Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna szolni NFSDREW-nek hogy a multit csinálják már meg mer kb 3 hete nem talál senkit és csak Runway-en lehet menni nálam. Én hiába írok nekik nem olvassák el

Simraceway: tigris013

RoboKutya78
Már tudom a fõgépész az oka mindennek .... <#eplus2>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

akkor ennyi volt megisz szerintem, de én még mindig bent vagyok és most már kezd multit találni igaz csak 1 pályán a hülye bugja miatt

Ugyanezt irta nalam is , de vegul csak beengedett

5 perce azt nyomkodtam kb 10 másodpercenként
Chicane viszont megy nálam....
probáld újra

Most elindult a launcher de login-ra azt írja hogy: "A távoli kiszolgáló a következõ hibát küldte vissza: (503) A kiszolgáló nem érhetõ el..."
Jaja, de egy éve nem volt ilyen jól kezelhetõ, olyan volt mint a zsíros tégla a kanyart nagyon nem szerette.
nálam gyors a játék csak nem talál senkit multira ha vannek fent ha nincsenek nem tudok versenyezni

Nekem még mindig azt írja hogy down, de a profilomra is azt mondja hogy nem létezik...
RoboKutya78
Má megint szerver off?
<#falbav><#falbav>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ehe van World, legalább is nálam betöltötte

Igen azért is néztem meg hogy mit tudok vele kezdeni, és hát elég jó, nitró nélküli versenyben nagyon ott van <#eljen> csak ezt egyesek nem tudják/akarják felfogni <#falbav>
Valószínû most értek haza a brazil csíterek a melóból/napközibõl! <#hehe>
Ugye mondtam hihetetlen sebességei vannak C-ben is (499), és az gyári verseny cuccokkal. <#eljen>

Még jó hogy pont végeztem a gyémánttal, de megint jól van beállítva streak, a boost-os profilba szórja a használhatatlan skill-eket és cuccokat, a nem fizetõsbe meg jönnek az ultra-k és a pro-k. <#falbav>
Mivel õ csak manager, mi más dolga lenne? 😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI

NFSW: BONESAI

Perfect10N kérni fog rola videót készüljél fel rá kolega 😄

Elszállt a stat oldal is... de az illetõt meg tudtam nézni, nem ismerem.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

NFSDREW-et elneveztem gömböcnek, mert csak eszik és nem csinál semmit 😄

Én tudom, az single rendõrös buli, mikor a zsernyákoktól menekülni kell... Na az buli, mert ott csali csak úgy lehet, ha tényleg csalsz... S a rendõrösdit nem számolja se multinak se singlenek, annak külön statja van...

Tudok neked mutatni olyat, hogy az overall 200 a multi 400 a single 385. A számokat csak úgy írtam, a lényeg az, hogy az overall lehet kisebb mint a multi vagy a single...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Menj, intézkedjél inkább, ne erõlködj, szerintem megint én csesztem el a szervert, amikor lementem, pont akkor megy el, gyanús 😄

Ez éppen olyan hiba mint nálunk szakadozott a net és 1 év kellet a szolgáltatónak kijavítani

BONESAI
A csávóka 115. nfs-s-en.

Ugyanez nalam is <#boxer>

Engem is kidobott 7es kóddal, mennék vissza, erre azt írja, hogy le vannak kapcsolva a szerverek...

mondom hogy behalt 😄
Agyf... kapok hogy ez a történet már 3-szor van ez és még mindig nem tudják mi a hiba

Pedig épp kifogásolták a 350Z-m teljesítményét és blokkolt is csak átmentem másik acc-ra aztán onnan folytattam a mondókám, és sikerült elérni hogy akkor privát és videó de hát persze megint nem megy semmi...
Nah, ez ujdonsag <#taps>
Egyszerre ket hibauzenettel dobott ki :
Out of memory
Meg a server error 7

És most léptem le, dejó 😄

A 421 km/h-t úgy lehetett összehozni, hogy 419 km/h + 2 km/h a lejtõ, tehát a 423 km/h az már tényleg gyanús...

BONESAI
<#finom>

Sziasztok!

Megint gond van a szerverrel a lauchner el se indul 😞

Azért mostmár napi 2 lesz? <#falbav>
Ez már agyfasz, megint behalt...
help.ea.com, Contact us és a többi angol.

Beleraktam a nismoba a kék tuned cucckombómat, azta de imádnivaló lett. Már csak Skill kéne.

Mi a szart csináltak az LP640-el, úgy belassult hogy csak. Pár napja vettem észre, hogy az amcsi focipályán a port pontról már nem ugrat át a palánkon, tegnap viszont olyan fosul gyorsult a rajtnál is (5s), hogy utolsó lettem a perfect végén, pedig eddig a cinegék is megizzadtak az elsõ pár méteren. Ja és persze elsõ sorból rajtoltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magunk között szólva (tehát szerintem), akinek egyenlõ számú X van a neve elõtt és mögött, tutira nem nagykorú még. És ez a dolog kicsit gyerekes is. Mert az, hogy a nemzetiségünk rövidítése vagy esetleges csapattagságunk (gondolok itt a TCM-es srácokra) benne van a nickünkben, az érthetõ, megmagyarázható. De ez az úgymond "kiemelés" picit ciki.

Bocsi Robi!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

a nitrós idõket nem számolja be a stat oldalon?
Ami kimaradt. Átdob az Origin supportjára. Ott ismét be kell jelentkezni. Ezután érhetõk el az elõbb leírt opciók.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ott a Contanct gomb. Arra kattintasz is kiválasztod a platformot, meg mi a bajod. Alatta utána megjelenik az "E-mailt kérek" Arra katt és ott írhatsz a supportnak. A levélben legyen ami kell. Számlázási gondoknál a tranzakciószám, meg ilyesmi.

NFSW Home supporton belül hogyan küldhetek kérdést???

Még pár napja tõltöttem 1k boostot, és abból az elsõ 2dbre azt írta, hogy nem sikerült az elküldés, Na mondom oké, semmi gond, nem írta ki hogy levette volna az egyenlegbõl, szóval nem is törõdtem vele, Másnap rendeltem 1k boostot, és az már jó is volt.
Aztán ma kapom a telo számlát és ott látom a 3boost rendelést, És mind a 3at felszámolta, abból 2db nem is volt jó!. Még ki sem írta, hogy levont az egyenlegbõl!!

Ezek után 4-ére meg kérdezem: Valaki megmondaná, hogyan kell a supporton belül írni???
SUNNY84HUN
overallnál a newsban van pár ember akinek 999 km/h -t ír , amúgy bent a menüben a baráti listában van egy arc akinek 434 ... de nagyrészt a 320 tól 411 ig jellemzõ .. semmi cinkeset nem láttam ott pedig van 80 magyar a listámon aki aktív több az külföldi de azok se gázosak , amúgy 1 megjeggyzés innen csalózni valakit azért igen erõs dolog .. , szóval csak vigyázzni az alaptalan dolgokra <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Player profil és ott a 2 bukóra nyomsz és lehet nézegetni a „haverokat”! <#nyes>

#60380 Az attól függ hogy melóznak e hackerek és tolják e fel a szerverlassító okosságokat. <#hehe>
Egy kérdés. Nekem owerall-nál 502 km/h a top speed. Multiban 413, single-ben 412. Akkor az az 502 az mi az már??? Kíváncsi lennék rá nagyon, mert így telve vagyok kérdõjelle. <#nemtudom> Hátha valaki tudja...

Main Streeten még a D-csúcsos 86-osomat is minimum B szintû ellenfelekkel dobja össze a gép. Hehe. Mázli, hogy egy rövid pályáról van szó, szóval be tudok érni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

De hogy kell megnézni?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Sziasztok!

Jön a hétvége, várható szerver- és idegösszeomlás vagy sima lesz minden? Már kezd az agyamra menni ez a kidobós, lefagyós szisztéma. Amúgy meg: NEED FOR SPEED WORLD FOREVER! <#vigyor2><#wave><#wink>
BONESAI
Van viszont egy magyar, aki singleben 500 felett ment <#rolleyes>