Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Camden & Route 55-n egymás után 4x végig tudtam menni multiban. Akinek eddig bekavart ott a 40% bug az tegyen rajta ma egy próbát, hátha...
Az hogy neked meg másnak nem ment tönkre a kocsijában a motor, az pont a statisztika azon felébe esik, ami nem hibásodott meg, vagy csak mert szerencséd volt eddig, de lehet, otthagy majd egyszer az autópályán<#eplus2>#eplus2>.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
OFF:
én meg Rabidfox barátomank küldöm szeretettel ezt a 2 napja jelent cikket:
Az új Viper máris Le Mans-ba tart
Baromi jó gép a viper, na, tutira veszek ki szabadnapot és nézem az éjjeli közvetítést is Le Mans-ból , ha indulnak valóban
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
Gondoltam egy kicsit beböffentek, mert nem játszottam már egy ideje..
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Bonesai: láttad már mit tett Mr Bean az F1-el?! :-P
Semmrie se jó kártyapakk a játékosoknak. Zsákbamacska, de nem tudom, miért erõltetik ezt az irányt. Legalább tudnánk, mire költjük a játéklóvét vagy az igazi pénzt... de sose tudtuk. Értetlenül állok a leendõ újítás elõtt
Ford Police Interceptor: ajjaj, kell ez nekünk? (VFerinek nem szólt a kérdés, õ már leírta.)
Ford Capri RS3100: spontán nyálcsorgás 3..2..1..
http://geulach.blogspot.hu/2013/02/win-any-car-car-packs.html#more
- Viper SRT10 A-Spec - na erre kívácsi vagyok hogy kap 749 es overallt amikor legjobb ultrákkal 640-645 most.
u.ezért várom november óta a Ford GT-t gondolom az se B-spec lesz.
-a Capri meg: legdurvább vintage eddig.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
- Ford Police Interceptor
- Ford Capri RS3100
- NISMO Cop
- Eclipse C-Spec
- Viper SRT10 A-Spec
- Challenger R/T Drag (nem elírás)
- Aventador '13 Beast
- CCXR '13 Beauty
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Habár felmerült bennem a gyanú, hogy azért lettél ügyfélkapcsolati menedzser, mert a családtagodat menedzselted a rendõrségen, nem?<#nevetes1>#nevetes1>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Kijavítják az IS300 meg a match-making hibát?
Ez nem az a játék, eltévedtem.
Bocsánat, egy nagy offolás ez az üzenet. (nagy kupac irónia)
............................
Vantage mehet, megvan. SpecV mehet, megvan. 959 lehet jó kocsi, de nem kell.
............................
Múltkor jutott eszembe, mi lesz az a TOP SECRET titkolt nagy dolog a free roam cset elõtt, amit mondtak.
Berakják a kasztnikat, hódokat meg spoilereket aftermarketbe. Ha ez lesz, akkor nagy meglepi lesz. (itt is egy nagy kupac irónia)