Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenképpen elõnyükre változtak, fõleg az RZ. Nagyon tetszenek.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RX7RZ
Volt:

Lett:

350Z
Volt:

Lett:

De nagyobb Spoilerrel dögösebb lenne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok ! Nálam valami gond van a játékkal mert nem enged be 😞
sziasztok
😊 szép estét. itt a video bonesai tedd be légyszíves 😊 köszönöm
TUTUHAWER

Megnézted a videomat amit a silvia-val csináltam?

Simraceway: tigris013

Valaki megszánna egy Pagani 5, valamint F1 szín sorral?😄
BONESAI

Van benne bénázás de összességében véve nem olyan rossz menet. 2. próbálkozásra sikeredett

NFSW: BONESAI

Az meg a másik 😄
De azért kiraktam.

én nem kaptam ilyet 😄

bboyatty
Hát épp nem írták bele, hogy le akarjuk nyúlni az accountod. Aki ennek bedõl azt sajnálni se tudom.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Aki valami hasonlót kap, az hagyja a fenébe. Accountlopó mail.

Alap.

Más: Aha, megpusztult az FTP, szép. régi, alap háttér, meg script, meg anyám-kínja...

Annyi butaságot össze tudtok hordani.

légy türelmes

Biztos a tojótáp díler.

Hogyne volna. Csak senki nem tudja, ki az.

légy türelmes

Mert van itt különleges ember? 😄

Hátcsakmert a Tutuhawer játékosnak is kettõ van fent.
Jól van, különlegesnek kell lenni, akkor hagyjuk.
Bah. Amúgy meg nézd, beengedtem tegnap a kis becsületes Vipert, pedig azt javasoltad tutira hogy ne engedjem elõre. <#crazya>
HD minõségben van 1280x720

itt a video, ezzel az idõvel még Viktorhungary idejét is megdöntöttem, pedig õ Siroccoval ment 2:11.2

NFSW: Ryan012 - Agostini Avenue

BONESAI
1 ember 1 driver. De különleges esetekben fel lehet tenni a másikat is. Miért kell?

Bonesai, fel tudod tenni a másik driveremet is a listára ? . Köszi!
oks még kell 35 perc

BONESAI
0.1 még belefér, majd beteszem neked ha linkeled ide

2:10.74 -et írt be a magyar oldalon, hát akkor ezt a videot oda nem tudom kirakni mert nagy az eltérés a futott idõ, és a videóban levõtõl

74 perc amig felmegy 😞😞

tutuhawer
nekem nagy DIGI-vel elég jó, de ha NFS-t töltök fel, akkor rejtélyesen mindig megszakad, pedig a legjobb autómat videóztam az egyik legfrankóbb pályán. 😞

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

csak egy kicsit lassú a feltöltésem, 53 KB/s

tutuhawer
na, úgy könnyebb lesz azért, köszönöm. Elpasszoltam - megint - a VW-t, marad a japán márka, azzal talán érdekel az E kategória

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

most csináltam videót 2:10.81-re sekeredett, megy youtubra

tutuhawer
akkor veszek egy silviát, beledobok 28% nitró lehûlést és máris top100-ra képes az autóm? A többieké is? A többi top 100-as vajon mit tesz bele? Mi van, ha õk még több nitró lehûlést vagy nitró erõt is akár... A hülyék...
Gratulálok, szép teljesítmény

Új egyéni rekord 😄

Agostini Avenue - 2:10.79, Nissan Silvia S15 (mondtam hogy ezzel is lehet top100-as idõt futni)

1 db 3* rapid fire kell hozzá

A hiba az ön készülékében van!
Május 1-jén irány ki a parkba, vagy mittudoménhova majálisozni, két pofára lacikonyhát tömni kis vattacukorral esetleg kürtöskaláccsal. Desszertnek meg egy jó pofa fröccs ill. ser, fiatalkorúaknak bambi.
annak nem kell

Mert az áramnak kell a szünet?! 😄

Szerintem az FTP megpusztult, mert nem tudok bejelentkezni.

Május 1-je van, munkaszüneti nap 😄

Jobban érdekel, hogy hol vannak a fejlécek?! 😄 Abszolút nem nyúltam bele most.

Megint megpusztult az FTP?! :/

Sziasztok, jó reggelt!

Egy kicsi off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valakinél mûködik a Beload.cc torrent oldal, mert elvileg mától kellene újra indulnia

Altató <#idiota>

X

Leszarom Tabletta Házi pálinkával, és desszertnek egy csipetnyi Whisky De csakis és kizárólag Ír vagy Skót 😊
Kész ez a játék engemet megöl idegileg, már nem birom, Ironhorse & Coast-on egymásután jönnek az autofinisherek, egy lobby sem tiszta (a legtöbb orosz, érthetõdõ), akartam menni a Rosewood & Lyons-on, elég jó volt amig be nem jött egy hacker aki hamarább is indult mint a többi, speedhackelt, de elbaszta mert egy csomószor a falnak ment és egy hajszálnyira voltam a finishtõl, ismétlem:hajszálnyira és biztos voltam benne hogy én nyerek erre autofinisht nyom, és még powerupot is haszná, nem lehet ilyet, nem sül le a pofályukról a bõr?Tudtok ajánlani valami tablettát hogy nyugodjak le?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ja most nézem le is volt írva NFSU2 csak átsiklottam felette. <#falbav> <#kuss>
Ahhoz tutajkuki....

trakk
Babrált a template-ekkel, amivel elbarmolt egy fél oldalt, megint megkaptuk a "Bingyó edition" meg "TROLOLO edition" sorokat, plusz még az adminok oldalán is átírt egy pár dolgot, kiemelten az én szekciómat, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ismer az illetõ.

Szóval srác, ha valami bajod van velem vagy a wikivel, akkor lehet itt írni, vagy privátban.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Na végre sikerült megoldanom..... A driver volt a ludas... A legújabbal nem megy rendesen a kormány. kicsit régebbi kellett.
Mit mûvelt a rotációkapa alá való?

trakk
Megragadnám az alkalmat, és felhívnám ama kedves budapesti lakos figyelmét arra, aki valami kurva viccesnek tartja magát, hogy hagyjon már fel a wikin vandálkodással. Nem az elsõ alkalom ez már (a trollkodás mivolta miatt tudom), hogy ezt csinálja, most két hétre van kibannolva. Következõ alkalommal 100 évre lesz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

azért ide mert régi game és nemhiszem hogy a fórumjait sûrûn nézegetik. a másik ok pedig hogy itt ismerem az embereket... ott nem. <#wink>
Akkor minek ide írsz ez a NFSW topikja nem. <#falbav>
Megj.: Ja a másik amire gondoltam az UG csak ki emlékszik már azokra, régen volt elmúlt. <#ravasz1>
Ki beszél itt world-rõl ember? O.O NFSU2-rõl volt szó végig
És ez World lenne szerintem Carbon (lehet tévedek, mert rohadt rég toltam, de hogy nem World az hétszentség), de mindegy ebben nincs FFB és punktum, kis kormányerõt lehet érezni, de ennyi az egész, rázkódás ill. egyéb szimulátorszerû effektek nincsenek benne. Különben is irányíthatatlan kormányról, minek azzal veszõdni, billentyû esetleg gamepad a jó választás!