Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Perfect start RPM? Az mi a nyavalyának? <#fejvakaras>
mondom csak saccoltam

Simraceway: tigris013

tutuhawer
80%

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nagyrészt csak csalóktól kaptam ki, a régi rendszerbe volt kb 2600 vereségem abból kb 60% cheater

tutuhawer
na most kell nekem is felmennem a játékba, beröffentem a mikrofont is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
ez októberi chat ablak, októberi idõeredmény. Amikor még jól mentem...

az én GT2-õm: K-K-Z-P-S-K tuningos, és
1 db 3* Extended Nos - 32%
1 db 3* Jumpstart - 6.0s
1 db 3* Perfect Start RPM - 16%
1db 3* Headstart - 4.0s
1 db 4* Spershot - 34%

És ezzel futtottam az idõmet, ami mellesleg nem elsõre hanem kb 30-ra ment mert a juggernaut és a ready pu-t teszteltem hogy hol kell nyomkodni

Na neeeee, fel kell mennem a játékba...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Javítok: mind a 3 általam kérdéses személy bent van a top100-ba.

viszont ezt hogy csinálta vidia 739es overallú GT2-vel, számomra is rejtély... ma futotta:

BAY BRIDGE

PORSCHE GT2 (997) (SP) 02:15.039 #4

A class pályákon nagyon erõs idejei vannak...

NA Ryan, ehhez mit szólsz? Az overallotok jóformán ugyanaz, mégis 8 sec-et kaptál.... A rapid fire nem hoz 8 sec-et... Metának is 2:17.1-e van 742es overallú GT2-vel... Számomra ez az érdekes, meg az hogy mit használ kigyorsításnál, mert ott használ valamit... és a rajtnál kurva szembetûnõ, fõleg ha nem indul perfekttel de más igen...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
Itt egyedül én vagyok a noob. Nyilván jobb a GT2-es porsche, de nekem ahhoz, hogy optimum legyen minden, kell a nitró lehûlés. Ennél jobb tipp nem is érkezhetett volna annak idején Szina barátomtól, aki már akkor mltiplayerben versenyzett, amikor meg se születtél. Hidd el, az õ gyomra is nehezen venné be az idõeredményedet. Az enyém is. Azt mondod, hogy nem kell annyi lehûlés, azaz feltaláltad a spanyolviaszt. Képed van róla? Merészelsz videót is csinálni? Az enyém így néz ki, és hidd el, Szina 13600 gyõzelem és Metasoft 18800 gyõzelem után is durván ennyi nitót nyomna el. Te pedig utolérnéd kevesebb nitróval.
http://nfs-s.com/nfsw/szina
http://nfs-s.com/nfsw/metasoft

+ azt mondtad, téged csak csaló gyõz le... Akkor hogy viseled el, ha lehagynak? Ellentmondás, vágesz?

Azért vigyázzál, mert a személyed nagyon sok emberben kételyeket von, többek között bennem is. Viszont pár pályán tartottam az idõidet, nálam akkor kezdtél "tisztulni". (és ha már itt tartunk: van még 3 név rajtad kívül, ebbõl 2 a top100-ban. Az egyik top100as nem nitrós idejei ott vannak az én nem nitrós idejeimnél. De utána f1-et vett amivel végül is befért a top100-ba. Õt azért nem tartom csalónak, mert voltak nem nitrós idejei, amikre tudtam viszonyítani az enyémet.)

Na de kanyarodjunk vissza:

Nekem a Bay Brigde-n GT2-vel 2:29.7-es idõm van nitró nélkül, nitróval 5-6 secet lehet hozni. Tehát én olyan idõt, amit te futottál elvileg lehet futni. A GT2-m még közel sincs kész, mert csak 735-ös, de az idõmet nitró nélkül 733-as overallal és fehér rúgóval futottam... Amit a napokban sikerült lecserélnem pirosra..

Ma úgyis idõmérõzni fogok, nem veszem véresen komolyan, mert nem nyomom túl magam nitróval, mivel még jóformán az autóm sincs kész rá..

738-as GT2-d van, tehát ha be tudok menni nitrózva 2:25 alá, akkor nálam korrekt az idõd. Most az nézzük el, hogy a 3. kedvenc körpályám a Bay Bridge, tehát a kisujjamba van jóformán.

Jah és a GT2-mbe nekem sincs rapid fire, csak 3x1s perfekt, 1x3*-os nitro duration, meg 1x3* nitro power. Ezzel a kombóval és 735-ös overallal készülök nitrózva bemenni 2:25 alá, amit nem tartok elképzelhetetlennek.

S nem mellékesen Metának 742-es GT2-ese van, s Bay Bridgen 2:17.123-as ideje van, ami már számomra is elérhetetlen.. A pályán 27. vele, összetetben is a 47. amivel a magyarok között jelenleg a legjobb... De van egy magyar, aki még nála is jobb, de õ egy idõre felhagyott a játékkal, a napokban tért vissza.

És egy középkorú férfit nem sok értelme van gyereknek nevezni, maximum a viselkedése miatt, mert néha tényleg olyan, mint egy gyerek, hirtelen indulatú gyerek (remélem nem sértõdik meg, mert szokta olvasni a fórumot, de sztem ezt tudja õ maga is magáról). De egyébként egy korrekt ember, csak nem ismered. S valszeg már nem is fogod.

az a baj, hogy leblockolt, tehát én semmit nem tudok tenni

nem én csalózok le embereket ha kikapok, én elviselem ha lehagynak

SUNNY84HUN
az a helyzet meta is tisztában van vele hogy használtál autó cserélõ kûlsõ progit ( anno vagy mostanában tök mindegy ) és ennek fejében gondolja hogy most is valami volt ami neki gyanús lett gondolok a rapidfire maxed hiányára , de a ti ügyetek majd megoldjátok

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
METASOFT a noob?!? Na ez odabaszott most... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

itt a chat beszélgetés, a lényeg hogy rapid fire nélkül mentem az idõt és arra monja hogy csaltam 😮

megvan a chat beszélgetés igaz csak a vége mert elötte kivágott a játék

Akkor metáról kopiztam a színsort, nem Vidiáról 😄

Project D|Rare Car Collector|

meg az elsõ 4 part full tuned zöld 😮, minek

azt még leszólja a skilljeimet hogy szarok, ez mi akkor, akkora noob

SUNNY84HUN
biztos látott valamit ami nem volt okés , van már rálátása a dolgokra a worldban mi hogy mûködik

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Lecsalóz, mert 2:23.8-at mentem Rapid Fire nélkül Bay Bridge-n GT2-vel. Hát normális ez. Le is Block-olt

Ez a Metasoft gyerek megkora figura 😞

Amúgy ez az autoclicker program regisztráláshoz van kötve.
Crack-ben meg nem szokásom megbízni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

trakk
Dehogy kell annyiszor, már egy ideje farmoltam az AM achira, szóval a pénz nagy része megvan, csak a hiányzót pótlom ki ezekkel.
Ha már egy matricázós makró megírásához és futtatásához volt türelmem az elejétõl a végéig, akkor ehhez is lesz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

És azt is elképzelted, hogyha jó esetben mind a négy afternek a linkje megvan, belépsz 125-ször csak emiatt a worldbe, hogy felhelyezhesd... 5-10 másodpercért várni kb. fél-egy percet, míg belép.
Akkor már inkább az OUTLAW acsi. A 2000-bõl negyede már megvan nekem.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szevasztok! Melyik pálya dobálja ezeket a jó kis rendszámokat?
goregrind
Én má meghekkeltem azt, a matrinka is lenni done, ma festés volt....<#wave>

Majd este foglalkozok ezzel a mazochizmussal 😄

trakk
Aztarohadt... tényleg, erre nem is gondoltam. Erre rá kell gyúrni. 😄

Szabi
ingyen minden jó... ha más nem az aftermarket achi-hoz.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

trakk
Japp, mûködik nekem is, 500+ HP tábla. Viszont ha nem változtattak a gifteken, akkor nekem sokat nem ér, van még egy mindegyikbõl.

Az még kacsaszûz(MÉG) 😄

goregrind
Meg a sok kacsás videó........... <#idiota>

höh pusztulj 😄

Szabi
höh, sikánon elöjött a gift ablak 😄

wanted, hunting és 500+ rendszámot illetve arany X-es neont dobálgat

Le ne takarítsd, csak rosszabb lesz<#banplz><#vigyor>

X

Szabi
<#taps>

Szerintem megvan a hiba: Öcsém régi gépe ez és õ neki nem volt szokása portalanítani a CPU hûtõt.. egy kb 6 mm vastagságú porréteg van ott 😄

Nekem a régi gépnél az alaplapon volt vmi chip vagy ilyesmi, annak volt külön hûtõje. Ahogy az bemelegedett le is állt a gép.

X

Ok akkor bontás, mert külsõleg, ahogy néztem, megy a Táp, a CPU, a VGA, meg asszem a HDD hûtõje

Alaplapon ha van akkor azt tanulmányozd, nekem is volt ilyen<#falbav>

X

Lehet megpusztult az egyik venti? 😄

Szabi
melegszik ? 😄

Mivan akkor, ha a gép magától kikapcsol? XP SP3 van rajta és nem tudom futtatni a gépet kb 20-30 percnél tovább.

Jah most láttam én is, van még ott pár szépség <#idiota>
Szabi
2012/04/11

As of today, free roam chat has been temporarily disabled. This feature will be undergoing maintenance in the weeks ahead , in order to ensure the best overall chat experience for our community. "

még azóta se telt le az a hét.. <#idiota>

nameg kedves Marc De Vellis barátunk azt mondta bõ másfél éve, hogy a hegyi szakaszok majdnem kész vannak már és hamarosan ki is adják...... majd pár hónapja amikor rá lett kérdezve a hegyi utakra, azt mondták hogy nem dolgoznak a hegyi szakaszokon <#taps>

goregrind
nekamuzz! <#zavart1>

Szabi
én se kaptam, akárhogy próbáltam.. :/

goregrind
Nekem sem, hûjjönrádabõrszabi! <#mf2>