Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
légy türelmes
Engine: Ursa (Zöld) nincs még
Turbo: Trasntek (Sárga) 9 9 0 ****
Transmission: Velocicom (Kék) 6 8 3 ***
Suspension: Ursa (Zöld) 7 4 9 ***
Brakes: Trasntek (Sárga) 0 0 13 ****
Tires: Trasntek (Sárga) 4 8 12 ****
szerintetek vadállat lesz?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valóban ebbõl származik a legtöbb bevétel (mi másból?), de, hogy jobb nem lesz a játék az idõ haladtával (és a bevétel növekedésével) az biztos.
De propaganda-plakátnak (amiket nagyon szeretek) elmegy, bár még van mit tanulni e téren a Bioshock fejlesztõitõl.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes
Nem úgy fest hogy attól lesz a legjobb játék hogy boostal támogatja a sok szerencsétlen ezt a játékot, köztük én is bedõltem nekik.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
Nektek töltöt le valamit ???
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
ezek vannak már egy ideje:
link
Ha ráfrissítek akkor gondolom beadja Raptort.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Még azt megtennéd, hogy a World lengyel PayPal ajánlatairól csinálsz egy képernyõképet?
légy türelmes
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
most 690 valamennyi a statja de még úgyis beverem a GT2 ket, és a Pagani kat is, ( persze A osztályon belül )
De ami felettébb érdekes:
Ugye a Caprinak esze veszett jó a kezelhetõsége, és remek gyorsulása van. Egyértelmû, hogy egy Paradise hotel, vagy egy Savanna street tökéletes pálya a számára. És ugye egyszerû paraszti és ---------> Még szép, hogy ott fogok menni, és nem Loop - on vagy más dragon.
De amikor össze raknak egy pagani 5 -el, ( + a sofferja nem az igazi ) Lazán legyõzõm.
És jön a : Menjek melegebb éghalylatra, meg egy kicsit jobban ismerik az anyukámat...
Pofázok én nekik, hogy kukk már meg Obi, vagy Lang vidijeit.
De persze ha megnézik az NFS-S "oldalamat" akkor tényleg azt látják, hogy full ki van : " # " -ozva.
( 2 idõ miatt, de már mérgelõdtem eleget, én hibám volt szóval...)
Szóval egy tipikus 22 -es csapdálya ez a capri.... De akkor is nagyon nagyon jó ^^
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes

légy türelmes
Balathruin
Porsche Boxster Spyder
"PRESTIGE" License Plate
Blue 'Need For Speed' Neon
Porsche Logo Circle Vinyl
de ez még így is nagyon drága 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
A 996-os paramétere meg fog egyezni a BMW GTS-ével, vagyis kb úgy butítják le, mint annó a BMW-t.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A 997-es, a gyorsulása jobb, mert mikor bevált 5. fokozatba akkor nagyob huzza az autót 300 fölött. A 996 az 300 fölött elfogy és nem gyorsul annyira mint a 997. Kanyarba mintha jobb lenne a 996, kevesebb mértékben allulkormányzott ( nekem jobban kézre állt a 996), de lehet hogy a piros gumi miatt. De összességébe a 997 jobb de a gyorsulása miatt 300 fölött.
Tuningok:
Porsche 911 GT2(996)
Motor: kék - Velocicom tuned 7-13
Turbó: kék - 1 csillagos tuned 3-4
váltó: zöld - 1 csillagos tuned 4-3-2
rugó: piros - 1 csillagos tuned 2-3-4
fék: piros - 1 csillagos tuned 0-0-4
gumi: piros - Attack sport gumi 4-4-16
Porsche 911 GT2(997)
Motor: Kék
turbó: Kék
Váltó: Zöld
Rugó: Piros
Fék: Sárga, de csere lesz pirosra
Gumi: Kék
itt minden part ultra tuned
Simraceway: tigris013
GT2 (997)
Overall : 736
perfekt start 4,5 sec
perfekt start utáni kezdõsebesség: 311 km/h
Nismo
Overall : 743
perfekt start 3,0 sec
perfekt start utáni kezdõsebesség: 215 km/h
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csak nem minden városnál dob ki ajánlatot, próbálgatni köll 😄