Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet szeretni vagy utálni, de Gordon Ramsay mindenképpen hatalmas figura. Igaz-e?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI

NFSW: BONESAI

Ó, hogy áldja meg õket a hajnali lábgörcs... (Tudom, milyen az, nekem is sokszor volt.)

Chris: ó, tehát Nismo Blue Jugger, Challenger Limited, de az az S15 micsoda? Autópálya-rendõrség kivitel?

Hogy lehet ilyen szénszálas festést csinálni? <#beka2>
OKé köszi

Simraceway: tigris013

lorci
Gyönyörû!<#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Kijavítottam még néhány szénszálazási hibát:

Project D|Rare Car Collector|

lorci
Kérlek hanyagold ''a mester'' és hasonló jelzõket, mert én is egy egyszerû játékos vagyok.
Nálam is sokszor visszafullad az autó 2.-ban van mikor 3.ba is sajnos még nem sikerült rájönnöm a trükjére a kocsinak.Ha gondolod van videó nézd meg hátha segit valamit magyar ranglista oldalon megtalálod<#wink>
Bonesai feltettem a Loop-os videot is majd mikor tudod rakd be az idõ mellé <#worship>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

<#banplz>

BONESAI
nem is kell neked cinque, mész te GT3al is 500al <#nyes>

BONESAI
mint 2.számú magyar dragjátékos, én is válaszolhatok a kérdésedre <#nevetes1>
overrevbe megy a váltás, s ha túl gyorsan próbálsz multishiftelni utána, akkor mindig jobban és jobban lelassulsz. startnál akkor indulsz el jól, ha kb 80%nál teszed meg az 1.,2. váltást, majd a harmadikat kb a zöld elsõ felében. ha nincs launch griped, akkor 3.bõl 4.be tudsz váltani 2-t.

Néhány érdekes kép az új albumból:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutuhawer
Azért nem is rossz ez a srác, megláttam az utcán pár ismerõs karaktert és megnéztem közelebbrõl az AMS-t. Ha lenne elég matricaréteg, nem kéne tükröznie és marha jó lenne.

(de hát... letükrözte)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én az update gomb utáni állapotról meséltem. Meg ott a Hystori fejezet. Érted te hogy mire akarok kilyukadni. Én is hogy te hova. Jó ez, hogy jössz a szélsõséges ellenpéldával, de 24 óra alatt egy 3 perces pályán, nem lehet egy percet javítani 3-4 verseny alatt. Tudom, közben privát is mehetett.... Én nem vagyok optimista.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Vidia mestertõl kérdezem.

Egyik haverom profiljával voltam és neki dragos zondája volt, és mindig visszarántott 2-be, de még néha 5-be is. Az a kérdésem ha tudnál segíteni akkor azt megköszönném

Simraceway: tigris013

tutuhawer
se pályák , se csalók. Ja... , de...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Drew megerõsítette, se patch nem lesz a héten, se új IGC-s autók.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Tarpi
Akciós volt márc 31-ig. Holnap kiderül marad-e.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Tarpi
Akciós volt másc 31-ig. Holnap kiderül marad-e.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

5000 ftért 2 dobozos worldöt kaptál volna (16k boost) Most akciós a CDGalaxisban...
akarom mondani 2k boostal*
Mellesleg:
Össze kapartam egy kis zsebpénzt, és gondoltam beruházok egy boost vásárlásra.
Vettem is egy 5.5k SMS-es boost csomagot, ( így az egyenlegem 7960 boost ) És akkor megláttam, hogy a hõn áhított Paganim 8k boost <#banplz><#banplz>

De nembaj ha csak 40 booston múlik, úgyis "lógnak" még nekem 2 boostal, egy telefonos rendelési gubanc miatt....,
Új cheat a valóságra.

Íme az új boost.
Ez egy nagyon egyedi tárgy, csak keveseké lehet.
Ezzel a "boostal" az embered 10%-al gyorsabban tud bele taposni a gáz / fékbe.
Kihagyhatatlan ajánlat!![/url][/img]
tutuhawer
reggel X-edik, este meg már sokkal jobb? Reggel vettem elõ a profilt, elszórtam pár nitrót és estére frissítettem, te azt látod, hogy estére megtanultam menni. Járni. Vezetni. X-eld be a helyeset <#nyes> Szóval trükkös... na 😊

Ebbe kicsit belekötök. Egyazon autó és egyazon pilóta, adott nap reggel és este. Akkor is van reális magyarázat a mondjuk 12K helyezet különbségre? Na mindegy. Kötekszek. Nyûgös vagyok, úgyhogy el is teszem magam mára.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Pedig a sufnituning golf nagyon kéne.

A Golfra nekem is fáj a fogam 😄
Poén IGC-s top3: Eclipse GS-T, Golf GTI, E30 M3.

(Legalábbis nekem az az álmom. Szándékosan hagytam ki belõle a szupercsodákat, meg a MotoRcsónakot.)

Segítek cipelni, mert egy méretes kókuszpálma tele kókusszal mindenképp felmehetne az ánuszukba. (Igen, még nem hevertem ki.)

légy türelmes

Az oké, de hol a diplomám belõle? 😄

trakk
És szerénységbõl is jelesre vizsgáztál. 😄
Szerintem én is kellõképp kegyetlen voltam. 😛

Szerintem én viszem a pálmát <#idiota>

trakk
Ha tényleg ezt tartják poénosnak, akkor elég idióta egy humorérzékük van.

Ja, ezt már Chris is mondta, lehet hogy ez is a "poén" része...
trakk
Még nincs vége a napnak, azt ne felejtsétek el.

folytatom:<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

folytatom:<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

KURV@ ANYJÁT <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Most én számoltam el vagy tényleg 18 pálya van bent ma, és mindig ennyi lesz vagy csak ma? <#fejvakaras>
A héten nem lesz frissítés, ergo IGC forgás sem... (@NFSDrew twitter)
Látom még mindig nem lehet tudni mik lesznek az új IGC-sek, annyi kell nekik hogy ne legyen új IGC-s választék.Nem elég hogy semmi ajándékot nem adtak, de még az se legyen...annyi kell nekik.

Jogos. Reméljük, tényleg tökös legény lesz a tiszta ing alatt. (Vagy majd azzá tesszük...)

Nem üvölti a világba torkaszakadtából, hogy mekkora király (akar lenni...), hanem csak annak duruzsolja a fülébe a titkait, aki vezeti.

légy türelmes

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
erre külön válaszolok. PL:
másik e-mail, 25-ös szint miatt tele skillek, egy kis õsi lengyel boost, pár ajándék autó, játékpénz talán, és máris meg se tudod mondani, ki a 8-10 000. pilóta , ki az újonc vagy mifene... Elég trükkös az ügy. Honnan tudhatnánk, ki kicsoda... az NFS Worldben?

Nem hittem hogy leszedted...de volt olyan aki leszedte de elõtte megköszönte.

tutuhawer
OFF:
Szevasz RYO, láttalak simracewayben - ha jól láttam. Örülnék, ha többet hasítanál ott és még összefutnánk. Az nfs worldbõl Mr. Level 50 BETA-VIP is feltûnt tegnap... Szóval remélem, összefutunk.

Várjál...
Most kapcsoltam.
Te azt hiszed, hogy letöltöttem és elindítottam a trainert...
Az eddigi irományaim a bolondok napja pocskondiázáshoz belülrõl jött... a gyomromból.
Azt azonnal vágtam, hogy csak vicc az egész. A BMW, meg a többi dolog.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.