Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szinkronizálás is egy nagy fos mint a játék legtöbb része!! sokszor nem is ott megyek ahol másnak mutatja emiatt van az hogy "rammolnak" az emberek. legtöbb esetben nem direkt van hanem a játék a szar.. de aki meg direkt csinálja annak remélem kirohad a tüdeje 😄D:
Cheaterek? Ugyan, õk semmik a sok szar 60-as szintû kurvaokos hhacker vagy! rammerekhez képest... Na mindegy. Vagy mégsem? De, bár nem úgy. Gyorsan letöltöm a Sandboxiet... Hehehe. (Vicc volt, annak is nagyon gyenge.)

légy türelmes

Herélt bikából sosem lesz vadállat.

légy türelmes

Ja feldobhatnád az fb oldalukra hogy mi meg köszönjük hogy nem csináltok lófaszt se a csalókkal,meg hogy egyre szarabb minõségbe játszok holott a gépem specifikációja nem változott!

RoboKutya78
s767-->s777 Lamborghini Murciélago LP 67-4 Superveloce
Engine: Ursa (Zöld) nincs még
Turbo: Trasntek (Sárga) 9 9 0 ****
Transmission: Velocicom (Kék) 6 8 3 ***
Suspension: Ursa (Zöld) 7 4 9 ***
Brakes: Trasntek (Sárga) 0 0 13 ****
Tires: Trasntek (Sárga) 4 8 12 ****

szerintetek vadállat lesz?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

7r1v1um
Féligazság, ami a táblára írva vagyon.
Valóban ebbõl származik a legtöbb bevétel (mi másból?), de, hogy jobb nem lesz a játék az idõ haladtával (és a bevétel növekedésével) az biztos.
De propaganda-plakátnak (amiket nagyon szeretek) elmegy, bár még van mit tanulni e téren a Bioshock fejlesztõitõl.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

RoboKutya78
Most filóztam el mekkora változást tudna elérni ez a játék ha szövetkezne a steammel. Kezdve attól hogy megoldódna az egységes boost vásárlási probléma országonként azonos mennyiségben, szerintem ha dlckben kezdene gondolkodni sokkal jobban járna. Pl egy 13-15 eus csomagot szerintem havonta mindenki ki tudna nyögni. pl a csomag tartalmazhatna egy vagy két autót vagy vizuáltuningokat tetszés szerint variálható lenne. Folytatva azzal hogy rengeteg archivmentet lehetne kitalálni a játékhoz.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tegnap nem játszottam. Ma mintha lassabbak lennének a Sciroccok, én meg hhacker vagyok. :S

légy türelmes

RoboKutya78
Na ha mástól nem de ettõl a hirdetõ táblától rendszeresen elhányom magam!!
Nem úgy fest hogy attól lesz a legjobb játék hogy boostal támogatja a sok szerencsétlen ezt a játékot, köztük én is bedõltem nekik.

SUNNY84HUN
2 órakor váltott , 01:50 kor körülnéztem és még nem voltak a kocsik , 2 futam és kis bóklászás után visszanéztem kb 10 perc múlva és már ott voltak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem töltött le semmit senkinek 😄 kész vége.. de a kocsik igc-sek lettek.
Uram pöcs volt mert kutya se látta hogy mennyit szedet le

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nekem csupán egy teát töltött, Uram.

légy türelmes

ÖÖ Szevatok 😄D
Nektek töltöt le valamit ???

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Köszöntem! 😄
VERITAX a nevem és Chichane eu
Köszönöm.

légy türelmes

szeru mindenki
Ryder159
Jó lesz így?

Hja nincs valami nagy értéke legalább verda lenne jó. <#vigyor>
ezek vannak már egy ideje:
link

Ha ráfrissítek akkor gondolom beadja Raptort.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ryder159
Mi a neved a játékban és melyik szerveren vagy?

Köszi. A fórumon azt írják, ebben a cumóban nincs SB. Akkor viszont semmi érték nincs benne.

Még azt megtennéd, hogy a World lengyel PayPal ajánlatairól csinálsz egy képernyõképet?

légy türelmes

goregrind
+ 1 doboz Aldis almalé! Anélkül nem megy! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Igen van paypal és mûködik is.

7r1v1um
OK!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Köszi 😄 jól mondták akkor hogy házigazdától kell kérni 😄
Megvettem a Caprit és hát, valami bazi jó járgány.
most 690 valamennyi a statja de még úgyis beverem a GT2 ket, és a Pagani kat is, ( persze A osztályon belül )

De ami felettébb érdekes:
Ugye a Caprinak esze veszett jó a kezelhetõsége, és remek gyorsulása van. Egyértelmû, hogy egy Paradise hotel, vagy egy Savanna street tökéletes pálya a számára. És ugye egyszerû paraszti és ---------> Még szép, hogy ott fogok menni, és nem Loop - on vagy más dragon.

De amikor össze raknak egy pagani 5 -el, ( + a sofferja nem az igazi ) Lazán legyõzõm.

És jön a : Menjek melegebb éghalylatra, meg egy kicsit jobban ismerik az anyukámat...

Pofázok én nekik, hogy kukk már meg Obi, vagy Lang vidijeit.
De persze ha megnézik az NFS-S "oldalamat" akkor tényleg azt látják, hogy full ki van : " # " -ozva.
( 2 idõ miatt, de már mérgelõdtem eleget, én hibám volt szóval...)

Szóval egy tipikus 22 -es csapdálya ez a capri.... De akkor is nagyon nagyon jó ^^
Köszönöm. Ott játszik a PayPal is?

légy türelmes

Jól érzem, hogy zöld turbó és zöld váltó kell az Exige-be?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Felül van a házigazda neve. Neki kell megírni a World nicketeket, és kaptok fejlécet.

légy türelmes

7r1v1um
Bal felsõ sarokban katt "Fórum", azon belül "Beállítások". Bár , hogy a nicknevem hogyan látszódjon az még folyamatban van...

Valaki aki megtudja csinálja meg légyszi ezt a cuccot a nevemnél hogy mutassa a képet meg a lvl-t meg a mottót köszi 😄
goregrind
...még azzal sem éri meg! <#idiota>

Lengyel ip-n origin storen.

goregrind
Nálam minden rendben...

MineHeadHun
nekem is így van. Egyszer vagy 5 percig fagyott le a gépem a servererror_fatal_code7 miatt. <#falbav>
7r1v1um
Sûrûn. Többnyire az elsõ helyen, vagy útban oda..............................

Hol?

légy türelmes

Titeket is sûrûn dobál le a játék? <#fejvakaras> Nekem most 1 óra alatt egy servererror 7 és egy exe hiba volt. Pedig máskor 3 óra alatt van 1.

Balathruin

goregrind
Mondhatni lópikula! Dugják oda maguknak, ahová én gondolom...

Lengyelen 9,95 z³.

Szabi
NEED FOR SPEED™ WORLD PACK (SPORT EDITION) 4.99 €

Porsche Boxster Spyder
 "PRESTIGE" License Plate
 Blue 'Need For Speed' Neon
 Porsche Logo Circle Vinyl

de ez még így is nagyon drága 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

MineHeadHun
Még tegnap beszereztem egy mx-5öt, aminek ilyen színkombót állítottam: S-S-S-P-P-Z (a motor az 1 csillagos sport, a gumi az norset tuned, a többi 1 csillag tuned) overall: 399 De szerintem chris kombójára állok rá: S-S-S-S-S-S. Õ tõle ezt a színkombót láttam. Az mx-5 jól gyorsul, bár ha nyernék jó skill modokat, akkor lenne jó. Bár D specre a Chrises megoldáson kívül valaki kirészletezné, mi kell az MX-5re és miért?
Amiket beraknak IGC-be régi boostos verdákat, azokat többnyire úgy butítják, hogy 300 felett elfogy... Természetesen, ez azokra a verdákra vonatkozik, amelyiknek a végsebessége jóval 300 felett van... Vannak ezek között is kivételek, de azok a verdák még boostosan sem voltak TOP verdák, pl GTR SpecV, ZR1.

A 996-os paramétere meg fog egyezni a BMW GTS-ével, vagyis kb úgy butítják le, mint annó a BMW-t.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Na akkor GT2-k. 😄

A 997-es, a gyorsulása jobb, mert mikor bevált 5. fokozatba akkor nagyob huzza az autót 300 fölött. A 996 az 300 fölött elfogy és nem gyorsul annyira mint a 997. Kanyarba mintha jobb lenne a 996, kevesebb mértékben allulkormányzott ( nekem jobban kézre állt a 996), de lehet hogy a piros gumi miatt. De összességébe a 997 jobb de a gyorsulása miatt 300 fölött.

Tuningok:

Porsche 911 GT2(996)

Motor: kék - Velocicom tuned 7-13
Turbó: kék - 1 csillagos tuned 3-4
váltó: zöld - 1 csillagos tuned 4-3-2
rugó: piros - 1 csillagos tuned 2-3-4
fék: piros - 1 csillagos tuned 0-0-4
gumi: piros - Attack sport gumi 4-4-16

Porsche 911 GT2(997)

Motor: Kék
turbó: Kék
Váltó: Zöld
Rugó: Piros
Fék: Sárga, de csere lesz pirosra
Gumi: Kék

itt minden part ultra tuned

Simraceway: tigris013

Nitró nélküli futamba még mindig a Nismo a legjobb A class-ban... Ugyanis a GT2-es idõmre a Nismoval 3 tizedet rávertem... Ez még nem is lenne oly érdekes, de hogy ezt 3 sec perfekttel csináltam, meg a két autó közötti sebességkülönbség perfekt start után cirka 96 km/h a GT2 javára, az egy kicsit demoralizáló....

GT2 (997)

Overall : 736
perfekt start 4,5 sec
perfekt start utáni kezdõsebesség: 311 km/h

Nismo

Overall : 743
perfekt start 3,0 sec
perfekt start utáni kezdõsebesség: 215 km/h

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Megvettem a gt2-t és nagyon jó kocsi. 717-re tudtam tuningolni jelenleg, de az A classos sprinten mindenkit elvertem vele amig nem jött egy ugyanilyen kocsi ami 737 volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Természetesen mindenféle power up nélkül teszteltem Fisheren.

Nos emberek, a sejtésem beigazolódott... A Porsche 911 GT2 (997) cirka másfél másodpercet (-1,5 sec) gyorsult tegnap óta... Én hozzá nem nyúltam, erre fel brutális az irányítása, s jobban gyorsul... 4,5 sec perfekttel 305 km/h-ig gyorsult... eddig... Mától folyamatosan 310-311 km/h-ra gyorsít ki perfekttel...

Nice verda 😄
Csak nem minden városnál dob ki ajánlatot, próbálgatni köll 😄