Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Pedig ha jobban belegondol az ember hogy melyik világ valósulhatna meg jobban, akkor szerintem a Trekes világ sokkal közelebb állhatna a valósághoz mint a warsos világ
A star wars világa nekem jobban meseszerûbbnek tûnik mint a trek.
A trek több valós elemnek TÛNÕ dolgot vonultat fel, egy személy kivételével Q személyét akinek tetteit nem tudnám valósnak mondani a sorozatban.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Én is eléggé Sci-Fi rajongó vagyok, de érdekes hogy a Star Trek soha nem vonzott, mondjuk a Star Wars egy kicsit.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

meg nézem mind a 11 filmet, akkor biztosan nem maradok le semmirõl 😊
RoboKutya78

COMTRAYA 😊)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
akkor kezet foghatunk én scifi bolond vagyok nem tudsz csillagkapuból olyat kérdezni amire ne tudnám a választ😊

RoboKutya78
annyira nem vérre menõ a sorozat ismerete max ha a 6 filmet meglesed az is elegendõ

Star Wars rajongó vagyok, a Csillagkaput egyenesen imádtam.... akkor talán ez is tetszeni fog 😊
pár részt régebben láttam belõle. lehet nekiállok elõbb a sorozatnak majd a game-nek 😊
RoboKutya78
ja és itt nem baj ha repül a járgányod itt szinte köttelezõ😊

RoboKutya78
ha szereted a stílust a sorozatot ajánlom <#papakacsint>

anyit olvasom sok helyen hogy ST online így meg úgy, hogy kezdek rá izgulni 😄
RoboKutya78
csak összehasonlításként ebben a hónapban a Star trek online játékban ennyi új hajó érkezett míg ide ?
Ja és ha kell akkor nem kötelezõ értük fizetni.

VFERI: Letöröltelek véletlen, majd vegyél vissza :/

Project D|Rare Car Collector|

Rammoljá', egészségedre. 😊
De ha ezzel összekerülsz akkor hagyd a ramolást és inkább a cél felé igyekezz. 😄
BONESAI
Bitch please.
Nekem ott van C-ben a Chevelle 50% rammal <#hehe>

NFSW: BONESAI

Ledobom a hummert én is és akkor már egy bohócautó is van 😄

Leamortizálom mindjárt a Raptort C be aztán szétcsapok a mûkösrmöscicakocsik között, tuti.
Kék váltóval jobban fordul kanyarban. lol
Zölddel néha magasabb lesz az overall.
Régi idõkben, beaconbajnok volt a Solstice-m GXP-k közt. Sok-sok Mr2-t leszedve. Enyém marad B 😄

BONESAI
Nekem a Solstice nagyon bejön D-re. Nagyon jól kanyarodik, majdnem olyan mint régen az Exige Cup volt.
Nálam pedig B-ben az Eclipse Elite viszi a pálmát, pedig volt MR2m is. Azt most ledobtam C-be és ott több hasznát veszem

a kék és a zöld váltó közt mi a különbség? a színén kívül? xD
R8 LMS Shift?

köszönöm a helpet 😊
trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

nem bírtam ki, itt van még egy <#szeret><#szeret><#szeret>

Legújabb szerzemény s kreálmány... szerelmes lettem <#szeret><#szeret><#szeret>
A videón jobb klikk és „a jelenlegi idõpontot tartalmazó video-URL másolása” kell választani. Megj.: csak linkként mûködik, videó beszúrásnál nem!

#58325 Én csak azt nem értem, ha tudták hogy nem marad bent, akkor minek rangsorolták, általában az ilyen pályákat nem szokták. <#fejvakaras>
jah jóféle szöveg
A nitrója átlagos, a végsebessége D-csúcson 233. A kanyarodási képessége elég jó, jól lehet vele "körzõzni" azokban a fordulókban, ahol az úttest és a járda közt van egy kis vályúféle domborzatilag (pl. Brooks Street elsõ jobbos).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

bocs bocs õssze kevertem cobalt volt 1000 bocs
Cheaterfront Road...ez hatalmas szöveg volt, nagyon tetszik.

mijen a kacsa versenyben mert tetszik az a verda és nem tudom mikor adták ki de egy cash szorzokkal skillezet full kasztnissal mentem nagyon jol néz ki
Akkor már IS300 se maradjon ki <#wilting> de akkor is messze az Eclipse a legjobb oda, de ha ránézel egy D class verseny ranglistájára akkor kb. csak azzal fogsz találkozni top 100-ban (kivéve Mission street és cheaterfront road)
nagyon jó ez a magyar ranglista van motiváció bõven csak jobban is mehetne
Én valahogy mindig Solstice-okat meg különbözõ Silvikákat kapok magam ellen, akár a Gallal (Clio V6), akár a Kacsával (Fairlady) megyek.

trakk
...Monaro? <#fejvakaras>
Az mikor is jött ki?

sajnos kaptam tölük rendesen
van d ben és nagyon durva
egy monaro ellen futotam ma a rockridgeand unionon nem is volt rosz peddig nem voltak benne verseny skillek
D-ben a 86-os is nagyot csíp, hogy a Solstice-ról már ne is beszéljek. Eclipse-et talán még nem is láttam D-ben hagyva.

Hát nem tudom...nem hiszem hogy bármelyik class legjobb autóját betennének igc-ért (jelen esetben ugyebár ez a "D")...de majd meglátjuk
Egy gondolat az Eclipse GS-T-rõl. Annak idején a friss Elite kategóriának volt a legkisebb képviselõje (és marha jól néz ki a maga eltúlzott módján). Aztán lett belõle gyorsulós kivitel (4G63). Na meg ott van a kívülrõl tuningolatlan verzió is. Most meg jön a jugger... Van egy sejtésem, hogy 2 hónapon belül láthatjuk IGC-ért is. Én már nagyon várom.

Az A3 bemutató képe bitang jól sikerült, jól áll neki a betonszürke. A Cobránál viszont a grafikai motor hiányosságai látszanak erõsen, mivel maga a helyszín és a kép tökéletes.

Hogyan tudok ide úgy videót linkelni, hogyha rá kattintotok akkor egy megadott idõnél kezdje el a videót, ne az elején?
trakk

Na ez már sztem pofátlanság.😄

ha megnyerem, akkor megy majd egy nyereményjátékba 😄

BONESAI
Majd holnap megtudjátok, mit kell tennetek érte <#zavart1>

Estoque...hû. Cortina...hû. Na de CATERHAM?!?!?! A nemjóját, az gyilkos lesz! A B-spec Motorcsónak2-t már biztos sokan megcsinálták maguknak... A 3 Vintage géppel egyetértek, így már egyre inkább kilóg közülük az FC. Ford GT, rég láttuk azt is. GTO D-Spec, Eclipse GT C-Spec? Lol. Lassan tényleg jön a Mazda3 E-Spec ideje...

Nekem is úgy kéne az a CSL, fõleg hogy en BMW-ista vagyok, az meg a GT3 hiányzik a kollekciómból.<#gonosz3>