Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ugye mondtam hihetetlen sebességei vannak C-ben is (499), és az gyári verseny cuccokkal. <#eljen>#eljen>
Még jó hogy pont végeztem a gyémánttal, de megint jól van beállítva streak, a boost-os profilba szórja a használhatatlan skill-eket és cuccokat, a nem fizetõsbe meg jönnek az ultra-k és a pro-k. <#falbav>#falbav>
Project D|Rare Car Collector|
NFSW: BONESAI
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tudok neked mutatni olyat, hogy az overall 200 a multi 400 a single 385. A számokat csak úgy írtam, a lényeg az, hogy az overall lehet kisebb mint a multi vagy a single...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Agyf... kapok hogy ez a történet már 3-szor van ez és még mindig nem tudják mi a hiba
Egyszerre ket hibauzenettel dobott ki :
Out of memory
Meg a server error 7
Megint gond van a szerverrel a lauchner el se indul 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi Robi!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Még pár napja tõltöttem 1k boostot, és abból az elsõ 2dbre azt írta, hogy nem sikerült az elküldés, Na mondom oké, semmi gond, nem írta ki hogy levette volna az egyenlegbõl, szóval nem is törõdtem vele, Másnap rendeltem 1k boostot, és az már jó is volt.
Aztán ma kapom a telo számlát és ott látom a 3boost rendelést, És mind a 3at felszámolta, abból 2db nem is volt jó!. Még ki sem írta, hogy levont az egyenlegbõl!!
Ezek után 4-ére meg kérdezem: Valaki megmondaná, hogyan kell a supporton belül írni???
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#60380 Az attól függ hogy melóznak e hackerek és tolják e fel a szerverlassító okosságokat. <#hehe>#hehe>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Jön a hétvége, várható szerver- és idegösszeomlás vagy sima lesz minden? Már kezd az agyamra menni ez a kidobós, lefagyós szisztéma. Amúgy meg: NEED FOR SPEED WORLD FOREVER! <#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave><#wink>#wink>