Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hol boldogítja majd a jó népet, remélhetõleg valami hozzáértõ kerül a helyére aki rendbe kapja ezt a szart!!
DeVellis kiszáll a csapatból... lehet ünnepelni/szomorkodni.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
30-60 mp-es versenyek lesznek
A free chat-ról semmi hír?
az rpm növelö -skill nem játszik majd dragban
Nem, a Suprát többnyire dragra használják. A Mustangal szoktak leginkább driftelni (pl. Falken).
is-is inkább....akkor
Én annyira nem értek hozzá de a Supra nem inkább drift kocsi mint drag.?
Persze. Hetente öt órára lehúzzák a szervereket a hálóról. Addig nincs csalás.
légy türelmes
mégse...bocsi
most jön a supra
így van, mindig u.a.: folyamatosan eltiltanak, hetente több száz csalót stb stb... Quqának küldöm szeretettel Csabát, kérdezze meg tõle, le van-e tiltva, tettek-e ellene valamit
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Én már elküldtem egyet a végtelen töltõképernyõvel kapcsolatban, ez pedig pont a második kérdésem volt. (Nem hiszem hogy kapok választ.)
Miért, mindannyian tudjuk a választ 😄 Akármit is állítanak...
a nitronak nem lesz akkora jelentösége, inkább a kifejezettem drag specifikácós tuningnak
Valaki jó angolos beihatná nekik kérdésként (ha ilyenkor lehet) tesznek e valamit a csalok ellen.
Reális vagy kreált?
légy türelmes
az elejéröl lemaradtam....
Láthattad a versenyeknél is, a NISMO baromi gyorsan kilõtt, a Shelby kicsit gyengébben gyorsult.
2 wd -4wd lesz érezhetõ külömbség, ezt igérik
Remélhetõleg match-making e miatt az új betöltõ miatt jobban fog mûködni és az hogy látszik az összes skill, after, alkatrész külön jó akinek mágnes + kör van bent le lehet vágni elõre hogy egy noob.
költõi volt a kérdés.....
ha a rammer lassit elöted, kerüld ki! ez egy tanács volt a "mestertõl"
Mert "play for free" a rendszer ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vajon mért van az hogy minden második kérdés IGCs töltetû? <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
<#eljen>#eljen>
most volt szó a ZL-1 röl, és ha jol értettem akkor az nem drag, csak elite, és lessz vmi új drag camaro
<#wilting>#wilting><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
Nekem ez a 3D-s lobby rendszer bejön. Már rég be kellett volna vezetniük.
Csak fél szemmel nézem a másik fél szemmel a Terra Novát a harmadikkal meg irkálok.
Elsõ kérdés:
"Változik a játékmenet drag módban?"

"Változik a játékmenet drag módban?"

Aki nem nézi annak:

jól látom h csak ezek a nitro löketek lesznek?
Az új verseny elõtti és utáni képernyõk baromi jók, viszont azt nem értem, miért van még mindig 8 hely.
Hát bárki bármit mond nekem ez az új betöltõ képernyõ tetszik, lehet rosszul láttam, de mintha 3-nál több új skill-t mutattak volna. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Most azért odapörkölt neki....
Ilyen lesz amúgy az új lobby kinagyítva látható verdákkal ?
Tipikus...nagyobb a füstje mint a lángja...😄 Na de majd kiderül a gyakorlatban.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Ahhoz képest, hogy mennyire fényezik a drag-autókat, az a NISMO simán elverte volna, ha nem fékez a cél elõtt.
Hát jó,azt hittem egy rövid...nem több. Akkor innentöl kezdve Cinque,Murcielago,911 esek és társaik lesznek a nyerõk az erõs nitró miatt. Teljesen feleslegesek így a drag skillek 😄
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
El-el, na olyanom se lesz még ha ingyen is adják.
Mondjuk ennek valahol tud örülni az én 911em ami csupa kék alkatrésszel van tele <#idiota>#idiota>
A nitro löketrõl írtak a blogban is, szóval azt már lehetett tudni, de ettõl eddig nem vagyok jobban lázban.
ez a world módi..... <#wave>#wave><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>