Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ezen javítottam azthiszem 3:05 volt a legjobb idõm itt, aztán kiderült utólag hogy az F1-ek mentek ennyit

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
akkor írom a számokat amit kérnék , mert új hifi kell a hondába <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
nem , de manipulálni tudná

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
esetleg a jövõ heti totó eredményeket vagy a lottó számokat nem vetted fel ? <#fejvakaras><#nevetes2><#hehe><#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
mintha megérezted volna, piros pont <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
de könyörgök, csak linkeld be, mert alig tölt a fórum a laptopon, szar internettel...

Az agostinit most nézem, elég nekem most az...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Vagy egy Home For the Holydays????? mert azt felvettem

Ha mostanában készült, és azóta nem javítottál, akkor megnézem persze

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

az agostini avenue videót iderakjam???????? ott van fa hang is amitõl le is lassultam

tutuhawer
<#eljen>

SUNNY84HUN
ez azért nem semmi érdemes 400 fölé vinni :/ egyik kis profilomban , nesze semmi fogd meg jól :S

<#eljen>

Ezen gyorsulás hack nincsen, viszont baromira utálom, hogy nem hallhatom az autó hangját, mert a ram hacket azzal lazán el lehet rejteni...

Vidia is zenével rejti el az autó hangját, viszont nála tisztán látszik, hogy irreálisan gyorsulnak az autói, a kanyarsebességeket figyelembe véve...

SUNNY84HUN
ne jelentsd be hogy felveszed , hanem fussatok egyet ( párat ) és váratlanul rögzítsd <#zavart1><#nevetes2>

goregrind
Egyébként kíváncsi vagyok már én is, mennyire tolod azt az ûber csalást, felvettelek listára. Ha bent vagy toljunk egyet és csinálom a videót! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

ezt a videót örülok ha nem igen mentem falnak
http://www.youtube.com/watch?v=UNrFbuGTQpY

csak néhol

goregrind
...ha akadt a játék videó közben, akkor a videóban is akad, nem? <#idiota>

nálam meg pont fordtva akad, a játékba igen de a videóba nem, és ezért nem tudom videót csinálni

nagyon szépen köszönöm a segitséget szépen utána jártál a témának 😊)) sajnos nem vált be 😞 de még1x köszönöm ugylátszik kénytelen leszek megvárni amig veszek egy monitort addig meg megy 1680x1050 ben mert ugy megy a 60Hz
goregrind
Egyébként teszteltem a bömöst (igaz csak 1 csillagos alkatrészekkel, de) pazarul fut tényleg! <#eljen>

GY.K.: 1080p a videó!

Már csak a bandicam-et kell belõni (újra), mert a játékban nem akadok, de a videó igen csak! <#falbav>

goregrind
Már én se nagyon. Eleinte még poénos volt, de már rohadt unalmas az állandó sárdobálás! Tessék lefutni pár kört (videóval mindketten) bedobni ide és majd a közösség eldönti! Ne egy ember akarja megmondani ki tiszta és ki nem...

arra nem vagyok kiváncsi

tutuhawer
ezzel kapcsolatban inkább Quqa a szakértõ, õ meg tudja mondani, miért fordul jobban a te autód <#taps><#zavart1><#eplus2>

de én az overall-ra gondoltam az 399, és 4-5 Km/h-val jobban fordul az autó a tuningommal

tutuhawer
én láttam olyan tuningot, amivel 290-nel fordult az ember. De még hányat láttam... Ma 710-zel indult egy porsche , aztán beugrott inkább a célba. Közöltem vele, hogy kispályás, mert a 710 is kevés, meg az instant finish sem menõ. Aki levága a pályát, arra azt mondom, király, de instan izé... meg kanyarodás, tapadás... kispályás

tutuhawer
mé' te ki vagy? Vagy valaki vagy nem vagy? Vagy ez vagy az vagy.
Amúgy túl sokat agyalsz, hogy minden autódban ún. "optimális" színsor legyen. Annyira nagyon nem szabad okosnak lenni, mindig ezt mondtam. Én beledobom, vagy "majd én kitalálom, nekem te ne mondd meg", és néha mûködik is. A nismo megbukott, ott egyeztettem , segítséget kértem, és Csiles okoskodása rendben is van, jó a Nismom, habár nem nagyon használom mostanában

Eh, RS4-re találtam olyan tuningot ami 399 de jobban fordul

RoboKutya78
azé célszerû ilyenkor bemutatkozni mert nem tudja a h.g. ki is vagy?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
úgy érted, fejlécet a neveddel?
http://nfs-s.com/nfsw/otti8
Ha ez a játékos vagy te, akkor intézi neked a házigazda hamarosan.

Kerlek tegyetek nekem is kepet . Koszonom
tutuhawer
alktrészek...??? hááát, az nem minden futam után esik. Kaptam egy kék ultra turbót 2 napja, de semmi egyéb.

RoboKutya78
Skacok vagy velem tol ki a szerver vagy nem tudom... Dragon futottam vagy 15 menetet ebbõl 5 alkalommal nem voltam elsõ viszont a 15 menetbõl 13 tutti pénzt dobott olyan is elöfordult hogy egymás utáni menetben dobott 8888 pontot ehh.. hol vannak a partok elrejtve? <#falbav><#idiota>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
nincs mit, nekem a mai napig bejön ez a BMW-tuning, az E92-esben is ez van, több ultrával, és ma rekordot mentem a north bayen, de nem tart soká... bõven jobb a McLarenem, csak kell bele a 4 csillagos nitró hangerõsség, és máris 2:08 körül fog menni. Tier3-as autótól annyira nem i szar.

goregrind
Köszi a tippet, tesztelem! <#eljen>

Most vettem meg az "ON SALE"-ben található RX7-est, nagyon fürge a kicsike! <#taps>

tutuhawer
én ma mentem vele, és nagyon tuttifrutti volt, a bmw-be szokásos piroskékkékPirosPirosPiros tuningot tettem bele. 2:15-öt tud north bay and harbouron, de lehet jobb is. Odatettem a nitrót, gyorsan mentem, és megállta a helyét úgy. Ráadásul napfénytetõs... kiváló gép<#eljen>

goregrind
bmw m3 sport evolution színsor valaki? (lehetne valami külön topik ezeknek is, ne keljen keresgélni/kérni mindig) <#zavart1>

RoboKutya78
Az a vicces hogy most mentem át a videoimat az egyik yutube fiókomról a másikra és ezen a fiókon rinyált a zene miatt miközben a yutube listájáról van ráültetve😊

James Last ugrik be róla.

légy türelmes

RoboKutya78

hihi ez a zene annyira jó ez alá a kör alá?😊

1. regedit.exe
2. Megkeresed: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft
3. Megnyitod a DirectDraw kulcsot. Ha nincs, létrehozol egyet ilyen néven.
4. A ForceRefreshRate duplaszó értéket módosítod 3C-re. Ha nincs ott ForceRefreshRate, létrehozol egy duplaszót ForceRefreshRate néven, és hexadecimálisan 3C-t adsz meg (vagy decimálisan 60-at).
5. Elindítod a Worldöt
6. Ha nem jött be, visszaállítasz mindent az eredeti állapotba

További lehetõségek innen vannak:
- Az NVIDIA Control Panel Preferred refresh rate beállítását erre állítod: Highest Available. Ezt esetleg kombinálni kellhet az elsõ bekezdésben említett registrys megoldással.
- Kipróbálod ezt: CRU

Egyéb: keresel valamit, amivel felül tudod bírálni a frissítést. Kulcsszavak lehetnek: refresh rate override, force refresh rate.

légy türelmes

nem mai darab de tud mindent 😊
a játékon kivül és más játékokban is igen 😊 bocs ezt kihagytam jogos 😊 nem folyamatos a kép mivel kevés a frissités 😊) amugy a videokari az nem lehet akadály gtx470
Kezdõdik

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

A játékon kívül és más játékban be lehet állítani 60 Hz-et, és akkor nem ugrál a kép? Amúgy mi az, hogy ugrál? Mozog/rezeg/vibrál vagy pedig szaggat?

Milyen videokártyád van?

légy türelmes

majd a rózsaszín pizsamádban álmodhatsz ilyet

Faszfej xD

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"