Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Irígyelem a bizalmad, vagy naivságod. Félre ne érts, pozitívumként írom. Én kritikusabb vagyok. De szerintem több, mint kérdéses hogy egy összesített6-8 ezredik pilóta, a HS-en nevelkedve, megveszi az F1-et és egyetlen éjszaka megtanul, vezetni és versenyezni? Méghozzá vérprofin? Azért azt leszögezhetjük gondolom, hogy a top 50-hez nem elég az autó. Kell az a bizonyos versenykilóméter és némi szerencsés forgalom is.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

trakk
Nem hát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bezzeg a bömöst azt bevettétek. 😄

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Se a fényei - tükrözõdései, se a szöge nem stimmel.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kanyesz07
FAKE

Ready To Rock!™

Miért van olyan érzésem, hogy szépen fog világítani a nitrója...?

Elég kamuszagú. Még full ultrán se nézne ki így.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ez olyan mint a semittevés. Hogy lehet tenni a semmit?.... <#rolleyes>

LeMans Quattrot nem találtál? Dariusosat?

Project D|Rare Car Collector|

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Most kommentáltad 😄

+1 no comment

És én mit írtam?

#63466Nem fogom leírni mit, hogy csinálnak, de nem megy kockásan és nem veszed észre hogy csal (az eleje szinte mind) talán a tapadáson (az R8 is olyan lesz mint az úthenger, meg nem csúszik sehol), de ügyesen belülrõl veszik fel a „profik”. <#ejnye1>
Tényleg végeztem a témával. <#boxer>
*50-en belül akart lenni
Ez gondolom nekem szólt, de már miért ne lehetne? Skillek sokkal többet számítanak, abból meg elég jól megvan már a gép..persze, ha valami gyenge fos tuning lenne akkor igen, de azért pro tuned már nem rossz arra hogy 1-2 pályán top50-et menjek vele...mellesleg így is jobb mint bármelyik Cinque, tehát akkor az összes Cinque-es idõ is csalás ami elöl van? Konkrétan 2 pályán vagyok 5-en belül F1-el, meg még azon kívül 4 van 60-on belül
BONESAI
vannak olyanok is, igen

NFSW: BONESAI

És hány full ultra tuned F1 van? 48? Na jó, csak a másik oldalt képviselem. <#integet2>De elég érdekes, ha proval beesik valaki az 50be, mondjuk egy összesített 6678. helyezéssel...

BONESAI
azért azt ne felejtsük el, hogy az "alap" F1 is egy pro tuned gép

NFSW: BONESAI

Vannak érdekes kérdéses játékosok, most néztem a stats oldalt és hát aki bemegy egy alap F1-el (pro) 50. hely alá, hát nem tudom mit mondjak arra. Talán ennyit … <#banplz>
Ezek a Perfect1on félék legalább felhúzzák tökig, hogy ne látszódjon annyira a nyilvánvaló.
Befejeztem!
Nem tudom mi a konkrét "megoldás". Tény hogy a rutinnal semmi sem ér fel. De nem mindegy, hogy egy kezesbáránnyal vagy egy láncát tépõ, féktelen fenevaddal jön össze a rutin. 19 profillal játszottam és gondolom van viszonyítási alapom. De az is tény, hogy amibe a legtöbbet fektettem pénzben, az messze alulmúlja az átlagomat. Ezt elsírtam már párszor itt is, groupokban is. Vállvonogatás. Nemzetközileg egy nulla vagyok. Nem beszélek, nem írok más nyelvet, csak nagyon gyéren. Néha a magyarral is akad gondom. És akkor jönnek a nagyvadak videói. Poseidon Waterfrontos ideje, felért egy torkonszúrással. Mintha nem is ugyanazt a játékot játszanánk. Félre ne érts, õt is profinak tartom, de van egy faktor, ami nem fér bele a közönséges pilóta tudásába/tehetségébe. Nem mondom, sosem mondtam hogy a Top100 csalna. De az én tapasztalatom, versenyeim, autóim, skilljeim alapján, nem értem, nem érthetem, mitõl megy sínen az a típusú verda, ami nekem egy jégtáncosnõ. Ezek olyan dolgok amiket látok. És nem értek. Át nyergeltem chicane-ra. Ott is megvannak a nagy nevek. JOERG1966-al többször futottam. Nála is az zavart, hogy ragasztón ment a verdája. Nem csalt csak nagyon jól megy. Nem volt az a kockás kanyarodás, ami cheattel manõverezõket buktatja elõttem. A Condow-n reportoltam egyszer. Aztán töröltem a block listemrõl. Egy idõre el is tûnt mondjuk, de ott van megint a toppon. Jó helyen. Õt láttam menni. DAV1DRASTAMAN... Õt is láttam. Több kérdéses menet után, többször is blokkoltam meg feloldottam. De marad a blokk. Egy GT2-es futam után, így döntöttem. Akkor tol egyebet ha nem látja senki. A class-ig nem bírt velem. S-ben meg elhúzott az F1-ével és mente a hiper idõt. Okos próbál lenni. NFSWHEREJE a legnagyobb szálka a szememben. Stock verdákkal mente top idõket és a végén valami undorító módon noobozott mindenkit, és istenítette magát. Tehete, mert õ úgy fordult hogy azt hittem sakkozik és lóval lép a kanyarban. Õ örökös block list tag nekem. Persze nullázták, de multkor néztem és visszakapta a statját. De miért is??? Akkor én miért is puffogtatom a nitrót és ugrok neki századszor is ugyanannak a versenynek??? Miért is vagyok szarabb pilóta? Nem neked szólnak a kérdéseim, csak elszaladtam monológizátorért és most tesztelem. Úgy tûnik mûködik. Én kritikus vagyok az idõkkel. A magaméval is, pedig nem vagyok hasonlott személy (azt hiszem). Ha kell veszek olyan autót és nekiesek, vagy kérdezek másokat, akár itt is. Teszem ezt úgy, hogy nekem is van pár megkérdõjelezhetõ idõm. Tudom és érzem. Mert tudom, hogy nem vagyok képes olyat futni és mégis futottam. Van amit súrolni tudok és van aminek a közelébe sem értem azóta. Szóval ferde szemmel nézem azokat a bizonyító videókat. Fõleg hogy az én autóm megáll szinte a tereptárgyaktól, a videón meg vígan csörtetnek át a vaskapun is. Ram skill nélkül persze. Ja hogy bizti nem tank mód? Az más... Röhely. Ezért állítom hogy sok a vérprofi sofõr és a tank móddal akkor bukna, ha frontálisan ütközne civillel. De nem ütközik, mert profi.
Na bocsesz mindenkitõl, de ez legalább nem off, mint amiket ma idefirkáltam javában.

Mega Monday – April 1
By: NFSDrew | 04-01-2013
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jczAwKQMemY

For this week’s Mega Monday how about a rugby match on wheels!

Thanks to Joaquim Maia for sending in this video! if you have a video you think should be featured for Mega Monday email the link to [email protected]

Most postolták

tutuhawer
vannak , akik az autóban lévõ versenyekkel magyaráznak. Több profil alapján is, azonos pro tuined tuningokkal elég hardcore tempóban letesztelve. Mondanom se kell, a boost vásárlásodat meccselik, meccselték bõven. Szóval a beletett futamok számára is lehet alapozni talán

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kérdések feszengenek bennem is. Válaszok is. De valóban vérforraló, mikor videóval bizonyítják egyesek, hogy úgy fordul kezük alatt az autó, mintha Batmobil lenne, a maga csáklyás megoldásával. Vagy! Valóban nem globális beállítások érvényesek minden fiókra, hanem vagy random, vagy elsõ verseny után kalibrálják személyre. De hogy sok SB pumpálással nem lesz jobb az autóim fizikája az 1000%... Ez is bizonyított. Sajna.

Oké Chris. Hozom a készletet <#vigyor1>

Én épp' csak kólát tartok magamnál, az is megteszi..legfeljebb majd szerzek még valamit <#hehe>
Hozhatsz, mert sok faszkalap (lehet innen a magyar ranglistáról is) olyan idõket megy amit nem is lehet, vagy lehet – nem írnám le hogy – de nem tisztán az 100.
Légyszi, meg Leszarom Tablettát is 😄

Hozzak chipset, popcornt meg almalevet? <#buck>

persze

Simraceway: tigris013

Na azt mindjárt gondoltam! Hisz egy bandában vagytok ugye!
Én is megtudom csinálni

És én mennyit nyomtam és mivel nem érdekel mondom 3.-ra! Az egyik jugger becsúszott a NOS mellé a másik meg a buszvégállomáson az üvegen keresztül kellett.

Aki meg annyira védi ezt a gyíkot, elmesélhetné hogy megy ez a faszkalap neki a falnak N2O-al úgy hogy fel sem borul, sõt jó irányba pattan le. Meg olyan szûken fordul mindenhol mintha kidobná a vasmacskát minden kanyarban!
Megj.: csak halkan jegyzem meg: „aki korpa közé keveredik megeszik a disznók!”

#63441 Biztos beért a takarítónõ és felnyomta a fõkapcsolót! <#hehe>
Mi a f@szomnak kellet kitenni a trainert, jobban akarod szaporitani a hackereket, beteg vagy,Chris.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
sõt, a stat oldalon is ott van, máris egyeztettünk. Egyébként tök balfasz megoldás a nagyfõnöktõl, hogy videókat kér Viktõl. A statisztikája már korrupt, fals, hazug. Én meg is kérdeztem, mekkora csalás megengedett nekem, hogy utána kaphassak egy második esélyt. érted, elég béna megoldás. Ennyi erõvel mindenkinek jár a második esély. Ja , nem is... csak Wolfgibkay barátainak. Pont ezt írta sacshenpowr, pont ezért tették ki, pont ezért szólaltam fel én is. Sachsennek igaza volt és van is. Én meg mellette érvelek, mert látod, hogy igazam van. Remélem, ami a magyar fórumban elhangzik, az a magyar fórumban is marad, Viktor még junior,de azért képes ezt megérteni õ is, remélem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
😊

Úgy látszik kuss a neve Diaz666R csapatában, ha külsõshöz fordul segítségért.
Csak már perfetc10n-nek sem tetszik hogy újra kell mindig aktiválni
http://picturepush.com/public/12565776

De innen levakarom....

Ez majdnem olyan, mintha a menstruációnkról beszélnénk ezen az autós-játékos fórumon. Már ha lenne menstruációnk (tisztelet a kivételnek😊.

légy türelmes

tutuhawer
mindenhol ott van... levakarni se lehet 😊))

Oké csak szolt hogy megint van valami és nem tud írni, de azt nem tudtam hogy prohardveren is ott van

tutuhawer
+
nem is kérdés, hogy lenullázás lesz a vég az ügynek. Vagy én vagy õ 😊))

Fene

tutuhawer
viktorhungary regisztrált a prohardver oldalon, a youtube-on. Mindegyiket olvasom is, használom is. El tud érni Viktor, ha akar. Nem kell közvetítened, de azért köszönöm a segítséget.
Tehát annyi a gáz, hoyg a "hazudgálkodásból" elegem van nemzetközi terepen. Semmi egyéb gondom nincs

Ne idegesítsél én 1 28-at megyek 4 nitróval

lorci
Na vége az 1 eventes viccnek...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Az a gyökér mit akar már megint, hajnalban összefutottam vele a B-s pályán és MR-el 4 NOS-al 1,31-34? körül ment (sajnos nem fotóztam le). Utána próbaképpen kb. harmadikra <#hehe> (hogy belõjem hol kell a N2O) mentem egy 1.28 pedig én nem is értek hozzá.
Egyáltalán mit keres megint a listán a csalókám!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megnéztem a vidit. Frankó. De "élõben" sokkal jobb. A world látványvilága okés, ez a HD pack meg amit felraktam, kicsit realizáltabb érzés mikor nézem. Valószínû, hogy a video megjelenése óta csiszolgattak még rajta. Megérte, mert nagyon profi és szép munka lett a végeredmény. <#eljen>

Helyreraktam a fontosabb srciptet 😛 Ajánlom a Krómot.

Jaja, láttam, láttam, láttam!

#63436 De valami megint törölve lett, mert nem látom csak Chrome-on!
Pedig csak újra beállítottam mûködõképessé a bannscriptet 😄

Az autókat kivételesen MÉG nem moddoltam <#nevetes1> Egyelõre a gyáriakat nyüstölöm. A tuningolt Micsu X fog bekerülni majd. De a város textúrája brutál jó lett.