Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miiiiiííííí??? <#guluszem1>
Bocsi, de amit írsz az értelmezhetetlen és érthetetlen (ez nem változott), ha meg tudod fogalmazni mi a gondod válaszolok.
Addig amit ki birok hámozni belõle, hogy mentünk régen MR-el, ez igaz és ez nekem (az elsõ futam kivételével) megvan videón, amin látható ki hogy megy, és hogy elõz általában (ramolva privátban) és az is látható ki nyeri a futamokat (nem mintha számítana). Neked megvan? <#mf2>

Azért ezt felteszem elemzésre (az öcsi videója), lehet e így menni RTR-X-el (van aki már látta), a lényeg a fordulatszám érdekes állandósága és hogy NOS-al csak 9km/ó-val megy többet a gép. <#wilting> Nem beszélve arról a furcsaságról, hogy ott is lehet nitroz-ni ezt a csodagépet ahol pedig nem lehet (alagút után a kanyargóson), bár én béna vagyok (lásd fejléc) tehát lehet hogy mégis lehet. Az idõt ki is csillagozták, talán nem vétlenül. <#hehe>
Arcból vegyél vissza kösz

Project D|Rare Car Collector|

Oké

na szép napot 😊 AVATARHUN ként mindenki megtalál 😊
57064 és 57065 Majd meglátom amikor összeborítalak mint egy csõszkunyhót a pagani cinque seggét ha majd látod egy percen át szerencsésnek mondhatod magad te XD . Keedves QUQA barátunk a nagy MR 2 ralyongóságoddal XD ugyan úgy kikaptál MR 2 vel mint annó az RTRX el nagy sofõr vagy biztos élõben is jól tolod neki XD inkább csendbe maradnák a helyedben mert aki egy másik VIKT0RHUNGARY profillal lebannoltatja a másikat akárkirõl is van szó az egy keblen hozdozott PATKÁNY XDXDXD TUTUHAWER TUTUHAWER001 TUTUHAWER002 ÉS MÉG ASZEM 4 MÁSIK FANTÁZIANÉV te nem a gyorsaságod miatt vagy az aki vagy nem érdekel mijen gyors vagy a barátom vagy hisz benne van a nevedben tutuhawer 😊 szeretek ellened menni mert ha hallos hogy elszúrsz valamit idegesít nem úgy vagy velem mint sok más száz ezer játékos ez tesz minket mássá idézõjelben gyorsabbá nem akarok neveket sorolni de nyugi Quqás barátunk te lassú vAGY NAGYON LASSÚ .d
tutuhawer
Üdv ismét a fórumban. Már privátban is eldumáltam neked, hogy közel se vagyok az, akit te le akarsz gyõzni. A fórumban az arcom néha nagy, jár a pofám, de a pályán nem vagyok, sose voltam a leggyorsabb. Most meg aztán fõleg... Szóval... nem leszek jó partner,de majd mehetünk. Egyik jóbarátom meg is jegyezte, hogy szarul megyek, rozsdásan 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
"Na mi az megvan a friss trainer."

Épp' azon agyaltam, hogy jó ideje nem autókáztam, asszem pihiztetem még pár hónapig... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Az honnan látszik hogy mennyi skill és cucc van benne, hátha tanulok valamit. <#wilting>
Azért van ott pár járgány és olyan Beta fincsiség mint a Zonda Roadster! <#hehe>

#57060 A Subaru gyorsabb és jobban rajtol viszont a Renault precízebben fordul. A NOS-uk kb. egyforma.

#57061 Na mi az megvan a friss trainer. <#vigyor5> <#banplz>
Cuki a World profilod HITMANHUN<#eplus2>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Aki keresne nem kell tovább keresni én mindenkit megtalálok 😊
Na én mentem aludni most jobban vagyok mert ismét megõrjítek mindenkit XD
Amint gép elé kerülök széttörök mindenkit XD Tutuhawer téged nem mert téged csak legyõzni akarlak ismét pesten vagyon és ide nekem az oroszlánt is Metasoftot akarom úgy ráverek hogy össze omlik Xd
Subaru Impreza WRX STI Hatchback vs Renault Megane..... filózok.. filózok... melyik a használhatóbb járgány?
tutuhawer
Ez is jó pont. Egyébként TutuHawer-tipp: Kibaszott értékes Norby profilja , mert tele van 50-es szinten skillekkel, ha minden igaz és performance partok is lehetnek tán. Ajándék aftermarket is lesz a garázsban, ha jól látom.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Vagy pont, hogy így tisztább mert akkor teljes mértékben az új tulajdonos idõit fogja tükrözni a profil és nem mondhatják majd rá, hogy vett egy jó profllt és így könnyû jó helyen lenni
tutuhawer
ááááá, na így oK, én értettem félre. Így OK.

Khm. Úgy értettem én is a nullázást, hogy láttam, hogy automatikusan volt nullázva és nem manuálisan. Arról beszéltem, hogyha esetleg lenne benne idõ és helyezés, akkor lenne esélye eladni neki.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
Melyik posztban?

Faja hogy mondtam hogy manuál nulla ugye?!

tutuhawer
ééén vágom, csak helyretettem a két elõttem szóló cimbit, hogy ez automatikusan nullázott profil. Nem össszekeverendõ a manuális nullázással.

Nem zavar használd nyugodtan.

tutuhawer
vágom <#eljen>

Elég egyértelmû volt pedig, hogy azért van nullázva mert a stat nullázás óta egy darab versenyt nem ment<#ejnye1>
Chris: nem zavar, ha használom a 'makrók' linkben írtakat a jobb átláthatóság kedvéért a 'novellám' leírásában? Holnapra megvan. Majd akkor teszem fel, ha te is fent leszel.

Ahogy elõttem mondták nem.

tutuhawer
fõleg a nullázást majd én kommentálnám. Aki nem játszott régóta, jó eséllyel nem tesz fel új pályáról új adatot a speedAPI-ra, azért nullás, semmi gond elsõ ránézésre. Csak régi, ennyi

http://nfs-s.com/nfsw/TUTUHAWER002
ez is nullázott, nincs használatban

Sok mindent nem volt nullázni,nem igen multiztam ahogy azt látjátok. Nullázni hack miatt szoktak vagy mi?

Hát ja... Minimális nagyon. Fõleg a nulláozott

Nullázva van. Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon kevés esélyét látom.

...na meg nekem. Bár az is igaz, hogy én soha nem mentem boostos autókkal, szóval az összetett 800. helyen belül maradás is elég jó hasonló kondíciókkal (néha 1 juggerrel, ha nagyon olyan a szakasz). Vagy nem?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Már nem igen játszok a játékkal,és tudom hogy nem lehetne,de szeretném eladni az accountom,mert most szükségünk lenne egy kis pénzre. Érdekelne valakit?

Szövegdoboz alatt az url beszúrása rész.

Persze en is megneztem a statisztikajat, csak nem tudom, h kell belinkelni...
Es ugye, egy ilyen jatekostol nem szegyen kikapni <#worship>
Amugy, miutan beengedett a celba maga elott, es en egy mosollyal dijaztam, azt irta, h ez nem csak a gyozelemrol szol <#integet2>

CROZAC
Ha ilyen statisztikám lenne nekem is...<#whatever>

Sziasztok <#integet2>
Erdekes elmenyben volt reszem a Worldon. A kis Pontiac GXP vel bementem a D s palyara multyzni ,es egy Crozac nevu driverre figyeltem fel, latszott h nem kispalyas, nagyon jol vette az iveket, es amugy semmilyen PU t nem hasznalt. A verseny vegen, amit termeszetesen megnyert <#vigyor5> , ramirt whisperben, h en egy nagyon jo es fair jatekos vagyok <#vigyor2>
Kozoltem vele, h o sokkal jobb. <#taps>
Szolt, hogy miben tudnek javitani, mentunk jo par menetet, es volt amikor a celnal beengedett(multyban!), amikor pedig nyertem megjegyezte, hogy szep 😊
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de en nem surun talakozom ilyen jatekosokkal, es szamomra ez emlekezetes lesz <#integet2>

Akkor megvárom a következõ ajánlatot majd.

Kb. De a KFSZ Audim már vagy egy éve olyan amilyen.. félbehagyott. Rendbe kéne raknom.

Cserélõdni kéthetente szoktak. S5, nos... Nagyon szép, nagyon jó a hangja, jól áll alatta a 21 colos kerék is. De kanyarodni sajnos nem tud.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Már nem is fõ, vagy állású

Tarpi

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

tutuhawer
Amikor mentem vele legutóbb, még betontégla volt. Két éve olyan, sõt több. Külsõre, hangra nagyon szép, hátsó lámpa, egyéb kidolgozottság kiváló, de versenyben vérszegény. Kár érte, egyik kedvenc Audi modellem

Nekem a Download Helper-rõl rosszak a tapasztalataim. Maradok a RealPlayer-nél.

<#wow2> Jaaaa... hogy így néz ki??? Kapcsoltam...<#pias>

Köszi. 😊 Milyen idõközönként szoktak az IGC-s autók cserélõdni? A S5-re érdemes beruházni?

SUNNY84HUN
és még nõni fog <#levele>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Devellis fõállású fasz

NFSW: BONESAI

YOU CAN'T RUN???
Még most se értem...<#conf>
Ki az a pofa a fotón?

SUNNY84HUN
semmi progi nem kell hozzá , csak ez a kiegészítõ DownloadHelper a mozzilához vagy a palemoonhoz <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Youtube-on megtalálod. Csak kell hozzá letöltõ program.
https://www.youtube.com/watch?v=N6MI4QMT9L4

Köszi. A 'novellám' miatt kellett, gondoltam rákérdezek, biztos ami biztos.