Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Az oroszok sosem szaroznak, ha száguldozásról van szó! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Ismerem magam, tudok én b@lfaszkodni, csak azért írtam így 😄

X

nem hazudsz 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ha minden igaz írtam privátot <#idiota>

X

<#idiota>
Na, de hogy tudnád átküldeni?

Hopp bocs, Chrisnek akartam írni azt hogy ha más módon akarja megszerezni, akkor írjon, "kicsit" félreérthetõ volt. <#banplz>

#59318 Az õ "aurájukat" nehezebb meglátni<#vigyor>

X

goregrind
Egyébként meg ma is bõséges a termés a csiterfán! <#taps> Csak egy példa...

goregrind
Felejtettem írni, ha a képen látható ikon nincs ott egy videó lejátszásakor, akkor abban az esetben a böngészõ testreszabás menüjében keresd meg (Nézet->Eszköztárak->Testreszabás), és húzd oda ahol neked megfelelõ!

goregrind
Tök egyszerû! FFox vagy PaleMoon böngészõre kell telepíteni ezt a kiegészítõt. Majd akármelyik videós portálon egy videót elindítva lehet látni egy ilyen ikont:

Erre kattintva vagy a mentési ablak ugrik fel, vagy ha van egy letöltés vezérlõ telepítve, akkor beállítható a flashgot kiegészítõben, hogy abba történjen a letöltés! Ennyi! Egyébként meg Youtube videókhoz használható még az Easy YouTube Video Downloader! Többféle hang és videó formátumban menthetsz vele csak youtube videókat!

A kedvencem az új kezdésbõl, hogy ugye Takumi és Keisuke jön egymással szembe és látszik a "tudás lángja" körülöttük. Aztán jön Itsuki és Iketani, ott meg csak elmennek egymás mellett...
#59305 Na igen, az elsõ két részt meg tudtam nézni. Csak nézett a két imposztor!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Hopp tényleg, nemrég találtam én is egy ilyet, Freecorder a neve, egész jó cuccnak tûnik. De ha máshogy gondolod majd írd meg, valahogy megoldjuk 😉

X

goregrind
Böngészõ kérdése a letöltés! Ha Firefox/Palemoon, akkor csak egy FlashGot kiegészítõ kell és szinte minden videót tölthetsz! 😊

Perfect

Japó szinkron magyar sub<#crazya>

X

Magyar, vagy angol 😄

felirattal. milyen módon?<#vigyor>

X

3

A facebookos autóhoz hány barátot kell meghívni ?
Felirattal? Mert akkor lenyúlnám õket 😄

Apró belépõ volt <#taps> Nekem havertól van meg az összes évad + egyéb battle stage-ek meg moviek, fene tudja honnan lõtte. Viszont a zenéit meg lehet találni bizonyos- izó vadász -oldalon nem több 3 Gbnál<#nyes>

X

RoboKutya78
és a vicc 3 csókának dobtam fel a kérdést csak tõle jött válasz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
<#guluszem1>
a skacok nem sietik el a válaszadást az EA forumon
Linget elõsször Top Gear Logo request! NFSLing 12/08/2011 12:49:10

kerestem meg logo kérdéssel
A válasz
Re:top gear vinil ask NFSLing 01/31/2012 13:49:28
Hát mit ne mondjak egy bõvített mondatra ennyit várni rájuk ehh fenomenális.
"hi robokutya,

sorry, but i don't have any top gear vinyls.

cheers,

Ling "

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Úgy ám. Indavideó downloader van?! xP

Tegnap én sem fogtam ki csalót érdekes módon pedig elég gyakori. Lehet dragre kellett volna menni. Tegnap kifogtam pont egy Agera-t a nõi CCXR-el(ha már leárazták ) mentem ellene és egész jó verda az is bár csak gromlenek vannak benne de tudtam tartani vele a lépést
Azért az új opening se gyenge<#ravasz1> Megéri letölteni az egész sorozatot (filmekkel együtt), most nézem kb 6-7jére végig, valahogy nem tudom megunni<#smile> -persze felirattal, kötelezõen japó szinkronnal.<#nezze><#vigyor>

X

Asszem 4600SB

Es mennyibe kerül ?😄
Csak Boost

Azt a gt2- est csak boostert lehet szerezni ? Vagy igc-ért is? (Bocsi,telon vagyok )
Mókás volt 😄

Trainer? Nem nagyon láttam most trainert használi, kentem õket az Agerával.

Krugernek:

Kinek mi, szerintem az egyik legjobb pálya<#smile>

X

goregrind
Skyline Avenue "E" classban olyan, mint valami lassított rémálom! Azt hittem, soha nem lesz vége a 2 körnek! <#idiota>

jó reggelt...<#oooo>
Update: elõhoztam azt az GT2-est, a régit a 996-ost, és hát úgy megy mint a raketa, mint akit picsán rúgtak. Pedig még nem is full pro, sõt van benne 1 race cucc is, de olyat ment mint a 997-es 1-2 NOS-al (és abban 4 ultra van)!? Úgy fordul mint a 959 vagy a GPX, hihetetlen. Állandóan a kanyar belsõ ívét koptattam, mert szokatlan volt mennyire könnyen fordul. <#wilting> Tehát nem tudom mi a jobb most per pillanat. És valószínû nagyon elkaptam a színeket. <#hehe>
tutuhawer
<#beka3> Aki ingyen vagy akár egy kis euróval megtoldva szeretne marha jókat versenyezni, annak kiváló. Akik a nagy lóvét viszik, azok nagy lóvét öltek bele a számítógépbe és a vezetési élménybe 3 monitorral. Õk valós pénzért mennek versenyt, az téged nem érint, és engem se. Mi versenyezni akarunk, nem valós pénzt szerválni. Kb olyan lennne, hogy 1-10 versenyzõ X pályán boostot kap. Te kapnál boostot?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#worship> mert látod, miért jó a wolrd. <#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

A fricska az mindig megy, mert itt hagytad, mert eltûntél, meg úgy … különben is. Nem könnyebb a World, nem kell bentrõl menni, meg van egy „csomó” <#hehe> pálya, tele civillel, pl. Garden (az a kedvenced volt). A múltkor Nfree is le volt törve mint a bili füle, aszongya szar minden, de hát nincs más, ezt kéne megváltoztatni, módosítani, akármi, nem olyan rossz ez. <#email> Azért abban a másikban ahol gurulgatsz, azé ott se fenékig tejfel minden ahogy olvasgatom a fórumokat, van pár nagymenõ és azok mennek mindig elöl és viszik a nagy lét. <#beka3> Azért itt szép számmal lehet nyerni gyorsba is, nem kell hosszú percekig körözgetni. Meg hát autó is van egyre több, nem csak próbanapra. <#eljen>
tutuhawer
<#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
aszem felesleges volt idõznöm meg fent maradnom ez miatt <#zavart1> Jó éjt további jó mulatást szevasztok <#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
nem jött be az idõzés , nem nekem való az elit f1 😄 , 3-4 mp re maradok el a lényegesen másabb ultra tuned gt3 amtól , nem hiába azt már megszoktam ... ezt meg az 1 napos rental alatt lehetettlen <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
a watkins glenre jött ki a futam. Mehetnék practice-ben, de az annyira nem jó 😊 meg sok idõ megtanulni vállalható minõségre a pályát. Az ariel atommal is durva 1 másodpercet bukok 1 perces pályán. Szóval itt indult futam, itt vettem fel 😊 Örülök, ha tetszik, de ne gonoszkodj, roppant mód faszán összerakott konstrukció a "nem mondom ki a nevét" (ott az aláírásomban)

Na ez az, azért még képben vagy. Ez a te fõ játékod még mindig. <#eljen> <#wave>

Láttam a videóid errõl az izérõl … hogy is … a francba h… , <#eplus2> ja megvan, valami Simraceway-ben csak az az 1 pálya van, hogy csak azon mész? Vagy … ? <#wilting>
tutuhawer
utóbbi. SZerintem aki bannolva volt, és most figyelj: egy másik launcherrel indította a játékot és be tudott lépni. Ez után elvileg nem fogd tudni, mert csak a hivatalos launcher fog mûködni. Érdekesség, hogy nekik fõ chatszoba is van... meg minden, ami nekünk tiltott, elzárt, drága, elérhetetlen.

Sok volt a NOS + a jugger!! <#hehe>

Más: Na most akkor melyik ez #59250 vagy ez #59256? Az utóbbit jobban favorizálnám, én is ez bogarásztam ki belõle, bár nem egyértelmû, de van itt annyi jó angolos. <#wilting>
SUNNY84HUN
a végén láttam mikor beért és írta az információkat , jobban megnéztem most 400 az a 450 <#idiota> ( fellraktam max felbontásra a videót ) , lehet sok volt az ébrentartó <#pias><#wave>

Nem tisztem megvédeni, meg nem is értek hozzá, de én max. 399km/ó láttam, pedig a videót párszor végignyálaztam. Az a 450 nem tudom honnét lett?

Tutu szerinted? <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
hát néha még látni is fájt mekkorát bukik az f1 , anyagi kár nincs törés biztos a bérelt dög <#hehe>
hát igen az ész nélküli száguldozás mindig megy , csodálkozunk hogy ide jutott a világ ez a mai fiatalság <#vigyor2><#integet2>

tutuhawer
személyi sérülés, ugye nem történt? Anyagi kár? Az ész nélkül a száguldás, megy, mi? Az megy? <#ravasz1><#integet2><#integet2>

SUNNY84HUN
de az az érdekes némely pályán gt3 al jobbat mentem , megyek .. mint f1 el , nekem néhol túl izgága és retentõ gyors nitroval ennek következtében párszor eldobtam magamat vele