Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béta te béna 😄

Project D|Rare Car Collector|

ts?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Szerinted is? <#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(amúgy van valami abban a keserû ízû megjegyzésben)

DISCORD: grimanddark

SUNNY84HUN
már szerintem halott a kód Hg <#zavart1><#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
z-z-z-p-p-s a legjobb
kanna és launch grip is legyen maxon, mindkettõ szükséges a jó idõkhöz

NFSW: BONESAI

Öregember nem gyorsvonat, akarom mondani nem felejt, lassan azon kéne elgondolkodnod hogy melyik kézzel törlöd az öccit a magyar ranglistáról. <#hehe><#eljen>
Más: A cinegébe mi a jó színsor dragra? <#fejvakaras> És elég bele 1 kerekes biz – basz (de vagy 40%-os) abból a pirosból a többi olajoskanna lesz. <#nyes>
BONESAI
Kezd félelmetes lenni, mennyire számon tartod a bejegyzéseket <#nevetes1>

legújabb szerzeményem xDxDxD

Te Krisz az a nagy B akármi az ott a neved alatt az elsõ az mi Bena vagy mi. <#hehe>

#66715 És még jó hogy nem csalsz! <#mf1> #65049 <#levele>
BONESAI
Szerintem is nagy szopás ez a TE szisztéma. Én csak az acsik miatt csinálom õket jelenleg. Remélem ez csak egy bug és nemsokára visszaáll a pénzosztás.

Adjon Isten falszterbetyárok
<#integet2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ó basszus... Akkor nekem biztos nem lesz meg a mostani viszonyok közt B-tõl felfelé.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Amatõr kérdés: a korlátozott pályákon futott privát futamok gyõzelmei is beszámítanak a "géposztály mestere" öcsibe?

Az elõbb volt egy számomra vicces eset. Azt hitte egy emberke, hogy elveheti tõlem a nehezen megszerzett cash-t. A végeredménye: én meg õ DNF-et kaptunk. Inkább nem érek be idõbe a célba, minthogy beérek és elvegye tõlem a pénzt. Azért nem megyek be ilyenkor a célba, mert így legalább nullszaldósra tudom hozni az eredményt. Kártyát nem kapok, pénzt nem kapok, de legalább nem vesz el semmit se.
Azt még rámírt, hogy "lame", én meg visszaírtam: "haha, you don't get my cash", erre õ: "i get your cash in next time", erre én: "XD" és kiléptem a játékból...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ne keress benne logikát, mert nincs. Csak idõhúzás, ha minden egyes account-ot felhúzol négyes szintre.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Találkoztam egy Cinques lúzerrel Lyons & Hwy 201-en, legyõtzem erre rinyál a chatbe hogy hackelek... Pedig én csak beleépítettem a falba. <#eplus2> (Hát perfect start nélkül nem is volt nehéz lehagyni az elején)

Balathruin

azt a 24 új accot még kinyitom 😛 de megpróbálom úgy , hogy a karit felviszem vagy 3. - 4. szintig és esetleg aztán kinyitom és akkor hátha ad valami értelmeset 😊
Pl Ford Crown Victoria Police Interceptor - ból már kapásból van csak 4 db de mind ugyan az.... a többit már meg sem említem....

Tarpi

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Legújabb IGC-s izé ha megkapja a skilleket, tuningot és kitolják a szemét Hastingsen:

Ha minden összejön akkor talán bemegy 7:00 alá <#eljen>
megnéztem a profilját és az autói között ott volt tehát nem fake, a car changer-rel kihozott autót azt mások nem látját csak te, de én láttam mind a 2 helyen a bugattit

Simraceway: tigris013

Szabi
ha nincs legalább képe akkor fake

"Nulla tenaci invia est via"

Ez nem annyira számít csalásnak a car changer ha csak tesztelni akarod az autót, én is teszteltem az autókat, hogy ne költsek feleslegesen a játékra

csak haékan megjegyzem én is találtam egy veyronosat akinek 4100 pont ja volt és leírta hogy car pack-ból húzta a bugattit

goregrind
Ott a leírásban: "Hacks were used to test this car"

<#banplz>

DISCORD: grimanddark

Szabi
1250pont és Veyron.. mehet a ban.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintetek? 😄
talán

Talán harmadszorra 😄

1 elite auto jó az F1, de azt az életbe nem fogod kinyitni elsõre, add fel

Ó, Karol Monroe és Kimura Aki... De várjunk, az RX-7esen nem egy megtermett patkány volt eredetileg?

Neked pelusra lehet szükséged.
Biztosan nem tojótápra.

légy türelmes

eddig 50 új acc-on nyitottam pack-ot és semmi :S Kezdem feladni a reményt aziránt , hogy nyitok egy "ELIT"-et :/ Sebaj... Már van elõre 24 db új acc amit ráérek megnézegetni... Az utolsó reményem abban a 24-ben van 😊 Jó éj skacok

Ujuj, jönnek a driftpályák is vele? <#fejvakaras>
Majdnem összecsúnyáztam magam! <#hehe>
<#wow1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
Van már Darius-témájú ernyóc, úgyhogy azt eléggé esélytelennek tartom.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Remény hal meg utoljára

na kész van 24 db új regi..... xDxD a hétvégén lesz mit csinálnom 😛

trakk
M3 az majd, LeMans Quattrót meg megint nem tudom, honnan vetted.

<#wow1>

M3? Darius LEMANS QUATTRO?

trakk

Jó újra látni ezeket.

xD am van benne valami ebben az új shard-ban 😊

Igazán átrakhatnák már az összes csítert egy harmadik shardra ha már nem akarják egy részüket bannolni mert esetleg fizetõképesek. Ott aztán nyomhatnák a Bugattiért vagy a Bugattival a sok instant finisheres versenyt. És vehetnék tovább a boostot is -ha esetleg úgy érzik hogy a legújabb boostverdával jobb az instant finish.. <#szomoru2>
na még ma gyorsan regizni kell hogy a hétvégén legyen mit nyitogatni xDxD

Úgy ha dev vagy <#idiota> Ez a veszély minket nem fenyeget <#idiota>
RoboKutya78
hogy lehet szert tenni erre?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
Nem, a Dev-eknek vannak ilyen öcsijeik. PERFECTW0RLD egy Developer

Valaki nézte, van már pár Veyron. Kíváncsi vagyok mennyi belõle cheater-é! <#fejvakaras>
RoboKutya78
ez valami kreálmány?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming