Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Aztán meg a csávó (ILORDWHITE) leszól hogy mért nem állok meg =D
Köszi !
MineHeadHun
Tegnapelõtt kaptam TH-n egy kék ultra tuned rugót, az se szar. A corollára rátettem, máris sokat javított rajta.
Ma kaptam egy zöld ultra tuned motort a TH-n,ráraktam a corollára (bár azon zöld turbó van), jóval gyorsabb. 293 km/h-t eléri, ha még kapok egy zöld ultra váltót, akkor már full ultrás lesz, és akkor már a 300 km/h-t is eléri. 😄 pedig milyen lassú ha stock a kocsi, de ha ultrázva van akkor jóval gyorsabb(kb. 4x gyorsabb).

Tegnap a corollával mentem dragon (persze akkor még nem volt zöld motor rajta), egy török csávó kérte hogy 10-szer hadd gyõzzön(gondolom a drag achi miatt), 4-5ször megengedtem neki, de én szarrá vertem mert az õ Ford Focus-a egy rakás fos. 😄
Már mindenki csaló itten, vagy mi a f*szom, huh? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Truck Driver001
Nem töröm, sõt, csak kérdeztem de mindenesetre elnézésedet kérem.
Tehát nincs más alternatíva boost szerzésen kivûl, csak a vásárlás!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Én nem akarok senkit se védeni, de azért mégis Quqa szerintem nyugodj le én se birom a prostit de azért nem csalózóm le.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

A SponsorPayrõl beszél.

légy türelmes

QUQA1 ne merészeld !!!!!!!!!
Te most érted mit irkálsz, mert ha csaláson töröd a fejed rossz topikban/fórumban/oldalon teszed. <#mf1>
Megj: Az alattad szóló bizonyára tud segíteni ebben is. <#hehe>
Truck Driver001
Néztem az SG-s verzsönt is, de láttam ezt az 1'klikk oszt boost! ... persze mindegyik survey! Érdekes..

Bonessai : szia !
Had kérdezzem már meg hogy miért vagyok levéve a magyar ranglistáról ! Kinek vagyok a szeme szálkája !
Ha igen akkor õ irt butaságot!

Nem az IGC-re gondolt?

légy türelmes

Ezt te sem gondoltad komolyan,pénzt hamisítani amin speedboost-ot veszel lehet könnyebb!

Truck Driver001
Napot!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy gyors kérdés, a speedboost generátorok valóban mûködnek? Gyanús, hogy 1 klikk és voilá..
Kicsit röhejes, hogy minden normális autó real money..

Valóban van valamiféle duplázás. 23 rugót kaptam TH-ra mindenféle skill nélkül.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Lepróbáltam ezt a GTO-t a max. sebessége 282, NOS-al 298km/ó (537,497, 163; 399 ov.), de fordulni úgy kb. képtelenség vele ill. marha nagy íven azért tud!
Megj.: gyorsulásról nem nagyon lehet beszélni max. jugger ill. sling használata mellett.
Megj2: az RS4 mint leggyorsabb úgy értendõ, hogy szerintem versenyzésre D-ben maximum ez használható néhány pályán.
Kis egoista.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Erre gyúrsz?

Jó reggel !
Bocs hogy ezzel jövök ez a csatorna nem csak a world szól hanem gameplay végigjátszások meg egyéb

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Tessék feliratkozni ide köszönöm elõre is meg osszátok is 😄
https://www.youtube.com/user/GEMPAHUN

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Cash és rep duplázás. Gondolom a múltkori újbóli szerverproblémák miatt van ez megint. De nem probléma, úgyis kell a zsozsó a PAYDAY-hez.<#zavart1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ezen járt nekem is az agyam, de a World szülinap még nem most van 😄

Az jó egy ilyen nekem is kellene!

Már megérte felmenni összeszedni a gyémántokat<#vigyor5><#idiota>

Amúgy úgy nézem, hogy most cash és rep duplázás van. Így érthetõ N0XW1LL képe mostmár.

Tuti, hogy megszaporodik az F1 ezek után.

Ez most mi, ünneplünk valamit egyébként? 😄

Szép kis nyeremény 😄

gyahhh megkora idõ

Chancellor Campus - 1:29.96, Porshe 911 GT2(997)

1db 3* rapid fire 24%

Simraceway: tigris013

tutuhawer
olyat keress, hogy
<enable_noCheat=1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

én átállítottam ezt a sort:
<godMode=1> és mûködik!

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én hüle, fél éve minden driveren az elsõ safehouseból kilépés után az elsõ dolgom az, hogy átváltok a töküres francia csatornára - bekapcsolt Social free roam filter mellett. Amikor van egy ilyen sor az Usersettings.xml-ben (Docu&Settings / Application Data-ban van):

<DefaultChatGroup Type="string">EN</DefaultChatGroup>

angol EN -> francia FR-re aztán egyedül spawnolok a kínai negyedben. 0 pimpverdával körülöttem. (apex-US 😄) Jó dolog ha gyenge gépre kapunk engedélyt játszani, és zavar ha meg-megakad a free roam, na.
Szerintem nincs ennyi fölösleges agysejtetek...

légy türelmes

tutuhawer
<#falbav><#falbav>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ilyen nincs, agyon tuningolom a reventónt és Breaking point-on nem tudok 13s alá menni csak mindig 13.02 és 13.08 között megyek <#falbav><#falbav>

jó csak frissítsed az oldalt

Truck Driver001
LoL, tárgytalan. Törölhetõ. khtx!

Truck Driver001
Üdv!

Honlapot végleg off-olták? Lassan 1 hete nem hozza be..

Köszönöm.

Pont erre voltam kíváncsi, hogy km/h-ra átváltva mennyi a stat.

légy türelmes

544-es végsebesség statú Challenger R/T megy nitró nélkül 276 km/h-t, nitróval 301-et.
40%-os árengedmény a következõ aztókra

Offers In-Game:
McLaren F1 Elite
Koenigsegg CCX Elite
Dodge Viper SRT-10 ACR Elite
Chevrolet Camaro ZL1 Elite
Mitsubishi Eclipse GS-T Elite

Offers on the Website:
Elite Car Pack
McLaren F1 Elite

#71920 Ennek a második fele neked ment volna!
Nem mehet, a leggyorsabb D-ben az RS4, az is csak 285 körül megy, de nitrozva. <#nyes>
Megj.: nem csak a sebesség stat a lényeges hanem a gyorsulás is és persze az overall (399).

Nyugodtan megveheted az a GXP-t a fõ – fõ noob jármû az az F1, elsõsorban az ára az irányírása és egyéb viselkedése miatt, a második a Zonda! <#awink>
nem mert nem kanyarodik a gto

Financial Districten egy 467-es végsebesség-statú GTO-val lehet 294 km/h-t és 0:51-es kört menni powerup nélkül?

légy türelmes

😄

légy türelmes

Nincs szívem visszabutítani az S15-öt, a 240Z pedig kevés oda (legalábbis jelenlegi, erõsen skillhiányos állapotában). Nem baj, röpködök, akkor hagyom a General Motors legrosszabb roadsterét békén. Köszi az infót!

Az is egy noob kocsi... 😄

légy türelmes

Ej, a fene vigye el! Megveszem a Solstice-t, pedig milyen ronda...

vegyél GXP-t üti mind a kettõ autót, ha ühyesen csinálod