Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahh. Oké és köszi. Tudatlan voltam <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
De hasznos, hogy TCMes vagy <#rolleyes><#nevetes1>

NFSW: BONESAI

150. autó.
A ponyvás autó, milyen apropóból készül? Húsvét?

Passz.
De itt a térkép:

A pihenõkrõl fogalmam nincs.

Project D|Rare Car Collector|

Az esti krúz folyamán fogja itt majd jelezni valaki, amikor pontosan indulunk, vagy merre tartunk pihenõt? Vagy ezt hogy tervezik megvalósítani a szervezõk?

Vannak érdekes skillezések. Kedvencem a 4x3* nitro hosszító, meg az 5x3* pursuit cash. A legnagyobb viszont az F1, amiben volt 2x4*-os nitró hosszító, meg 3x4*-os perfect start.... (csak csendben mondom, nem lett elsõ, majdnem üres Reventonnal adtam neki <#eplus2> )

A GXP nagyon hasznos autó, a nagyon híres MR2-ket sorra ettem vele, még amikor Osztályokba voltak sorolva az autók(T1, T2, T3).

S kategóriásokkal? Nehezebben.

Értem most már!
BONESAI írta hogy a Pontiac Solstice GXP az jó D-tõl B-ig. Ugye most hogyha megveszem a kocsit. Feltuningolom. Felugrik a C osztályra a kocsim. És akkor ahogy fejlõdöm pl.lv40es szinten kapok rá még újabb tuning cuccokat vagy nem?

Meg aki nem rendel SpeedBoostott az nem is veheti fel a versenyt az S kategóriás autókkal igaz?
Mint a GT4😄

A lényege hogy könnyebben elkapod a rajtot, különösen ha valaki kezdõ jól jön az, nem beszélve egy 3*-os RPM-el jó eséllyel elsõnek rajtolok el (és ezzel elkerülöm a lökdösõdést) csak tudni kell a módját hogyan. <#hehe>

Más: nem egyszer látok a lobby-ban 2 db 3*-os perfectet (2×4s), hogy azzal mit akar pedig az drága kincs, alig esik. Lehet azt hisz a rajttól a célig megy majd a nitroja. <#wow1>

#63020 Ez a GPX nem tudom honnan, de nagyon a fejembe ragadt, tényleg GXP. <#falbav>
BONESAI
GXP az egyik autó (Pontiac Solstice GXP D-classban).
RPM a motor fordulatszáma, a startnál látsz egy zöld sávot, ha azt eltalálod akkor kapsz nitrólöketet (Perfect Start). Az RPM sáv növelõ skill (Redline) széthúzza a zöld sávot, így könnyebb eltalálni (megj.: ez csak a bénáknak kell <#hehe> bele lehet jönni 1-2 a keskeny sáv eltalálásába is). Az IGC Ingame Cash, amit a játékban nyersz versenyek után. Fizetõeszköz

Solstice GXP a teljes neve a Pontiacnak 😄 IGC: IngameCash, vagyis a játékpénz, RPM meg egy fölös skill.

GPX vagy ahogy TCMCHRIS javította GXP az mi akar lenni? Meg az RPM? Na meg az IGC az mi a frász karika? <#vigyor2>
GXP 😛

BONESAI
Nem látom a 3%os RPM-növelõ értelmét...
A Solstice a legjobb D-tõl B-ig a játékpénzes kocsik közül.

A Mitsubishi Eclipse a leggyorsabb (a stats oldal szerint is, 1 Elite-t is láttam, a baromja <#falbav>) az RS4-nek az a gondja hogy alig fordul. A legjobb ingyenes mindenképp a GPX, és elég bele 1 RPM + 4 perfect IGC-s skill is MP-be.
Nyereményjáték a TCM Facebook oldalán, akit esetleg érdekel! 😊
1. TeamSpeakre én fel se néztem mióta mondjuk, szerintem nem sok mindenki 😄
2. lehet ingyen is szerezni(lásd a tippek,trükkök menüpontban9Ingyen Speedboost Topik, vagy Off Topik), de macerás. Vesszük az SB-t, már aki akarja, de volt egy nagyon olcsó idõszak, amikor szinte mindenki nagyon megszedte magát(800Ft volt 50.000S😎.
3. Szintén a Tippek,trükkök menüpontban találsz infót róla(Ajándék külsõ kiegészítõk). Lényegében kapsz egy rendszámtáblát vagy egy neont.

Egy napig kellett várnom hogy ezeket a kérdéseket fel tehessem.. remélem válaszokat kapok mindegyikre.

Valaki vagy valakik használnak folyamatosan Team Speaket? Vagy csak alkalmanként?

SpeedBoost lehet saját magunknak csinálni valamilyen módon? Vagy itt a többség támogatta az NFS készítõkét és rendeltetek? Vagy netán volt olyan idõszak a játékba mikor versenyzéssel lehetett SpeedBoostot nyerni?(kicsit butaság, de hátha.. sose lehet tudni)

Láttam volt itt szó Giftrõl is. Az mi? Mire jó? Mit add?

Szerintem itt mindenki nagy NFSW szakértõ, szóval ha lenne valaki oly szíves, és adna valami elérhetõséget nagyon jó lenne, és hatalmas segítség is számomra. Mivel eléggé új vagyok. Szeretnék informálódni, fejlõdni.
MegaRetek2 te.
amúgy a GXP még mindig felveszi a kesztyût a Toybotával szemben.

Na, Solstice-t akartam volna írni 😄

IGC-set kérdezett, így az Eclipse kilõve, pedig én is de örülnék neki...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mivel a MotoRcsónak2 D-tõl B-ig mindent visz, felette meg már a szuperautók következnek, így esetleg E-ben a Scirocco.

Akkor RS4 vagy Eclipse.

Clio az már C kategóriás meg nem is tudom sima pénzért megvenni. <#shakehead>
Akkor úgy kérdezem hogy melyik lenne az az autó amivel szinte folyamatosan tudnék gyõzni. SpeedBoost nem tudok magamnak rendelni vagy csinálni(ha lehet) szóval olyan kéne amit sima pénzért meg tudok venni.
Úgy van.

Szerintem el lett döntve, hogy nincs legjobb autó, de vannak versenyképesek 😄

...vagy Clio V6. <#idiota>

Akkor Eclispe 😛

Múltkor, Clubhouse&Hollis-on meg tudtam figyelni a két esélyest: az RS4 kilõtt, mint a rakéta, aztán az elsõ S-kanyarban utol lett érve.

RS4

A Solstice.

Melyik D kategóriás autó a legjobb? 😄
Lupous
Miféle giftek? 😛

A mai még megy, a többi nem. Lehet majd még fog.

Nekem már nem mûködnek a linkek a giftekhez,nektek még mûködik?
BONESAI
Én, 5 másodperccel

És ki nyert?
BONESAI
Vannak még stratégák a Földön.
Tegnap lõttem dragon:

Egyik hozzámtartozó meg eladta a GT3RS-t és McLaren722-at vett a helyére. Ahhülye. Hú mit szophat most azzal a Mekivel.
tutuhawer
<#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Este eszembe jutott, hogy a lepel alatt akár egy S13-as Silvia is lehet. (Meglehetne végre Iketani autója is...)

BONESAI
GT3 RS igen. A McLaren 722 vezethetetlen

Az akiós Mercin és GT3 police rs-en gondolkodom valamelyik megéri?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

trakk
A két különbség a "uid" és a "voxs" mezõkben van.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Lupous
Sziasztok! 😊
Érdeklõdnék hogy ez az akció érvényben van e még? Vagyis a játékban megjelenõ árak az akciósak é avagy sem 😛
AKCIÓ

Nem tudom én nem találtam különbséget a kettõben, azért dobtam be.

Mi van az oldallal alig jön be.
Nekem már csak a "wanted"tábla hiányzik,ha 4 féle van!

De hátnem megy!