Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
szevasz.

Powerup van benne? Igen van, mert a jó idõkhöz kell. Gyakorlás van benne? Igen van, mert ott nyomod el, úgy fordulsz rá, ahogy kell. Elsõre sikerült? Nem feltétlenül, mert akár hibázhatsz is, de a követketkezõre már sikerül. Ennek ez a módja. Ezt te így csináltad. Ezt mindenki így csinálja. De vannak köztünk szupertehetségesek, akikrõl pontosan tudjuk, láthatjuk:
-sose mentek ezen a pályán
-nem gyakoroltak a pályán
-maximum 1 RAM skill volt a profilban
-nem volt közel sem pro tuned az autó jól láthatóan
-tele volt civilekkel a pálya
-nem kellett egy darab powerup se

Szép teljesítmény , én megmondom, gratulálok, ha gyakorlással, odafigyeléssel tudtál fejlõdni a pályán. <#eljen><#eljen><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Van új TS3 szobánk. Találkozókra, de akár bármikor lehet használni.
Adatok:
IP cím: 94.199.182.20:9999
Szoba: nfs world
jelszó: sg.hu

A TS3 szerverért hatalmas respect GempaHun-nak

Project D|Rare Car Collector|

Milyen genyók ezek a hackerek: azt irom neki hogy hülye autofinisher, elkezd káromkodni és utána azt mondja hogy nem hacker, néhányszor az ilyeneknek leégetném a bõrüket és egy kád ecetbe tenném.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Legyen....
oksa... köszike

mert 02:00-kor van napváltás a szerver órája szerint

Simraceway: tigris013

Ma 23:59, vagy holnap 01:59

Sziasztok 😊 meddig lehet a kódot felhasználni ?

Sziasztok!

Új egyéni rekord

Park Boundary - 3:12.56, Koenigsegg Agera-val

RoboKutya78
Skacok fura kérdés
A "game" loggolja e azokat a mecseket amikre csak belépek és nem csinálok rajta semmit ?vagy a dnf et nem számolja versenynek? tehát beteszi az 5000 futamba a csak megkezdett versenyt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Melegszendvics?! Passz 😄

Nézem ezt az urald a várost akármit és még ha lett volna kedvem és idõm is hozzá ezek láttán biztos hogy elmenne. Hogy a túróba lehet egy csaló csapatag? Nooooormááááliiis!!
goregrind
Legyen! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Bocsássad szavazásra, nekem nem a kedvencem – nem úgy neked –, de egy órácskát kihúzok vele. <#szomoru2><#vigyor>
R8 meeting?! Legyen egy? 😄

Valaki felajánlott neked egy R8 Cop verziót a PH-n, mondjuk nekem is van még a giftek között és ha lenne találkozó (ernyóc) akkor kiváltanám azt a pár naposat! <#ravasz1>
Már semmi 😄

Mi az általad készitett errõl? 😄

Ryder159
<#eljen>

Lepucoltam végre a házi készítésû EA logómat a Sububuról, szóval, már ki is merek menni vele 😄
Legjobb V4 Bodykitel.

goregrind
70.... nem látok vagy mi a fax van?!

75 egy-egy kollekció! <#zavart1>

goregrind
70 jön össze egy-egy kollekcióval ugyebár, és jelenleg az 5.-et gyûjtöm be (még 1 micsu kell). Eddig akkor az (csak) 375. Nem sok, de több, mint a semmi! <#eljen>

Szabi
összeszámoltad már, hogy mennyi pont jöhet össze az igc járgányokkal ? 😄

mert elméletileg a csak sb-s autók gyûjtése nélkül nem jöhet össze az 5000pont.. bár az tény, hogy késõbb még lehetne akár igc ami most kimarad mert sb-s 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Jelenleg 52 garázshelyem van, és igen! Ha megvan a 10 és bekaszáltam a jutalmat megy eladásra! 😊

Szabi
na és garázshelyed honnan van, ha megvan a 10eladod õket és veszel új 10et ? vagy mindig veszel új garázshelyet is ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
...igen, TE hegyeket nyomok jelenleg, mert kell az IGC és ott nem gond ha valaki csitel (kiv:autofinish és ha nem vár be senkit). Tegnap is több, mint 4 órát voltam 1 lobby-ban egy csiterrel. Írtam a cseten, hogy nem érdekel, nem fogom jelentgetni, csak várjon be mindenkit és ne autofinisheljen! <#eljen>

goregrind
Mibõl jön össze? TEAM ESCAPE hegyek, duplázóval és skill-el! És mire megy el? Látható az is a képen, kettõ sorral lejjebb! Megvan már 1-2 tizes csomag ebbõl abból! <#zavart1>

Mivel jön össze ennyi mani?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az orosztól örökölt accomba persze TH-s Lexust adott a játék, hogy áldja meg...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Nekem is összejött pár napja, 30%-os, a legkisebb! Hogy legyen aranyere Krisz haverjának... <#mf1>

Én jelenleg erre gyúrok, 1-2 óra és megvan! <#taps>

AntiHero
Köszi sikerült.

Golf MK1 GTI
+
Scirocco

(2 acc)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tutuhawer
megkaptam a 4 csillagos nitró erõsséget. Illetve nem megkaptam, elvettem... meglökött egy csávó, 500+ Km/h-ra, azt majd nézd meg, hogy látod-e valahol a news-ban. ALT+F4 elvileg nem jegyzi meg, de ki tudja...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A world oldalán ott van jobb oldalt egy mezõ, hogy redeem code, oda másold be, rányomsz beírod bejelenetkezési szarokat és kész ha minden fasza ok akkor írja h succes és h majd ha belépsz a játékba card packsnél lesz egy 0 búúúsztos car card packed. ennyi. Sok szerencsét hozzá
Látom vérbeli interista vagy. 😄

AntiHero
Hülye kérdés, de az ingyen kódot hova írjam be? 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Legkisebb karira Merga SLR ugrott be, ingyen nem szar, viszont hiába üres ugy mint a nagyon gleam verzió, ez sokkal szarabbul reagál
tutuhawer
a 0 boostos tételek adnak garázst, a 0 készpénzbe kerülõk nem. Például Stein Mazda3 vagy Toyota corolla. Viszont: top-up autó nem kér garászbeállót

RoboKutya78
Ha autót nyersz elvileg adja a garázshelyet hozzá mivel nincs gomb amivel vissza tudnád fejteni a kibontott kártyapaklit.Legalább is én úgy láttam hogy ad.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Tõled vonja le? 😄

Legutolsó TE elõtt nem egészen 6 milkó IGC-m volt. Nem tudom mit trükközött a másik arc, de a verseny végén már csak 411.135 volt az egyenleg! <#taps><#taps><#eljen>

Egyébként õ lenne a delikvens, játszótárs Bonesai-nak! <#idiota>
(a 2 kép még a minuszolás elõtt készült, amikor négyen voltunk a lobbyban)

Egyszer-kétszer láttam, hogy meglop, de aztán elküldtem a fenébe, és azóta okésnak tûnik.

A felbontás-váltással vannak gondjaim. Szarok arra is.

Legalább a szociális beállítások nem romlottak el ma.

légy türelmes

Nem , hogy nem ad, de még le is vonja tõlem o.O
Felmérés: Kinek nem ad még IGC-t a versenyek után ez a szutyok rajtam kívül?

Mai elsõ Dragom !!! 😊

Volt egy fun accom , poénból felhasználtam az ingyen kódot , és itt is egy Bömbölõt nyertem ^^

hmm énörülök... afõ karimba egy treasure huntos porshe.. a másikba, pedig az az autó amire gyüjötttem mindig is. egy europa s... most vertem meg vele egy lanciát meg egy porshe-t pöpec nitrója van és még jól is néz ki 😊
Ilyet sem pipáltam még.... Hogy 2 újonnan létre hozott acc-on ugyan azt a verdát kapjam meg xD

EZT:

hali ez a cucc ha nyerek kocsit garázshelyet vesz el?
Nos, aki ezt a virtuáltuningot ellopta, szégyellje magát. hvtm.hu-n megtaláljátok.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
elõzõ kettõ levesbe😊

RoboKutya78