Need for Speed: Shift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
akkro ezek szerint én is hülye vok mert én sem tudtam elnyomni...<#banplz>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
A legkirályabb!
A High Stakes kezdetben rohadt nehéz volt nekem - de aztán ráéreztem. Húúú!
A Porsche meg aztán...<#szeret><#szeret><#szeret>
Az újkoriak közül a Most Wanted volt a legjobb számomra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát hülyének nem érzem magam - sõt, Cyrano után szabadon: csak én nevezhetem magam hülyének -, de elhiheted, nem tudom elnyomni.
Nyomtam én már minden gombot, sõt a gamepad-en is, és már a kezdetektõl a "zegéren" is... 😊
Áruld el a titkod! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
ez kimaradt nekem <#fejvakaras>

All hail the double x!

én felraktam ezt a peccset de még mindig nincs egér a menübe
SötétBarom
Most vagy te vagy nagyon hülye, vagy én, de el tudom nyomni. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

IMYke2.0.0.0
Én a "Need For Speed III: Hot Pursuit"-tel kezdtem el játszogatni azt, hogy miután végigjátszottam, akkor dobáltam bele szénné tuningolt házi gyártmányokat - sõt!
Nem tudom tudtátok - a fiatalabbak biztos nem -, hogy a régiekhez létezett egy 3rd Party Tool, amivel a meglévõ pályavonalakatm elemeket lehetett machinálni!
Azt imádtam, amikor egy ilyen módosított (ugye jellemzõen körpályák voltak már akkoriban is, hegyek, dombok, városok között) köralakú pályán hasítottam az általam szénné tuningolt Porsche Turbo-val 916 km/h-al!
😊))

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja.

WiZZaRD
Bizony jó volt, a legjobb nfs rész. Ennek volt a legjobb irányítási modellje, meg most a shiftnek.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

pxxl
csak a nosztaliga miatt:

számomra ez az egyetlen, a legjobb, a legdurvább, a leglegleg NFS a világon. kb 10x játszottam végig.

All hail the double x!

TaRka0107
Akkor bocsánat! Úgy emlékeztem hogy CTRL-en volt!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

pxxl
sztem nem értitek mit mondunk páran. nem rossz játék - már alig várom h játszhassak este - csak tele van olyan ordító hibákkal, amit nem szabadna megengedni!

All hail the double x!

pxxl
<#worship><#worship> kb 200 floppy-n voltak custom autóim 😄 imádtam ezt a játékot. <#szeret>

All hail the double x!

WiZZaRD
Én is bíztam benne és nem is kellett csalódnom, nem igazán NFS, de egy nagyon jó autós game. Mondom ezt úgy, hogy az összes bug megvan nálam is, ami szinte mindenkinél😞. Pár patch és jó lesz ez.

Totti5: ezt a Forzás csúszkálást én nem tapasztaltam...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Ugye milyen jó volt ?

Még emlékszem két nagyobb pályanévre... 😊

Durham Road, Kindiak Park

IMYke2.0.0.0
Akkor Te azt is élvezed, hogy 15-20x kell látnod a "brummogás" animációt?
Engem rohadtul idegesít(ett) akárhányszor látom(tam).
Megszoktam, ha akarom, nézem, ha akarom átugrom - ez 1x éve így megy a játékiparban.

pxxl
alapból space (de miért pont az) nálan bal shift mindig 😊

All hail the double x!

frango
Hehe nekem pont ez a vonal tetszik. Ha csináljanak jövõre is egy ilyet, kevesebb hibával meg pár plusz dologgal akkor fasza.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem tudok válaszolni - én helybõl átállítottam.
Nekem bal Alt.

SötétBarom
Nem tudom amúgy minek a hiszti, az utóbbi 6 részbõl ez kiemelkedõ, még a hülyeségeivel együtt is. Én például jobban élvezem mint a GRIDet. Itt szívesen újraindítok 15x is egy versenyt ha elbaszom, mert élvezetes, és mindig más. A GRIDben péládul egy adott versenyen mindig ugyan úgy rajtoltak el. -.-

Engem egyedül a pattogás irritál nagyon,..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

TaRka0107
CTRL!

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor erre némiképp kaptunk magyarázatot...
Igen, a miértje engem is érdekelne. Több, mint furcsa.
Elég sok mindent le tudnak modellezni, srciptelni manapság az azt igazán akaró programozók - ezt hogy-hogy nem?

The Protector
Utoljára kérdezem.Vki legyen szives válaszolni.Nekem vmiért el van baszódva az irányítás beállítások és nem tudom áltoztatni mert gamepad gombokat tesz ki.Szal alapból billen mi a nitró gombja?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ki kell javítsalak!
A Shift-et szánták valós szimulációnak , míg a másik 2 és 1 elhalasztott változatot, vér árkádnak, stb.

Totti5
"- játék közben látod a rázkódást, visszajátszáskor érdekes mód nem."

az összes rfactor és simbin játékban így van ez, de még az iracing, LFS és társaiban is, hogy miért? jó kérdés...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pxxl
és sajnos tényleg ez volt az utolsó mentsvára a sorozatnak, mindenki bízott benne, de nem jött össze. komolyan el kell gondolkodni az abbahagyásán, vagy legalább 2-3 év fejlesztésen, és tényleg formázzanak le minden gépet (vagy bánomis én) aminek köze van az nfs-hez, és kezdjék el újra elõrõl.

All hail the double x!

Totti5
Nem. A versenyfeeling érzetére a pilótát érõ hatásokat a belsõ nézetet hírdették mint szimuláció és ebben 100%is meg is feletek az elvárásoknak. A játék fizikáját, játékmenetét illetõen nem mondták hogy szimulátor.

IMYke2.0.0.0
"pálya huplikat" - olvass vissza kicsit!
Errõl (is) panaszkodnak sokan a külföldi fórumokon, és ebben a topikban is elhangzott a "megjelenés" óta: irreális, hogy
- tök sík, egyenes útszakaszon is rázkódik egy olyan autó, melynek társa (NPC) nem
- játék közben látod a rázkódást, visszajátszáskor érdekes mód nem.

SötétBarom
Nagyon. Aztán ha kap works conversiont az autó, van egy kanyar ahol úgy pattog mintha macskakövön menne 😄DDDD

Én még csak tier1-2-t nyomtam (dirket, má mehetnék NFS world tourba is), mert ott még élvezetes autók vannak. Meghívásoson próbáltam valami zonda vs akármi versenyt a nordon, na ott a zondaF a hosszú egyenesben lekezdett pattogni magától. 😄DDD Szerintem ha a tier3-at kivégeztem teljesen abba is hagyom. A veyronos verseny is kész agyrém.

IMYke2.0.0.0
De, sajnos, szimulátornak tervezték - csak nem jött össze nekik.
Röpködtek is a hangzatos, videókkal agyontámasztott "reality" videók...
...s kaptuk a kézbe azt, ami neked tetszik (néhány hasonlóan jószívû játékostársaddal egyetemben), míg sokunknak nagyon nem akar bejönni...
Pedig elhiheted, vagyunk egy páran, akik nem Tolvaj Edísönben akartuk a polcra tenni...

A tuningolás az utóbbi idõben nekem nagyon nem tetszik. A fejlesztések bejönnek, fõleg hogy a finomhangoláshoz egy fasza TIPP is van, de a külsõ tuningok nagyon elvannak baszva az újabb részeknél. Ami meg betesz, hogy a Shiftben még a nézeteket is megszebják, katasztrófa pontosan belõni egy matricát, és hogy nincs tükrözés, az a hab a tortán. GT-men elkezdtem az egyik oldalán matricázni, szép is lett, a másik oldala meg üres, mert nem tudom ugyanazt megcsinálni amit az egyik oldalon befejeztem...

Totti5
De hát ez nem szim, Forzában is csúszik is mint a taknony... nem kell mindig részletekig menõ realitást keresni, mert minden játék sikeresen elbukik akkor. Spaban mentem egyet sportfelfüggesztéssel, valami félelmetesen jó ahogy érezni a kemény futõmûvet és a pálya huplikat.

pxxl
az ok, hogy én driftelve megyek a kanyarban, mert mondjuk gyorsan megyek és kicsúszok az ívrõl, de akkor a npc-k is csússzanak ki, ne menjem el mellettem 2-3 autó közben. csalnak nagyon, és soxor qvára bosszantó...meg ha elötte vagyok a kanyarban, akkor legyen szíves visszavenni, nem kipördíteni gyors körön mert õ is be akar kanyarodni.

All hail the double x!

TaRka0107
Próbáltam, de engem annyira nem zavar, meg csak hátsó kerekesnél van ez (szerintem)! Még emiatt sose buktam el versenyt! DE, végülis nem szimulátornak készült! Vagy igen?

arty
az a baj, hogy már 70-nél is driftel a kocsi, ami abszurdum

Forza.

IMYke2.0.0.0
Próbáld meg ugyanezt lassabban - csodálkozni fogsz.

TaRka0107
Nekem is bejön ez a része az NFS-nek! Én bugokkal még nem találkoztam! Az meg hogy nem úgy veszi be a kanyart ahogy egyes emberkék úgy szeretnék... hát most na.... hát ha 150el veszed be jóhogy driftelve megy a kanyarba! Nekem a belsõ nézet nagyon tetszik, meg a tuningolás is!

direwolf
Egy ilyen postér a hétvégén még el lettem küldve a picsába, de most látom helyére került a topic <#taps>

There\'s no replacement for displacement

pxxl
gondolnám ha mobility akkor laptopja van <#idiota>

All hail the double x!

arty
milyen géped van? laptop? akkor a laptop gyártojátol szedj ATI drivert!

Forza.

Azt lehet is. Megcsinálták a sokak álltal kedvelt GTR 2-t, de egy normális NFS -re nem tellett ???

pxxl
pedig a gtr fejlesztõitõl többet várna az ember. az sem baj ha gtr koppintás 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Mindig SimBim-et írok... SMS-helyett.

pxxl
de akkor is az EA felel érte, hogy szart ad ki vagy huzza még a f_szát a fejlesztõknek, hogy gyerekek ez egy fos, nem adom ki.

de akkro msot szídjuk a Slightly Mad Studios-t... 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Bocs, kicsit sokat gépeltem ma és az agyam csak úgy zakatol... ezért a hebehurgya gépelés.

IMYke2.0.0.0
Azért nem lehet nagylelkûen elmenni azon problémák mellett, amik majd' kibökik az ember szemét...
2009-ben kiadni egy olyan játékot PC-re, melyben NINCS EGÉRTÁMOGATÁS?...
Olyan játékot, amely pofátlanul, is megkérdõjelezhetetlenül látványosan kifejezetten egy piaci szereplõre van "kitalálva"?
Olyan játékot, melyben annyi az ordító hiba - PC-n -, hogy a külföldi fórumokon csak úgy ömlenek a sirámok?

Ezért nem kell védeni sem az EA-t, sem az ex-SimBim-eseket sem...

SötétBarom
Heh, poénból vettem egy hacsit, beleraktam mindent amit lehet.. Elég mókás jármû. Kurva jól megy, irdatlan nagyot lehet fékezni vele, viszont szûk pályán úgy ledarálnak a nehezebb autók, hogy rossz nézni 😄DDD Mindegy, hot lap-re ideális.

Mind1, majd karácsonykor elõveszem újra a játékot addig talán sikerül rendberakniuk ezt a bughalmazt és majd akor végigtolom. Van két és fél hónapjuk durván... Go Ea GÓÓÓÓÓ ! ! <#zavart2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Totti5
Mindenért az EA a hibás, még véletlen sem a fejlesztõk... engem csak ez zavar hogy egybõl rávágja mindenki hogy EA. Az EA kiadó, a fejlesztõk pedig a pancserok, bár én nem találkoztam még bugokkal és optimalizálási problémával, igaz nem is pécén játszom vele. Kisebb bugok beleférnek, de nem kell egybõl szar EA szar NFSezni, mert a játék összességében egy jól összeszedett sé összerakott program. Ha nem tetszik hogy NFS és EA akkor nem kell vele játszani, azért meg felesleges itt rinyálni mert ettõl azt hiszi hogy más is elkezdi, bár a többség szép csendben játszik vele, mert egy remek játék, csak vannak akiknek ez sem elég, sosem semmi sem elég.

LoooL <#vigyor5><#idiota> méghogy nincs hozzá köze...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Ezt hol hallottad?
Mivel "õ" a kiadó, igenis van köze hozzá - közvetve.
Az õ minõség ellenõrei is fel vannak sorolva a Credits-ben, a teszterei mellett...