Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
1 db 3* Extended Nos - 32%
1 db 3* Jumpstart - 6.0s
1 db 3* Perfect Start RPM - 16%
1db 3* Headstart - 4.0s
1 db 4* Spershot - 34%
És ezzel futtottam az idõmet, ami mellesleg nem elsõre hanem kb 30-ra ment mert a juggernaut és a ready pu-t teszteltem hogy hol kell nyomkodni
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
viszont ezt hogy csinálta vidia 739es overallú GT2-vel, számomra is rejtély... ma futotta:
BAY BRIDGE
PORSCHE GT2 (997) (SP) 02:15.039 #4
A class pályákon nagyon erõs idejei vannak...
NA Ryan, ehhez mit szólsz? Az overallotok jóformán ugyanaz, mégis 8 sec-et kaptál.... A rapid fire nem hoz 8 sec-et... Metának is 2:17.1-e van 742es overallú GT2-vel... Számomra ez az érdekes, meg az hogy mit használ kigyorsításnál, mert ott használ valamit... és a rajtnál kurva szembetûnõ, fõleg ha nem indul perfekttel de más igen...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
http://nfs-s.com/nfsw/szina
http://nfs-s.com/nfsw/metasoft
+ azt mondtad, téged csak csaló gyõz le... Akkor hogy viseled el, ha lehagynak? Ellentmondás, vágesz?
Na de kanyarodjunk vissza:
Nekem a Bay Brigde-n GT2-vel 2:29.7-es idõm van nitró nélkül, nitróval 5-6 secet lehet hozni. Tehát én olyan idõt, amit te futottál elvileg lehet futni. A GT2-m még közel sincs kész, mert csak 735-ös, de az idõmet nitró nélkül 733-as overallal és fehér rúgóval futottam... Amit a napokban sikerült lecserélnem pirosra..
Ma úgyis idõmérõzni fogok, nem veszem véresen komolyan, mert nem nyomom túl magam nitróval, mivel még jóformán az autóm sincs kész rá..
738-as GT2-d van, tehát ha be tudok menni nitrózva 2:25 alá, akkor nálam korrekt az idõd. Most az nézzük el, hogy a 3. kedvenc körpályám a Bay Bridge, tehát a kisujjamba van jóformán.
Jah és a GT2-mbe nekem sincs rapid fire, csak 3x1s perfekt, 1x3*-os nitro duration, meg 1x3* nitro power. Ezzel a kombóval és 735-ös overallal készülök nitrózva bemenni 2:25 alá, amit nem tartok elképzelhetetlennek.
S nem mellékesen Metának 742-es GT2-ese van, s Bay Bridgen 2:17.123-as ideje van, ami már számomra is elérhetetlen.. A pályán 27. vele, összetetben is a 47. amivel a magyarok között jelenleg a legjobb... De van egy magyar, aki még nála is jobb, de õ egy idõre felhagyott a játékkal, a napokban tért vissza.
És egy középkorú férfit nem sok értelme van gyereknek nevezni, maximum a viselkedése miatt, mert néha tényleg olyan, mint egy gyerek, hirtelen indulatú gyerek (remélem nem sértõdik meg, mert szokta olvasni a fórumot, de sztem ezt tudja õ maga is magáról). De egyébként egy korrekt ember, csak nem ismered. S valszeg már nem is fogod.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Crack-ben meg nem szokásom megbízni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ha már egy matricázós makró megírásához és futtatásához volt türelmem az elejétõl a végéig, akkor ehhez is lesz.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Akkor már inkább az OUTLAW acsi. A 2000-bõl negyede már megvan nekem.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
DISCORD: grimanddark
wanted, hunting és 500+ rendszámot illetve arany X-es neont dobálgat
"Nulla tenaci invia est via"
X
X
X
As of today, free roam chat has been temporarily disabled. This feature will be undergoing maintenance in the weeks ahead , in order to ensure the best overall chat experience for our community. "
még azóta se telt le az a hét.. <#idiota>#idiota>
nameg kedves Marc De Vellis barátunk azt mondta bõ másfél éve, hogy a hegyi szakaszok majdnem kész vannak már és hamarosan ki is adják...... majd pár hónapja amikor rá lett kérdezve a hegyi utakra, azt mondták hogy nem dolgoznak a hegyi szakaszokon <#taps>#taps>
"Nulla tenaci invia est via"