Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Tekintve, hogy csak annyi hivatalos infó van, hogy megszûnt a QL, és a csapat szinte összes tagja munka nélkül maradt, én egészen biztos vagyok benne. Abban mi a motiváció, hogy ki vannak rúgva, de azért még dolgozzanak már, mert na?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ebbõl az utóbbi három kuka 😄

Project D|Rare Car Collector|

Hátha most megteszik azokat a beígért fejlesztéseket amiket már 2 éve nem tudott megcsinálni az elõzõ csapat:
- free roam chat
- canyonok
- új város
- drift
Biztos, hogy ez másik csapat? Vagy csak a motiváció más?

légy türelmes

Már megszoktam a csetmentes játékot, de jöhetne vissza...

Ryder159
De chat még mindíg nem jön...

Hjaa.. na akkor azt megvárom 😄

Fordítottam a fontosabbakat. Fordítsam, hogy a Drag ElKakínón javítottak Vinyl hibákat? Fölös billentyûkoptatás 😛

Ryder159
" A kliens javítva olyan téren, hogy gyorsabban betölt.(ugye?)" nem
Optimalizálják a klienst, hogy kisebb legyen a szerverterhelés

trakk
Igen.

Mellesleg ugyan nézzetek rá az idõkre: 2 óráig tart mindez. [/i]2 óráig![/i] A régi csapatnak 2 matricabug javítása is 5 órába telt, most meg azért van mennyiség rendesen. Most eléggé bizakodó lettem.

*és=én is "oO"
#68271 + #68272
Jól tudtok másolni az egyik kicsit gyorsabb volt. Fordítani meg érdemes nem mindenki nevelkedett angolos körökben, sajnos! Bemásolni és be tudnám.

Pl. javítják hogy adjon is valamit a versenyek végén ha jól értelmezem?
60 perc múlva leállnak a szerverek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Fontosabbak már megvannak, van még köztük olyan, ami valakinek kell? 😄

Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
May 2nd, 2013

Duration:
2 Hours
Start: 1:00pm (13:00) PST – 4:00pm (16:00) EST – 9:00pm (21:00) UTC
End: 3:00pm (17:00) PST – 6:00pm (20:00) EST – 11:00pm (23:00) UTC

Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented players from receiving rewards in Team Escape
- Fixed an issue that caused players to receive both 0 Rep and 0 Cash after completing an Event
- Fixed an issue that allowed a selected Achievement badge to change when using the mouse scroll wheel
- Fixed an issue that caused player’s microphones to mute in the Pre-race lobby after clicking Race Again
- Optimized the way damage displays for a number of cars with body kits installed
- Achievement rarity will now progressively update during a session
- Client optimizations were made to help reduce server load
- Some minor localization fixes were made
- Fixed an issue that prevented vinyls from being placed on some locations of the Chevrolet El Camino SS “Vengeance”

Special Note:
- The world.needforspeed.com website may go down shortly during the maintenance period

Na akkor a fontosabbak:
- Team Escape bug javítva, ergó, javítják azt, hogy nem kapsz jutalmat.
- Javítva a 0 cash/rep bug
- A kliens javítva olyan téren, hogy gyorsabban betölt.(ugye?)

trakk
PECCSNÓCC
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
May 2nd, 2013

Duration:
2 Hours
Start: 1:00pm (13:00) PST – 4:00pm (16:00) EST – 9:00pm (21:00) UTC
End: 3:00pm (17:00) PST – 6:00pm (20:00) EST – 11:00pm (23:00) UTC

Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that prevented players from receiving rewards in Team Escape
- Fixed an issue that caused players to receive both 0 Rep and 0 Cash after completing an Event
- Fixed an issue that allowed a selected Achievement badge to change when using the mouse scroll wheel
- Fixed an issue that caused player’s microphones to mute in the Pre-race lobby after clicking Race Again
- Optimized the way damage displays for a number of cars with body kits installed
- Achievement rarity will now progressively update during a session
- Client optimizations were made to help reduce server load
- Some minor localization fixes were made
- Fixed an issue that prevented vinyls from being placed on some locations of the Chevrolet El Camino SS “Vengeance”

Special Note:
- The world.needforspeed.com website may go down shortly during the maintenance period

Kérésre fordítom.

Megtaláltam, de akkor is "?!" 😄

BONESAI
eleje felé keress

NFSW: BONESAI

?! 😄

SUNNY84HUN
<#eljen><#taps>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi
jófélék, csak adjon néhány autóskártyát is <#vigyor3><#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Mit keres ott az a bizonyos személy??? (nem kell válaszolni)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
http://geulach.blogspot.hu/p/cheaters.html
Na ki van a listán?? <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Szabi
link ? 😄

A frissítéssel remélem berakják azokat az új acsikat, amik Geulach blogjában benne van.

SUNNY84HUN
videó kari drivert cseréltem és gond már nincs kényes ez a w8 az új karik friss drivereire :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
mi van a wordal el sem indúl :S ma lépnék fel máskor már alig erre nagy cumpós fogad

Nem szívesen mondom ezt ki, de a sok csalón és a röhejes mikrotranzakció-rendszeren kívül azért se jönnek a játékosok, mert kezd lecsengeni a World. Hibás döntések sorozata vezetett ide, de mindezekért nem a stíúdió, hanem a tulaj a felelõs.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nem lenne ellenemre, ha visszahoznák az összes pályát, és az sem lenne ellenemre, ha meg tudnák tölteni a rajtrácsokat játékosokkal.

légy türelmes

Szabi
US-en vagyok egy jóideje én is, nálam se fogyogat, szétdobálni is csak ritkán szokott, de azért vannak néha fura dolgok, pl a garázsból kidobott versenybe, de nem lobbyba, hanem egybõl a rajtrácsra.. 😄D

Hát ha nem maradt egyetlen nagyszerû mesterember se az elõzõ üzemeltetõk közül és egy aprót számtekhez értök foglalkoznak majd a játékkal, esélyes hogy nem lesz többet semmiféle hiba. <#vigyor2>

#68253 Én US-en tolom jó pár hete és az achi-k óta egyszer sem dobott ki (csak full minõségén), néha van hosszú töltés, de betölt vagy kirak az utcára. Egyedül privátban volt gond hogy nem tudtuk egymást hívni csak néha – néha. <#ravasz1>
Hát én nem mondanám stabilnak a szervert... Abban a kevés játékidõben is kidobott engem párszor. (szokásos szerverhiba 7-es))

Balathruin

Ugyanazzal játszunk? Mert nálam folyamatos akadás és több perces töltõképernyõk jellemzõek. A kövekhez is gyorsabb ha vezetek mintha teleportálnék.
Nyugi, mai patch-el úgy is lesz alkalmuk elrontani valamit <#idiota><#hehe>
Valaki nem olvasott valamit arról, hogy mitõl lett ennyire stabil a játék, semmi szerver error, minden verseny betölt vagy kirak az utcára. Az achi alkalmával belepiszkáltak az alap kódokba? Pedig jól jönne egy ingyenes TH újrakezdés akció. <#eplus2>
Prohardver-rõl lopta <#hehe>
<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Honnan van a smiley? Cheesburger...?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És ebben mi a furcsaság a legjobb BMW az M1, sokkal stabilabb mint a CCX, nirtoban sem marad el és fényévekkel jobban fordul ill. tapad.
ezzel : 😊

Ez ellen.... 😛

Chris.. Ha megkérhetlek akkor megváltoztatnád a profilom magyar ranglistán ? NEMTOM137 😊 Persze ha csak nem gond 😊

Azt meghiszem <#pias>

Ryder159
én mégjobban

Megvan 😄 Remélem, ezzel az FTPvel már nem lesz gond.

Ryder159
Chris, vedd már ki egy egyik gif-et a fejlécbõl<#pias>

Ezt a két képet tegnap csináltam. Sztem nagyon jól néznek ki!

Okker 😄

Ryder159
legyél majd face-n, mindjart költözünk <#pias>

Szerintem meg Omnia 😄 Szerezz rá Attacket 😄

Rex: Ferivel még kiagyaljuk 😊

SUNNY84HUN
az f@sza 😊 , én meg andauból hazafele 90 nél durdefektet kaptam , mókás volt 😄 biztos azért mert transtek gumi volt rajta nem pedig ventura😄