Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérek szépen én is egy mágikus színsort. Eddig nagyon gyenge az a 7:20-as no-powerupos-zéró-skilles idõ Hastingsen azzal a döggel. <#nemtudom>
Nem csak azoknak...megveszi a seggfej 10-szer ugyan azt az autót, eladja...vesz másikat 10-szer, azt is eladja...mivel a cash nem gond neki, bármikor szerez 10 perc alatt amennyit akar, így ezeknek nem fog sokáig tartani..verseny gyõzelmeket megoldják ugyan ezen a módon és kész...<#duhos2><#wilting> Sõt, nem is kell megszereznie, hisz ott van neki a car changer..<#banplz>
Annyival kiegészíteném, hogy a kõgazdag csítereknek biztosítanak lehetõséget. Megköszönve nekik a beleölt lóvét valamint a jàtékostársak megalázását. De tényleg elkedvtelenít ebben a formában az új rendszer.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Akkor most tulajdonképpen az ea-nél úgy gondolták hogy a csalóknak meg a esztelenûl költekezõknek jár az a veyron?Mondjuk nem mintha nekem kéne!

Ezt a videót már én is linkeltem véletlenül!

Miafasz XD nem is azt küldte el. http://www.youtube.com/watch?v=MX8qD2h0PAI&list=UUsaj-q0ASN2GpCgvPR26vIg&index=2

Balathruin

Üdv mindenkinek! 😄 Kezdenék is egy videóval. (Nem az enyém) Cinqueval megy, de elég bénán, 6:20 után én is bevertem XD

Balathruin

Nem ma nyertem kb 2 nappal ezelött. az már nem tudom hányadikként értem célba. High s.-en volt amúgy. Nekem inkább olyan volt/van hogy elkezd 0 rep 0 cash ezni aztán utánna ki kell lépnem meg vissza be hogy megjavuljon. De nem csak nem irja ki, hanem valóban meg se kapom.
Felesleges,idõpocsékolás!

Valaki alá tudja támasztani amúgy hogy van értelme reportolni? Lehet tudni, hogy valakit is bármikor bannoltak csalás miatt? mert akiket én jelentettem egyett se bannoltak szerintem. (rendszeresen látom õket) És már kezdem unni a jelentgetéseket, ha nincs értelme akkor nem veszek el a játékból fél percet vele.
Gondolom ez nem te vagy úgyhogy másnak is dobott ma már olyat!

Utolsónak értél célba hogy meg is kaptad,két napja nem kapok meg semmit TE-n ha nyerek ezért nem is tolom!

Az jó, az nekem is kéne.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Sztem is tuti megvan, de azt már nem tudom hogy ideadják a car packot vagy sem...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ez a játék egy vicc. KB 10x vagyok második cheaterek mögött A classban. Dragon versenyezni szintén lehetetlen...

De hogy jót is irjak kaptam 1 millás cash kártyát Team esscape-n
Amennyi LFA sprinte-csíter tolta a versenyeket, kizárt hogy nincs meg az ötmilla. Szóval csatlakozom a véleményedhez.

Ennyi szarság után remélem holnap-holnapután lesz nem lesz olyan vastag bõr a képükön hogy ne adják oda mindenkinek a cherry blossom-os car packot!

Igaz!

Azért ez nem 100% (Nekem: Porsche 959 Year One edition, Crysler TE, BMW 135i Flexor, ... pl) Ami biztos, hogy nem E classos lesz. A micsu Gt- tõl az F1-ig bármi lehet.

Igen,olyant amit meg is vehetsz 2500-ért!

RoboKutya78
skacok mit ad a car prize pack jól értem autót?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Csak ne F1-ezz itt nekem! Már így is "F1phobe"<#zavart1> vagyok...

DISCORD: grimanddark

Már az F1-et sem lehet nézni anélkül, hogy melegebb éghajlatra ne küldenének?! <#idiota><#idiota>

Nfree: Küldöm

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
<#eljen><#vigyor0> good racing. Zárójeles mj: nem biztos, hogy Audit veszek a pénzemen, tervezek a 003-as profilba egy LP640-es Rambót. Ez lenne a harmadik ebbõl a modellbõl. Végre optimálisan be is színezném, eddig az összes tuningom szuperzöld volt. De most szerintem megkérdezem az egyik legkiválóbb 640-es sofõrt, hogy õ mit használ.... /tutira a pontokat nézi/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nekem lassan meglesz a 3000, de még SEMMIT nem váltottam be <#idiota>
Ez örök emlék marad nekem... és Hastings-en...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
Hihetetlen módon sikerült összekaparni a 2000 achi pontot, csak IGC-s cuccokból és versenyekbõl. Már vártam, hogy mivel lepnek meg a platinum pakkban, lehetett volna rosszabb is. Persze nem erõltették magukat meg nagyon... <#mf1>

Mennyivel jobb lett volna 5 pink ablak ezek helyett... <#idiota>

goregrind
Kedves TutuMESTER! <#zavart1>

Lásd, hogy mennyit tanultam tegnap este óta! Mondhatni újjá születtem! <#taps>

Egy F1 bajnok, aki megint csak repkedett, és mintha tankocskát is játszott volna (csak a chat szöveg)

És egy Pro Car bajnok, aki a 825-ös cinkét úgy ott hagyta, hogy gondoltam küldök neki mailt, várjon már meg a célban! Szerencsére eszembe jutottak mester úr szavai, és csak nyomtam tovább a gázt. Megérte, mert hihetetlen béna volt az arc... 😊

goregrind
Tegnap én is vettem egy R8-ast és örvendeztem is neki (itt is), mert hihetetlenül jó kis masina! Igaz nem kérdeztem õt a színsörrõl - de annyit se írt, hogy lópikula... szal a fõnök úr **********! <#idiota>

Sziasztok Chriss légyszi oszd meg velem a jó színsort az audi r8 hoz(5.2) tegnap megvettem , nem rossz de nem az igazi, Motor , kék vagy sárga , turbó fogalmam nincs , gondolom a gumi felfügesztés kék , a féket megint nem tudom habár pirosra gondolok
Én nem tudom, mit csinálok, de nagyon lelkes vagyok. <#vigyor0>

légy türelmes

goregrind
Akkor megyek én, majd holnap olvasok tovább... <#wave>

tutuhawer
dolgozom... 😊 illetve a papírmunka nagyja tegnap meglett, most csak hátradõlök és egyéb kisebb munkát intézek, közben várom a v8 supercars mai futamait a youtube-ra... már fenn kéne lennie, nem? De

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Ok Tutu, menj aludni inkább! <#eljen><#taps>

tutuhawer
én mindenkinek azt írom, hogy good racing. Veszik a lapot, azt imádom... 😄 A repkedésre azt mondtam, hogy laggol a havercsávó... A laggoló havercsávó ellen a legjobb orvosság az ,ha megelõzzük váratlanul. Ha visszaelõz Rambó Diabóval... akkor marad a követés és a végén Knight Rider jelleggel pursuit mode-ban elõzünk a célban. Berepültem nitro ready nitroval a célba, de õ nitró nélkül tovább repült... ez a good racing tipikus példája. Szívósnak kell lenni, amit feltételezek rólad. Menj többet, veszíts el mindent és lesz még gyõzelem. Én pl leszarom a szart is , így nem érhet csalódás... csalás... csalódás... Próbálj alattomos pályákon menni, és jegyezd meg a tengerészgyalogosok tanítását: tudd, hogy sok a szemétláda, de te vagy a legnagyobb szemétláda mind közül 😊 Minden nap így megyek.

goregrind
Mázlista vagy, én 99,9999%-ban autofinish bajnokokkal akadtam össze! Ja, volt egy póóóóórsés bajnok, aki repült mint egy boeing! Szal nem értem utol, hogy beszélgessek vele...

tutuhawer
nagy T nagy H ;-) A heritage heights elég fasszopó pálya, sokat mentem ott Porsche 911 G3 RTS-sel, és jól is ment ... nitró nélkül is elég jól ment. Volt pár csaló és velük megbeszéltem, hogy ennél erõsebben kell nyomniuk a gombot, ha a TutuHawert meg akarják fogni. Remélem, õk tudják, ki a TutuHawer. 😊

goregrind
Ok, feladom mára asszem.... 3 versenyt sikerült összehozni elsõ helyen S class-ben, a többi szót szem érdemel...

goregrind

tutuhawer
de mi az a cheating ?

goregrind
DEVS, csak U-nak látszik ha nem nézed meg jobban! 😊

devs
Mi az a deus?

légy türelmes

goregrind
Oszd meg ha tudod, akarod, érdekel...

A mai napom nem volt rossz
- Megvettem a Koenigsegg CCXR Edition-t
-Valamint 3 Car Prize Packot :az egyikbõl meglett a TH-s Lexus
- és megszereztem a Achievement Focus-t
Késtem.

Én befejeztem mára. Ennyi elég. Rockporti hídon kaptam olyat dragon, hogy hét másodperc után már a célvonal jött. Ha késtem az Alt+F4-el akkor ugrik a kiscsillag... Bravo...

Akit zavar a sok csíter ne menjen zárt class-os pályára, ott a sok idióta. Sima versenyeken elég jókat mentem az IGC-s profillal, a sok Zonda esetleg F1 csak úgy hullott a GTS mögött. <#hehe>

#65732 <#eljen><#taps><#eplus2>
BONESAI
Foxnak: látod, tényleg elbénáztam az elejét <#rolleyes> azért lettem 2. ha jobban megnézed <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Régi bug. Relog és megjavul.