Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
Simraceway: tigris013

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Jó kezelhetõség nem csuszik annyit mit a GT3 rs szériák
De akinek kell hobbi autónak az vegye meg 😄
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Faszságokat ide irkálni nem plusz munka magának, mi?
Kérem tisztelettel, legyen esze, még ha épp nincs is!
légy türelmes
Arra te nem gondolsz, hogy mi van ha csak pár másodperc különbséggel születnek a hozzászólások? Ha nem jelenik meg, hogy xy új üzenet érkezett, akkor nem fogom azt neked eljátszani, mint ahogy most sem teszem, mert nem jött új üzenet... Feleslegesen meg nem fogok nyomkodni gombokat, csak azért, hogy legyen mibe belekötnöd... <#levele>#levele>
Jah, és infóval kapcsolatosan legközelebb olyat írj, amit esetleg nem tudok, mert azt már egy 5 éves megcsinálja... Csak akkor abban az idõben még az jó móka, nekem az már plusz munka...
(most sincs új üzenet, szal most sem teszem meg...)
Nekem is S15 volt az elsõ és azóta is megvan változatlan festéssel, igaz annyira már nem tetszik úgy, de még belefér 😊
X
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Megjegyzés: a World hõskorában azért nem mentem S15-tel (én marha), mert tesóm azt választotta, én meg a 86-ost. És nem akartam közösködni. (T2-ben FD kontra Z4, de jó is volt...)
X
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
CTRL+C
F5
válasz
CTRL+V
légy türelmes
Aztán jön a gondolkodás. Csiles imádja a statisztikázást, a kombinálást, összead meg szoroz, ránéz az adatlapra, következtet stb, ami nagyon jó, és sokszor jól is csinálja. Én meg tudom közelíteni más irányból is a dolgot. Nem kell azonnal rámondanom bárkire, hogy A vagy B, elég egy brutális ellentmondást találnom. Van is: milyen skillek kellenek a BMW M1 Procarba (ami simracewayben is elérhetõ), hogy a skirmish pályán is odabasszon, ahol nem löknek meg végig hátulról, mint a hídon, és odaverjen a construmix route-on is... Kérem a tuningtippet meg a skilleket, mert még ott a stad and hwy 99 is. Az egy remek idõeredmény és bizony sakkozni kell a civilekkel nitrózás közben, hogy egy tier3-as géppel annyi legyen. Brutális ellentmondás, ebbe kötöszködni lehet, de én inkább kérdezek. Hogy a rákba megy az a BMW?
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
vs

NFSW: BONESAI
Nemrég az én autóm is megtolták úgy, hogy a végsebessége nagyobb lett a sima végsebességnél (a powerupmentes driveremmel mentem), az engem megtolónak meg a verseny végi összesítésben jóval kisebb volt a végsebessége mint az enyém, noha az autója gyorsabb volt a powerupok miatt.
Valamelyik nap 247 km/h-val mentem az E-s kocsimmal, amivel nitróval 220 körül lehet menni, és nem emlékeztem, hogy meglöktek volna, de ha mégis, akkor is érdekes, hogy mondjuk egy E-s Scirocco hogy gyorsít engem 247-re anélkül, hogy feltûnt volna.
Szóval az a kép gyenge bizonyíték, és ha nulláznák miatta: lásd elsõ bekezdés.
légy türelmes