Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Csak 1 ajándék per játékos. Matricát megkaptad, akkor BMW felejtõsben. :/
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Hogy mûködik ez a barátmeghívós dolog? (Pár hete matricapakkot lehetett így szerezni, most pedig egy BMW-t...) Meghívtam öcsém pár osztálytársát, el is fogadták, regisztráltak sõt játszottak is picit (4en összesen) nálam az oldalon felkúszott a meghívott barátok száma immár 7-re, de nem kaptam meg a BMW-t 😞
"*Only one gift per player" - ez azt jelenti hogy a meghívásos giftek közül egyszer tudok ajándékot nyerni?... vagy azt hogy egy egy ajándékot csak egyszer tudok beváltani? (Mert annó még a Valentin napi matricapakkot kiváltottam ilyen formában.)
Szóval hogy is van ez? 😊
Pedig direkt sétakocsikázósra vettem az iramot... azért sajnáltam õket <#shakehead>#shakehead>
NFSW: BONESAI
köszi
Hmmm... Milyen proxy-t indítasz újra és minek?
Kezdjük az elején:
W7 SP1 nem egészen 2 éve jelent meg, így a 4 éves oprendszer nem egészen stimmel.
Ha korábban telepítetted a W7-et, majd arra az SP1-et, akkor az teljes frissítés, szal, ez maximum 2 éves lehet -ha valahonnan beszerezted a torrentre, megjelenés elõtt fellõt verziót.
A "nem lehet telepítni" az elég tág fogalom.
Miért nem lehet? Mik a tünetek? Mit ír ki? Milyen hibát észlel?
Szedd le Battlefield-et (Az is free), ha az felmászik, akkor nem nettel van a gond, ha el is indul, akkor pedig nem is a W7 körül van gebasz.
Ha a géped bírja W7-et, akkor én a helyedben 8-ra váltanék. (Kivéve, ha megrögzött metines vagy, mert az a büdös életben nem fog 8-on normálisan menni.)
Miért javaslom a 8-at?
Bármilyen omlásveszély van, akár a neted, akár az oprendszer, 8-10 perc alatt javítható, ráadásul még stabilabb is, mint a 7.
(Nem olyan mellékesen, a World is kellemesebben fut...) 😄
meg szeretném szerezni a Z4et és az lenne a kérdésem h 3 barát regisztrálása után kapom meg?
mert most regisztráltattam 1et de az oldalon továbbra is az van h 0 és még nincs kocsi sem 😞
thx
Ezt már próbáltad?
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Utoljára akkor volt ez amikor egy CD-s játékon egy telepítõfájl megsérült és az a játék(Flat Out 2) a kukába végezte,ez a játék is úgymond,csak itt nem kellett kidobni az ablakon xy pénzösszeget.
De nem javult meg,és szerintem amióta letöröltem,egyszer sem sikerült újra föltelepítenem a játékot,magyarul most már nem hogy játszani,még csak föl sem tudom rakni a gépemre a játékot,hiába vírusírtóztam,újraindítottam a proxy-t,a gépet,újra és újra letöröltem a játék setup1229.exe fájlt(mivel amikor letöröltem a teljes játékot és mióta ez a hiba fönn áll azóta nem tudom rátenni a gépemre a játékot).
R.I.P. Számomra meghalt az NFS World <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead>
Azért csodálkoztam hogy ennyire menne, mert nem egy ultra kapott már ki akár csak egy pro Elise-töl is, nagy valószínûséggel lebutították, ahogy jó pár gépet a kihozatal után pár nappal/héttel! Akkortájt sokkal nehezebb volt utolérni/lépést tartani velük.
#55326 Igaz hogy az alap Nismo kisebb overall-al rendelkezik, de a 911 RS alapon ezt tudja, és még menne jobbat is csak idõm nem volt rá. Hosszútávú teszt lesz a különbözõ szín kombókkal kipróbálva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6 év folyamatos játék után, nem volt képes tovább létezni.
Az már biztos, hogy "hõsi halált halt".
Próbáltam a drivert, a ventillátort, a chipet de sajna alúlról szagolja az alaplapot.
Egy kis díszlövés a tiszteletére:
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Félre is raktam a kis vitrinembe, anno ez volt az elsõ nagy teljesítményû kártyám.
<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Akkor a launcher.exe-re jobb klikk és futtatás rendszergazdaként.
Hátha bejön.
Porsche Carrera GT ultra rockporton simán nitróval 0 ról 290 re gyorsul.
Az én F1 elitem, full pro-s
nitróval 0ról!!! 350-re! Gyorsul.Amin magam is csodálkozom
Ready To Rock!™
De azért kipróbáltam,nem jött be.
Ez érdekes baleset...
Próbáltad elõször letörölni a játékot?
Letöltöm a hivatalos oldalról a setup_1229.exe fájl-t.
Kéri hogy elfogadjam a szerzõdés feltételeit ok.
Kéri hogy hova tegyem a játékot D:\program files\electronic arts\nfs world
kéri hogy hova tegyem a program data mappát: D:\programdata\needforspeed world(mivel a C meghajtón egyszerûen köddé vált,de nem törlõdött ki.)
Föltelepíti megjelenik az asztalon az ikon:
Updating Need for Speed World launcher...
0%nál
GameLauncher.exe várok kb 15-20 mp-et
és ez jön be:
Cannot update the file😄:\Program Files\Electronis Arts\Need For Speed World\GameLauncher.exe.
Please make sure that it is not in use by any application.
The updater has been unable to restart the game. Please restart it manually.
A gépemen a Windows 7 Ultimate service pack 3-om van rajta.
Még kell infó?
Ha igen írjatok.