94802
  • KorzeTheNinja
    köszi a kódot Milan
  • eLitMiLan
    Csak vicceltél, igazából egy Agerát kaptál
  • chris1997
    Ja :D

De, vége van az új fórumvitának. Amúgy, az ottani Dumaláda is életbe lépett, jobban, mint a cset.
  • Gyuszopapa
    Csak vicceltem bocsi.Fel akartam dobni a kedélyeket.
    Szomorúan olvasom hogy az új forum miatt összekaptatok egy kicsit.
    Ne tegyétek jó gyerekek vagytok mind.
  • chris1997
    [OFF] Lehet ez a játék talán kicsit rákésztett, hogy végre 64bites Winre váltsak...:P
  • SUNNY84HUN
    baszod ha nem szólsz akkor el is felejtem :)
  • Quqa
    Ja, majd elfelejtettem Origin-en Battlefield 4 beta még 3 napig ingyen letölthető.
  • SUNNY84HUN
    jah nekem meg 2 :D

• chris1997
    O.o??
  • Quqa
    Veszekszem? Mikor, hol? Volt egy szándékosan erőteljesre formált vissza-válaszom. Pont hogy arról beszélek, hogy ez a fórum elveszti tagok nagy részét a másik miatt, ott meg a fórumozás csorbul a csetelés miatt, mert mindent ott beszélnek meg (a játékhoz kapcsolódó témákat is) nem a fórumban. Mindegy aki nem ért az így járt, magam részemről befejeztem.
    Megj.: azért jó nézni, hogy van aki ide is írogat.
  • Gyuszopapa
    Valami gond van azzal a kód-al,nem találok rep és cash szorzót,ellenben lett egy F1 a garázsban és nem a kölcsönzős hanem amit örökbe veszel.
  • eLitMiLan
    Nincs mit
  • SUNNY84HUN
    Ám köszi a kódot Milán kolléga
  • SUNNY84HUN
    jah , hogy már nincs bejelentkezési probléma így már megadja :D
  • Szabi #92308
    megadta
  • eLitMiLan
    Jaa nincs kedved LOL hahahaha, akkor meg ne mondj olyat ami nem igaz :D
  • HUNNFSKILLER
    Nincs kedvem azért belépni... Nálam az is 1 év. Majd belépek ha lesz ingyen trezsör.
  • eLitMiLan
    Mit? Kiváltani? Én módszeremmel sem?
  • HUNNFSKILLER
    Nekem nem lehet.
  • eLitMiLan
    Mindenkinek jó aki kiváltja -.-
  • HUNNFSKILLER
    5JCZ-2DBT-PUWM-H64C
    25% Rep és Cash, valakinek jó, valakinek nem.
  • speedboy71
    Valakit érdekel H-s vagy Most Wanted ?
  • nfsmw4ever
    Gondoltam. :-) Azért ment szmájlival. Csak olyan jó volt, hogy név nélkül írtad.
  • speedboy71
    Félre érted ez nem neked szólt :)
  • nfsmw4ever
    Már itt sem vagyok.
  • speedboy71
    Szevasztok !

Unalmas már hogy itt mindig megy a veszekedés .Sok ember ez miatt nem jön ide beszélgetni! Mert nem kíváncsi arra az egy okostojásra aki meg csinálja a kabarét .Nem is értem ha nem tetszik neki valami itt ,Akkor nem kötelező itt lenni és csesztetni másokat .Hanem le kell lépni és máshol kell csinálni a kabarét !
  • SUNNY84HUN
    hot wheels csapat videói
  • SUNNY84HUN
    nem most jöttem le a falvédőről kolléga , sok csúnya dolgot láttam - hallok , én sem teszem közkincsé a csúnya fotókat , de ez már megmosolyogtató volt azért dobtam be
  • Dealcsy
    Quqa: nem olvastam el a regényeidet, de most miért ágálkodsz az újítás ellen? Dögöljön meg a szomszéd tehene féle hozzáállást érzek felőled.
    Nem vagyok pszichológus, de úgy látom, hogy ellenkezéseidnek valami más oka van és nem az, hogy elindult az NFS World Forum Hungary.
  • RoboKutya78
    Itt a cikk
  • RoboKutya78
    Kínában találtak egy elhagyott audi A5 öst ami több éve áll a parkolóban és senkit se zavar se a rendőröket se a tolvajokat.

Valaki hozza haza!!!
    Erős idegzetűeknek ajánlom csak!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://automotor.hu/lapokkepek/cikkek/209000/209935_a5index.jpg
  • goregrind #92291
    Quqa te egy akkora ökör vagy, hogy nem találni rátermett gulyást hozzád! Azért, mert te csak fapados fórumokat/böngészőt/IQ szintet ismersz, már nem is lehetséges olyasmi, amit a pici kis agyaddal el sem tudsz képzelni?

Az IP.Board egy 11 éves fórum rendszer, a chat sem tegnap lett megírva hozzá! Milliónyi játékkal, zenével és egyebekkel foglalkozó fórum található, melyek használnak chat-et a fórumon! Miért? Mert nem kell mindenféle ostoba és szar kivitelű külső chat oldalakat látogatni, mert gyorsabb a kommunikáció a fórumon, mert van egy olyan funkiciója a chat-nek aminek a neve: ARCHÍVUM!

"A cset elszáll, az írás megmarad?" Megint baromságot írtál - ugye érzed már?

Ha valamit nem tudsz, ha valamit nem ismersz akkor miért nem kérdezel először? Ja, mert akkor vissza kellene venni az arcodból?

Már írtam egyszer neked: Légy hű a nevedhez és maradj KUKA!
  • nfsmw4ever
    Megpróbálom még egyszer, rövid mondatokban:
    - NEM a véleményeddel van bajom.
    - Nem akarom senkire se rákényszeríteni az álláspontom. Viszont meg tudom fogalmazni miért gondolom azt, amit gondolok.
    - Dilettáns az, aki párhuzamot állít egy több mint egy éves topic, és egy kb hete működő, Új fórum között.
    - Nem kenyerem a kisregény. Munkából élek, mint sokan mások is. És az új fórumon is írhatok kisregényt, akár saját témában is. Így nem kell mindenkinek végigszenvedni azokat, ellenben mégis megtalálható, bármikor kikereshető.
    - Ha nem volnál vak, látnád, hogy oda is írnak. Emberek ráadásul. Akár hasznosat is.
  • nfsmw4ever
    Elmész te a picsába, kérlek. Azt hittem olvasol is. De ezután a kis szösszeneted után... Bocs, de nem vagy komplett. Már nem is írok választ a agyatlanságaidra, mert azokra ment már magyarázat eddig, tőlem is, mástól is. Bunkózol, provokálsz és lehülyézel MINDENKIT, aki nem a hőn szeretett fórumodra ír, esetleg csetel, vagy neagyisten be mer reggelni az új fórumra. Olvasod miket irkálsz?????? Dilettáns vagy ez nem vitás. El is nézem neked, de elmondom, hogy hatalmasat csalódtam benned. A másik dolog: Pont az ilyen személyeskedő-leugató-kiokító-bunkó hozzászolások (esetleg hozzászólásaid) miatt tűnnek el emberkék a fórumodról. Vágod? Nem mindenki bírja gyomorral.

Te merészeled az orrom alá dörgölni Ryant? Van pofád barátom. És tekintsünk el attól, hogy megérdemelte-e vagy sem? Most akkor ide dörgölöd vagy nem? Ugatsz a semmiről. Fikázhatsz a kisregényeim miatt, de azt nem húzod rám, hogy bárhol is arról regéltem volna, hogy mindenki hülye, aki nem úgy gondolja, nem az a véleménye mint nekem. Ellenben a te hozzászólásaiddal! Olvasd vissza őket. Bár lehet nem találod meg hirtelen, mert nem igazán szuperál a kereső itt.....

Köszönöm a kisregényt! Igazán sokat segítettél vele, hogy a jövőben, miként kezeljem, mennyire vegyem komolyan az utókorra hagyományozott hozzászólásaid! Minden jót!
  • BRIANOVERCLOCK
    Mondjuk ezek után nem biztos, hogy egyhamar kiderül főleg ha fórumot is nézi..
  • RICCS98
    Bocs de ez : xDDDD
  • Quqa
    Ha most a szívemből jönne azt írnám:
    Mi a fasz képzelsz magadról te !

De mivel ez egy fórum (nem cset) ezért disztingválok és így kezdem:
    Mi a f... képzelsz magadról te k.....!
    Te vagy a tanítómester, a mindentudó megmondó ember, ami neked jó az jó másnak, és ha esetleg más a véleménye akkor már egyből hülye is, persze ez is van szerinted. Annyira ráérsz órákat regényeket irkálni a semmiről csak hogy a saját álláspontod elfogadtasd vagy a földbe tiporj másokat (lásd ryan, most tekintsünk el attól megérdemelten vagy sem). De lásuk az új fó.. nem, csetet. Tehát új! Annyiban új hogy most készült az a alap amire épül meg már akkor elavult amikor megírták, jelesül mikor idézi az előző hsz. teljes tartalmát nem pedig linkre mutat mint itt vagy a PH-n. És írtam alapjában nem rossz, ha csak nem lesz túl sok egymás alá nyíló topik (a 3-nál több már átláthatatlanná tenné). Utoljára írom le nem fér meg egy fórum mellett a cset, mert megöli a lényeget. A cset önmagában jó és működőkepés és nem nagyon van sehol fórumhoz kapcsolva, hogy miért lásd feljebb. Különben nem csak nekem nem tetszik a jelenlegi formában amit annyira dicsérsz olvass csak vissza, mert itt lehet. Amúgy is pont a te kenyeredet veszi el, mert ott nem tudsz kisregényeket irkálni a fórum részben, mivel oda senki sem ír.

#92244 Nagy kaland, most jöttél rá, minden topp listás csalást használ. Én tudom mit, egy nagyon egyszerű dolgot, de nem teszem közkincsé. Esetleg ha az új hááát, őőőőő, izéééé fórum?ról eltűnik a cset!

Ja, mi a fasz villog ott fent?
  • SUNNY84HUN
    mi ez a vérmacska :D
  • nfsmw4ever
    Há-á, de-e mé-é-é-ér -b-a-aj a-az-z h-a-a v-v-vi-i-il-l-ll-l-o-og-g-g-?-?-?-?
  • chris1997
    Rex babrált a linkkel, szokása