Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak simán 2x annyit kapsz.
+ Én is veszek egy E30-at, de nem azért mert gyors, hanem mert jó kocsi. <#vigyor2>

Balathruin

sziasztok. pár napig nem voltam, cash duplazo van ajándéknak? automatikus belogin, nem kell aktiválni?
Olyan pont van is. Köszi.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BMW M3 E30 Evo

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ja kapcsoltam, azthittem valami új -.-

M3 E30 az melyik bmw?

sárga-fekete, ha nem ez a sárga fólia lenne az üvegen. (hanem mondjuk smoke blackout)
Ma hány óra tájékába ?? majd írj pmû

Bodykit nélkül, normális festéssel.

légy türelmes

Igen, valószínûleg majd az egyik este folyamán kerül megrendezésre. Az útvonalat az elõbb terveztem meg, eleget téve azon kéréseknek, miszerint az elõzõ után sokan mondták, hogy a következõ legyen hosszabb. Hát ez jóval hosszabb lesz szerintem. További információk hamarosan.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Szerintetek hogy nézne ki legjobban az S15-ösöm? Amelyiken nincs még ott a bodykit, tessék hozzáképzelni.

Este lesz ??

Neo akkor én is meek

SUNNY84HUN
nincs semmi behalva

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ryder159
Nektek sincs sofõr az E30-ban?

Csak nekem van behalva a fõoldal?
A launcher-ben sincs semmi, csak a play gomb világít, mikor betölt.
Egyszer az életben újra akarok a Sponsorpay-el szórakozni, akkor se tudok...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

szívesen

Simraceway: tigris013

Köszi! Tényleg jól megy. C-ben hagyom egyelõre.

abba zöld kell

M3 E30: lézerpontos kormányzás, egész jó gyorsulás és végsebesség, de nagyon hamar vált vissza: kanyarban nagyon gyakori a jelenség. Váltót kell cserélni, nem vitás.

Köszönöm 😊
Nagyon tuti a felirat! Az igazi poén akkor robbant volna, ha a legalsó cím a következõ: Még halálosabb iramban. <#zavart1> Érdekel a dolog, múltkor is végigrohantunk Kanyeszékkel.

<#violent>EA

légy türelmes

Kis közelgõ esemény elõfutára:

Akit érdekel a téma, az tudja hogy hol keressen, vagy hogy hol talál majd további információt.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Néha beugrom ide. (Pár ember szerint gyakrabban kellene, no de mindegy.) Hét kilencvenkilencért nagyon megéri.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Biztos volt már.)

légy türelmes

tutuhawer
nemrég MÁR nem voltam lelkes. Ekkor MÉG lelkesen videóztam egyet. Azóta lenne még egy komoly videóm, de megszakad az internetkapcsolat, amikor 1000-rel megy a feltöltés... hmmm <#eljen> ott rohad meg a videó a mappában, sosse fogod meglátni <#taps><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nemrég nem voltál ennyire lelkes Garden-en! <#hehe>
De eddig is mentem, mostanaban ehhez van kedvem, de nem vagyok fanatikus <#wave>

tutuhawer
án nem tudom, ez a béna menet közben számolta-e a civileket, de nálam úgy néz ki, hogy végigmegyek, és a videón számolok - ez értelmes. Mindegy, hogy nézem , már elõre láttam, micsoda szarul megy a nissannal ez a seggfej. És õ teszteli az auókat... ami nem baj.... de publikája, ez már baj. Egy fos a spíler, a tesztek semmit se érnek. De legalább ezt is megtudtuk
Skyline in traffic garden

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na nebasz…, te is idõmenõzni fogsz? <#falbav>
Ha rangsort kellene alkotni a valós teljesítmény és kezelhetõség alapján akkor nekem ilyen lenne

1. Bugatti Veyron 16.4
2. Koenigsegg Agera
3. Mclaren F1
4. Koenigsegg CCX
5. Pagani Zonda Cinque
6. Lamborghini Aventador LP700-4
7. Lamborghini Reventon
8. Pagani Zonda F

Hat eppenseggel meg volt kozel 10000 Boostom a felaras starterekbol, csak kicsit kellett megpotolni, aztan meg jo lesz idoket futni <#vigyor2>

de zonda verõ és agera-t is elveri (de csak kanyarba 😛)

Mi a túrónak az, még ennyiért is nagyon drága, nem adnék érte 5000-nél többet és ha bejön a sima verzió esélyes, hogy sokkal olcsóbb lesz. <#eplus2>
Az lehet, majd ha meglesz megmondom egyforma e! <#hehe>

Azért ennek nem örülök, de ennek sem! <#boxer>
Ez viszont nagyon jópofa. <#taps>
Jah, F1 noob lettem 😊

vettél F1-et?

F1 be kinek milyen szinsor valt be?

Agera akkor is jobb

Szerintem egyforma erõs a nitrójuk csak a Veyronnak magasabb a végsebessége, ennyi az elõnye
Most nézem azt a videót, hát szerintem még egyszer nem tudnák megcsinálni hogy ennyire egyforma legyen. Annyi látható mintha az Agera alap gyorsulása jobb lenne (ennek nem örülök <#rinya>), viszont a Veyron erõsebb NOS-a (ennek viszont igen <#hehe>) behozta ezt.
Amikor megvásárolta a paysafecardot elfogadta a felhasználási feltételek címü apró betûs részben foglaltakat amiben minden bizonnyal ez így szerepel már hogy a visszafizetés feltételei!

Az ötajtós Impreza már nem legenda. Csak egy szimpla hatchback. Ami mellesleg lehet pokolian erõs is.

Annyi.

Project D|Rare Car Collector|

Akkor mehetnek az anyjukba, minek a személyi az kell a vásárláshoz? Nem!
Kártyával vetted? Nem!
Akkor mit akarnak?
Javítsák ki a rendszerben, hogy a te sorszámod mûködjön, legalábbis én nekem ez lenne a kézenfekvõ!
Be is kérték a PSCm másolatát, ez eddig OK, de mi olyan nehéz, pl egy új kódot adni?!

Különben nem is értem, elég lenne nekik a vársárláskori blokk sorszáma ami bizonyítja, hogy vásároltál, és hogy nem tudtad felhasználni.
Vette a halál kártyával, el is vesztené a PSC lényegét 😄

Igen egy protokollt követnek amit a belsõ szabályzat+ törvény elõír!

Én nem adnám meg az már biztos! Miért kártyával vetted?

Más: Ez az E30 + a jobbik Subaru, én nem örülök neki sok barom kezébe kerül majd ez a két legendás vas. Inkább jöhetne az IS 300 meg a Clio, kéne az achi-hoz, kezdek kifogyni az olcsó verdákból.