Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az jó, mert én nem vagyok adományozós 😛
Apropó, nem gift rendszer, hanem gift filter, mutatja melyik a gift car(Pl TopUp), vagy Afterben is TopUP-nak van Gift

Project D|Rare Car Collector|

A gift rendszer az csak egy szûrõ a skill aés aftermarket cuccoknál. Gondolom azért, hogy kevesebb reklamáció legyen a top-up vásárlás után, hogy nem tudják hol keressék az emberek a kapott cuccokat.

Szóval ez nem ajándékozási rendszer. Ami amúgy nem lenne rossz, de sohasem lesz, szerintem.

Need for Speed World: EVENORBERT (lvl50) vagy CHARLIECREWS (lvl20)

szerintem jaaa 😄 és akkor nekem már is csillognak a szemeim örömömbe
Ezt hogy kell értelmezni? Lehet küldeni versenytársnak cuccot?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

engem meg a gift rendszer <#worship><#worship> végre valami jóóóó :3 ez kellet volna nekem már sokkal ezelõtt 😄
IS300 Exe hiba nincs javítva ahogy látom...
De ez a Drag felcsigázott...

Project D|Rare Car Collector|

zsiiir gift rendszer love yeah fuck yeah minden 1ben xD már hiányoltam 😄 ez jöhetett volna fél évvel ezelõtt is xD
A végtelen töltõképernyõt meg nem javították ? Olyan dolgokat kéne javítani ami játékot akadályoz, fagyást okoz, stb. Nem ilyen szarokat.

ezt valaki valahonnan halászta és nem is hangzik olyan rosszul "A new Ford ShelbyŸ GT500 Super Snake “Pro Stock” Drag Edition has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer"
tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hát ebbõl kb. holnap reggel 8ig se lesz vége a peccselésnek....

Ryder159
Most írta Drew twitteren hogy egy és fél óra a lájv csetig

<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#gun><#boxer><#boxer>
Tudunk, csak már nem él. <#mf2>

Starter pakkban van kód <#papakacsint>

IJKL-WXCR-QRWX-JKLN
Nem tudtok boost kódot? <#help>
még 1 óra live chatig ... <#mf1>
neo azt irta FBn hogy még 10 perc és live chat de ezek szerint kicsit több mint 10 perc xD
Ryder159
11:40 van ott, szóval majd 2 óra múlva

én próbálok de nem adja még be....
Ryder159
még sehol semmi

Valaki rátapadt a Live chat-re?

jaja remélem valahogy csak kitudok hozni 1 hét alatt a játékból 4 milkát xD mert kell mind a 3 igc járgány <#dumcsi>
Ryder159
Utána meg egy hétig úgy is játszhatatlan lesz az új bug-ok miatt...

este jön 10kor 1ig legalábbis ugy szokott lenni 😄 de ha most jön a drag akkor 3ig ne számits a worldre
Ryder159
Jön. Már írták a játékban a cseten hogy marha gyorsan szedd össze a kavicsokat mert pihentetni fogjuk pár órácskát a szervergépeket nehogy túlmelegedjenek.

Nagyjából én is. Ha lenne pénzem egy starter pakkra, abból vennék 10 garázshelyet, eladnám a kapott plusz verdákat (+3), a többit meg tartalékolnám, esetleg pár felnire szórnám el.

Hát akkor már ideje lenne tolni a frissítést, nem úgy volt hogy most este jön ?

Ryder159
Majd update után...

Ryder159
az most nem gond, hála a múltkori ingyen Boxter-eknek. csináltam vagy 20-at...

Már elérhetõk az új IGC -s verdák ?

Meg a garázshelyre. Én minden ingyenes boost kódot arra költöttem. A SpecV biztosan bent lesz, mert azt írták volna, ha kiveszik.

Õszintén szólva én nem vagyok egy drag mániás, de majd meglátom, hogy milyen lesz. Ki tudja még meg is kedvelem ezt a versenyformát.

Need for Speed World: EVENORBERT (lvl50) vagy CHARLIECREWS (lvl20)

az kegyetlen lenne xD mindenki olyan szûziesen menne vele xD
Nyilván nem. De ha mégis, megnézném a PU-hackes csávó arcát, miközben kiveti a horgonyt a gép.

na azt várhatod hogy annyira kidolgozzák a dragos eclipset xD már ha lesz....
Ryder159
Na meg is van a kis boss úgy hogy közben 2x volt áramszünet, és vagy 20x kivágott egyéb okok miatt.
Holnap Spec-v ha még bent lesz, ha nem akkor M6.

Szerintem jelenleg a pénzduplázó az egyetlen dolog amire megéri költeni...

És ha már Elit: az Eclipse-bõl is lehetne egy gyorsulós különkiadás. Na de Fásztendfjúriösz külsõvel! Azzal a fantasztikus tulajdonságával, hogy ha valaki túl sok nitrót használ, akkor szikrát szór az alja...

van benne valami... sõt az se kizárt hogy ccxbõl is csinálnak 1 olyant... és az elite az marad elite elite skillekkel és a dragos lesz dragos skillekkel <#idiota><#idiota>
Akkor már én is hozzászólok a Drag kontra Elit témához. A Camaróval nyilvánvalóan elõreszaladtak, de ha van némi üzleti érzékük (márpedig miért ne lenne, hiszen csak ahhoz értenek), ugyanazt más festéssel és matricázással eladják gyorsulós kivitelben is.

fogadok 1 boostba hogy a régiekbe nem fognak csak majd az ujakban lesz 😄
Én arra leszek kíváncsi adnak e drag skill-eket az elite Camaro-ba, mert az átálláskor egy jó pár gépet feltöltöttek nitro meg miegymás skill-el.
wááá joféleeeeee

de ja az elite zl1 is dragra van és mégis ez lenne az 1.? ???? lol röhejesek ....
szerintem korlátlan lesz a kocsi választás a dragra... bár kitudja 😄 remélem nem 😄 mert akkor 50k boostot is adhatnak xD
Pasz én sose csináltam. Más most akkor a drag módba csak arra alkalmas kocsival lehet menni, és az boostért lesz. Akinek nincs boost nincs drag?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

hallod nem tanitól meg hogy lehet ezekkel live chatelni? xD mert én nem tudtam a multkor se <#fejvakaras> ha megtanitól akkor kérek 10k boostot xD
10k boostot mindenkinek hogy tudjon drag autóóóót venni <#taps> lesz pofám és mindj megirom nekik xD
http://www.origin.com/nfs-world-drag-racing Live Chat. Kérjetek boost kódot.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

az szép, akkor 3 - 4 körbõl eshet akár 100.000 pont is... nem semmi...
Súgd már meg legalább privátba mert esz a fene, hogy neked van hozzá tökéletes színsorod. Ha lenne még Igc-ért vennék még egyet és elkezdenék vele szórakozni az 1 csillagos cuccokkal de a Grey edition-bõl nem akarok csak úgy kidobálni mindent