Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
angolul beszélõs helyen melózok most, de baszki még azt se érti meg mindenki, hogy STOP!! vagy csak szimplán ***** hülyék.. -.-'

"Nulla tenaci invia est via"

Megint offolnom kell... Bedugom a hordozható HDDm a notebookba és azt kéri formazzam.. Miért? A hdd motorja mûködik.

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Ha ezt így elõadom melóhelyen, garantáltan rajzolni fognak nekem utána! Vagy feliratoznak, mint egy némafilmben! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Ok, majd hozzámondom! Ez lesz akkor a helyes mondat:

"I Englis speak don apostrophe t comma sorry exclamation mark"

<#idiota><#eljen>

BONESAI
a vesszõt még hagyd ki a don't után, meg lehetõleg a don't-ot is írd dont-nak és még jobban üt 😄

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Elég rossz a szemem anélkül is.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Próbáld ki folyamatos lejátszásban, egy órán keresztül. Garantált a hatás! <#idiota>

7r1v1um
Az epilepsy az fasza.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Egyébként van pár csodálatos rövid, néma videóm azoknak, akik panaszkodtak az effektem miatt! <#eljen><#taps>

nfsw minecraft style

nfsw epilepsy

nfsw wavwavwav

Jó szórakozást mindenkinek! Hang azért nincs rajta, hogy mindenki odaképzelhesse, esetleg alatta lejátszhassa a saját kedvencét! <#idiota>

goregrind
Ez kb olyan, mint amikor unom a sok barmot körülöttem, és közlöm: I Englis speak don't, sorry! Garantáltan nem molesztálnak többet! <#idiota>

7r1v1um
<#taps>
Jú hev ö veri sztrong ingliss szkill. Konratulésön!!

<#idiota><#eljen>

Balathruin

Sziasztok!

Valaki acsira tud jönni kellene D50 pont, 24 S Class-os verseny

Simraceway: tigris013

tutuhawer
baromira telling you ismét, I nem watch videókat, mert a plugin conatainer crashing hirtelen. Later megnézni a video. Értem?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Meg tudod nézni a videókat 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
pár órája hibátlanul mentek a videók, feltöltöttem, megnézegettem stb stb, és most hirtelen, összeomlik a flash player... nekem nagyon gyanús, hogy te vagy ennek a hátterében <#nyes><#nyes><#taps><#vigyor2><#nevetes1>
#80606 C'moooon maaaan 😊)))
majd megnézem a videót késõbb, flash gondol egyet aztán helyreáll...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

KÖSZI

RoboKutya78
Üha ezek a madarak nem semmik😊
lehet eltûnök megint egy idõre?😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tutu most arra kérlek hogy nézd meg a vidit 😄

Nem google forditó hanem Webforditó

BONESAI
már értem akkor mi ez a "report goes and the picture into you". szerintem ne barátkozz többet a Google fordítóval, mert csak átbasz téged

7r1v1um
"Pózolj csövessel!", ha még van, a többi az gyökér marhaság.

Ö probálkozni lehet de amúgy bazira nem izgat felölem a napiszara is ki mehet 😄

BONESAI
AZTA KURVA ÉLETBE

Irkálják egymás után hogy report,report meg hogy le videózták na de mit?

Nekem sokszor volt már ilyen, fõleg Rosewood & Lyonson. Nem tetszik nekik az 556-os MR2-m. <#zavart1>

Balathruin

Nagyon furcsa le akarnak ma rendszeresen rammolni és legtöbbször lepattannak rólam ,olyan érzésem volt egy párszor mintha tényleg tank móddal mennék nem tapasztalt valaki hasonlót?

tutuhawer
összehánytam én is egy biztonsági futamot és már le is tettem a játékot, elég nagy küzdelem volt a játékkal, a civilekkel...
LINK

Nem gif kell, hanem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello everyone this Lamborghini Miura this a special car the nitroja erös management very good and with what that it Need For Speed World was his gift And let me see lehettet to obtain him Facebook 1. M Like was and for this mérföldkö enough were a cool car good entertainment to it ! 😉

légy türelmes

goregrind

tutuhawer
ide kivételesen valami egész oldalas gif kéne, de nekem az nem megy annyira. Rabidfox szokott király gifeket benyomni, én nagyokat röhögök rajtuk. nem szeretem a gifeket, de az övéi jók

Baszhatod a specifikáció szerint überbrutál cuccod, ha szar hozzá a driver.

légy türelmes

Hát bocs az nem google hanem webes Muhahahah

7r1v1um
"Hello everyone this Lamborghini Miura this a special car the nitroja erös management very good and with what that it Need For Speed World was his gift And let me see lehettet to obtain him Facebook 1. M Like was and for this mérföldkö enough were a cool car good entertainment to it ! 😉"
Hunglish 4ever

goregrind
Gempa!!!

Ez most vicc akar lenni? Ennyire már nem lehetsz *******! <#falbav>

Szar a gépem és kész, tudom én azt, de ennyire nem volt még rossz a World... Bár lehet, hogy csak ideiglenes. Windows meg alig 1 hónapja lett újra rakva.

Balathruin

tutuhawer
még a magyar leírás is google fordítós.
Link

goregrind
Erre bizony ment a piros pont!

Neked nem az kell, hanem bensõséges kapcsolat egy nyelvtantanárnõvel...

légy türelmes

goregrind
Szerinted akkor kinél van a hiba? Nálam gond nélkül fut, nálad nem. Itt az idõ elmélkedni a lehetséges okokon... <#wave>

goregrind
Nem a hardverrõl volt szó. Maga a windows telepítése és az utána szükséges beállítások. A hardver alapkövetelmény mind az XP, mind pedig a többi windows esetében. A trabi sem megy kerozinnal...

ÖÖÖ mikor hozzod a tojótápot ?? 😄DD

Szerinted Originbõl nem próbáltam vagy 5x? <#idiota>

Balathruin

Nem hát. Kell hozzá egy szerencsés hardver is.

légy türelmes

7r1v1um
Én is tolom, ma nem dobott ki a windowsba, csak pár lobbyból. Ja és a játék miatt nem idegesítem magam, ha kidob visszalépek.

Öreg gyere guruljunk egyet 😊

tutuhawer
én is pont ezt mondom. Videózni is korrektebbül tudok akár SRW-bõl akár raceroomból is , ha éppen úgy adódik. Normálisabban fut a többi, és közli, hogy miért nem fut, miért állt le. Valami bûzlik az NFSW-ben, nem kérdés.

goregrind
Akkor kedves egészségedre! Én továbbra is gond nélkül tolom a fostalicskáimat nfs világban. aki meg ilyen hozzáállással jön, hogy "felesleges" az továbbra is görcsöl, idegbeteg lesz és hajhullást kap... <#idiota>