Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chevrolet Camaro ZL1
Mikor ingyenes volt akkor szeresztem, csak enyhe 1 csillagossal van tele, de mégis még az eredeti camarokat is vertem, ezzel a kocsival jött be a sikerem, a versenyekben hogy folyton nyertem 😊
BMW M1 procar
Hallotam hát hogy így jó, úgy jó, és nekem nagyon tetszik is, és hát nem tudtam dönteni amúgy a 3.0 CSl gr.5 vagy ez.. És ezt vettem. Azóta hát új volt nekem a vezetése , de belejöttem. Nem sokat nyertem vele eleje, mivel új volt nekem a vezetése, de most simán 😊
Lamborghini Countach 5000 Quattrovalvole
Ezt a szerencse hozta, mivel én szeretem az ilyen régi féle lamborghinit azért, még a Miurat is, és hát gyors is, és rendõris is, meg még villog xd. Hát egye fene, gyere, és nem is bántam meg!
Ford GT
Hát, hogy még most is-e azt nem tudom, de ez a kedvenc, favorit autóm.
Ezért hát okvetlenül meg kellet vennem, és nagyon is örültem neki, gyorsan megy mint az állat
a hangja mint a CCX-é , csak hát a kanyarokat nem csípi, de így is, ez egy pitbull kocsi!
Pagani Zonda F
Pagani rajongó vagyok, mivel hát külsõre , és hangra is megfogott a kocsi nagyon, [ kivéve Huayra] , fõleg a Pagani Zonda Cinque Roadster, ami elnyerte a szivemet már..
így hát meg is vettem, max ultrával teleb*sztam, egy kis külsõ, még skill-t is a maxra 4 wrenchre, és
voela, ez lett a legjobb és gyorsabb autóm, azóta is verem az összes lamborghinit, de tényleg,
az összes BMW-t és Porschet is és még a Cinque-t is! Amit még nem vert le aza koenigsegg elite,
amit nem értek..
Toyota Corolla GT-S
Amikor volt ilyen találkozóka, hát arra vettem, csak sajnos lemaradtam róla,
pedig bele tettem ultrát, after packot, meg minden, STAR rendszámtáblával, és még azóta is eza
úgymond fenyítõs kocsim, mivel kiálja a A és az S kocsikot.
Reno Clio V6
A Most Wantedban, úgy neveztem hogy groundmaster vagy Sajt 😄
kicsi kocsi, de mégis bivalynak tûnik, és az is! Hát a kocsijaim közt mint gyorsulás, ez jól fent van.
Egyszerûen jó és jó!

Ready To Rock!™
légy türelmes
Ready To Rock!™
Már ha CSAK a hang a fontos. Kinézetre se csúnya, de matrica már nem fér rá, gyárilag rajta van 31. <#vigyor5>#vigyor5>
de IGC-st mondj. De amúgy azért adok fotót a kocsijaimról 😄
Ready To Rock!™
Meg hát amúgy olyan kocsi aminek van szép hangja pld a BMW m1 procar, lexus LFA..
Ready To Rock!™
Már párszor kértem errõl kevésbé szubjektív megerõsítést, de nem kaptam. Pedig szeretnék. Biztos van valami nyoma, vagy van valahol "komoly" teszt, de sajnos nem találtam.
légy türelmes
De annak is felfogható.
Na mindegy.
légy türelmes
légy türelmes
Ready To Rock!™
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Readyt azt állandóan.
Készen állok az Ultra alkatrészekre, vazzeg!
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes