Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Chris: ó, tehát Nismo Blue Jugger, Challenger Limited, de az az S15 micsoda? Autópálya-rendõrség kivitel?
Simraceway: tigris013

Project D|Rare Car Collector|
Nálam is sokszor visszafullad az autó 2.-ban van mikor 3.ba is sajnos még nem sikerült rájönnöm a trükjére a kocsinak.Ha gondolod van videó nézd meg hátha segit valamit magyar ranglista oldalon megtalálod<#wink>#wink>
Bonesai feltettem a Loop-os videot is majd mikor tudod rakd be az idõ mellé <#worship>#worship>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
overrevbe megy a váltás, s ha túl gyorsan próbálsz multishiftelni utána, akkor mindig jobban és jobban lelassulsz. startnál akkor indulsz el jól, ha kb 80%nál teszed meg az 1.,2. váltást, majd a harmadikat kb a zöld elsõ felében. ha nincs launch griped, akkor 3.bõl 4.be tudsz váltani 2-t.
NFSW: BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(de hát... letükrözte)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Én az update gomb utáni állapotról meséltem. Meg ott a Hystori fejezet. Érted te hogy mire akarok kilyukadni. Én is hogy te hova. Jó ez, hogy jössz a szélsõséges ellenpéldával, de 24 óra alatt egy 3 perces pályán, nem lehet egy percet javítani 3-4 verseny alatt. Tudom, közben privát is mehetett.... Én nem vagyok optimista.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Egyik haverom profiljával voltam és neki dragos zondája volt, és mindig visszarántott 2-be, de még néha 5-be is. Az a kérdésem ha tudnál segíteni akkor azt megköszönném
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Össze kapartam egy kis zsebpénzt, és gondoltam beruházok egy boost vásárlásra.
Vettem is egy 5.5k SMS-es boost csomagot, ( így az egyenlegem 7960 boost ) És akkor megláttam, hogy a hõn áhított Paganim 8k boost <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
De nembaj ha csak 40 booston múlik, úgyis "lógnak" még nekem 2 boostal, egy telefonos rendelési gubanc miatt....,
Ez egy nagyon egyedi tárgy, csak keveseké lehet.
Ezzel a "boostal" az embered 10%-al gyorsabban tud bele taposni a gáz / fékbe.
Kihagyhatatlan ajánlat!![/url][/img]
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
(Legalábbis nekem az az álmom. Szándékosan hagytam ki belõle a szupercsodákat, meg a MotoRcsónakot.)
légy türelmes
Szerintem én is kellõképp kegyetlen voltam. 😛
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

légy türelmes

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
másik e-mail, 25-ös szint miatt tele skillek, egy kis õsi lengyel boost, pár ajándék autó, játékpénz talán, és máris meg se tudod mondani, ki a 8-10 000. pilóta , ki az újonc vagy mifene... Elég trükkös az ügy. Honnan tudhatnánk, ki kicsoda... az NFS Worldben?
Szevasz RYO, láttalak simracewayben - ha jól láttam. Örülnék, ha többet hasítanál ott és még összefutnánk. Az nfs worldbõl Mr. Level 50 BETA-VIP is feltûnt tegnap... Szóval remélem, összefutunk.
Most kapcsoltam.
Te azt hiszed, hogy letöltöttem és elindítottam a trainert...
Az eddigi irományaim a bolondok napja pocskondiázáshoz belülrõl jött... a gyomromból.
Azt azonnal vágtam, hogy csak vicc az egész. A BMW, meg a többi dolog.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.