Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
a GEKKY nickem alatt volt kb: 1,2 misim, és úgy döntöttem pár cuccomat cash-é teszem...
(porsche 959 bánta)
volt egy pár tuning cuccom is, így egy fel is pakoltam rá...
most már értem, hogy miért mentek úgy a bömbi-k...
pedig a lambo statja közel azonos lett a bömösével...
szóval, ha valaki gondolkodna BMW GTS vételén, személy szerint ajánlani tudom, én nem bántam meg...
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Nem komoly, de kicsit bántja a szemem...
Ha szójáték, akkor így kéne írni: Sors/Fordulat.
Egyéb esetben: Sorsfordulat
Lessétek meg van egy pár értékes cucc amit most érdemes bezsákolni vetten 4000 ft ért
Burnout™ Paradise: The Ultimate Box 70401 4.99 € 1.00 €
Crysis® 2 Maximum Edition 71645 4.99 € 30.00 €
Mass Effect™ 2 70582 4.99 € 20.00 €
Csak a origin fiók kezelõ offline módos sajna😞
Remélem be dobja a cucaimat majd😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Amúgy nem lennének nagy elvárásaim... sose voltak igazából
Versenyezni akarok online, lehetõleg ingyen. Ma már ez lehetetlen, sõt 2011 januárja után meg fõleg. Akkor már lehetett boostolni Murcit, Audi A1-et talán...
Szóval nem játszom, csak beugrok a fórumba, ha van pár új üzenet. Fél szemmel kiszûröm az egy napi nekem érdekes hozzászólást. meg benézek, hátha van arra érdemes probléma, és játékos, akivel tudok foglalkozni.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
/de ha komolyan gondoltad volna, tudtam volna komolyabban gondolni én is 😄 /
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube
Project D|Rare Car Collector|
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamelyik kell az R8 5.2 re de nagyon
Na én mentem aludni...<#hamm>#hamm><#oooo>#oooo><#unalmas>#unalmas>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
2. Olcsóbb mint a sima Z Tune. DAFUQ.
3. Holnap lesz patch
De van egy másik teóriám: Szimplán elírták az árát, aztán majd a patch után korrigálják...
Mert most ez engem nagyon megzavart... Amúgy is akarok egy Nismót, de hogy olcsóbb legyen az elvileg többet tudó a simánál... az már nem normális állapot... Na most vagy hülyét akarnak csinálni a népbõl, vagy sokat ittak, aztán szarul aktiváltak, s emiatt már patchelni sem mernek, inkább piálnak tovább, vagy egyszerûen egyszerû indoka van arra, hogyy 300-al olcsóbb, mégpedig, hogyha lecsupaszítod a juggeres verziójú autót, akkor merõben szarabb alapverziót fogsz kapni, ergó jobb az alapverzió a juggeresnél... Bár ez utóbbit tartom a legkevésbé elképzelhetõnek...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Neked is köszi!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A Lambo-ról lövésem sincs, de versenyen sosem hagytak még le és szerintem randa szegényke, de mint a bûn.
És két nem túl gyakori, gyári darab: