttley
    remélem, hogy sisakon belül azért lehet majd közelíteni, távolítani a képet
    szívesebben nézem a külső történeseket, autó belső karosszériáját, mint a sisak széles fekete karimáit
  • Szabi1991
    az utolsó képen sánghájba is este van :D
  • oppenheimer
    Nagyon állat! Észre sem vettétek, hogy a trailer este játszódik?:)
  • Szabi1991
    mivel tulajdonképpen az rfactor az alapja valahol nagyon mélyen és rfre már a rajongók is megcsinálták nem 1x módnak is, nem lehetetten :D
  • Bullitt
    Nem tudom figyelitek-e, de elég nyilvánvaló, hogy a belső nézet a 2-ben már a sisakon belül fog lenni. A rostély mögül van kilátás (3. kép és a trailer alapján legalábbis)
  • Szabi1991
    jó lenne, csak ezt a vakító effektet tüntessék már el, meg remélem az SMS végre megcsináltja rendesen a játékot és nem kell megint lebutítani a játékot :D
  • Muttley
    Köszönthetjük talán a GTR-2 utódját?
  • Muttley
    Thx, man. :)
  • Bullitt