Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
<#eljen> Én se értem azt, hogy megyek sorba. Valaki csalt, vagy a legjobb barátja csalt, vagy mi bánom én, hogy ki. Jelezzük, hogy heló, nem fasza, mert látjuk, és semmi kedvünk szemet húnyni. Fórumszabályzat ide vagy oda, ez a játék elfajult egy szar, és simán megérti a fõnökség is, hogy a házigazda úgy tesz rendet, ahogy, azt enged meg , amit, mert a játék is ad ide egy kis szabályzatot, azaz: rögtön menjen a picsába minden csaló. Viszont, most jön a nem semmi! Elpofáztam nagyon régen, hogy az a tuti, ha a csaló bejön, bocsánatot kér, és máris minden rendben. Korze remek példa, Cement meg kikéri magának stb stb. Még lehet bocsánatot kérni meg normálisan játszani, Ninjakorze-t fel is veszem a barátlistára, majd belépek valamikor. Zárójeles mj: annak idején azt is elpofáztam, hogy legyetek szívesek, segítsetek, hogy Viktor tõlem bocsánatot kérjen, mert látja mindenki, amit kell, bemutattam, elmagyaráztam, és a vége az lett, hogy a közösség legszarabb embere lettem, stb stb. Kicsit értetlenkedtem, de átléptem, leszarom, csak furcsállom, hogy itt milyen hamar kétszer is a jó megoldás összejött, csak nekem nem sikerült

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

5 személy + drag, akkor rockport lehet az tutira.
A hidas drag.

Ez milyen pálya?

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
írtam egy privit 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Biztos nem csal xD

tutuhawer
van most fejlécem? Egyik nap, Quqa javaslatára elkezdtem bohóckodni az adblockkal és véletlenül elrontottam , és megjavult az SG fórum ekkor lettek fejlécek nektek... Aztán örültem. Pár perccel késõbb már bántam. Aztán elnavigáltam, visszajöttem, és megint az adblock szétbarmolta az egész oldalt. Megkönnyebültem, így is marad 😊 Se egyedi háttér (egyedi skyline-om), se fejléc, se felsõ menüsor, szóval... Quqa rajtam már nem lehet segíteni sajnos <#schmoll2> Nem hagyom.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azót nem egyéni, hogy multiban nyomtad az okosságot. Vérlázítónak találom, hogy egy nyomi csíter ossza az észt és sokan szó nélkül tûrik is. Szerintem viki és csaba is befér így ide. A kommunikációt irányodba le is korlátozom. Mert ez nem az. Nincsenek válaszok, nincsenek magyarázatok, csak mese, és mese és mese....

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Én azért nem ajánlom, mert, nem csalás, de, mégis képesek voltak bannolgatni a saját hibájukból....neked meg a publikus accon továbbra is ott lesznek azok, az a baj. Amúgy, egy PM válaszra vár.

Egyéni problémák hada!
El vagy te tájolva. Beszéljünk a csillagokról, meg a morálról. Amit te képviselsz az nekem nospával sem megy le a torkomon.

LOL és még be is valljátok it.. Bort isztok vizet prédikáltok, már bocs, de hanyagoljuk a témát 😊
Beszéljünk a mostani "krúz" ról 😄
De, ha belegondolsz, képesek voltak bannolgatni a saját hibájukból

Az kb annyira csalás mint hogy kiváltottuk az oroszoknak adott GT3 4.0 kódot..semennyire..ez az ajándék meg csak amerikaiaknak van elvileg, de attól még nehogymá' én ne, mitõl több õ nálam, miért kéne neki kapni valamit amit nekem nem...
A mai módszer, amit osztanak egymás között: A szigorúan terülteti alapon szétosztott javak megszerzése, a nem kedvezményezett terülten játszók részére. Legalább akkor csalás ez, mint az import speedboost. Ellenben az autfinish és speedhack, valamint BOT-ok legitimitásával. Ugye? Én kérek elnézést!

Ne játszd az agyad. Ha te vagy az egyetlen aki nem csalt, akkor légyszives nézd már meg mondjuk Chris, vagy Tutu profilját. Egye-bassza nézheted az enyém is. Aztán fusd át a tiédet. Gondolkodj. Bár mentálisan máshol élhetsz, mint pl én. De nem egy az értékrendszerünk. Add át üdvözletem Andersennek is. Mert õ örök, mint Elvis...

KB én vagyok az egyetlen aki nem csalt itt 😄 Most is egymás között osztjátok a progit amit ma kitettek ugyan ide 😊
Hallod Rex, nem sikerült a módszered...XP-re érvényes?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Hát nem lennék rá büszke. PM megy

Celeb csíter <#zavart1>

Sztárvagyok!
Látom evvel a progival is végtelenszer ki lehet váltani, és nem kell félni hogy már nem jelenik meg a launcherbe a "free gift", fasza. Köszi Rexbácsi.<#worship><#buck>

Tunnelbear + Apex US nekem se megy 😊

Meg se próbáltam még. De szenvedek vele mindjárt

Miért, neked még mükszik?

Tunnelbear, Apex US? Akkor próbáld meg proxy nélkül és csak úgy Apex US

Azt a módszert tudom már, azt hittem van más módszer is, mert a tunnelbeares nem mûködik már. 😊

Menü segíteni fog 😄

Karaj,akk vehetem meg megint azokat,remek😄 köszi a választ
goregrind
Hadititok! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Hé, Rexuram, megint lehet szerezni vizuális kiegészitõket, és ha igen, akkor hogy? <#idiota>

60as szinten persze... Am azert nem volt eszembe, mert arra mar nem volt statom, hogy szintenkent mennyi repet ad a kovezes, es a 44 es 60 kozott csak 7 alkalommal lehet osszeszedni:

1. nap level 43,97 - 43
2. nap level 46,26 - 46
3. nap level 48,55 - 48
4. nap level 50,84 - 50
5. nap level 53,13 - 53
6. nap level 55,42 - 55
7. nap level 57,71 - 57

Ezeknek a szinteknek kellett volna a gyemantozashoz tartozo repek szama. Ezt nem jegyzi semmi, csak a magadnak csinalod... Ennyire meg en sem vagyok hulye, hogy felirkalok mindent... De nem oszt nem szoroz, a max lvl 60al 124ezer... ez itten csak kevesebb lehet... 100 alatt is akar...

Meg az sem mind1, hogy mikor szedi fel a koveket, amit felvazoltam, az a legrosszabb verzio, vagyis azzal kezdi a napjat. A legjobb verzio, mikor azzal zarja a napjat. Az elso es az utolso nap kozott van csak kulonbseg, de ha mar ennyire pontosan akarunk lenni, akkor az sem mind1...

Vagyis:

1. nap level 46,26 - 46
2. nap level 48,55 - 48
3. nap level 50,84 - 50
4. nap level 53,13 - 53
5. nap level 55,42 - 55
6. nap level 57,71 - 57
7. nap level 60,00 - 59

Az idointervallum is valtozo, nem mind1 a jatekido savja... Szoval sok benne a valtozo... Es a kotozkodni kivano ugyis megtalalja.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ja én az aktivitás/inaktivitás témába nem is szóltam bele, csak annyit jegyeztem meg hogy a képen 0-val van írva, nem látva hogy ezt már más megtette elõttem
Javitok, mert elszamoltam.. tehat 7 nap alatt fullos exploreskillekkel duplazo nelkul max 124ezer szerezheto.

#91679 Koszi.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Eszembe se volt, de nem oszt, nem szoroz rajta, 7 nap alatt max 82 ezret lehet osszeszedni alapesetben, tehat nem duplazoval, de explore skillekkel teli verdaval.

Grandríszpekt Csilesnek, amiért vette a fáradságot és kiszámolta, miért volt csaló az, akivel Cement az accját megosztotta.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Helló, helló, kimaradt a TH szedés rep pontja. <#banplz>

#91590 Nem akartam belefolyni, de ha van furcsa idõ/sebesség, akármi az egy csalós acc. és senkit nem érdekel az Andersen 28. fejezete.

#91599 Én meg megint jól kimaradtam ebbõl az ingyen rendszám, neon (utóbbi nem is kell, mert van egy raklappal) okosságból, mert ez a szar (World) annak idején sem adott egy darab linket se, de az 500+HP az jól jönne.

A hondásnak meg csak annyit volt is, van is, lesz is jobb annál a típusnál nem kell annyira magasztalni csak egy átlagos autó, semmi más. <#vigyor5> <#integet2>
2013-09-29 12:28 SPRINT BMW M3 SPORT EVOLUTION (MP) 01:22.478
2013-07-16 15:36 SPRINT BMW M3 SPORT EVOLUTION (MP) * 01:14.376
2013-07-16 04:35 CIRCUIT AUDI A1 CLUBSPORT QUATTRO (MP) 02:57.921
2013-07-15 14:55 SPRINT BMW M3 SPORT EVOLUTION (MP) 01:31.769
2013-02-24 15:19 SPRINT CHEVROLET EL CAMINO SS (MP) 01:25.432
2012-11-13 03:55 DRAG LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 650-4 ROADSTER (MP) 00:13.467
2012-11-11 13:51 SPRINT LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 640 (MP) 01:37.012

A ''0'' szammal irt nev van elhanyagolva, de 2012. novembertol lefele sok jatek van benne.
Az ''o'' betuvel irt nevbe meg 2013.03.10-tol vannak jegyezve idok... meglestem a juliusi idoszakat, ez a profil 2013.07.11.-tol 2013.07.21.-ig inaktiv volt... de utana szinte minden napjarol van bejegyzes...

Es meg a ket profilkep is egyezik..

A masik profil 1es szintu, erdekes szamomra a mottoja...

''NFSW Cheaters. EA Service report! I like this!''

Nem gondolok en mar semmit se... csak felvazoltam a tenyeket...

lorci
Biztos egy viktor fan még lehet ezt a forumot is olvassa ki tudja...jót nevet a hsz.on

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Odaát keresnek...

Picsafej meg az õ picsazondája <#idiota>

Az bazzeg 😄

Belsõ poén. Ezt csak Chris érti 😄

Ez nem õ. Egyrészt neki nincs E30as M3ja, másrészt neki ~4700 acsipontja van, harmadrészt õ normálisan írja a nevét, ez a tag meg kicserélte az "O" betût "0"ra.
Már néztem hogy mit mûvel ez a picsafej <#idiota><#idiota>

No itt a zúzós vidi. Nem fikázni a vezetési tudásom, illetve annak hiányát. Tegnap elég húzós napom volt és hajnalban kell két óra, mire használhatóak az ízületeim. A jutub is meg a gépem is bojkottálta a feltöltést, így csak most került fel. Eredetileg HS-.en mentem volna, de kifogtam egy balf.. spanyolt, aki nem óhajtott végigmenni a pályán, mást meg nem dobott be a szeró. Maradt a single.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet, nem azt nézem. Az biztos, hogy hétköznap nem nagyon tolja a versenyeket.

Balathruin

Mindenesetre látszik hogy 0 van az O helyén
goregrind
Nekem már csak 4 nap! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Ha ez tenyleg erdekes, mert BMW-je sincs, es a mai naprol csak egy dragos ideje van meg delelottrol...

#91663 Ebben nem lennek olyan biztos, csak nezz ra a statoldalara... Az elmult egy hetben mindennap jatszott..

Szerintem gumifal hacket használ, eleget ütköztünk itt a fórumon és szerintem senki nem tapasztalt gyorsulást. <#idiota>

Balathruin