Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
én zõld gumival nem operáltam annyit , de minden mással igen 😄 , zõld rugót pár autóban kimondottan szeretem <#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az a 20%-os kanna már felesleges volt bele a nélkül is 95% lenne ráadásul az csak akkor ér valamit, ha többször le föl váltogatsz, mert széthúzza a zöld sávokat. Ha nem váltogatsz a kerék skill a lényeg, mert növeli a tapadást (75%-on). A tuning-ba meg dobj be alulra 2 pirosat attól gyorsabb lesz. <#wave>

#74146 Nekem van az egyik GT2-ben zöld gumi és elég jó, nagyon spécin fordul vele, persze kell egy hozzáillõ fék is. <#eplus2>
Szevasztok már én is tojotápdiller lettem 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Lenne egy kérdésem , az hogy ha most veszek egy dobozos startert, és beírom a kódot , akkor azt fogja kiírni hogy "500 Internal Error "
RoboKutya78
A bandicam miatt veszítettel el 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
elvileg igen mintha most is új szöveg futkosna hogy betettek pár limites járgányt ha jól olvastam

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az biztos 😊)
Szokták frissíteni a Car Prize Packokat ??Mármint úgy hogy az új autókat is bele rakják ?? pl:Caterham
RoboKutya78
azt hiszem ez egy állat lesz ha meglesz dragra tökéletes.

RoboKutya78
ahm akkor jól gondoltam én ist ezt a sort szemeltem az a1 nem ki sajna még nincs kész mert alkatrész nem esett annyi hozzá még.

SUNNY84HUN
a1 et én így használom z -k-k-k-s-s ... c ben rockridgen söpör mindent <#ravasz1> , sciont csak öcsik miatt vettem meg de métert nem mentem vele és eladtam ugyan így az s5 is <#idiota><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI!

A Diamond & Union-os idömrõl vedd ki a videót mert javítottam nem is keveset. Mindent úgy nyomkodtam ahogy a videóban van csak laggoás nélkül, mert tudjuk nálam a videozás lehuzza a játékot

Simraceway: tigris013

bboyatty
Csekély esélye van kb mindenkinek akinek nincs valami nagyon atom boostos verdája, mert vagy elver egy F1 vagy valaki beteleportál a célba, akkor viszont az F1 sem segít. Mentem ma vagy 15 S calssot egyetlen egyszer sikerült nyerni.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ohh, én direct olyat kerestem amin csak 1 vagy 2 seed-er van es kb 200-vagy többen töltik, hogy jöjjön nekem a seed 😄

Simraceway: tigris013

MineHeadHun
Csak az a lényeg, hogy õ neki is van porschéje 😉 Így tud versenyezni S classon... 😄 bár csekély a barátomnak az esély, hogy ott õ gyõzzön 😄
RoboKutya78
skacok segítsetek
Audi s5
Audi A1
SCion tC
kellene értelmes színsor akinek van ossza meg velem😊

MineHeadHun
Hát, ha A-sok, akkor már van nekik jobb alkatrészük is, attól függ a gyõzelmed, hogy hogy vezetsz. Skill modoktól is függ. Én szarul vezetek, mégis a legjobb barátomat legyõzöm a porschével, de õ neki is az van, csak az nem megabloksos, hanem sima. Kár hogy akkor ütöttük be õ vele a kódot, hogy csak amerikonost adott ki... Na lényegre térve azért gyõztem le õt, mert az enyém megás volt. 😄 És mondta hogy várjam meg õt. 😄
RoboKutya78
tárgytalan visszarakta az utolsó gyémántot a helyére megy tovább a számlálom... huuuuh...😊

de amúgy olyan bmw-vel hogy hagyják le a kódos porshemat, amiben nem alap cuccok vannak?
RoboKutya78
na most meg mi a franc hogyan igazoljam hogy összeszedtem ha a freind oldalom másik karakteremnél nem jelent meg hogy megcsináltam

Valaki akinek a listájában benne vagyok csinálna egy fotót a barát tevékenységekrõl hogy ott igazolva van e az hogy ma megcsináltam a gyémántokat megköszönném.

MineHeadHun
De hallod, az nem lenne elég, bakker. Ha õk nitróznak, azonnal kinyírnak minket 😄 bár az lenne a jó, ha játékban kapnék ultra turbót(zöldet), akkor rárakom a bmw evóra, mert van nekem 2 e30-asom, de csak az egyiken van 3 csillagos alkatrész és egy 11-8 as improved attack mo. motor.
RoboKutya78
igazából már nem kell autó csak a stressz miatt csináltam de most ez a legnagyobb stressz ami ért a játékban:
megy a panaszlevél ezerrel az EA nek!!!

nekem elég lenne ultra is kocsiba <#eplus2><#eplus2>
MineHeadHun
És akkor simán lenyomhatnám Rosewoodon az mr2-õsöket az én Sport evómmal...(mert az mr2-õsök qrva gyorsak) Csak akkor még nitrót is kell gyûjteni rá(asszem most van nekem vagy 5 db).
MineHeadHun
ja. Hát én mostanában csak exploreos dolgokat kapok... Ez így nagyon szar... Az lenne a jobb, ha kapnék 4 csillagos Nitro durationt, Nitro powert, Perfect start durationt <#eplus2>
attól függm it dobnak, ha nitrós dolgok akkor jöhetnek 😄 de alkatrészekért még többet is kapsz még ha szar is
MineHeadHun
azok is jók, emlékszem, hogy TH-n kaptam Ventura pro enginet, azonnal ráraktam a nissan 200sx-re... De azt eltávolítottam (C 443-as overallú volt). Azóta sajnálom is hogy eltávolítottam, mert most vettem megint egyet, de csak street tuned alkatrészek vannak benne (Zöld x3, Piros x3). A TH-n mostanában csak skill modokat kapok... :S Én jobban szeretem ha kapok alkatrészeket (akár race, akár pro v. ultra).
jó nektek 😄
Én nem értem hogy miért vettél car packot, miért nem vettél egy olyan autót ami kell neked?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

RoboKutya78
Na elsórtam az ajándék 8000 boostomat 😞 nem volt nagy értelme
- scion T1
- audi s5
- audi a1 normál legalább a matricást dobta volna😞
Volt értelme aludnom egyet, neem😞
Lehet bõvíteni a car pack listát

MineHeadHun
nekem már van egy majdnem full ultrázott corollám (5 ultra, 3 tuned, 2 sport), volt a suprámon 1 ultra turbó + ultra kerék (mind2 zöld), csak a kocsit kidobtam, a Bmw m3 evón van 1 piros ultra motor =D Még amúgy a corollára tettem 2 ultra kereket múlt hónapban...
bboyatty
Az akkor volt szerintem mikor rendszer változás volt, akkor nekem is bedobott jó pár ultra cuccot de azóta már beépültek, most egy darab zöld turbóm van az egész inventoriba...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

annó mielött a treasure huntom beszart, összeszedtem 30. körül, és másnap úgy jelezte hogy nem szedtem össze... az elött is csak 3 csilalgosak jöttek th-ból.. de viszont nem értem, egyszer kaptam csak úgy benen volt leltárba 4-5 6-12-s motor, váltó, meg fasza ventura kerekek. mindegyik 3 csillagos
MineHeadHun
xDDD én már amióta játszok azóta nyertem vagy 10 ultra alkatrészt...(elsõ asszem 20. lvl-nél volt... v. 20-30. napi TH-n... nem tudom)<#mf1> Eléggé furcsa hogy neked ez még csak az elsõ... :S
SUNNY84HUN
<#taps><#idiota>

goregrind
A tegnapi nCore meghívottjaim közül az egyik kapásból kultúrfilmet tölt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anal Teen Angels - Lilo 720p
- ezek a mai fiatalok... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
A háromlábú kishúgod a csiga.... <#mf2>

Ja. Te mostantól csiga vagy :-P

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Na, a kacsamester belehápogott... <#zavart1>

goregrind
Egyébként ezt olvasva
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Omnia Racegruppe/Norset/URSA/SpeedSciens: Zöld

Ezek azok a kerek amitõl a fõpálya királya cím függ. Habár a stat változók nem árulják el, hogy nagyobb lesz a stabilitása magas sebességnél ezért növelik a végsebet. Hasonlóképp, mint a kék kerekek habár ez 1 kis alulkormányzottságot okoz emiatt precíziós tuning kell a kocsinak.
viszont lehet kipróbálom egyszer, de csak lehet...

Omnia Racegruppe/Norset/URSA/SpeedSciens: Ezek azok a kerek amitõl a fõpálya királya cím függ. Habár a stat változók nem árulják el, hogy nagyobb lesz a stabilitása magas sebességnél ezért növelik a végsebet. Hasonlóképp, mint a kék kerekek habár ez 1 kis alulkormányzottságot okoz emiatt precíziós tuning kell a kocsinak.

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Garázs-dísz! Én mind eladtam azokat inkább... <#zavart1>

goregrind
Én is nyomtam ezerrel a HomookCsalást ma 1-2 órát ez miatt. 6 ablak (SixWindowsPowa!), mind én voltam, nem volt gondom sem a rammolásra, sem pedig egyéb baromságra! Igaz, hamar bele is untam, szóval tipliztem D class-ra inkább "rendes" multiba. Bénák voltak, de csalók nem...

<#idiota>

szal mondhatni csak dísz? elsõ ultra amit nyertem xdd 47 szint alatt
SUNNY84HUN
arra hogy nõljön a beépített 3 * -os vagy magasabb alkatrészek achi pontja 😄 , amúgy én a 3 év alatt nem sok autóba raktam 😄

Nekem egy '69-es Chargerben van, mivel az összes gumival csúszkál. De amúgy nem tudom.

Balathruin

zöld ultra gumi mire jó? 😄
bboyatty
Az! És eszeveszett cheatelés a játékban, nincs olyan s-es verseny ahol ne lenne legalább 1-2 cheater, így aztán tényleg lehet normális futamokat menni. Megjött a kedvem, hogy játsszak de egy kettõ elvették a kedvem.<#mf1>

goregrind
Szombati punnyadás van? <#idiota>

Szabi
jú csíter <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"