Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
Nézek is albumokat ezektõl.<#eljen>#eljen>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
meg a Black Betty (nem tudom kinek a remixe volt).
légy türelmes
---------------------
más : hol a kód ? kell a lambo mert nincs garázshely <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Simraceway: tigris013
Ha annyia mondod hogy jól vezetsz akkor hadd lássunk tõled is egy videót hogy hogyan mész.
Aki nem annyira jó de még is kirakja a videóját(és jönnek a nagy noob-ok és egybõl leszarozzák), a többiekben legalább van tisztelet.
Megj.: teljesen felesleges irkálni hogy nem jó a szerver, mert szét van hack-elve (szándékosan túlterhelve) a sok banolás miatt.
És a képfeltöltõt meg csak neked gond kezelni és ez érdekes, mert te vérprofi vagy! Mi lenne, ha visszavennél az arcból és odafigyelnél arra amit más meg tud csinálni?!?
DISCORD: grimanddark
már nem azért de azt hiszen te jobban tudod, miért kell kritizálni más vezetési tudásat
#79670 #79661 Nem tudom milyen a IX., de nemrég mentem a VIII-al és egész jól gurult, ha jól emlékszem C-ben, de lehet D-ben, mert van mindkettõben.
A képek miatt meg továbbra is:
#79659 Az a képfeltöltõ ami nem mûködik minden böngészõn meg kínlódni kell vele beillesztésekkel (ide másolok, meg oda), és nincs fix címe az egy szar és kész. Amit én találtam annak van és érdekes módon nem is tûnnek el a képek. És van még vagy 5db tartalékban, amit még nem próbáltam!
#79542 Még jó hogy nem vettem meg amikor bejött (mondjuk nem is akartam), kb. ugyanúgy csúszkál mint a sima CCX.
Te humor zsák 😄DDD
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
DISCORD: grimanddark
nem a rázókõ volt a gond
rendkívûli gumiteszt Silverstonban
és a külföldi adatok szerint 41 gumi robbant széjjel a legutobbi F1 hétvégén. (hogy ebbõl mi lesz a német nagydíjíg 😄)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.