Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott a pont! Win8 <#eljen> És még néhány hétig akciósan beszerezhetõ.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
ha nincs shine csomag akkor van esély a z4 re 😊 a játékban a car dealerben nézted a gift autók között ?

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nem kellett váltani... Ha meghívtál akkor 3 embert, akkor a csomagot ótómatice jóváírták az adott account-odon
Lupous
Hát a shine matricacsomagot nem váltottam ki 😊

És a kérdésed írd be még egyszer, hogy kiegyenlítse a két választ. 😄
Szia!

Csak 1 ajándék per játékos. Matricát megkaptad, akkor BMW felejtõsben. :/
SUNNY84HUN
ha a shine matrica csomagot aktiváltad fb anno , akkor nem kapsz z4 l.e -t sajnos

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
na lepörkölte már a szemöldököd az f1? <#idiota><#nevetes2> tegnap toltad vele rendesen miután megvetted <#zavart1>

Lupous
Hali!
Hogy mûködik ez a barátmeghívós dolog? (Pár hete matricapakkot lehetett így szerezni, most pedig egy BMW-t...) Meghívtam öcsém pár osztálytársát, el is fogadták, regisztráltak sõt játszottak is picit (4en összesen) nálam az oldalon felkúszott a meghívott barátok száma immár 7-re, de nem kaptam meg a BMW-t 😞
"*Only one gift per player" - ez azt jelenti hogy a meghívásos giftek közül egyszer tudok ajándékot nyerni?... vagy azt hogy egy egy ajándékot csak egyszer tudok beváltani? (Mert annó még a Valentin napi matricapakkot kiváltottam ilyen formában.)
Szóval hogy is van ez? 😊

BONESAI

Pedig direkt sétakocsikázósra vettem az iramot... azért sajnáltam õket <#shakehead>

NFSW: BONESAI

szerintem akkor nálam is ez történt...akkor regelek még emberkét!
köszi

SUNNY84HUN
meghívod a 3at fb -n , a meghívottakat regeled az nfs worldba és giftek között a z4 l.e , persze csak akkor ha world szerint is teljesül a 3 meghívás , mert nekem is bugozott 1-2 sima ügy volt 3 ik at nem fogadta el 4ik hívást elfogadta és meglett a 3 om ....

Sziasztok, jó reggelt!

Hmmm... Milyen proxy-t indítasz újra és minek?
Kezdjük az elején:
W7 SP1 nem egészen 2 éve jelent meg, így a 4 éves oprendszer nem egészen stimmel.
Ha korábban telepítetted a W7-et, majd arra az SP1-et, akkor az teljes frissítés, szal, ez maximum 2 éves lehet -ha valahonnan beszerezted a torrentre, megjelenés elõtt fellõt verziót.

A "nem lehet telepítni" az elég tág fogalom.
Miért nem lehet? Mik a tünetek? Mit ír ki? Milyen hibát észlel?
Szedd le Battlefield-et (Az is free), ha az felmászik, akkor nem nettel van a gond, ha el is indul, akkor pedig nem is a W7 körül van gebasz.

Ha a géped bírja W7-et, akkor én a helyedben 8-ra váltanék. (Kivéve, ha megrögzött metines vagy, mert az a büdös életben nem fog 8-on normálisan menni.)

Miért javaslom a 8-at?
Bármilyen omlásveszély van, akár a neted, akár az oprendszer, 8-10 perc alatt javítható, ráadásul még stabilabb is, mint a 7.
(Nem olyan mellékesen, a World is kellemesebben fut...) 😄
Hali!

meg szeretném szerezni a Z4et és az lenne a kérdésem h 3 barát regisztrálása után kapom meg?
mert most regisztráltattam 1et de az oldalon továbbra is az van h 0 és még nincs kocsi sem 😞

thx

Például: Windows 7 Loader By Daz
Ezt már próbáltad?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A Google a barátod. Keress olyan hack-et az oprendszerhez, ami nem zavarja a frissítés által letöltött 'hackvadász' programokat. És van ilyen. Én is addig azzal 'szórakoztam', amíg akciósan nem szereztem egy normális kulcsot a win7-esemhez.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Beírtam.... ez másik játékhoz van.

Project D|Rare Car Collector|

Vagy úgy monták?

Beirtad?

Ja.. másik játékba

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Na meg még azért vegyek szifont, hogy magától parkoljon az Audim? Kösz nem...

8WU9-V72Q-ZAYF-W36T Hét napi szervíz díj!

SUNNY84HUN
nem rossz 😊 de ebben a sok agyonbonyolított kütyüben ami benne van marhára nõt a hiba forrás és a hiba jelentkezésének sûrûsége , amúgy ez látványosabb 😛

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Chris, kéne<#idiota>:

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ez sajna oprendszer sérülése lehet... Lehet. A neted elvileg stabil, tehát nem valószínû ugye, hogy esetleg az miatt darabos a kommunikáció a szerverrel és ezért áll meg a telepítés. Ami hibaüzit írtál, az arra gyanít engem, hogy a telepítõ nem fér hozzá a gamelauncher.exe fájlhoz. Nem lehet, hogy esetleg annak a fájlnak lettek a jogai módosítva? Bár ha a teljes törlés is megvolt... Akkor egyelõre passzolok. Rémlik, hogy nekem is volt ilyesmi, akkor a rendszer újra telepítése orvosolta a hibát. Akkor a World halt meg elõször, majd jöttek a gondok. vírus okozta, amit semmiféle írtó nem talált...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Jó reggelt 😊

Melyik? Audi R8 4.2 vagy RX7?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

trakk
Igazából egy 4 éves oprendszerrel én az ilyesmin nem csodálkoznék.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

És sajnos azt vettem észre,hogy más gépén megy a játék,viszont az én gépemen akármit szószerint akármit csinálok nincs hatással rá.
Utoljára akkor volt ez amikor egy CD-s játékon egy telepítõfájl megsérült és az a játék(Flat Out 2) a kukába végezte,ez a játék is úgymond,csak itt nem kellett kidobni az ablakon xy pénzösszeget.
Na most mindent úgy csináltam,ahogy te mondtad nfs4ever.
De nem javult meg,és szerintem amióta letöröltem,egyszer sem sikerült újra föltelepítenem a játékot,magyarul most már nem hogy játszani,még csak föl sem tudom rakni a gépemre a játékot,hiába vírusírtóztam,újraindítottam a proxy-t,a gépet,újra és újra letöröltem a játék setup1229.exe fájlt(mivel amikor letöröltem a teljes játékot és mióta ez a hiba fönn áll azóta nem tudom rátenni a gépemre a játékot).
R.I.P. Számomra meghalt az NFS World <#shakehead><#sir><#shakehead>
Az igazi gyorsulást úgy látod, ha faltól falig mész pl. a hajógyárban, levideózód és akkor látszik mennyivel megy simán és nitrozva. Azért az így is egyértelmû, hogy adott szakaszon nem nagyon gyorsul a Nismo nitróval. Én a NOS végénél mért sebességet kockáztam ki a felvételbõl más típust tesztelve.
Azért csodálkoztam hogy ennyire menne, mert nem egy ultra kapott már ki akár csak egy pro Elise-töl is, nagy valószínûséggel lebutították, ahogy jó pár gépet a kihozatal után pár nappal/héttel! Akkortájt sokkal nehezebb volt utolérni/lépést tartani velük.

#55326 Igaz hogy az alap Nismo kisebb overall-al rendelkezik, de a 911 RS alapon ezt tudja, és még menne jobbat is csak idõm nem volt rá. Hosszútávú teszt lesz a különbözõ szín kombókkal kipróbálva.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma este, vért és verejtéket izzadva sem sikerült meg mentenem a 0,5GB-s Radeonomat.
6 év folyamatos játék után, nem volt képes tovább létezni.
Az már biztos, hogy "hõsi halált halt".

Próbáltam a drivert, a ventillátort, a chipet de sajna alúlról szagolja az alaplapot.
Egy kis díszlövés a tiszteletére:
<#violent><#violent><#violent><#violent>

Félre is raktam a kis vitrinembe, anno ez volt az elsõ nagy teljesítményû kártyám.
<#rinya><#shakehead>
lehet azért nem vettem észre mert kciseréltem másikra nemtom, nembaj van még 2 olyanom, a kocsibol meg eladom 😄
Mikor teszed be, még ki is írja hogy túltöltötted. igen max 50%

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

skill modba max 50%-ot rakhatunk be? beraktam 4db 3csillagos ramot..xD és csak 50%-ot jelez ki allul középpen :S
Én föladom,kb 2 napja gürcölök,hogy elindítsam ezt a ..... játékot,részemrõl befejeztem,belefáradtam már,tiszta idegbeteg lettem már.
Te írtad "(hozzáteszem,hogy rendszergazda vagyok a saját gépemen.)"

Akkor a launcher.exe-re jobb klikk és futtatás rendszergazdaként.

Hátha bejön.

kanyesz07
háhá.
Porsche Carrera GT ultra rockporton simán nitróval 0 ról 290 re gyorsul.

Az én F1 elitem, full pro-s
nitróval 0ról!!! 350-re! Gyorsul.Amin magam is csodálkozom

Ready To Rock!&#8482;

BONESAI
Egy régi Fun Friday gyümölcse:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFSW: BONESAI

Kétlem hogy csak ennyi lenne a megoldás...
De azért kipróbáltam,nem jött be.
De még mindig nem tudjuk hogy váltottál e böngészõt és meg volt e az áramtalanítás?

Win 7 Ultimate Service Pack 1 sorry elírtam.
Ha van total commandered, akkor a beállításoknál válaszd az általános beállítások-képernyõ és ott pipáld be a látszik a rejtett fájlt. Így elõjönnek a nem láthatóak is. itt keresgess.

kanyesz07
azt hogy?

Ready To Rock!&#8482;

"Windows 7 Ultimate service pack 3" ???
Ez érdekes baleset...
igen próbáltam elõszõr letörölni a játékot.
trakk
Valamint a ProgramData rejtett mappa, azért nem látod.

trakk
Én csak ismételném magam:
Próbáltad elõször letörölni a játékot?

Ok.
Letöltöm a hivatalos oldalról a setup_1229.exe fájl-t.
Kéri hogy elfogadjam a szerzõdés feltételeit ok.
Kéri hogy hova tegyem a játékot D:\program files\electronic arts\nfs world
kéri hogy hova tegyem a program data mappát: D:\programdata\needforspeed world(mivel a C meghajtón egyszerûen köddé vált,de nem törlõdött ki.)
Föltelepíti megjelenik az asztalon az ikon:
Updating Need for Speed World launcher...
0%nál
GameLauncher.exe várok kb 15-20 mp-et
és ez jön be:
Cannot update the file😄:\Program Files\Electronis Arts\Need For Speed World\GameLauncher.exe.

Please make sure that it is not in use by any application.
The updater has been unable to restart the game. Please restart it manually.

A gépemen a Windows 7 Ultimate service pack 3-om van rajta.

Még kell infó?
Ha igen írjatok.