Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Ja.. azt nem vettem észre =D de az fura... 😄
Talán mert inventoryba van? 😄DD De amúgy az a153/150 nem fura neked? 😄
MineHeadHun
Megtaláltam. A street cuccokról hiányzik az árazás xD velem még nem fordult elõ... Ez fura <#fejvakaras>
SUNNY84HUN
arra nem gondolsz hogy szarul építettél meg valamit <#fejvakaras><#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
...fél füllel láttam, hogy az ötkettest buherálják épp! Lesz abból is sétaautó! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

A class harckocsim volt ne mond hogy szar :-P ettem vele a fél népet. Ennyire lebontották?

Project D|Rare Car Collector|

egyébként az inventory szám 153/150, hát gratula az EA-tõl 😄

Simraceway: tigris013

hát ha nekem az AE86-os Toyota új akkor gratula <#nevetes2>

Simraceway: tigris013

Nem tudom, hogy valaki látott-e már ilyet, de ez nekem új... Keresd a hibát:

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Az enyém se csúszkál, ugyanolyan stabil, mint volt, szintén 3 pirossal az alján..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

911 GT2 997-es széria, vagyis az A class csúcsverdájához hozzányúltak... Erõsebb lett mint volt, Perfekt startnál vettem észre, hogy jobban gyorsul, illetve jobban veszi a kanyarokat, már-már annyira, hogy néhol keresztbe álltam... 3 pirossal az alján... Este újra tesztelem, kíváncsi leszek mit fog alkotni a kicsike...

tutuhawer
az én gt3 rs-em nem csúszik meg.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na akkor bele csapok a közepébe 911 GT2 996-os széria nagyon sz@r gyorsúlni baszik
Jó kezelhetõség nem csuszik annyit mit a GT3 rs szériák
De akinek kell hobbi autónak az vegye meg 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Drága öregapám! Nézze már meg, milyen összefüggésben reagáltam a témára.

Faszságokat ide irkálni nem plusz munka magának, mi?

Kérem tisztelettel, legyen esze, még ha épp nincs is!

légy türelmes

Na most már menj a picsába te is... <#falbav>

Arra te nem gondolsz, hogy mi van ha csak pár másodperc különbséggel születnek a hozzászólások? Ha nem jelenik meg, hogy xy új üzenet érkezett, akkor nem fogom azt neked eljátszani, mint ahogy most sem teszem, mert nem jött új üzenet... Feleslegesen meg nem fogok nyomkodni gombokat, csak azért, hogy legyen mibe belekötnöd... <#levele>

Jah, és infóval kapcsolatosan legközelebb olyat írj, amit esetleg nem tudok, mert azt már egy 5 éves megcsinálja... Csak akkor abban az idõben még az jó móka, nekem az már plusz munka...

(most sincs új üzenet, szal most sem teszem meg...)

Nehéz is lenne kivitelezni hosszú távon, hogy mindent kizársz<#vigyor0> Ahol volt egy kis egyenes, rögtön ment a kézmozgatás, meg ami még belefért
Nekem is S15 volt az elsõ és azóta is megvan változatlan festéssel, igaz annyira már nem tetszik úgy, de még belefér 😊

X

Hû. Amiatt nagyon jár a tisztelet. (Sejtem, hogy a Zéró Elv rövid versenyekre lett kitalálva...)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Akkor király. Egyetlen egyszer volt kontrollerem, annak is elromlott a pedálzata 2 futam után. Szóval õsi bill-használó vagyok. A Live for Speed egy borzalom billentyûzettel, a Shiftben egész jól ment.

Megjegyzés: a World hõskorában azért nem mentem S15-tel (én marha), mert tesóm azt választotta, én meg a 86-ost. És nem akartam közösködni. (T2-ben FD kontra Z4, de jó is volt...)

GT5 elsõ endurance versenye kb 2 órás, a többi mégtöbb. Eddig az lett letudva(kétszer), meg egy 4 órás, de azt is 2 órás etapokkal, egyben nem bírnám.<#bee1> Kb fél óra folyamatos verseny után kezdtem szétesni látványosan, aztán onnan szép lassú javulással/szinten tartással végigzúztam, de folyamatosan egy szinten nem is lehet egy ilyet végigtolni<#wave>

X

tutuhawer
kicsit értelmetlen lett, tehát az emberem szerint rendben van az SRW billel. Õ csak tudja... Az egyetlen spíler, akinek elnézem, ha gépel verseny közben

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tõlem kérded , hogy hogyan megy a BMW ?

és itt csak A-s overall-al rendelkezik..... és 1 kivételével ( ami race ) mind csak pro

tutuhawer
lemaradt, hogy az egyik legkiválóbb nfs world játékossal mentem ma, aki volt valamelyik pályán világelsõ is, és billentyûzettel korrekt, gyakorolható, elfogadható a SRW. Olyan korból jön õ, amit sokan itt elképzelni sem tudnak, de segítek nekik : mindenki silviával ment, mindenki 50-es szinten ugyanazokkal a skillekkel készen volt, mindenki pro alkatrészekig tuningolt, elég régóta, és úgy ment világelsõ meg bõven elsõ 50-ben futamokat. Van még, aki így ment, és most köszöni szépen, nem vesz McLaren F1-et, amely McLaren F1 elérhetõ a simracewayben és mit ad isten... már lehet is menni a kvalifikációra, mert azzal lesz az egyik hétvégi futam.

tutuhawer
háááát... így is küzd a gépem, de szívem szerintem winampot nyomnék mellette. Felesleges mondjuk azt is, mert a winamp gyorsbillentyûi nem mennek. Nincs zene mappa egyébként, mert mindenki annyira pro meg még annál is profibb és ajjaj de no assist meg semmi help, hogy... profik. Szóval nincs is ilyen zene mappa , mert minek.

(Direkt nem válaszban írom.) Tutu, ha a földbe áll a World, már tudom, hová nyergeljek át. Egy kérdés: te zenével nyomod a Simracewayt? Ha igen, be lehet másolni számokat (mint a Heat Online-ban), vagy külön megy mellette a médialejátszó?

tutuhawer
ellenfelek mindig vannak, kedden és pénteken egész nap, mert tetsztnap van. blog.simraceway.com

Nekem sincs sok idõm estefelé, mikor (valószínûleg) ellenfelek is volnának. A koncentrációval nem lenne gond, régen a Sports Car GT utolsó versenyét (1 teljes órányi régi Hockenheimring) is egyvégtében toltam végig. Kiállásokkal, mindennel.

tutuhawer
quick race menüben instant indulnak a futamok. Naponta változik a pálya + autók kombinációja. A 100 körös futam az egy egyedi, külön téma.

CTRL+A
CTRL+C
F5

válasz
CTRL+V

légy türelmes

tutuhawer
szerintem jól okoskodsz, piros pont. (mondjuk nem szabad túl okosnak lenni, én is mindig szem elõtt tartom, de valamikor már túl okos akarok lenni, az meg balhés.)

tutuhawer
ide válaszolok, de Nemtom-nak mondom. Igen hiszékeny vagyok, miért is ne hinnék el bármit bárkinek, senki nem akar itt rosszat stb stb.
Aztán jön a gondolkodás. Csiles imádja a statisztikázást, a kombinálást, összead meg szoroz, ránéz az adatlapra, következtet stb, ami nagyon jó, és sokszor jól is csinálja. Én meg tudom közelíteni más irányból is a dolgot. Nem kell azonnal rámondanom bárkire, hogy A vagy B, elég egy brutális ellentmondást találnom. Van is: milyen skillek kellenek a BMW M1 Procarba (ami simracewayben is elérhetõ), hogy a skirmish pályán is odabasszon, ahol nem löknek meg végig hátulról, mint a hídon, és odaverjen a construmix route-on is... Kérem a tuningtippet meg a skilleket, mert még ott a stad and hwy 99 is. Az egy remek idõeredmény és bizony sakkozni kell a civilekkel nitrózás közben, hogy egy tier3-as géppel annyi legyen. Brutális ellentmondás, ebbe kötöszködni lehet, de én inkább kérdezek. Hogy a rákba megy az a BMW?

Elõtte próbáld ki te írás közbe F5-özni ...

F5 .. ismerõs ?

jah...xD oksa

Nem frissul automatikusan az SG-m, te nyomorult...

A kérdésemhez írtam én. <#vigyor0>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ezt én is nagyon jól tudom... Csakhogy az a pálya Diamond & Union, s ott felfele megyünk... Ott nem kapsz +2 km/h, ráadásul az autója sem fullos... az az autó max 390 km/h-t megy, s nem 405 km/h... Most akkor ki netetteti ki magát?

értem....

vs

Végsebesség = overall, ez az ami biztos
na meg gondolom nem mindegy hogy milyen partok vannak benne.... nem mindegy hogy egy ultra part éppenséggel milyen tulajdonságokkal rendelkezik.. vagy nem jól gondolom ?

akkor ki is nevetteti itt ki magát ?? 😛

te meg olvasni nem tudsz ??? írtam hogy nem kell mert meg van !!!!

BONESAI
pályafüggõ dolog. Ahol van lejtõ, ott hozzádobhat +2 km/h-t a végsebességhez a pálya, ha pont ott nitrózol ahol kell és nincs akadály elõtted. Diamond Union viszont nem egy olyan hely, csak felfelé tudsz menni a dombon, lefelé végsebességgel... hát nem hiszem

NFSW: BONESAI

ja és ha jól emlékszem akkor vagy itt vagy facebook-on olvastam olyat hogy ha valaki hack-el akkor verseny végén egybõl ki is dobja a szeró....... akkor már hogy a fenébe tudnék hackelni..... de mindegy... ha õ azt mondja hogy hackelek akkor legyen úgy.... csak hogy nyugodtabban tudjon aludni és nagynak érezze magát mert valakit le hackerezett......

köszi....

Ahol egyetlen kép alapján nulláznak, egy szar hely.

Nemrég az én autóm is megtolták úgy, hogy a végsebessége nagyobb lett a sima végsebességnél (a powerupmentes driveremmel mentem), az engem megtolónak meg a verseny végi összesítésben jóval kisebb volt a végsebessége mint az enyém, noha az autója gyorsabb volt a powerupok miatt.

Valamelyik nap 247 km/h-val mentem az E-s kocsimmal, amivel nitróval 220 körül lehet menni, és nem emlékeztem, hogy meglöktek volna, de ha mégis, akkor is érdekes, hogy mondjuk egy E-s Scirocco hogy gyorsít engem 247-re anélkül, hogy feltûnt volna.

Szóval az a kép gyenge bizonyíték, és ha nulláznák miatta: lásd elsõ bekezdés.

légy türelmes

Mit kell ezen linkelni? Még a saját statodat sem tudod megnézni? KATT

nem kell... meg van...... te atya úr isten.... van egy csillagozott idõm.... ha hackelek akkor szerinted "csak' 1 csillagozott idõm lenne ???

Megvettem a 670-s murcit. A fullos kék vagy a fullos zöld motor jobb dragra? Zöld van raktáron kék nincs.. de akkor várnék ha jobb. <#vigyor>

amúgy a csillagozott idõre vissza térve... linkelnéd nekem ?