Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, mintha olyan is lett volna nekem tegnap.

Amúgy elkezdtem haszontalan autókat vásárolni, mindet a gyártó országnak megfelelõ II. VH-s vadászgép-festéssel látom el. Képek mindjárt.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem csak alsóbb osztályokba, minden osztály tele van csalóval, Az egész játék el lett már barmolva, azthiszem gyémántokon kivül nem megyek fel játszani egy jó ideig, max egy két singlet nyomni, multizni biztos nem fogok ez hihetetlen ami most van. Csak azt sajnálom az egészbe, hogy nemrég fizettem be egy Paganira erre tessék a játék teljesen használhatatlan, 10 b class versenybõl jó ha 2-ben nem volt csaló, szóval részemrõl ennyi. Csak tudnám mi a játék ebben a sok csaó marhának ezt most élvezik? Kinek gyorsabb az autófinise? Ki éri el elöbb a 600 km/h? komoly verseny... Löjjék fejbe magukat. Azt hiszem nem kell csodálkozni hogy ilyen ez a világ, ha ennyi szellemi rövidnadrág van benne. Komolyan bele tudnám verni a képüket a monitorba a billentyûzet gombjait meg egyeskénd ledugnám a torkukon, különösen figyelve hogy a space keresztbe álljunk mikor tuszkolom lefelé. Állítom hogy a csalók miatt is ilyen bizonytalan a játék jövõje, hiszen véleményem szerint sokkal többen fektettek volna be egy jó játékba.
az nem ér semmit, saját tapasztalat, de azért köszi

Simraceway: tigris013

Akinek színsor kell: http://world-garage.com/index.php/topic/8061-official-kawashi-lambo-performance-guide/

Balathruin

trakk
Nem, valami Eclipse-es tag.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A török a Sciroccóval? Amiatt nem tudtam én se menni a Kacsával (240Z).

hát azért valamit tudok

goregrind
És ez a hozzászólás az NFSW fórumon:

"NFSW is closed
so we can close also this topic."

<#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Akkor te valami irgalmatlan állat ûber profi lehetsz! <#taps> Nekem sikerül olyanok ellen is kikapni, akik nem csitelnek és én se rontok, mégis õk érnek be elõttem. És ez van, nem zavar csak nyomom tovább! Ez volt ma S class-on eddig. Izzadtam, szédültem az adrenalintól, anyáztam a csitereket - de belépek és nyomom! <#eljen>

hát ez a baj, alsobb osztályra nem is lehet versenyezni pedig nekem e classos kellene, de ott is tele van

trakk
Na mondom ha már ennyire bizonytalan a játék helyzete, lenyomok pár versenyt, D osztályost, mert ott még a bénák is tudnak nyerni. Legelsõ verseny, autofinish-es barom.

Már emlékszem, miért is hagytam fel a versenyzéssel...

Tanulj meg lazán játszani, tanulj meg többszáz versenyt elveszíteni

az a baj hogy én csak cheaterek ellen kapok ki, az elözõ rendzserben volt kb 2500 vereség abból kb 60% cheater, tehát én nem igen tudok veszíteni, a másik hogy én is tudom ha blockolva van a játékos akkor ki lobby, de már 15 perc után megunom tehát megint semmi értelme nem volt az egészek, ezért kérdeztem hogy a cheaterekkel hogy állunk.

Tarpi
A GT2-vel 4:16,81 (2:06,76) De 10 nitroval.<#lama>
A Nismos idõket nem tudom.

Tegnap összeakadtam egy magyarral aki szintén autofinist nyomott.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Szépeket lehet vele menni, nekem 2:04 akármennyi a legjobb köröm eddig, idõ meg 4:15..de ha összeraknám akkor meglenne 4:13 simán, GT2-vel meg 11-12 környéke lehetne, most 2:13 eleje van (természetesen pu nélküli idõk mind)
Tarpi
Pár napja csak Country Club-on megyek, elég jól körök jönnek össze néha. A Nismo skiljeit Sling-re gyúrtam, a nitrója gyenge PU-ból ki is veszem. A lényeg, lecsalóztak, mert nem tetszett neki a nitro nélküli köridõ.<#eplus2>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ha épp nincs kék motorod, turbód, és váltód nyugodtan tehetsz bele sárga motort és turbót zöld váltóval. A féket meg ha nagyon túlkormányzott pirossal próbáld a sárgát vagy zöldet.
goregrind
A nevem takarva lett, mert máshová is kidobom am képet. De rajtam kívül mindenki trükkös volt a lobby-ban! Ez a szép... <#eljen>

Csatlakozom!

Brutális ez a NISMO 2*os motor 4*-os turbo váltó és rugó 1*-os fék és gumi. de már most eszméletlen jól tép. nemutolsó sorban a hangja is brutál.

Így néz ki a kicsike 😄
trakk
Tekintve, hogy a fejlesztõknek jelenleg nincs munkájuk, én nem várnám egyhamar, úgy, ahogy a jövõ heti patch-et se.

goregrind
Voltak - Vannak - Lesznek!

Írtam már neked, hogy nem kell görcsölni! Nem kell mindenáron bizonyítani! Nem az általános iskola alsó tagozata ez, ahol meg kell mutatni kel a legjobb/legmenõbb/ûberászkirály! Játsz és nyerj, ha van esélyed erre. Játsz és veszíts ha valaki jobb (csalás nélkül). Tanulj meg lazán játszani, tanulj meg többszáz versenyt elveszíteni és meglátod nem fog érdekelni a csiter kérdés sem a végén! Én már találkoztam annyival, hogy névrõl (vagy a blokkolás miatt) felismerem, ha egy lobby-ban vagyunk 0:05-nél pattanok. Ennyi... <#eljen>

Srácok kb mikorra várható hogy új autók kerülnek az On Sale csoportba?
Ha mákod van több is, láttam már olyat aki kihúzott 5 ultrát egyszerre..<#wilting>
oks, cheaterek?

Srácok ahol alkatrészeket rakunk a kocsiba (motor stb) ott allul ir egy kártyacsomagot. abban 1 ultra cucc eshet vagy több is?
Már ha egyáltalán bárki is megkapja az irányítást, most úgy is betolt mindenki egy raklap pénzt az achievemen-hez, az elég is lesz ahhoz hogy kilépjenek a buliból...ezesetben (reméljük nem, de hát ki tudja) vagy leállítják helybõl az egészet, vagy ha nem akkor teljesen játszhatatlan lesz amíg nem jön valami szerver hiba, aztán ott szevasz....nem azért mondom mert így lesz, csak annnyira nem nagy boldogság a dolog...na meg miért gondolod hogy bárki más változtatni fog? Ha más jön, akkor is ugyan így fog maradni az egész
goregrind
Minden jó és tokéletes! Az autók mennek mint állat, a rendõrök még mindig csitelnek és a traffik is idegesítõ... <#zavart1>

Sziasztok! Telefonról vagyok, mi a helyzet a játékba?

goregrind
Nyugi, neked is csak...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#mf2> ja, és CSATT! <#idiota>

Szerk:valami buzik <#nevetes1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ne reménykedj, lehet megint valmi veszik át, de reméljük hogy nem...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

A Nismo 4K + 2P, de már vagy 100 le lett írva ugyanaz mint a sima R34!
Az igazság az hogy a NISMO-t nem tudom hogy a Worldben mennyire számít R34 Skyline-nak tuning terén 😄 Nem csodálkoznék ha totál más tuning kéne a 2 kocsihoz.
Meg inkább kocsikra gyûjtöm az IGC-t
Én nem bánom hogy ezeket elküldték a 3,14csába Drew-estõl a fõ faszkalap De Wellis távozásánál sem sírtam. Ha kivágják a csalókat talán sokan visszatérnek pláne ha olyanok kapják meg az irányítást akik értenek és akarnak is tenni valamit a játékért.

#67647 Az aláírásom olvasgasd nagyon nincs más esetleg NFSW fórumokon.

#67634 <#eljen> <#taps>
Én továbbra is tartom, TOP100 valamit használ/használt, ami ugye most már lehet akár TOP150 is... <#hehe>
szeretnék de olyan lassan gyûlik hogy mire kitesztelem a kocsikat s versenyképes színsorom lesz addigra megõszülök xD
Ryder159
Hát szerezz többet

200k igc-bõl nem sok tesztelésre jut. sajna.
Ryder159
Szerintem tesztelgesd magad. ott vannak az egycsillagos cuccok, cserélgesd õket, mérj idõt, sebességet stb. Az a legjobb ha saját magad állítod össze...

Már 2-re kérdeztem de nem jött válasz... ezért kéne inkább vmi oldal 😄
tutuhawer
kérdezz rá itt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

az is jó de ilyent nem találtam 😄
Novellát is írt már 😄

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
magyar oldal nem jó?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Srácok nincs vmi külföldi (lehetõleg inglis nyelvû) oldal ahol le vannak írva színsorok, tapasztalatok? :S
Szabi
<#worship>

a másik oldalon továbbra is sírnak hogy se pénzt se rep-et nem kapnak, remélem hamarosan õk is azt írják hogy be se tudnak lépni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Ja és hogy "akik írnak regényeket"-re a válaszom... <#idiota>

<#mf2>

goregrind
<#taps> <#eljen>

tutuhawer
egy játékostársamtól most tudtam meg, hogy írt 😊 Gondoltam, vannak még odakint BETA logóval vagy anélkül, akik írnak regényeket, nekik jó nagy betûkkel írtam, hogy ne itt írjanak hosszan. Sok kicsi sokra megy - inkább

Ryder159
Ezt már régóta tudjuk. X számú karakter felett nem küldi el az üzenetet.

#67627 Már épp ideje hogy hazazavarják azokat a naplopókat. Ha egy másik bandához kerülne, meglenne az esély hogy végre normálisan összekalapálják a játékot...