Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah. kivételesen az elsõ tíz percben két profillal, két helyen lekapva az egyikük (STD, mielõt félreérti valaki :-) )

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szia
Elõször is köszönöm szépen :-)
Másodszor.... A csíter ügyet elmondták
Harmadszor amilyen alkatrészt beteszel és elmented az már ott marad max eladni lehet utána. A linket nemsokára törlöm vagy javítom amit mutattál.

Egyéb téma:ronda ez a revo szerintem így. Jó vadászatot én ezt kihagyom.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
<#hehe><#nevetes2>

----------------------

más : egyre jobban " fáj " hogy pár régi motoros is csalásra adta a fejét :S , látok kemény dolgokat a stat oldalon hogy 2 perces pályán 20- 30 mp alatt ment végig meg dragok 3-4 mp -k alatt :S , szánalmas <#levele>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Nincs semmiféle GT3 kód, elnézést kérek a félreértésért. Jaguar E-Type kódot nyertem, a GT3at most fogják kisorsolni

NFSW: BONESAI

Jöhetne nekem is.
Az "igy" után egy "is" kelletett volna jöjjön, bocsi.😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Azt küldheted nekem, igy alig van 15 kocsim.<#idiota>(de biztos az kell neked)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ryder159
Attól még jöhet ide egy Cop GT3 RS
<#idiota>

BONESAI
Hopszi, félreértés... Jaguar E-Type-ot nyertem, nem GT3at. Bocsi

jaj ez a vidia "WACKER" xD jaj szakadok xD
Nekem esetleg jöhet
😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ryder159
Nekem 😄

BONESAI
Congratulations to last week's Fun Friday winners! They will receive their prizes later today:

Bálint Tanka

Ez a második GT3 amit nyerek... ma meg még boost mellé is kapok egyet.. és már volt 2!
Kell valakinek Cop Edition GT3?

Ryder159
Ez így randa. És elég elit ára is lesz. KB 15.000 körül tippelem...

Végre egy olyan egyedi rendszámtábla, ami kéne.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159
Köszi az infót...

Ahh köszi! Benéztem :-) Ha jól értesültem ma este 7-8-ig Apex; 8-9-ig Chicane szerón lesznek.

Ryder159
Oda van írva az is hogy Feb 1-én teszik be, szóval holnap reggel 7-ig Feb.1 van. Amúgy 99% hogy este STD után teszik be.
Itteni idõ szerint mikor kezdõdik amúgy?

Nincs mit! Szívesen!:-D

Ööö. A játékban benn van már a reventon Fortune kidása? Csak mert lengyelmail-ban az jött, hogy megvehetem (és még nem láttam, hogy lenne).

Rendben van oké 😄 köszi 😄
Igen. Általában egy hét a várakozás. Nekem a legtöbb az 11 nap volt, a legkevesebb az 3. Ha esetleg két hétig semmi, akkor kell írni Drew bácsinak egy levelet, hogy add má ide.

értem tehát akkor várjak amíg üzen? 😄
És mivel Fun Friday-bõl nem tudják a játékbeli acc.-od, így utóbbi (illetve az sem, mert fb-on fog Drew üzenetet küldeni)
Elvileg kétféleképpen. vagy bekerül a fiókodba, mint GIFT Car, vagy mailban kapsz egy kódot, amit a weben tudsz érvényesíteni.

Köszi,már értem.
Srácok ha nyertem facebook-on fun friday-en kocsit, akkor azt hogyan kapom meg? 😄
Két vagy több versenyzõ nem látja a másik versenyét, csak célba érkezés után derül ki mire volt elég a tempó - idõre mennek - rally mód - Kruger445 (Hunn1a) nevû játékostól van az elnevezés
https://world.needforspeed.com/news/article/8105

rally-mód (by kruger445) bocs de ezt nem vágom<#nemtudom>
De mégis, meg lehet valahol nézni????????????????
Ezen a lapon kicsit lefelé ott az infó RICCS98!

Kb, mikor találkozhatok Dew el, és a "körözöttekel"?
Egy idõt mondanna valaki + hogy dew en kívül kire lehet még vadászni 😄
Start után tarts létszámellenõrzést. Vagy késõbb bármikor: "M" a térkép verseny közben is. Ha pl. öten vannak bent, de csak 4-en vannak MOZGÁSBAN, akkor rally-mód (by kruger445) van, és kezdheted nyomni mint az õrült.
tutuhawer
van beépített voice chat a groupokban, a játékon belül. A profik szerint nem is akármilyen fasza minõségû cucc

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Felesleges nézegetni, minden pálya dob már mindent.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

LeWyTy
Szoktatok itt úgy játszani hogy TS Ventri vagy valamin beszéltek.... vagy mindenki járja a saját útját és néha rá wispereltek egymásra?

A szintek közt nagy a külömbség nem lehet vagy nincs értelme együtt játszani.... csak néha versenyezgetni?

(Még mindíg nem értem hogy nem lehet megunni 😄)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Azt hol tudom megnézni ,hogy melyik alkatrészt melyik pályán dobja???Mert a "Tuning leírás magyarul" link alatti linket már nem lehet megnézni!!! http://www.team-ger....ago/NFSW/parts/ Esetleg valami ötlet???
tutuhawer
akkor szerintem tutuhawer csal, és ne dobjon össze. Ja, ha szerinte, meg õ szerinte is csal a tutuhawer, akkor biztos igaz, akkor szerintem is. minden magyar szerint csal tutuhawer, és jobb, ha szólunk a lobbiban is. Közben meg nem is csal tutuhawer. Az önbíráskodás ide vezet. Beszéljük meg egymás közt, a közösségbõl tegyük ki a csalókat, akik megérdemlik, de az ilyen lejáratások rossz irányba visznek. Én akármikor csalóztam le magyart, adu ászok voltak a kezemben, és ide jöttem vele elsõ körben, sose a nemzetközi színtérre meg a lobbiba. A blokkolás - feljelentés rég nem ér semmit. Talán sose ért semmit.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Jó is volna ha nem dobna össze blokkolt játékosokkal... de sajnos összedob

Az elsõ bunkóság, a második szimplán csak idegesítõ (ralipilótának hívom az ilyet, a szinkronizáció ennyire gyenge a játékban).

Köszi a segítséget!Múltkor találkoztam olyan csalóval ,aki már akkor nyert,amikor a többiek elindultak!!!Meg a pályán se volt én végigmentem de õ lett az elsõ!Kicsit vicces<#boxer>
Ryder159
Felesleges a report, leszarják a csalókat. És nem lehet, ha kiveszed, elveszik az alkatrész...

Szevasz. A reportba általában végsebességet, vagy versenyidõt szoktam írni. Az utóbbi kérdésre a válasz sajnos nem, pedig sokan örülnénk neki.

Sziasztok!Új vagyok még a World-ben,keresgéltem egy igényes fórumot amit itt meg is találtam.chris1997-nek grat. az oldalhoz!Lenne egy kérdésem a cheater-ekkel kapcsolatban!Ha találkoztok velük játék közben, mit szoktatok írni a report-ba???Lenne még egy kérdésem,mégpedig ,hogy egy meglévõ tuningolt autóból ki lehet-e venni az alkatrészeket ,és áttenni egy új,alap verdába??Elõre is köszi mindenkinek.
Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy kis programajánló:

Ime az ország történetének elsõ fedett szinkronpályás autóversenye! Gymkhana OB 2013/1 - AMTS > Hungexpó.

lorci
Hát igen megprobálok figyelni arra, hogy az autó a lehetõ legnagyobb sebesség vesztés nélkül menjen át a kanyarokon néha sikerül.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Jó vagy nagyon, csak a hajtûkanyarokra figyelj.