Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ó igen, a kukából megmentett NSX-terv... Tényleg, jaj de kéne az NSX is! <#rinya>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egy játékostársam írta hogy van neki ingyen rendõr sesto a limited time-ba nekem nincs aki akarja nézze meg!

Szerintem már rogyásig van a World F1 ellen való kocsikkal.

légy türelmes

SUNNY84HUN
vagy esetleg ez :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem a 90-es évek végi GT1-es kellene. Talán versenyre kelhetne az F1-el, mégiscsak azt váltotta le a GT prototípusok trónján.

Igen, mondta, hogy nemsokára mennie kell, mindegy, akkor majd megüzenem neki én, ha találkozok vele.

Project D|Rare Car Collector|

Mire ráírtam, kilépett

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Ha lehetne/kellene választani, hasonló kategóriában nekem a 935 jobban bejönne. Csorogna rá a nyálam rendesen, bár biztos nem lenne versenyképes autó.

légy türelmes

Szólok neki

IQI nem tudom jár-e erre-fele, de üzenném valahogy, hogy a netem levágott és már nem nagyon alkalmas a visszamenetelre.

Ezek honnét vannak, ugye nem saját garázsból, mellékesen a 918-at remélem nem cseszik el mint a Carrera GT-t és lehet vele F1-et picsázni. <#eplus2>
De jöhetne a Gt1 is! <#hehe>

#68360 Van ilyen nálunk is! <#taps>
goregrind
...és szerinted most ezért tettem ki ezt a videót? Egészen más oka volt, sõt! inkább nem is volt oka mondhatni, csak egy kis emlék Gempa úr részére! Ennyi... <#wave>

DISCORD: grimanddark

tudjuk hogyan megy az F1, ugyanolyan mint a zonda cinque, csak az F1 kanyarban jobb stabilabb és nagyobb a kanyarsebessége

Simraceway: tigris013

goregrind
Egy videó Gempa úrnak...

És igen, a kérdés... Eddig szidtam az F1 tulajdonosokat, most még is beszereztem egyet. Ennek oka a következõ...
....ha érdekli az érintetteket a magyarázatom, leírom. Lustaságból most viszont mellõzöm, inkább megyek rendõröket dádázni...

Jókat hallottam róla. Valahol az A osztályban van a helye.

Europa S milyen kocsi? Jól irányítható, jól megy? Milyen osztályba ajánljátok?

Több az értelme, mint a Challenger R/T Drag-nak

Szabi
viszont C-s dragsternek akkor se lesz értelme 😄

<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Egy férfi-kompatibilisebb színnel még jól is fog kinézni.

úgy is jönnek a szakmunkás vizsgáim 3 nap lesz, arra is kellek majd tanulni

goregrind
Akkor nem mostanában versenyzel szerintem! <#zavart1>

Amig az auto finish-el nem csinálnak valamit addig csak gemezni megyek fel, meg persze ha indul a tcm-es verseny

Cherry Blossom-os carpack kódra gondol. Gondolom.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

milyen kódot kaptál ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
3000ért.. :-/

bár egy fokkal jobb mint a camaro amit a kódra adott 😄

Ez a Mill gyerek nagyon böki a csõröm. Õ tette ki azt a (végül hamisnak bizonyuló) videót is, ahol a budapesti rendõrök cipõt adnak a hajléktalannak.

SUNNY84HUN
ez igen komoly lenne így mûködne kis hazánkban is
video

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

- HONDA?
- neeem, gyönyörû szép.

😄DD

SUNNY84HUN
és az csak így kis betûvel írod ?? 😮

így kellene írni ezt várnánk a játékba pl : HONDA <#zavart1>

Ryder159
Szóval eladnak még egyszer minden szar kocsit. Szó sincs róla hogy mások állnának a játék mögött, csak más lesz a nevük. Ugyan úgy folytatódik majd a lehúzás, mint eddig. Se csalókkal nem kezdenek semmit, semmi újdonság ami felpörgetné a játékot. Néha dobnak valamit, de azt is elbasszák.

Igen igen HONDA.... Meg LADA VFTS ^^ és jólesz 😄
Van egy ilyen nevû kategória az SBK-ban is.

Egyébként tényleg kampec a TE-s pénz bugnak? Legalább akkor növelnék meg a pénznyereményt mert így tényleg nincs sok értelme játszani.

Én arra gondoltam elsõre hogy a bodykit-generátoruk kiköpött valami jól elnyújtott förtelmet amit rá tudnak húzni minden kocsira aztán utána kitalálták ezt hogy akkor legyen ováltéma.
trakk
Azt még hozzáteszem, hogy a táblák és egyéb infók alapján eléggé úgy tûnik, hogy a Super Stock vonal csak a Best In Class átnevezése lesz...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Válasz Szabinak aki gyorsan visszavonta a kérdését.
"Part of the all-new line of 'Super Stock' car series, the Chevrolet Chevelle SS "Super Stock" Edition ready to hit the oval! Armed with legendary 454 power, you can't deny that the Chevelle is one of the top muscle cars of all time! Its custom red & white livery features the driver's name and car number. The body kit has a integrated rear wing, inspired by classic stock car racing. Embrace a whole new style of racing in Need for Speed World with this Super Stock car!"
Ilyen rendszámért adnék 500 boostot a játékban 😄
Igaz, meg oválpályások is.. Geulach blogjáról csórtam a listát ott olvasható a description is a kocsikhoz.
Szabi
a Super Stock a gyári kinézetû viszont brutál teljesitményû drag gépek neve 😄

ezek még jók is

- Pagani Huayra

- Ford Mustang RTR-X "SuperStock" Edition
- Chevrolet Chevelle SS "SuperStock" Edition
- Dodge Challenger R/T "SuperStock" Edition
- Ford Crown Victoria Police Interceptor "Hoser" Edition
- Mitsubishi Lancer Evolution X "Showdown King"
- Mazda RX-7 "Battle Machine"

ez a "superstock" valamiféle oválpályás téma lenne, úgy látszik leállnak a drag kocsikkal végre már.

jönjönjön még: HUNGARY LICENSE PLATE
+ NFS Protstreet vinylcsomi
Amilyen tiszta futamokat lehetett menni tegnap...ma kb 20-ból ha egybe nem csalnak az már jó arány.
csak 45 MB-os patch 😮
Na elfogytak a rejtet autó kínáltan, nekem még lenne ötletem milyen autók kellenének a játékba (honda)

Szabi

amelyik oldalt szoktam olvasgatni ott nincs még frissités, ezért bíztam benne, hogy amig nincsenek új verziók, hátha lehet pár tiszta versenyt tolni.. de ezekszerint nem.. 😄

én futok neked egy idõt de nem fog kifagyni

Ryder159
Mert nem frissítetted a cheat-et. Általában uodate-k után frissíteni kell...

Szabi
pár egyszerûbb funkciót néztem, azokkal kifagyott a játék, meg fórumokon is írják, autofinisht nem néztem mert még tesztként se akarom tönkretenni más játékát

#68339: fail, olvasok.. 😄

milyen viktorról, nem õt bannolták ki, olvass vissza korábbira

Ryder159
Az igen<#wow1>

goregrind
Igazad van, megy még minden csalás! De ahogy Szabi is írta, tényleg rinyálnak a csiterek mindenhol az elveszett account miatt! 😊