Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem te pontosan tudod milyen vagyok, hogy az ilyenekre ugrok. És ha igen, akkor nincs határ. Elborul az agyam és akkor fút fát mondok. De ezeknek hiába. Kis idióta kõbúsztos vérpistike az összes ilyen, aki sír ha elverik (lásd ez utáni verseny) ha pedig kérdõre vonom egy kicsit indulatosan hogy az elõtt mi volt, akkor meg fákjú meg ilyesmi. Vagy tisztességesen kell játszani vagy sehogy. Kezdem érteni mért volt jó egy kicsit az az idõszak, amikor nem Worldöztem.

Érdekes hogy Codemasters féle F1be, rFactorba nincsenek ilyen pancserek, ott csak a tisztességes versenyzés van semmi más. Ez meg az értelmi fogyatékosok mekkája de tényleg. Azt hiszik hogy lelejmolják ha anyucit meg apucit jó sok zöldhasúval, megveszik az összes csilli-villi autót súlyos összegekért az egyenlõ a gyõzelemmel. Ráadásul ezt tényleg elhiszik, mert ezeknek akkora az IQjuk mint 1 teknõsbékának.

Megint jól felhúztam magam megint. Mentem is GRIDezni egy kicsit meló elõtt.

tutuhawer
aki ír neki, azt hogyan minõsíted? (magad) Én értelmes vagyok, nem írok semmit, mert értelmetlen. te is tudod, hogy értelmetlen, de mégis csinálod tovább az értelmetlenséget, azaz nem vagy értelmes. Fogyatékos vagy a jó értelemben. Még menthetõ vagy. Ne írjál semmi, csak hogy good racing, én mindenkinek azt írom, aki csal. Aki jól megy, annak meg semmit se.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

EZ hiányzott ebbõl a szarból tényleg.
A rajtnál úgy teliberammol hogy 6x megpörgök a levegõbe, a végén kérdõre vonom és a vége az hogy fákjú....
Ez a játék tényleg valahol az értelmi fogyatékosok Mekkája....

tutuhawer
Én mindig hiányollak, Hitman tesó. Imádnám végignézni az össsssssszeeees pályán zsinórban és hibák nélkül 500 nitró alatti futamaidat videón. Mindig is a kevés nitrós istenkirály topidõkre hajtó spílerek voltak a kedvenceim. Kevesebb, mint 500 niitró.... A kempton docksra ma bezúdítttam kb 60-at. Ja, kb annyit. Ott még civilek sincsenek. A Hwy99 and state-rõl nem is beszélek, elég trükkös a pálya a civileket nézve. Szóval futhatnánk még futamokat, Hitman, multiban vagyok, megtalálsz majd.
Üdv <#wave>

PS: multiban örömmel veszem, ha keveset nitrózol, mert én odarakom a pályára a sokat <#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na neee. Nekem nem sok a TDU / TDU2 cruise videók miatt, de az sg rendelkezik elegendõ tárhellyel, na halljuk. <#pias>

😄 hány giga helyed van mert ha leírnám nem maradna egy se XD.
Vágom ereimet. Na mesélj mi volt, most már szét esz a kíváncsiság.

Valami ? az igazi world csak az marad ki neked más nem .
Nekem hiányoztál. Igaz még soha nem találkoztunk, de még is úgy érzem valami eddig kimaradt. Anyways, "Player not found".

Mindig itt leszek bár a játékban nem , de titeket még hiányollak , azét jó volt az ami itt ment régen .
Szevasztok XD tudom nem hiányoztam XD
😄
Develliszék Supra modja a DRAGra. Azt mondják ez az elsõ autó amit DRAGre építettek. Kérdem én, akkor az ZL1 Elite mi az anyám trágyája?

Azt már nem, de egy lebaszást repítettem tegnapelõtt a bug reportban.

<#duhos2><#duhos2><#action>

sunyiba supportoltál mi? és megkérted hogy legyenek már kedvesek és tegyék be neked mert minden vágyad 1 mustang 😄
nem baj xD némi idõeltolódással ugyis holnap lesz xD sosem adok igazat neked <#mf1><#hehe>
Az már nem oszt nem szoroz, a kedvemben akar járni az EA úgy tûnik.
Én mindig mondom hogy nincsenek véletlenek, nem jött be nekem a sponsorpay, rá pár napra IGC -s lesz a verdám.

szerda hajnal mindig a peccs

hááát ha éjjeli bagolykodik akkor nem xD
vagyis holnapután? <#dumcsi>
csak holnap teszik be 😛
MIVAN ??? Kicsi kocsim gyere hozzám, lálálálá. lá

Mindjárt megyek fel és ránézek arra a Boss 302 -re. Bár még kell 2-300 ezer dollár, meg lesz hamar.

na busztos amigók 😄 valaki mondja már el nekem hogy hol a legolcsobb és mennyi a boost 😄
Aztabaszott.... 1,9 a boss... Drágább mint a SpecV meg a ZR1... Wadöfakk. De hál istennek ezt most nyugodt szívvel nem hajthatok erre. Mert van helyette nekem SuperSnake. Na ha azt beteszik végem van. Az M6ra viszont gyúrogatok <#taps>

2 hét és újra ritkaság lesz, addig is öröm lesz nézni hogy csapódnak vele faltól falig, meg hogy állnak keresztbe élesebb kanyarok elõtt <#ravasz1>
SUNNY84HUN
a 12 es boss 302 ért nem sokkalom a 1,9 misit <#vigyor2> , simán megéri aki csak igc -s marad és van tõkéje

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Delta 850... Nekem van másfél millám (+ a Tûzmadaram értéke, mert azt elpasszolom). Királyság.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

én meg mind a 3at megakarom venni <#nyes> lesz mit duplázzak xD
Aztakurv@, nem aprózták el, 1,4 miska. Hétvégén intenzívebben rá kell függnöm a játékra 😄

kivánságod az EAhoz számukra parancs <#banplz> csak a te kedvedért betették igcért a mustangot xD
És itt vannak az árak:
BMW M6 Coupe ($1.400.000)
Lancia Delta HF Integrale ($850.000)
2012 Ford Mustang Boss 302 ($1.900.000)

Én a Boss-t mindenképpen beszerzem (az idõsebb tesó mellé), ha lenne most lehetõségem boost-ot venni, megvettem volna, de így mázlim van. Igaz 550k-t kell összeautóznom még majd hozzá. Lehet kidobom az LFA-t, mert allig használom, és az S osztályban allig megyek a rammerek ellen (alsóbb osztályban úgy is több sikerélményem van).

Annak ellenére, hogy én IGC játékos vagyok, egyetértek veletek, hogy kevesebbel jobb lett volna kezdeni, és akkor havi 1-2 új boost kocsi jobb lett volna. Így azt sikerült elérni, hogy az új játékosok már csak leshetik a régi IGC-s Murci-t és Evorát, amint boostland-re költöznek.

Need for Speed World: EVENORBERT (lvl50) vagy CHARLIECREWS (lvl20)

na m1... nem láttam hogy bevolt már irva ... legalábbis nem töltött be ... de az IGCs csodáknak most õõõõõõõrülök xD mind a 3 kell <#dumcsi><#dumcsi>
IGC gépek patch után:
- BMW M6 Coupé
- Lancia Delta HF Integrale
- Ford Mustang Boss 302 2012

Az alábbiak pedig távoznak az autókereskedésbõl:

- Chevrolet Corvette Z06
- Lamborghini Gallardo LP560-4
- Nissan 350Z (Z33)
Értem én, de akkor nem heti 6 IGC kocsival kellett volna kezdeniük, hanem 2-vel, vagy 3-al, az is megfelelõ lenne a népnek szerintem. Nekem legalábbis így tökéletes, mert nem lesz az, hogy a bõség zavarában szenvedek és a 6-ból 4-et szívesen megvennék, de ahhoz kellene minimum 6 miska, amit egy hétvége alatt képtelenség összeguberálni egy ÁTLAG játékosnak.

Mekkora igénytelenség, hogy a kerekeket csak simán tükrözik az egyik oldalról a másikra... :S

Gondoltam, legyen valami negatív is. 😊

légy türelmes

Ha 2 hetete 4 autót tesznek be IGC-ért akkor 4 boostosat is kellene betenniük, hogy megmaradjon az arány. DE mostanában nem sok boostos autó érkezett. Hetente betesznek egy újat és annyi vagy esetleg egyedi dizájnos már meglévõ autót. Az már nekik sem éri meg és most jön a drag is ahogy sejtem ami remélhetõleg kárpótolja a játékosok csalódását, hogy csak 3 van és még garázshelyet is kell kerítenie annak akinek kell.
Ryder159
A boss-t nagyon sajnálom, igazán ritkaság volt versenyeken pedig kibebaszott jó járgyány. De hogy én veszek belõle még egyet a ziher.
Egyébként pont rá tippeltem meg a Lanciára.

#46713 igen ezt írtam múltkor is hogy szépen haladunk az egy autó felé, aztán megint csak havonta egy lesz aztán annyi sem.

Ezeknek örülök <#taps>
SUNNY84HUN
az mellet nem szabad elsiklani b@szott jó gép meg a hangja is <#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
m6 egyik profilomban megvan még persze boostért 😊 , jó kis dög még anno mikor rockridge union t2 volt szép idõket mentem vele ott , jól kanyarodik szépen gyorsul , nitroja jó ( nem kozmikus de nem is átlagos )

trakk
Boss-nak is tessék örülni, az egy bitang dög.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Már csak 3 IGC kocsi. Jól haladunk, nem mondom. BMW tetszetõsnek tûnik, remélem 1 misinél nem kérnek el többet érte. Jól megy amúgy? Tapasztalatokat várnék felõle, megéri-e rá pazarolni 500 boostot.

Szóval Delta. Klassz. Eszembe se jutott a Golfra/E30-ra való sóvárgás közben. Beszerzem a Clio helyére. <#puszi>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

SUNNY84HUN
újabb igc -s dögök BMW M6 Coupé , Lancia Delta HF Integrale ,2012 Ford Mustang Boss 302

és utoljára megvehetõk : Chevrolet Corvette Z06, Lamborghini Gallardo LP560-4, Nissan 350Z (Z33)

Örülök neki hogy neked is sikerült legalább.<#integet2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SUNNY84HUN
hát igen , mert ez nekik komoly hiba és veszteség volt ,, a worldba meg sz@rnak bele simán :S

jaja 😄 sokszor van mikor pár perc alatt javitják... nem is kell fél óra / óra 😄 és a játék hibáknak meg a javitási ideje korlátlan 😄
Ryder159
érdekes hogy ezeket a hibákat milyen gyorsan tudják javítani.....

SUNNY84HUN
legalább neked bejött <#eljen> , nem baj lesz még ilyen error úgy is az ea részérõl <#taps> , párszor már sikerült kihasználnom ilyet de ezt jó lett volna megfogni <#rinya>