Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de nekem F-Secure van

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
az sem tiszta szoftver , adj be csak egy eredeti licencelt komplett security programnak vagy irtónak ilyen olyan forrásból szedett merített kódot biztos hogy nem fogadja el , ennyi <#wave> off vége

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ja és nem crack-es hanek kód-ós ami 2018-ig érvényes a programfrissítéssel is

de épp ezaz hogy semmit nem csonáltam csak GTA-ztam és eygszer azt vettem észre hogy az egér nem reagál. utána gondoltam teszek be zenét erre kék halál. De most hogy kiszedtem az a 17 vírust mos jó a zene is meg a gép is visszagyorsult 😄

tutuhawer
ez egy öngól. Kurvára mindössze egy post kellett volna tõled, vagy bárkitõl még akár az elmúlt pár hónapban is az nfs-s.comra, mert tudom , van aki regelt oda. Aki azt mondja, megveti, az csak itt teszi, aki a csalók ellen akar tenni, az csak itt tépi a száját, akit zavar, hogy elõtte van bizonyított csaló a ranglistáján, azt nem is zavarja igazán. Téged nem zavar eléggé. Leszarod. Ami nem baj, csak ne mondd azt, hogy igenis tettél, teszel vagy igenis zavar téged.
Én elõvettem a témát nagyon rég, lejárattam magamat, aztán a nemzetközi terepen sikerült elõrelépni, de a nagyfõnök a saját embereit visszatette. Ami nem gáz, engem nem zavar. Nem az a célom, sose az volt, hogy letiltsák mindenáron, hanem mindenki mondja azt, hogy amit én bemutattam, az csalás, és ha mindneki azt mondta, egyértelmûen,akkor csak Viktor jön szembe az autópályán.
A viktorokkal csak a baj van... 😄😄😄
Aztán ha azt mondta V, amit hallani akarok, részemrõl kész. De azt nem mondhatod, te például, hogy mindent megtettél

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Nem tudom miért gondolod azt, hogy mindig egyedül állsz ki a csalók ellen. Viktort én ugyanúgy megvetem, mint te. Az egy dolog, hogy akkor amikor a "tárgyalások" folytak én nem voltam jártas az nfs-s-en, de itt emlékszem, bekapcsolódtam a témába amennyire az akkori kis tudatlan noob fejem engedte

NFSW: BONESAI

tutuhawer
kicsit új vagy itt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hogy szép legyen. A hivatalos oldalról szedtem :-) A Kaspersky nagyon jó volt. Csak kérdõjeles nekem a fejlesztõ nemzet miatt :-) McAfee az kuka. Izzad tõle gép. Akkor a legjobban, mikor pont másra kellene az erõforrás. De én már több, mint egy éve nem használok ilyesmiket és nincs gondom. Nem kell gyanús oldalakat látogatni, meg gyanús helyrõl szedni gyanús crackeket meg trainereket és van bótottág. Win8-al meg abszolút hidegen hagy a fertõzésveszély. Baromi sokminden van a cuccaim között így szûk egy óra alatt kerül fel az új rendszer mindennel együtt, persze vírus nélkül.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Kicsit túlzásba viszed a drámát. 😊

légy türelmes

Valaki összeszedné nekem a köveket? Meghalt az """új""" gépem és a régi nem viszi a World-öt. (privátban folytatás)

Balathruin

SUNNY84HUN
az igen 😮 , sokszor ha nem a hivatalos oldalról van szedve a free szoftver az is bajos lehet ...
de ez tényleg szép sztori

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
chris ezek nagyját már megcsinálta. És nem adják neki vissza. Ajánlott lenne tehát chrisnek a kukába dobni az audiból mindent és újra beletenni. Nekem ajánlott lenne újra menni 10 000 versenyt, hogy legyen szíves elszámolni, de én nem fogok. Az új acievementek szarok - a játékosnak

SUNNY84HUN
az sem rossz ..
#82334 ha az avg crackel és nem jogtiszta akkor már bajos és beenged sok cuccot meg nem jelez mindent ...

Szép munka! <#eljen>

Chris ezek neked való achik : 2013.07.10 PATCH:
{0:s} / {0:s} ULTRA PARTS INSTALLED (AUDI R8 LMS ULTRA)
Install {0:s} Ultra Performance Parts on the Audi R8 LMS Ultra
Clock {0:s} in an event using the Koenigsegg Agera
Nálam a csúcs sztori. AVG free. Install - Elsõ ellenõrzés - Eredmény: AVG.exe fertõzõtt!!! - Karantén... - Reboot - Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ - Rendszer összeomlik... Izgi volt. Azóta ami bevált: Vipre, Avira, Bit Deffender

mert

feltettem egy vírust a pedrivomra

Az F-Secure egybõl kiszurta amikor csatlakoztattam a pendive-ot
Az AVG nem pedig be volt kapcsolva a Külsõ ezkozok vizgálata

7r1v1um
"ha free kell avira mindent üt"
Megerõsítem. Esetleg McAffee

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Egy, kettõ! <#wave>
Ez a MegaRetek2 B(aszott)-Spec Edition nekem való, azért nem a simát mert nem tudom fullra pakolni se partokban se skillekben ...
SUNNY84HUN
és miért azt a gyíkot használod ? ha free kell avira mindent üt , nekem céges avg 64 bites ic van , de az mást tészta mint a crack -olt program mert sokszor abban van a lónyál

Hozzá is kell. Mert téma. Helyes hozzáállás ismét. A magam részérõl nyíltan is megtettem pofázásilag (meg tesztileg) amit tudtam. Eztán is fogom. Ha egyértelmû valami, akkor felesleges a melléduma. Ha valami kérdéses, akkor ki kell állni, mellette vagy szemben. A hümmögés nem középút.

megböszmült a vírusírtó és nem elõszõr csinálja F-Secure 17 vírust engedett be úgy hogy nem blockolta

SUNNY84HUN
takarítsd le az audio drivert és minden hozzá tartozó bejegyzést , maj újra fel és gond nincs , nekem is volt ilyen 1 frissítés után a w8 on

Elsõ próba a zenefájlok társított programjának a cseréje valami egyéb lejátszó progira. Hátha már ez is megoldja.

tutuhawer
tudom, hogy nem rám vonatkozott. Csak hozzátettem, hogy hozzáböfögök, ha elõhozza bárki. Egy kicsit zavar egyébként, hogy bárki merészeli kommentálni rajtam kívül, tekintve, hogy amikor aktuális volt, senkit se érdekelt, sõt: én lettem, aki vitte a balhét, besároztam a nevemet, mindenki lenézett, én voltam az aljas szemét, senkiházi, mert megpróbáltam magunk közt megoldani.
-persze, kaptam segítséget privátban, ami megerõsített , hogy annyira hülye mégse vagyok. Ezért járt a piros pont is

Attól még lehet vírus. Lehet a zenelejátszó szoftverrel együtt okozza a galibát. Hardveres problémánál bármely rendszerhang is hozná a jelenséget, gondolom. Vagy egy rossz codek pack is csodákra képes. Ha win8, akkor legegyszerûbb a reinstall. Mindened megmarad és kapsz alá egy tiszta rendszert.

Nem is rád vonatkozott. Ryan meg Hunnfskiller dobta be témát, meg kettõvel késõbb nem is érdekelte õket. Erre céloztam. Ez olyan... LOL.... Szerintem. A te álláspontod ismert, elismert. Nincs mit szinezni rajta. Szerintem.

de kékhalál csak akkor van ha zenét megnyitok

1 Driver frissítés, ill driver eltávolítás és újraindítás
2 Vírus - kamu hibaüzi
3 Vírus - ami alapból az integrált drivereket barmolja szét. (nekem konkrétan a hálókártya drivert cseszte el, és az miatt kékhalálozott a gépem.)

k... é.... le se írja amit írtam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Windows 8 probléma. A legutóbbi win frissítés óta megy. megakarok nyitni egy zenét és a többit már leírtam

tutuhawer
te vagy a szaki...
#82318 Én nem hozom fel, az tény, de ha akárki elõveszi a csontvázat, böfögök egyet én is. Kurvaanyázni már nem kell, annyira nekem se érdekes. Csak vicces.

Eddig ketten hozták fel vikit. Érdekes, hogy pont õket: "Nem" érdekli.....

egy kis off szükségem van a segítségetekre mert már mindent csinálta de nem jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zenék) akkor kék halál és ez a szöveg "A számítógép meghibásodása érdekében a rendszer leállt és összegyûjti a konfigurácios adatokat. A számítógép pillanatok múlva újraindul (x%). Hivatkozzon erre a hibára dpc watchdog violation". Na most gondolkodjatok

Nyugi, engem sem érdekel. <#idiota>

Balathruin

paysafecard pinkodját hol lehet beváltani?

Jaj!

légy türelmes

csövi all

Ne örüljetek ennyire Viktor törlésének, mivel egyszer kérdeztem tõle, hogy mi lesz ha ban-t kap, vagy valami. Azt mondta újrakezdi... nem IGC-sen.

Balathruin

nem tudom mit b.sztak megint a fizetési módszerrel mert simán paypal egyenlegrõl nem tudok venni. Állandóan kéri, hogy adjak meg hitelkártya azonosítókat.Persze azt lesheti. Múlt héten még simán tudtam venni
Üdv emberek és gyerekek 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Ja. Tapasztaltam. Inkább Sopranost nézek, legalább röhögni lehet rajta.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Nem számolom Õket. Ha majd lesz érzéked az iróniához érteni fogod miért írtam.
Akik meg event-en vannak, azok elõrébb vannak az ikonnál....
#82305 Ja lehet, de Derekasnfs -el megbeszéltük a dolgot. Nekem meg 3 napig ment gond nélkül, Origin nélkül. Csak meglepett, hogy indok nélkül lebannol csak úgy snassz, ezt dobta a gép alapon.

meg eleve szar a keresõ, valahol van hogy 3 percet kell várni amíg talál és akkor is üres lobby. Úgy hogy ne igen multizz

privit mennek, arra nem gondolsz? és mióta számolód õket nem csak 59-en vannak ott

tutuhawer
szerintem rexinfernum azért nem válaszol, mert az originen belépve órák óta megy neki a játék gond nélkül.

7r1v1um
Az. De 10. kísérletre se rak lobbyba Paradise Hotelen, pedig 59-en gyülekezünk a verseny ikonjánál.

az egy hülyeség

7r1v1um
Használjátok ezt a verseny-gyorskeresõt?
Mert unom már, hogy ugyanarra a 3 pályára akar berakni, akármilyen kocsival játszok.

Drags ford raptor féle kreatív alkotás <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage