Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok érdekesség van rajta, pl. a 2. link is! <#idiota>
Nálam is. Tûzõ napon nyomtuk a melót és a fõnököm kétszer is mondta, hogy leállunk. El is mentünk addig inni egy kis hûsítõt még leürült a memóriánk. Utána ment folyamatosan a dolog.
Amúgy nem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Minek az az orosz stat?

Project D|Rare Car Collector|

Nálam újra elõjött az exe hiba,másnál is?
Az nem belépési hiba te, ha nincs fent a profilja a NFS stat's-on sem, akkor vagy törölték vagy valaki feltörte és utána törölte (szerintem). Tehát vót nincs.

#82215 Én nem sírtam miatta. <#hehe>

#82233 Van ám eszed a 60 és 100E IGC-s pakk meg minek van? <#wilting> <#wave>

Más: Találtam egy orosz oldalt, és ilyen is van nekik.
Vagy csak a tõmondatokra szorítkozik. De pssszt! Meg ne "hallja" <#nezze>

tutuhawer
jön, igen. Pontosan jól látod, Ryan pedig nem olvassa ezt a fórumot szerintem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Fontos? Te neked nem jött át a kommunikáció. A fontos az lenne: Ha már a majomja egy privát meccset sem tud lenyomni segédprogi nélkül, akkor legyen már annyi vér a legkisebb testrészébe, hogy miután rá van bizonyítva/látszik/mindenkétségetkizáróan beigazolódik, akkor szolidan kérjen picit bocsánatot! Ez lenne elégétel. Az általad fontosnak titulált hír, akkor lenne fontos,ha az utolsó ilyen kretént törölnék. Szóval minden ez, csak nem hír, pláne nem fontos. Vagy szerinted ettõl függõen járnak fel egyesek, sokak játszani? Furcsa vagy néha komám. De majd jön válasz az érintettektõl gondolom.

oké

Simraceway: tigris013

7r1v1um
Chicane-szerveren valaki groupot?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Tudni ? mehetünk pár kört , falken megy fel most és megkeres.
Falken tudunk versenyezni? Csak ha akarod nem muszáj

7r1v1um
Engem egy kicsit jobban megszór vele, mondjuk nem is nagyon használom...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Azzal a 100 versenyen 10 darabbal amit kapsz ? Így érted azzal mit ?
Mindenkinek fontos fõleg 2 embernek (Quqa és Tutuhawernak)

Mert a tényleg kivágták viktort ami valószínû akkor már is tudtok versenyezni meg szívesen mentek fel játszani

Rendben megkereslek barátnak jelöllek !!!!
7r1v1um
És, amit a versenyekért nyersz azzal mihez kezdesz?

Most nemsokára megyek el itthonról,de estefele mehetünk,sõt megyek is szivesen,jelölj be barátnak és ha felmegyek és te is fent vagy már irok is neked 😊
DORADO1 voltam 😉
El megy az a nitró 10 darab 100 boost vettem 2000 ret ma.
Fent vagy most futunk párat ? jöhet más is .
7r1v1um
Ember, Én 8.000-val se tudtam mit kezdeni, nemhogy 50.000-el.....<#conf>

Nem tudom igazából , vagyis fõleg a Campuson dobál le .
Elsöbségit akkor kapsz ha megveszed,én megvettem és azota egyszer se volt hogy ne engedett volna be 😊
Az nem lehet hogy a net kapcsolatod szakadozik?

sziasztok 😊 Én nagyon szivesen versenyzek bárkivel 😊 A nevem DORADO1
Hallod én még multizni se tudok most mert ledob egy pilanat alat és még elsõbségi bejelentkezés a starterért haggyuk !!!!!
Másik hogy mennyire stabil a szerver? Hétfõn már multiznek Agerácskával meg OldGT2-vel

Próbálkozom akár hogy is 😊
50k? Ezeket utolsónak venném. ..R8 lms Agera Eclipse és egyefene a Gt2 997(nem csipem a 911-ket de a GT2 997 az besszabehhuan néz ki) többi tarcsi lenne

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hajrá, mutasd meg jól a kis pöcsösöknek ki vagy!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

ohhhhhhhhhhhh te szegény 😊
Tegnap nyomtam el 50 ezer boostot vettem egy gt2 997 est egy pagani cinket egy mr 2 õt temérdek platinum packot , meg nitrót , de én ennek nem vagyok híve de mégis rá vitt a kényszer .
Sziasztok valaki group vagy pár race a north roadon vagy a dover streeten ?
trakk
Fontos? Kinek?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nono, nem oda Buda! -> #25688 <#eplus2>

#82209 A jobb oldalival is lehet. <#hehe>
én úgy szoktam nagyobb kanyarokban, hogy a kanyar 3/4-nél vissza váltok és akkor nagyobb erõvel gyorsit ki a kocsi, de kipróbálom majd amit mondtál 😊

7r1v1um
Tényleg. A baj az, hogy bal kézzel kormányozom a kocsit és így okafogyott a dolog (összeakadnak az ujjaim).

BONESAI
Sziasztok

Nagy ívû kanyarokban nyomni szoktam a ctrl-t, így nyomhatom a gázt tökig és mégsem gyorsulok neki a falnak.. aztán ha túlértem a kanyar ívén akkor kezdek kigyorsulni

NFSW: BONESAI

MineHeadHun
De amúgy is, a Hot pursuiton alig vannak játékosok... Na jó, játszanak vele vagy millióan, de néha üres lobbykat találtam... Tehát a HP az singleplayer jellegû, mivel a World multiplayerre készült, ezért vannak többen rajta online.
De. Próbáld ki versenyen nyomogatni a bal shift és a bal ctrl gombot.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

egy kódot csak egy email-re lehet aktiválni tehát a hp matricák is ugrottak meg a hp online is ha azt nem kutyulták meg

MineHeadHun
Ha a rivalsot kiadják / ha meg lesz nekem a Simcity 5 akkor az újabbra lesz aktiválva.
MineHeadHun
A profilra érted? A Hot Pursuit 2010nek a kódja arra a szaros profilra van aktiválva így a mûködõ képes origin fiók (másik) nem engedi a kódot mert maximális engedéllyel be lett ütve az elõzõre.
de szerintem ne is probálgassátok mert azt vissza nem kapjátok

MineHeadHun
Nálam is ugyanez van :/ tegnap nálam elveszett 102 napi TH streak... <#falbav>
7r1v1um
Nem tudsz olyat.

nem