Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
a hülye origin miatt dõlt össze ennyire minden Lol be se tudok lépni ehh.Közös lónak mint mondják túrós a háta😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

trakk
Japp, én is remélem, hogy valamit csinálnak vele még a patch elõtt (ami így esélyes, hogy el lesz tolva), végre szereztem PSC-t, és kéne az a matricacsomag.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

ma mentem pár kört a spyder lambo-val és a gts bömbi-k sorra vagy szorongattak, vagy leelõztek...
a GEKKY nickem alatt volt kb: 1,2 misim, és úgy döntöttem pár cuccomat cash-é teszem...
(porsche 959 bánta)
volt egy pár tuning cuccom is, így egy fel is pakoltam rá...
most már értem, hogy miért mentek úgy a bömbi-k...
pedig a lambo statja közel azonos lett a bömösével...

szóval, ha valaki gondolkodna BMW GTS vételén, személy szerint ajánlani tudom, én nem bántam meg...
Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. A facebook oldalon is rínak már az emberek. Remélem nem emiatt bukjuk a TH sorozatot, szóval jó lenne, ha megcsinálnák.

trakk
Kész, megdöglött minden, az Origin, a játék, de még az EA profilba se enged bejelentkezni.

Sziasztok!

Nem komoly, de kicsit bántja a szemem...
Ha szójáték, akkor így kéne írni: Sors/Fordulat.
Egyéb esetben: Sorsfordulat
RoboKutya78
Skacok ORIGIN 5 eus Árleszállítást csinált
Lessétek meg van egy pár értékes cucc amit most érdemes bezsákolni vetten 4000 ft ért
Burnout™ Paradise: The Ultimate Box 70401 4.99 € 1.00 €
Crysis® 2 Maximum Edition 71645 4.99 € 30.00 €
Mass Effect™ 2 70582 4.99 € 20.00 €
Csak a origin fiók kezelõ offline módos sajna😞
Remélem be dobja a cucaimat majd😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Meg is érdemli.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

http://a5.hu/auto/pontiac-aztek-lett-vilag-legrondabb-autoja
nézétek mit találtam:
tutuhawer
hááát... ha a simracewayben gondjaim vannak internet - vagy akármi más, nem tudom, mi miatt, akkor be-belépek kicsit. tegnap befutottam festegetni, de 10 perc után servererror 7-es hibám volt. Akkor meg is köszöntem a játékot.
Amúgy nem lennének nagy elvárásaim... sose voltak igazából
Versenyezni akarok online, lehetõleg ingyen. Ma már ez lehetetlen, sõt 2011 januárja után meg fõleg. Akkor már lehetett boostolni Murcit, Audi A1-et talán...
Szóval nem játszom, csak beugrok a fórumba, ha van pár új üzenet. Fél szemmel kiszûröm az egy napi nekem érdekes hozzászólást. meg benézek, hátha van arra érdemes probléma, és játékos, akivel tudok foglalkozni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

faxa h egy hulamhoszon vagyunk jatszod te meg ezt a jatekot?
tutuhawer
NFS World kapcsán nehéz megbántani engem. Nem is emlékszem, mikor sértõdtem meg a játék miatt...

/de ha komolyan gondoltad volna, tudtam volna komolyabban gondolni én is 😄 /

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nem akkarlak en megbantani hujegyerek csak elnezted biztos<#banplz>
tutuhawer
új vagyok itt, bocs, nem tudtam hirtelen mit szabad és mit nem

RoboKutya78
Skacok van köztetek Torrentezõ gurú? kéne egy kis beállítási segítség.

bazd meg tutu mi a faxe ide rakod ezzeket a szarokat
tutuhawer
ha úgyse tudtok belépni, gondoltam offolok, csak quqa meg ne lássa <#nyes><#ravasz1>

youtube

A you cant run felirat miatt kéne nekem az Audira :-D

Project D|Rare Car Collector|

De kár... Most dobott ki engem is, 5-ös kóddal. Gyémántok begyûjtve, most néztem volna meg, mennyire tudom majd az RZ-t Keisuke verdájának végsõ külsõ formájára alakítani...

Haver mutatta a sonic.exe nevû játékot buszon.. Azt nézd meg. De le ne töltsd... Googleban esd vagy youtubeon

haldoklik A szerver
<#falbav><#falbav>
miért nem enged fel? -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hû, még sose láttam Sonicot ennyire vérszomjasnak. Inkább Shadowhoz illene, de az meg túl kifinomultnak tartja magát ehhez.

nem tom mi ez a nagy felhajtas a nismo irant egy jol feltuningolt xkr siman leveri

Valamelyik kell az R8 5.2 re de nagyon

<#falbav> Tényleg... Csak most tünt fel esküszöm 2 év után...<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Na én mentem aludni...<#hamm><#oooo><#unalmas>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hát ezaz, nekem még nincs, s fõleg hogy A kategóriás max verdát akarok belõle csinálni... Félek megvenni a juggereset, pedig még kinézetre is jó, meg alapból jobbnak kéne lennie a ramnak is, de kitudja mennyire irányítható, mennyire olyan a gyorsulása, mint az alap verziónak... Várok, patch utánig mindenképp... De most kumma jó lenne egy olyan embert találni aki megveszi, s megvan az alap is neki, s tudna értelmes véleményt alkotni, mert az sokat segítene...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát érdekes kérdés, lehet rajta agyalni...több mint valószínü hogy nem véletlen, ha minél több pénz bezsebelésérõl van szó akkor abban nagyon jók <#fejvakaras> De én sem fogom megvenni, fõleg hogy már van egy...
Érdekes gondolatmenet. Én nem veszem meg az biztos. És ha esetleg direkt ennyi aztán patch után kiszedik?

1. 4700SB a red jugg Z Tune Õ.o
2. Olcsóbb mint a sima Z Tune. DAFUQ.
3. Holnap lesz patch

Na itt valami nagyon sántít... A juggeres felhozatalú verdát 2-300 boosttal többért adták eleddig, erre most 300-al olcsóbban adják... Vajon miért? Itt tuti valami bûzlik... Nem esek bele a csapdájukba, ha eddig nem vettem meg, most sem fogom... inkább várok az akcióra... Mert most a júzerek megveszik a juggereset, mert az olcsóbb, aztán 2-3 héttel késõbb meg majd leakciózzák a simát 3000-re... Jó kis üzlet ez.... S nagyon tartok attól, hogy ezt akarják kihozni belõle....

De van egy másik teóriám: Szimplán elírták az árát, aztán majd a patch után korrigálják...

Mert most ez engem nagyon megzavart... Amúgy is akarok egy Nismót, de hogy olcsóbb legyen az elvileg többet tudó a simánál... az már nem normális állapot... Na most vagy hülyét akarnak csinálni a népbõl, vagy sokat ittak, aztán szarul aktiváltak, s emiatt már patchelni sem mernek, inkább piálnak tovább, vagy egyszerûen egyszerû indoka van arra, hogyy 300-al olcsóbb, mégpedig, hogyha lecsupaszítod a juggeres verziójú autót, akkor merõben szarabb alapverziót fogsz kapni, ergó jobb az alapverzió a juggeresnél... Bár ez utóbbit tartom a legkevésbé elképzelhetõnek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

trakk
Holnap lesz a patch.

Az úgy korrekt, a juggeres olcsóbb a simánál <#vigyor>
Nismo Sky R34 Red Jugger? Hú de drámai... <#unalmas>

Köszi! Igyekszik az ember :-)
Neked is köszi!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Fõleg hogy a játékban még nyoma sincs...ált. fordítva szokott lenni, fbre kiteszik 1 nappal késõbb sokszor, de hogy hamarabb legyen ott az elég ritka <#fejvakaras>
azt de jól berakta xD
Neem azért mondom de ha már filmes témáju volt a verseny, ez melyik film? 😄
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=412122152203103&set=a.412122022203116.95915.120894394659215&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-snc7%2F553367_412122152203103_1900807408_n.jpg&size=960%2C540

Jobb késõbb mint soha...

Nekem is van 1-2 hasonló, de csak vasárnap érek rá. Íme #53506
Jah, faszák.<#eljen>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

kanyesz07
gyönyörök 😄DDDD
ezek kelleni fognak

Ready To Rock!&#8482;

Nem olyan szörnyû azért, csak óvatosnak kell lenni meg hozzászokni aztán már nem is annyira zavaró, néhány helyen meg külön jó hogy ilyen betegen tud fordulni <#vigyor>
Az Elite Eclipse elvileg nem rossz, MR2-öt verhet egy a hibája startnál (perfect), ha fordulni kell menthetetlenül kifarol, megperdül, fejre-áll, bármire képes. Ezt is elcseszték, mert lehetett volna az õszkerekes verzió tökéletes indulással amit bárhol lehet nitrozni.
A Lambo-ról lövésem sincs, de versenyen sosem hagytak még le és szerintem randa szegényke, de mint a bûn.
Még jó hogy a kedvencem nem fért bele... Akkor itt. (hátha a film végére sok lesz a hulla...)

Képek több szögbõl itt.

Egy kis felhozatal rendõrösdibõl. (Vigyázat nagy képek!) :-)

És két nem túl gyakori, gyári darab:

kanyesz07
még szerkesztem

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
Csináltam videót a 3.rész 1.szakaszáról ahogy elképzelem

Ready To Rock!&#8482;