Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma kaptam egy zöld ultra tuned motort a TH-n,ráraktam a corollára (bár azon zöld turbó van), jóval gyorsabb. 293 km/h-t eléri, ha még kapok egy zöld ultra váltót, akkor már full ultrás lesz, és akkor már a 300 km/h-t is eléri. 😄 pedig milyen lassú ha stock a kocsi, de ha ultrázva van akkor jóval gyorsabb(kb. 4x gyorsabb).
Tegnap a corollával mentem dragon (persze akkor még nem volt zöld motor rajta), egy török csávó kérte hogy 10-szer hadd gyõzzön(gondolom a drag achi miatt), 4-5ször megengedtem neki, de én szarrá vertem mert az õ Ford Focus-a egy rakás fos. 😄
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Tehát nincs más alternatíva boost szerzésen kivûl, csak a vásárlás!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
légy türelmes
Megj: Az alattad szóló bizonyára tud segíteni ebben is. <#hehe>#hehe>
Had kérdezzem már meg hogy miért vagyok levéve a magyar ranglistáról ! Kinek vagyok a szeme szálkája !
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsit röhejes, hogy minden normális autó real money..
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Megj.: gyorsulásról nem nagyon lehet beszélni max. jugger ill. sling használata mellett.
Megj2: az RS4 mint leggyorsabb úgy értendõ, hogy szerintem versenyzésre D-ben maximum ez használható néhány pályán.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Bocs hogy ezzel jövök ez a csatorna nem csak a world szól hanem gameplay végigjátszások meg egyéb
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
https://www.youtube.com/user/GEMPAHUN
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy úgy nézem, hogy most cash és rep duplázás van. Így érthetõ N0XW1LL képe mostmár.

Chancellor Campus - 1:29.96, Porshe 911 GT2(997)
1db 3* rapid fire 24%
Simraceway: tigris013
<enable_noCheat=1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én átállítottam ezt a sort:
<godMode=1> és mûködik!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
<DefaultChatGroup Type="string">EN</DefaultChatGroup>
angol EN -> francia FR-re aztán egyedül spawnolok a kínai negyedben. 0 pimpverdával körülöttem. (apex-US 😄) Jó dolog ha gyenge gépre kapunk engedélyt játszani, és zavar ha meg-megakad a free roam, na.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Honlapot végleg off-olták? Lassan 1 hete nem hozza be..
Pont erre voltam kíváncsi, hogy km/h-ra átváltva mennyi a stat.
légy türelmes
Offers In-Game:
McLaren F1 Elite
Koenigsegg CCX Elite
Dodge Viper SRT-10 ACR Elite
Chevrolet Camaro ZL1 Elite
Mitsubishi Eclipse GS-T Elite
Offers on the Website:
Elite Car Pack
McLaren F1 Elite
Megj.: nem csak a sebesség stat a lényeges hanem a gyorsulás is és persze az overall (399).
Nyugodtan megveheted az a GXP-t a fõ – fõ noob jármû az az F1, elsõsorban az ára az irányírása és egyéb viselkedése miatt, a második a Zonda! <#awink>#awink>
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes