Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Najó, küldöm
NFSW: BONESAI
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Akik kaptak szavazatot, azokat írom csak:
1. TOMDRIVER333: 5
2; 3; 4:RICCS98,Rusty,DJREDBULL18: 2
5; 6; 7: SUNNY84HUN, MOMFCKER, Ghost002: 1
Gratulálok Tomnak, küldöm a matricacsomagját.
A nap 2 legélvezetesebb multiját vele mentem. ZR1 vs M3Gts. Ha valahol 2-3x többet fékeztem a ideálisnál akkor a nyakamon volt, amikor meg õ volt elõttem és nem került ki 2 villanyoszlopot akkor következett pár kanyar egymás mellett, lökdösés nélkül. 2 +1 lap powerupon kívül más nem lett benyomva se itt, se ott.
És akkor itt a statlapja: link <#szomoru1>#szomoru1>
#56286 Ez engem is nagyon zavar és ha már nem mûködik a marhára beharangozott (NFSW Official face. 2012. 08. 17.) merhmatch-making, miért nincs a verseny válaszon egy class fül és kiválasztom kézzel, ha már olyan nehéz összerendelni az A-A, B-B osztályokba tartozó autókat automatikusan!<#falbav>#falbav>
Összegezve, nekem így, egy nagy csalódás a stat oldal is. Látom hogy csal és mégis tiszta az ideje. Érdekes, hogy nekem a 3 hónappal ezelõtti csillag bent maradt, mikor miután agyonvertek és kiléptem a versenybõl, a speedapi istene úgy látta, hogy végigmentem a pályán. Szerintem DNF volt, szerinte meg csíter idõ. Egyre inkább úgy érzem, hogy igenis béna sofõr vagyok, egy függõ hülye gyerek, egy drága játékkal. Én kérek elnézést.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Én is vártam a skill rendszert, aztán jól pofára estem. Mert ez csak arra volt jó hogy pénzt húzzanak ki a skillekbõl is. Akkor mentem elõször hosszabb szünetre. Aztán visszajöttem, erõlködtem, megtaláltam az elõnyeit, és megtanultam használni. Aztán elkezdték beharangozni a Class rendszert, amit szintén nagyon vártam. Én, és sokan mások arra számítottunk, hogy majd kiegyensúlyozottabb lesz az autók közti különbségek, és majd mehetek sok jó versenyt akár a SUBARU-val is. Hát nem. Minap is azon mérgelõdtem, hogy mentem volna egy jót a HUMMER-el, ha már megvettem, erre egy középkategóriás T2-t összerak egy fullos Cinkével, egy SV murcival, meg egy Aventadorral. Tehát ez az egész szintén csak arra volt jó, hogy megemeljék az autók árait. Egyetlen elõnye talán az, hogy az alkatrészek nincsenek tierhez kötve. De látván azt hogy azért (meglepetésemre) egész jó és használható autókat kapunk IGC-be, gondoltam hogy mindez nem is olyan rossz, és több esélyük van az IGC-seknek, mint valaha. Akadt is egy kis felesleges pénzem, vettem hát egy 911 GT3 RS-t, mert már kíváncsi voltam, mit tud, mitõl top. Hát persze. Másnap jött a Cinque (majd nemsokkal rá az F1). Ilyen az én szerencsém. Na mindegy.
Aztán jött az új Bodykit rendszer, így a porsche-re már nem 1500 volt a bodykit, hanem, 4000-re jön ki.
Aztán hogy ezek mit szívnak, nem tudom, de ekkor kezdõdött az is hogy olyan autókat kapunk IGC-be ami eddig is az volt.
Szóval nem tudom hogy ezek után még mivel vághatnák jobban haza a játékot, illetve a játékélményt. A bugokat nem javítják, a csalókat leszarják. Ha nincs kedvük foglalkozni a csalókkal, akkor tegyenek már ki a fõoldalra egy cheat-et, hogy mindenkinek egyforma esélye legyen csalni.
És igen. Az ULTRA alkatrészek. Nem kevés munka volt egy egy autóba megszerezni a legjobb cuccokat, pláne hogy akkor még 3 tierre is fel voltak osztva. Erre beteszik az ultrát és mindent kezdhetsz elõlrõl. Ugyan ez a skillekkel is.
Két és fél év alatt egyetlen jó munkájuk volt. A szinkron javítása. Persze ez csak egy ideiglenes karácsonyi extra volt, mert a köv "pach" szinte hazavágta azt is. Bár még mindig jobb mint volt.
Szóval én is mérgelõdök eleget, minden nagyobb "újítás" után, de az hogy ezért kezd el csalni, nem mentség. Hagyja abba a multit, menjen csak privátba, onnan is potyog néha valami (a class rendszer óta vásárolt autóimat csak privát versenyekbõl húztam fel), de ne tegye tönkre mások játékát.
lol <#nevetes2>#nevetes2>
akkor mindig futtasd a frapsot és mottónak beírod hogy " fraps run " mint én anno 😄
Csak akkor tudok elindulni most versenyyben vagy akármi, ha fut közben a fraps. Amúgy lost connection vagy be se enged a futamba. Na ez mi lehet. Ha megy a fraps felvétel, akkor minden OK, amúgy nem. Egyik nap OK, másik nap meg nem.
#56275 Ezzel mire akarsz kilyukadni, fejtsd ki …
Egyébként a stat oldalról nullázták a perfect10n nevû kisfõnököt, és mondta, hogy simracewayben majd összefutunk, és bizony ma meg is jelent az eredeti Wolfgibkay néven. Nem tudom, mekkora respektje lett volna valaha is, ha newmanek tudják, hogy perfect10n az a wolfgibkay... Sose lett volna admin, de a ranglistára se került volna fel, az hétszentség
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Újabb powerup-hacker gyöngyszem 94 autóval.