Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI

Nekem ez lesz a következõ videóm aláfestése <#mf2>

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Próbáld újra telepíteni. Nekem segít mikor szarakodik.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szerintem csak besokallt a gépem. <#idiota>

Balathruin

MineHeadHun
Én sem értem. Nem tehetek róla, lehet hogy ez a szaros origin most kezdett el a beléptetõ rendszeren dolgozni. Aki még a cuccos elõtt lépett fel, annak szerencséje van, akinek már nem megy, ez van.
goregrind
De miért mûxik nálam és másnál is akkor?!? <#fejvakaras>

DISCORD: grimanddark

MineHeadHun
Tehát most az origin kaputt. Remélem miután hazajöttem a fogorvostól (nem nekem kell, hanem anyukámnak csak én vagyok a kisérõje) akkor helyrejön a cuccos.
MineHeadHun
Na végre valamit tudnak ezek: "Sorry! We are experiencing some technical difficulties. Please try again later."
goregrind
Pedig mûxik!

MineHeadHun
Origin launcher: Mûködik(beengedett)
Origin fiók: Nem enged fel, berág.
NFS World: Ugyanaz, mint a fióknál.
goregrind
Ja, könnyû a Bugatti, jugger-el meg szárnyal! <#taps>

Szabi
az csak ~35méter.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

MineHeadHun
Azta qrva.. 10 emeletes ház magasságába? omg. 😄
MineHeadHun
Kijelentkeztem, aztán bejelentkeztem az originbe... Mûködik
MineHeadHun
Lehet hogy a qrvasok frissítés a vistán (18 db volt tegnap) betett neki.
MineHeadHun
A windows hibája volt... Már mûkszik
Szabi
a Viperbe mindig is Chrysler motorok voltak, de a 4. generációsba a McLaren jelentõs segítségével készült a motor <#wink>

volt egyébként McLaren tuningos 4.gen Vipera is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Csak nálad a hiba, ha más meg bejelentkezett már is núboskodik ezerrel! Lásd: Most küldtem speedboy-t kb 10 emelet magasságba! <#taps><#idiota>

Üdv sziasztok , BONESAI itt a magyar ranglista 3 idõm videója : http://www.youtube.com/watch?v=QgxvkBmdu20&feature=youtu.be kérlek rakd ki köszönöm , TCMCHRIS : egy fejlécet szeretnék ki nevem : FALKENF1 köszönöm .
MineHeadHun
Kipróbáltam a barátom emailját, azt se engedi fel... email: 0 spam
Nincs vele semmi baj akkor nálad van a hiba !
de amúgy nézzd meg spam leveleket !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

MineHeadHun
Na gondolom az EA elbaszta a beléptetõ rendszert... THX EA <#violent>
MineHeadHun
Én mindenáron felszeretném szedni a qrva kavicsokat, nehogy elbaszódjon a streak...
MineHeadHun
Na engem az origin szivat, mert nem tudok belépni a játékba... E-mail ellenõrizve, nincs semmi levél miért nem enged fel, elintézem inkább azt, hogy a jelszót vissza tudjam állítani. Amúgy 746-os hibakódot írt ugye ami a nem jó e-mailre vonattkozik. Pedig jól írtam be és mégse mûködik :/ Fuck you EA.
7r1v1um
Szakadjon meg, ez még a Karusselt is íven fordulja. 2 éve játszok Shift2-t azt a kanyart még az életben nem csináltam meg jól semmivel se.......
apollo-ban azért van AUDI-motor, mert Christian Gumpert náluk volt fõmérnök. Bolond lesz újat csináltatni, ha a kapcsolat megvan.
A sok náci-kanyarnevet meg kihagyhatták volna, a végére megfájdult a fejem tõle.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szerinted?

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
megkeresed te magad a shift 2 topicot, vagy megkérjem rexinfernumot, hogy belinkelje olyan szépen, mint az Rfactor topciját?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor jó.

Tudom én 😊

tutuhawer
kormányhoz készült

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a videó meg lemaradt, vazz...
LINK
A gumpert apollóban audi, a paganiban mercedes, a McLaren F1-ben BMW motor van, csak hogy említsek példákat még. A dodge viperbe a dodge gyártja a motort, a Nissan meg.... az se külsõ hardverrel megy. A lényeg, hogy odatette a kiváló gépet a sofõr a videón.

A mod érdekelne viszont.

tutuhawer
érdekel, mindegyik autós játékot próbálom, ami fut a gépemen. A Simraceway sajnos elég szarul... A nordschleife pedig mindenkinek csábító, nekem fõleg, mint dodge kedvelõ, tekintve, hogy a gumpert apollot meg radicalt nem számolom, így az utcai gépek közt a Vpera a legjobb a pályán...
A gyári SRT pilóta, Dom Farnbacher nyomta, elég jó kör lett 😊 Szóval kötelesség menni, ha már ilyen jó a mod. Nem kérem, hogy teszteld, már ajánlottam egy Honda lovagnak, a napokban majd véleményez õ inkább

goregrind
Kettõ? Szarjá'sünt! <#mf1>

De 😄

Kettõ van nálam, mennyt adsz érte? <#idiota>

goregrind
Ja, núboknak tök faxányossan fut a játék! Csak a profiknál akad ki - érdekes, nem? <#idiota>

Ahogy a mottód is írja...<#taps>

#81711 Most meg Shift2 függés van? Simracewaynek annyi? <#idiota>

goregrind
Kicsi gubattim testi hibás, kellene bele egy ilyen:

Aki találkozik vele szóljon már neki, hogy keresem és ne meneküljön elõlem! Köszönöm! <#taps><#idiota>

tutuhawer
Én mekkora sudribunkó-faparaszt vagyok!
I I
I I
\ /
\ /
Te mondtad... nem én <#idiota><#idiota>

Izzítom a shift2-t, moddolva tényleg elég vicces, hogy tetszik. A Nissan GT-R VSpec gyári fékekkel és gumikkal... elég komoly kihívás , nagyon tetszik

goregrind
Én mekkora sudribunkó-faparaszt vagyok! Indítom az origin-t majd a játékot, és csak tolom, tolom, tolom.... Semmi kidobás, semmi hiba nálam... <#idiota>

<#banplz>

megj.:
Új IGC-s kocsik viszont nálam sincsenek, ezt tényleg eltoszták megint...

goregrind
Nem mostanában volt az, de igen: átvette! <#idiota>

nem értenek ezek lófaszhoz se csak cheat gyártáshoz, szerinted miért nem banolják öket? hát mer az EA emberei csinálják a cheatekat abbol van a legtöbb bevételük

drew-t sem nagyon látom,átvette a fejlesztést mostanában valami új brigád?
nagyon szar irányba terelik a játékot, igy tényleg egy fos lesz

letörlöm és lefekszem a picsába jó, hogy nem vettem boostot nem ér ez a játék 1 marék szart se nem pénzt

tutuhawer
pedig azt hittem , végre kipatchelik. 10 próbálkozásból már tudniuk kéne, hol a hiba.

1óra alatt kétszer sikerült felmenni 2 percre ennyi, határ szar

sehol semmi változás...
lehet a legutóbbi bakijuk után nem mertek inkább semmihez nyúlni, nehogy kirugják õket?! 😄

tutuhawer
van valami bug még mindig?

javitották az anyuk picsáját azt de nem a játékot

Kijavították a hibát <#idiota><#mf1>