Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nézem a World facebook oldalát és az új Reventon hozzászólásainál ott a Boost hackes youtube link<#mf1> epic fail
Nekem tetszett.<#beka3>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én csak a body miatt nem Tomra adtam a voksom. A festése nekem is bejött, de az a bojler...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ha azzal lenne kapcsolatos, az már nem lenne nektek <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

Audival kapcsolatos?<#idiota>

500Ft Bözsike utalvány? Nem, nem talált.

tutuhawer
pénzdíjas, ugye? legyen pénzdíjas, légysziiiiii... Vagy a nyereményt hadd váltsuk készpénzre, légyszi. vagy étkezés utalvány hadd legyen, az is jó nekem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Máris gondolkodok egy másik versenyen, szerintem meg is van milyen és a nyereményhez méltó is.

Gratulalok Tomi. Megerdemelted!
BONESAI
Akkor repül is és megy neki a block.

NFSW: BONESAI

tutuhawer
ukrán

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Köszi Chrisz

Nem 😄

Najó, küldöm

BONESAI
Rókakoma, nem magyar véletlenül ez a PAMMEP? Fenn van barátlistámon...

Nah, küldöd Chris?<#banplz>

BONESAI
Gratulálok mindenkinek, mindegyikõtök autója nagyon szép lett. Sajnos csak egyre lehetett szavazni, de mindegyikõtök megérdemelte volna a gyõzelmet. Legközelebb lehet én is nevezek majd

Gratulálok az eredményhez/nyereményhez!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

OMG<#ijedt>, nem gondoltam volna sose hogy fogok valaha valamit nyerni ami a nfsw-al kapcsolatos, köszönöm szépen mindenkinek aki rám szavazott, és a HG-nak is köszönöm.<#hamm><#rolleyes><#integet2><#zavart1><#taps><#pias><#vigyor4>

tutuhawer
Gratulálok Tominak, szép lett a gépe

Gratulla, Tom!

A szavazásnak vége. A nyertes TOMDRIVER333 BMW M6-a lett öt szavazattal.

Akik kaptak szavazatot, azokat írom csak:

1. TOMDRIVER333: 5
2; 3; 4:RICCS98,Rusty,DJREDBULL18: 2
5; 6; 7: SUNNY84HUN, MOMFCKER, Ghost002: 1

Gratulálok Tomnak, küldöm a matricacsomagját.

Á az szar szétpowerupozott ûrhajóverseny volt 😄 Mondjuk pont olyat akartam akkor oda a jó idõhöz... <#ravasz1>
BONESAI
Amúgy azt hittem hogy a mai Riverfront Green-ünk volt a legélvezetesebb számodra <#banplz>

+/- 15 Perc marad a szavazásból.

BONESAI
Ismerem õt, le is tiltom. Kösz hogy eszembe hoztad <#nevetes1>

Csak úgy, ha már áll a topic - bemutatom nektek Rammer-t:

A nap 2 legélvezetesebb multiját vele mentem. ZR1 vs M3Gts. Ha valahol 2-3x többet fékeztem a ideálisnál akkor a nyakamon volt, amikor meg õ volt elõttem és nem került ki 2 villanyoszlopot akkor következett pár kanyar egymás mellett, lökdösés nélkül. 2 +1 lap powerupon kívül más nem lett benyomva se itt, se ott.
És akkor itt a statlapja: link <#szomoru1>
Nemsokára vége a szavazásnak. Egy és háromnegyed órátok van még szavazni!

BONESAI
Nézegetem a csalós képeim, blokkolgatom õket... ez gyöngyszem:

Én arra leszek kíváncsi (nem mintha annyira számítana) hogy a mostani élhuszárokról mikor derül ki, hogy valami trükk van a dologban. Pedig Poseidonról az terjedt el hogy tisztán megy/ment, de mivel – mint szoktam volt mondani – akkor hiszem el ha ott állok a gép mellett amin megy.<#eplus2>

#56286 Ez engem is nagyon zavar és ha már nem mûködik a marhára beharangozott (NFSW Official face. 2012. 08. 17.) merhmatch-making, miért nincs a verseny válaszon egy class fül és kiválasztom kézzel, ha már olyan nehéz összerendelni az A-A, B-B osztályokba tartozó autókat automatikusan!<#falbav>
A block listán nincs limit. Hál isten. Pici piros nekik ezért, meg egy nagy fekete azért, mert nem pucolják ki rendesen a játékot, a sok csököttõl. Én jobbklikkelek a lobbyban. És elkeserítõnek érzem az arányt, amivel blockolt emberkékre bukkanok. És szemrebbenés nélkül csalnak. De ami nagyon pofánvert, akivel nemrég példálóztam, hogy mennyire csal, nos ránéztem a profiljára. Tele van csillag nélküli top idõkkel!!! Azután, hogy még egy jó hónapja is törölve volt a fõ profiljának az összes ideje és a másik kettõben is csillagszórás volt. Ez most mi ez??? Bebizonyította, hogy nitróval igenis be lehet venni akár füvön is egy hajtûkanyart a fal érintése nélkül, és úgy hogy nem csökken a sebesség 290 alá? Azt hogy???? Érdekes, hogy a patc-ek napján egy top ideje sincs...
Összegezve, nekem így, egy nagy csalódás a stat oldal is. Látom hogy csal és mégis tiszta az ideje. Érdekes, hogy nekem a 3 hónappal ezelõtti csillag bent maradt, mikor miután agyonvertek és kiléptem a versenybõl, a speedapi istene úgy látta, hogy végigmentem a pályán. Szerintem DNF volt, szerinte meg csíter idõ. Egyre inkább úgy érzem, hogy igenis béna sofõr vagyok, egy függõ hülye gyerek, egy drága játékkal. Én kérek elnézést.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

ezt meg hogy vagy miért gondo... eh mindegy... nem, nem neked ment, Tutunak, ezért.
BONESAI
Ismerõs dolgokról beszélsz... nekem kb. 1.000.000 boost ment el arra hogy kihúzzak kb 40 kocsit full pro tuned-ra. Jöttek a skillek, az ultra, s inkább abbahagytam a játékot. 51 napja jöttem vissza, azóta vettem pár kocsit, kezdem újra megszeretni a játékot... de a csaló az tényleg rengeteg. Valamelyikõtök mondta, hogy úgy próbálja kiküszöbölni a csalókkal való összekerülést, hogy megnézi lobbyban hogy blokkolva-e van a driver. Elkezdtem alkalmazni ezt a módszert én is, meglátjuk mi lesz ezután.. bár szerintem 2 nap után megtelik a blokk-lista...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az F1 már ígyis megeszi a Cinkéket <#nevetes1>

SUNNY84HUN
ugye nem nekem szántad ezt hogy nfl mazsorettek ? <#fejvakaras> , mert a bohóc nem én vagyok ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
én is 😄 , mert jó párszor nem indítottam el és te groupba mindig eszembe juttattad 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder159
Nekem is elegem van abból, hogy hiába szerzem meg a jó alkatrészeket, esetleg a jó autókat, ha mindig jön egy jobb, vagy egy csaló. Bár nekem közel sincs annyi munkám a profilomban, mint pl. TUTU-nak, azért én is rohadt nagy kibaszásnak tartom. Már azon a szinten vagyok, hogy a multi versenyeim száma 0, mert tudom, hogy ha bemennék egy multiba, ugy is Alt+F4-el lépnék ki.
Én is vártam a skill rendszert, aztán jól pofára estem. Mert ez csak arra volt jó hogy pénzt húzzanak ki a skillekbõl is. Akkor mentem elõször hosszabb szünetre. Aztán visszajöttem, erõlködtem, megtaláltam az elõnyeit, és megtanultam használni. Aztán elkezdték beharangozni a Class rendszert, amit szintén nagyon vártam. Én, és sokan mások arra számítottunk, hogy majd kiegyensúlyozottabb lesz az autók közti különbségek, és majd mehetek sok jó versenyt akár a SUBARU-val is. Hát nem. Minap is azon mérgelõdtem, hogy mentem volna egy jót a HUMMER-el, ha már megvettem, erre egy középkategóriás T2-t összerak egy fullos Cinkével, egy SV murcival, meg egy Aventadorral. Tehát ez az egész szintén csak arra volt jó, hogy megemeljék az autók árait. Egyetlen elõnye talán az, hogy az alkatrészek nincsenek tierhez kötve. De látván azt hogy azért (meglepetésemre) egész jó és használható autókat kapunk IGC-be, gondoltam hogy mindez nem is olyan rossz, és több esélyük van az IGC-seknek, mint valaha. Akadt is egy kis felesleges pénzem, vettem hát egy 911 GT3 RS-t, mert már kíváncsi voltam, mit tud, mitõl top. Hát persze. Másnap jött a Cinque (majd nemsokkal rá az F1). Ilyen az én szerencsém. Na mindegy.
Aztán jött az új Bodykit rendszer, így a porsche-re már nem 1500 volt a bodykit, hanem, 4000-re jön ki.
Aztán hogy ezek mit szívnak, nem tudom, de ekkor kezdõdött az is hogy olyan autókat kapunk IGC-be ami eddig is az volt.
Szóval nem tudom hogy ezek után még mivel vághatnák jobban haza a játékot, illetve a játékélményt. A bugokat nem javítják, a csalókat leszarják. Ha nincs kedvük foglalkozni a csalókkal, akkor tegyenek már ki a fõoldalra egy cheat-et, hogy mindenkinek egyforma esélye legyen csalni.
És igen. Az ULTRA alkatrészek. Nem kevés munka volt egy egy autóba megszerezni a legjobb cuccokat, pláne hogy akkor még 3 tierre is fel voltak osztva. Erre beteszik az ultrát és mindent kezdhetsz elõlrõl. Ugyan ez a skillekkel is.
Két és fél év alatt egyetlen jó munkájuk volt. A szinkron javítása. Persze ez csak egy ideiglenes karácsonyi extra volt, mert a köv "pach" szinte hazavágta azt is. Bár még mindig jobb mint volt.
Szóval én is mérgelõdök eleget, minden nagyobb "újítás" után, de az hogy ezért kezd el csalni, nem mentség. Hagyja abba a multit, menjen csak privátba, onnan is potyog néha valami (a class rendszer óta vásárolt autóimat csak privát versenyekbõl húztam fel), de ne tegye tönkre mások játékát.

Még annyit hogy ha elegetek van a Cinkék uralmából, valaki szponzoráljon egyel, tuti hogy másnap jön valami más ami megeszi reggelire...<#banplz><#idiota>

*o* *o* *o*
"NFL cheerleaders"

lol <#nevetes2>
tutuhawer
de te nem is futtattad a frapsot mindig... 😄 ezen mindig röhögtem, megmondom õszintén 😊

SUNNY84HUN
könyvet kellene írnod filozófiából 😄 , megjelentetésben és terjesztésben tudok segíteni 😉 ...

akkor mindig futtasd a frapsot és mottónak beírod hogy " fraps run " mint én anno 😄

tutuhawer
most kidobál a fasszopó simraceway és a digi mocskos ügyfészolgálatán minden OK.
Csak akkor tudok elindulni most versenyyben vagy akármi, ha fut közben a fraps. Amúgy lost connection vagy be se enged a futamba. Na ez mi lehet. Ha megy a fraps felvétel, akkor minden OK, amúgy nem. Egyik nap OK, másik nap meg nem.

Köszi a történetet. Látom, most elemedben vagy írás terén.

tutuhawer
nem vallotta be, wolfgibkay néven sem. habár egyszer fejreállt az autójával, úgy ment világrekordot és rákérdezett, miért nem fogadják el... Itt nem sokan vallják be, meg nehezebb is rábizonyítani. Mindenesetre rákerestem munkaidõben , mert jó tudni, kivel állok szemben, és egyéb fórumokban is játszotta az agyát, és nfs-ben se mondta meg, hogy õ wolfgibkay. Én megszólítottam az elsõk közt, és nem javított ki. Pontosan tudja, ahogy mindenki más is, hogy pontosan tudom, tudtam, mit ugatok. Nagyképûen hangzik, de így van. Azóta is sikeresen álltam ki a magyar srácok mellett a nemzetközi terepen, és senkinek nem voolt negatív szava rá. Ez is hozzátartozik a respekthez, ahogy az is, hogy verseny közben megismertek, bármilyen idõvel nyertem is. Ahogy a fórumban is ott volt, hogy perfect10n-t az admin rangjával együtt küldtem az anyjába úgy, hogy elõtte beírtam a google fordítóba, hogy biztos legyen, hogy õk majd ha beírják, megértik mind. Ki se törölték a hsz-t. Szóval ilyen senki ember számomra a wolfgibkay. Így nézd perfect10n statját , személyét. Emberileg is szar, mondom, pár hsz-t olvastam tõle. Nem kedvelem, csak ha tiszta vizet önt a pohárba. ezért szerencsés, hogy az én nfs world karrierem egy nyitott könyv mindenkinek.

tutuhawer
a lényege az, hogy van, akinek elszállt az agya a sok , esetenként 2 éven át tartó gürizéstõl. Hova küzdjön máár.... a csalók is jönnek, a szétboostolt négycsillagosok is, szóval õ már leszarja. Van ilyen. Persze, ez egy ilyen befizetésre épülõ játék, új tartalmak jönnek, csak az új tartalmak sokkal jobbak, mint amit én 2 év alatt összeszedtem. Most nem azt kérem, hogy elõnyben legyek... de igen, azt kérem, hogy a józsipista ne legyen utcahossznyi elõnyben 2 hét játék után. Rövidíthesse le az utat az én szintemre a boosttal, de hogy még elõreébb tartson, az néhány játékosnál már túl sok. Nem is csodálom. Nekem csak T3-as autóm van, a T3-eseket nem venném meg, köszönöm. Nekem volt pro tuned, az ultrákért még 1x nem fizetne senki sem. A skilljeim készen voltak, mindegyik autómra, most 6 kategóriára senkinek sincs elegendõ. Mert nincs elegendõ. Akkor meg nem venném a kártyákat, ami simán zsákbamacska ma is ,régen meg fõleg. Szóval nehéz feldolgozni, hogy autó, alkatrész, skill hátrányba kerültünk 2 év után, erre még a csalók is jönnek. Idegrendszer kell hozzá, nem is kérdés. Amúgy kész röhej, hogy nekem pontosan 1 darab skill, egy 3 csilagos kéne, hogy visszatérjek korlátozott idõben single playerezni. Ahol szintén sok a csaló, AI-nak hívják. Szóval ezek miatt csal, aki 2 év után csalásra adja a fejét.

Tehát ez azt jelenti, hogy Perfect10n hasonló, mint Lance Armstrong ( örök állócsillag, aki egyszer csak bevallja, hogy csalt)?

Ezzel csak azt szeretem volna mondani (és utoljára ebben a témában), hogy mire oda jutok hogy reportolok valakit (a vége lobby-bol nem lépek ki) elõtte többszörös szûrön át megnézem ki-ez, mi-ez.

#56275 Ezzel mire akarsz kilyukadni, fejtsd ki …
… vagy a lényeg az hogy eleje mindig gyanús? <#wilting>
SUNNY84HUN
én anno sokat futottam vele , sõt volt fent majd 1 évig a baráti listámon , akkor még minden ok volt vele <#rolleyes> , lehet besokallt .. de az nem mentség ha valóban csalt

tutuhawer
ez egy régi játékos, és benne van a pakliban, hogy azt érzi, minden, amiért eddig fizetett vagy dolgozott, az semmivé lett. Én is ezt érzem, csak nem csaltam emiatt. Inkább kiszálltam kicsit, ez a grafite23 pdeig más étrelemben szállt ki. Nehéz elfogadni, de ha tudod a hátterét, máris könnyebb. Legalább megérteni lehet, ha elfogadni nem is. Vagy a fene tudja, hogy mondjam. örültünk, hogy a lengyel boost olcsó volt, és legalább T1-2-3-ban lehetett pontosan egy autót építeni belõle. Aztán jöttek a car classok, a skillek, a 4 csillagos alktrészek és aztán a skillek. Elég nagy bukta sokaknak, nekem is. Még mindig jobb esélyekkel indultam annak idején. Én nagyon vártam az új skillrendszert, a classokat is, de nagyon nem így 😞 Sokan vannak, mint grafite23, akik baromira nem így számoltak, és köszönik szépen, nem kérik.
Egyébként a stat oldalról nullázták a perfect10n nevû kisfõnököt, és mondta, hogy simracewayben majd összefutunk, és bizony ma meg is jelent az eredeti Wolfgibkay néven. Nem tudom, mekkora respektje lett volna valaha is, ha newmanek tudják, hogy perfect10n az a wolfgibkay... Sose lett volna admin, de a ranglistára se került volna fel, az hétszentség

RoboKutya78
yutube nem képes a saját hangjaiból többet feltenni csak egyet vagy én nem érteni hozzá.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Na csináltam egy összefoglaló videót robokutya autóiról egy kicsit gagyi a minõség sory😊 a HANGRA vigyázni!!

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
GRAFITE23
Újabb powerup-hacker gyöngyszem 94 autóval.

Amikor sok autója van az embernek és mindet húzni akarja egy szintig, meglehetõsen kellemetlen. Ma TH-n beesett egy Zero ultra-ultra felfüggesztés. És amikor sok autó várja, az hosszas fejvakarást okoz. Kerüljön A-szintû autóba? Nem, ott nem lenne effektív a hatása (a Snowzilla Gromlenjéhez képest csak +4 pontot hoz overallban). Kerüljön olyanba, amiben már van ultra, de nem ultra-ultra? Az sem effektív eléggé. Szóval végül bekerült a Nakazato-Skyba (R32 a.k.a Démon) a pro improved Velocicom cucc helyére, így már 573-as az overall.