Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy elkezdtem haszontalan autókat vásárolni, mindet a gyártó országnak megfelelõ II. VH-s vadászgép-festéssel látom el. Képek mindjárt.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013
Balathruin
"NFSW is closed
so we can close also this topic."
<#fejvakaras>#fejvakaras>
DISCORD: grimanddark
Már emlékszem, miért is hagytam fel a versenyzéssel...
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
az a baj hogy én csak cheaterek ellen kapok ki, az elözõ rendzserben volt kb 2500 vereség abból kb 60% cheater, tehát én nem igen tudok veszíteni, a másik hogy én is tudom ha blockolva van a játékos akkor ki lobby, de már 15 perc után megunom tehát megint semmi értelme nem volt az egészek, ezért kérdeztem hogy a cheaterekkel hogy állunk.
A Nismos idõket nem tudom.
Tegnap összeakadtam egy magyarral aki szintén autofinist nyomott.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Írtam már neked, hogy nem kell görcsölni! Nem kell mindenáron bizonyítani! Nem az általános iskola alsó tagozata ez, ahol meg kell mutatni kel a legjobb/legmenõbb/ûberászkirály! Játsz és nyerj, ha van esélyed erre. Játsz és veszíts ha valaki jobb (csalás nélkül). Tanulj meg lazán játszani, tanulj meg többszáz versenyt elveszíteni és meglátod nem fog érdekelni a csiter kérdés sem a végén! Én már találkoztam annyival, hogy névrõl (vagy a blokkolás miatt) felismerem, ha egy lobby-ban vagyunk 0:05-nél pattanok. Ennyi... <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
#67647 Az aláírásom olvasgasd nagyon nincs más esetleg NFSW fórumokon.
#67634 <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Én továbbra is tartom, TOP100 valamit használ/használt, ami ugye most már lehet akár TOP150 is... <#hehe>#hehe>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
a másik oldalon továbbra is sírnak hogy se pénzt se rep-et nem kapnak, remélem hamarosan õk is azt írják hogy be se tudnak lépni 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)