Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=_uDFXYhOuvs

nem tudjátok véletlenül, hogy ingame fps kijelzésre van lehetõség esetleg? érdekelne néha.. köszi
http://www.youtube.com/watch?v=93zBsZrzSPI ez is odabasz vezetés közbe

7r1v1um
In progress

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

http://www.youtube.com/watch?v=Hyi-iBxScNc na meg ez

Szvsz. le lehet torrentezni. Mi a gond?

légy türelmes

de igen erre azért lehet döngetni <#eljen><#eljen>

7r1v1um
Bingo!
Nézek is albumokat ezektõl.<#eljen>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

kár, hogy a média fájlokat nem lehet átpakolni

nem ez volt? 😄 én sem emlékszek már rendesen
7r1v1um
Ahogy mondani tetszik: MuDvAyNe-Determined
meg a Black Betty (nem tudom kinek a remixe volt).

<#csodalk>égnek áll a hajam a zenéktõl az underggrund 2-ben voltak a legjobb zenék

Felteszel bármilyen lejátszót, beállítasz benne pár globális gyorsbillentyût, és boldog vagy.

légy türelmes

én úgy tudom nem lehet
zenét hogyan lehet változtatni a játékba?

AZ tény,hog a sokk csaló miat bolondul meg a server.
SUNNY84HUN
úgy elszégyelltem magam hogy most jöttem még haza 😄

---------------------

más : hol a kód ? kell a lambo mert nincs garázshely <#idiota><#banplz>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
<#eljen><#taps> Én se értettem, mit akar hirtelen. most kicsit megpróbálok kiszállni... Simracewayben az EXPERT nehézségû futamhoz nem kell nevezési díj, ingyenes, úgyhogy benézek oda.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

az a baj hogy sose tudok jó szerver kifogni mivel csak 2 van 😄, és azok is rosszak

Simraceway: tigris013

Tegnap elõtt én is kínlódtam mert bementem gyémántozni és állandóan kivágott. Levettem 0-ra a részletességet de az sem segített. Aztán kb 6. belépésre sikerült összeszednem a megszokott beállításokkal a második profilomban is. Mintha kifogtam volna 6.-ra a "jó szerver részt" A versenyt már nem erõltettem mert nagyon felhúzott a dolog de valószínûleg nem lett volna semmi gond
Quqa1

Ha annyia mondod hogy jól vezetsz akkor hadd lássunk tõled is egy videót hogy hogyan mész.
Aki nem annyira jó de még is kirakja a videóját(és jönnek a nagy noob-ok és egybõl leszarozzák), a többiekben legalább van tisztelet.

goregrind
Béna gyereknek meg az apja veri a f@szát, igaz? <#lama>

DISCORD: grimanddark

Ami szar az szar, ezt be kell ismerni és az az. <#duhos2>
köszi, igen magyar vagyok

Látom megint kéznél van a fogalmazásgátló, mert Tutuhawer legyen a talpán aki kibogarássza mit akartál írni. Különben azt írok amit szeretnék. <#mf1>

Megj.: teljesen felesleges irkálni hogy nem jó a szerver, mert szét van hack-elve (szándékosan túlterhelve) a sok banolás miatt.
goregrind
De legalább nincs akkora arca a "játékosoknak", hogy kivetítõn kell olvasni a hozzászólásukat! <#hehe>

És a képfeltöltõt meg csak neked gond kezelni és ez érdekes, mert te vérprofi vagy! Mi lenne, ha visszavennél az arcból és odafigyelnél arra amit más meg tud csinálni?!?

#79682 Vezetési tudásról szerintem itt nem is beszélhetünk

már nem azért de azt hiszen te jobban tudod, miért kell kritizálni más vezetési tudásat

goregrind
Mi van veled matrica? Humorbonbonba feküdtél?

#79682 Vezetési tudásról szerintem itt nem is beszélhetünk. <#hehe>

#79670 #79661 Nem tudom milyen a IX., de nemrég mentem a VIII-al és egész jól gurult, ha jól emlékszem C-ben, de lehet D-ben, mert van mindkettõben.
A képek miatt meg továbbra is:

#79659 Az a képfeltöltõ ami nem mûködik minden böngészõn meg kínlódni kell vele beillesztésekkel (ide másolok, meg oda), és nincs fix címe az egy szar és kész. Amit én találtam annak van és érdekes módon nem is tûnnek el a képek. És van még vagy 5db tartalékban, amit még nem próbáltam!

#79542 Még jó hogy nem vettem meg amikor bejött (mondjuk nem is akartam), kb. ugyanúgy csúszkál mint a sima CCX.
De a humorodat itt lehetne javitani link és akkor száljálbe ide ha jó neked a humor
Te humor zsák 😄DDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Azt tudod hogy a mingyá nem 2óra múlva 😄DDD

nem gond ám

goregrind
úúúúúú... Akkor bocsánatot kérek! <#worship>

goregrind
Videózgattam... <#idiota>

megszoktam hogy angolul írok 😄

Hehehe vicces vagy vazze de még mindig mingyáá

7r1v1um
<#eplus2><#vigyor1><#nevetes1>

goregrind
Mindenféle személyeskedés és kötözködés nélkül, most OFF volt a biztosíték! <#nyes>

akit érdekel az F1

nem a rázókõ volt a gond
rendkívûli gumiteszt Silverstonban

és a külföldi adatok szerint 41 gumi robbant széjjel a legutobbi F1 hétvégén. (hogy ebbõl mi lesz a német nagydíjíg 😄)

RoboKutya78
HOL A KÓÓÓÓD!!!! 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
megyek STO-zni össze kell dobbantanom a nyári akciós Risai corvettet😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
italiano campeone, jaja 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
😊 akkor én se kísérletezek vele a notim meg lent maradt a nyaralón 😞

Én meg mondom neked hogy dögöljenek meg mert nem tudok sandboxie használni mert ök gyökerek hogy a cica tüszencsen az orrukba 😄

nekem elég ha a multit kijavítják hogy ne dobjon ki

Hát evileg van nyitva Offtopik ezekre a hibákra de már vagy 4 hete basznak csinálni de bezdmeg hogy a bagot azt ki tudták javitan igaz hogy csiga lassú volt a játék pupok basztak ragálni meg egyéb de már el kéne egy frissítés!

igen a world-el van gond, és tudom hogy nem fognak válaszolni

de ha worldel van gond csak akkor

Ea forum ??

lehet hogy válaszolnak de nem csinálnak vele semmit