Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_8_ge1iiwa4fr.jpg

Ready To Rock!™

kanyesz07

Ready To Rock!™

kanyesz07
Eladtam, sok kocsim, subaru, dodge, chevrolett, porsche, nissan,mazda és sorolhatnám gyönyörû kocsikat.. Csak hát nem nagyon használtam.. Ezért ezek maradtak 😄

Chevrolet Camaro ZL1
Mikor ingyenes volt akkor szeresztem, csak enyhe 1 csillagossal van tele, de mégis még az eredeti camarokat is vertem, ezzel a kocsival jött be a sikerem, a versenyekben hogy folyton nyertem 😊

BMW M1 procar
Hallotam hát hogy így jó, úgy jó, és nekem nagyon tetszik is, és hát nem tudtam dönteni amúgy a 3.0 CSl gr.5 vagy ez.. És ezt vettem. Azóta hát új volt nekem a vezetése , de belejöttem. Nem sokat nyertem vele eleje, mivel új volt nekem a vezetése, de most simán 😊

Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole
Ezt a szerencse hozta, mivel én szeretem az ilyen régi féle lamborghinit azért, még a Miurat is, és hát gyors is, és rendõris is, meg még villog xd. Hát egye fene, gyere, és nem is bántam meg!

Ford GT
Hát, hogy még most is-e azt nem tudom, de ez a kedvenc, favorit autóm.
Ezért hát okvetlenül meg kellet vennem, és nagyon is örültem neki, gyorsan megy mint az állat
a hangja mint a CCX-é , csak hát a kanyarokat nem csípi, de így is, ez egy pitbull kocsi!

Pagani Zonda F
Pagani rajongó vagyok, mivel hát külsõre , és hangra is megfogott a kocsi nagyon, [ kivéve Huayra] , fõleg a Pagani Zonda Cinque Roadster, ami elnyerte a szivemet már..
így hát meg is vettem, max ultrával teleb*sztam, egy kis külsõ, még skill-t is a maxra 4 wrenchre, és
voela, ez lett a legjobb és gyorsabb autóm, azóta is verem az összes lamborghinit, de tényleg,
az összes BMW-t és Porschet is és még a Cinque-t is! Amit még nem vert le aza koenigsegg elite,
amit nem értek..

Toyota Corolla GT-S
Amikor volt ilyen találkozóka, hát arra vettem, csak sajnos lemaradtam róla,
pedig bele tettem ultrát, after packot, meg minden, STAR rendszámtáblával, és még azóta is eza
úgymond fenyítõs kocsim, mivel kiálja a A és az S kocsikot.

Reno Clio V6
A Most Wantedban, úgy neveztem hogy groundmaster vagy Sajt 😄
kicsi kocsi, de mégis bivalynak tûnik, és az is! Hát a kocsijaim közt mint gyorsulás, ez jól fent van.
Egyszerûen jó és jó!

Ready To Rock!™

Alien69
Várjá vele, hátha az lesz. <#eplus2>

Fogalmam sincsen róla. Jómagam ma vettem ideiglenes használatra egy eldobható kocsit (Evo X😊. Gyorsnak tûnik, tapad, fordul, szóval jól megy, nagyjából ennyi.

légy türelmes

kanyesz07
z4gt3 ami nekem nagyon bejön amúgy szóval egyen jár az eszünk.. csak hogy IGC.. :/

Ready To Rock!&#8482;

igc-st hmm fogalmam nincs 😄
Alien69
Ha a HANG a fontos, akkor BMWZ4GT3 (szerintem). Igazi verseny óttós üveg hangja van. <#szeret><#buck>
Már ha CSAK a hang a fontos. Kinézetre se csúnya, de matrica már nem fér rá, gyárilag rajta van 31. <#vigyor5>

kanyesz07
M1 procar van 😄 , ám most adtam el egy csomó kocsim, ami nem jól megy..

de IGC-st mondj. De amúgy azért adok fotót a kocsijaimról 😄

Ready To Rock!&#8482;

a viper az igaz, én se birom azt .... amiatt hogy elbaszták... másképp szeretem 😄 háát a procart nem próbáltam még de majd ha kipróbáltam akkor szólok és szerintem a nissan nismot vedd meg 😄 ha tetszik 😄 mert az szerintem nagyon jo gép... eddig 1 panaszt nem hallotam felõle 😄 de további részletekért fordulj sunnyhoz 😄
kanyesz07
IGC-s amúgy.. De ami tetszik, olyanokban csalódok.. pld Dodge Viper SRT10 , lassan gyorsul ...
Meg hát amúgy olyan kocsi aminek van szép hangja pld a BMW m1 procar, lexus LFA..

Ready To Rock!&#8482;

amelyik tetszik 😄
kanyesz07
Milyen kocsit ajánlatos most megvenni szerintetek?

Ready To Rock!&#8482;

<#wilting> milyen kihalt a fórum <#wilting><#gonosz1>
"Ekkor hozták be az autó ültetést, ez ma is változtatja a kocsi irányithatóságát."

Már párszor kértem errõl kevésbé szubjektív megerõsítést, de nem kaptam. Pedig szeretnék. Biztos van valami nyoma, vagy van valahol "komoly" teszt, de sajnos nem találtam.

légy türelmes

Nem válasz akart lenni.

De annak is felfogható.

Na mindegy.

légy türelmes

légy türelmes

SylarHun

kanyesz07
nfs world supporton hol tudom megnézni a kérdésem? Mert nincs oldalt ahogy szokott lenni..

Ready To Rock!&#8482;

Én is így állok,az IGC-s profil tele ultrával és van benne 1 autó a másikba amelyikben van sok kocsi pedig csak ilyen 1 csillagos alkatrészt és PU-t ad.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Gondolom sejted, hogy nem hogy nem nevetek, de nem is szórakozom ezen. Ám annak örülök, hogy neked örömet okoz. A hosszú pörgés-forgástól hányni fogsz. – remélem!

légy türelmes

tutuhawer
Nem linkelem be a Lovestern Galaktika Project - Are you ready c. remek zenéjét, mert még nem állsz készen rá. Fõ a fokozatosság, majd jövõ héten belinkelem megint, de most nem <#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az egyik profilomba alig ad valamit.
Readyt azt állandóan.
Készen állok az Ultra alkatrészekre, vazzeg!

légy türelmes

Az ám az élmény amikor kétszázzal mész és ugyanekkora sebességgel tolat veled szemben egy SUV. Zsigerbõl valahogy kikerülöd, hiszen az agyad le van fagyva a látványtól, amit nem tudsz hová tenni. Fél másodperc múlva jön szembe egy másik SUV, tolatva...

légy türelmes

Az a jóember nem trippert kapott, hanem pecázik. Állítólag.

légy türelmes

A Garden Bolulevard ma is a szokásos: egy képernyõn egyszerre nyolc civil, körönként kétszer.

légy türelmes

bár igaz kicsit tényleg drága a body arra nézve hogy van nála sokkal erõsebb járgány is a játékban
trakk
Én személy szerint sajnálom rá a búsztot, na meg persze az az egy bodykit, ami van hozzá, az nekem nem jön be.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

mi ez a "gangnam" style hogy mindenki body kit nélkül zúz az eclispel? 😄 <#banplz>
trakk
Azért jó dög ez az Eclipse, és még mindig tele van a játék csalókkal, fõleg a bénábbik fajtával:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Jobb, ha hallgatok.

légy türelmes

A hátulja meg. Áhh inkább nem mondok semmit.

Akkor ezt megfejelem ezzel: Elmehetnek a p*csába hogy így képeken keresztül inzultálnak. Olyan szép hogy menten magamhoz nyúlok.... Najó azé nem, de attól még széééééééééééééééééééééééééép <#wow1>

Már ha még idõben felállítják az útzárat. Van 600 kiló az autó, és egy 500 lovas Honda motor hajtja.

majd ugy fog kinézni mint 1 kenu 😄
Ez is lesz az MW-ben?! Jól fog kinézni, mikor két Rhino közt spriccel át, miközben a kerekek leszakadnak róla...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kell nekem <#idiota><#taps>
RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
mi a turó F1 lesz az NSF bõl?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

mivan ha valaki mind 3at kapott? xD
Valaki észt vagy nagy farkat kapott az égtõl, míg más könnyû boostot. 😊

légy türelmes

akkor várj ott folytatom ne legyen sok off xD mára ennyi elég 😛
Earnelnék ha lenne mit, olvass bele az off topikba. Meghalt, nem ad semmi feladatot.

Csakhogy nem mindenkinek mûködik olyan istenkirályul a dolog 😊
nekem is bejön a csodajárgány 😄 de várom hogy igc / akciós legyen 😄
Jók a régiek is, de én a 2007 -es GT-H -tól felfele vagyok Mustang mániás.

jaj errõl van a szó 😄 háát szerintem earnelj 😄 2 nap alatt max megvan a 4e boost és már meg is veheted 😄 még ha lustán csinálod is 1-2 óra alatt megvan az 1k 1.5k és 3.3k ha jól tudom vagy 3.5k tehát nem olyan nehéz kiearnelni, nekem pl. van 4.3k most de tudok többet is csin... csak nem akarok mert csak az akciós tuningolt gépekre zuzok 😄
Ja azt hittem a régire gondolsz.
áh nem baj 😄 elfér a többi között 😄 ne legyen már hiány 😄
A régi az, ez bizony nem az.