Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes hogy Codemasters féle F1be, rFactorba nincsenek ilyen pancserek, ott csak a tisztességes versenyzés van semmi más. Ez meg az értelmi fogyatékosok mekkája de tényleg. Azt hiszik hogy lelejmolják ha anyucit meg apucit jó sok zöldhasúval, megveszik az összes csilli-villi autót súlyos összegekért az egyenlõ a gyõzelemmel. Ráadásul ezt tényleg elhiszik, mert ezeknek akkora az IQjuk mint 1 teknõsbékának.
Megint jól felhúztam magam megint. Mentem is GRIDezni egy kicsit meló elõtt.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A rajtnál úgy teliberammol hogy 6x megpörgök a levegõbe, a végén kérdõre vonom és a vége az hogy fákjú....
Ez a játék tényleg valahol az értelmi fogyatékosok Mekkája....

Üdv <#wave>#wave>
PS: multiban örömmel veszem, ha keveset nitrózol, mert én odarakom a pályára a sokat <#nevetes1>#nevetes1>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én mindig mondom hogy nincsenek véletlenek, nem jött be nekem a sponsorpay, rá pár napra IGC -s lesz a verdám.
Mindjárt megyek fel és ránézek arra a Boss 302 -re. Bár még kell 2-300 ezer dollár, meg lesz hamar.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
BMW M6 Coupe ($1.400.000)
Lancia Delta HF Integrale ($850.000)
2012 Ford Mustang Boss 302 ($1.900.000)
Én a Boss-t mindenképpen beszerzem (az idõsebb tesó mellé), ha lenne most lehetõségem boost-ot venni, megvettem volna, de így mázlim van. Igaz 550k-t kell összeautóznom még majd hozzá. Lehet kidobom az LFA-t, mert allig használom, és az S osztályban allig megyek a rammerek ellen (alsóbb osztályban úgy is több sikerélményem van).
Annak ellenére, hogy én IGC játékos vagyok, egyetértek veletek, hogy kevesebbel jobb lett volna kezdeni, és akkor havi 1-2 új boost kocsi jobb lett volna. Így azt sikerült elérni, hogy az új játékosok már csak leshetik a régi IGC-s Murci-t és Evorát, amint boostland-re költöznek.
Need for Speed World: EVENORBERT (lvl50) vagy CHARLIECREWS (lvl20)
- BMW M6 Coupé
- Lancia Delta HF Integrale
- Ford Mustang Boss 302 2012
Az alábbiak pedig távoznak az autókereskedésbõl:
- Chevrolet Corvette Z06
- Lamborghini Gallardo LP560-4
- Nissan 350Z (Z33)
Gondoltam, legyen valami negatív is. 😊
légy türelmes
Egyébként pont rá tippeltem meg a Lanciára.
#46713 igen ezt írtam múltkor is hogy szépen haladunk az egy autó felé, aztán megint csak havonta egy lesz aztán annyi sem.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
és utoljára megvehetõk : Chevrolet Corvette Z06, Lamborghini Gallardo LP560-4, Nissan 350Z (Z33)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun