Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Mint írtam, nem mostanában volt ilyen meglepetésben részem...

DISCORD: grimanddark

goregrind
Egy kis segítséggel!

A király meztelen...

légy türelmes

na lépek mert holnap meló, szevasztok jó éjt!

Simraceway: tigris013

goregrind
#82544 : Vissza se tudok lépni, ilyen nem mostanában volt!
#82545 : A Porsche-t nagyon, de nagyon elkurenyákolták!

mondom hogy el b.. az autókat de nem hittetek nekem

gyahh az komoly?

és mindezek mellett még nem is tetszik az mr2 kinézete 😄

de az a kocsi brutális B-ben és én most nagyon jól érzem magam a rosewood-on az idõim döntögetése közben 😊

mellesleg, most sikerült mennem az 545 eclipsel 1.32-t azon a pályán 4 sec headstartal. az a kocsi is veszélyes lesz maxon

goregrind
Egyébként valamit tényleg bütyköltek! A 911 GT2 (997) -em kissé hajókássan fordul, pedig amikor utoljára használtam (pár hete) még pöccre vette a kanyart...

goregrind
Baszki Ryan! Rámhoztad a nyavajádat! Olyan hibakód-hegyek ugrottak fel, amiket hetek, hónapok óta nem láttam! Összesen 8 hibakód volt csak, miután kidobott! <#banplz><#taps><#idiota>

Téged meg mi lelt?

légy türelmes

te 1 idegbeteg állat vagy

<#kacsint>

BONESAI
<#eljen>

NFSW: BONESAI

Nem lehet a sok kihagyás miatt te lettél gyengébb?

BONESAI
ezeknél sosem tudni.. az F1 az gyengébb lett az biztos

mi jogon csalozól le másokat, ha nem látod versenybe akkor kussolj

Azon valamit javítottak szerintem, mert mentem vele pár hete E-, D-ben is és minta jobban fordult volna és az R32 + az a Micsu GT is stabilabb kicsit. <#fejvakaras>
huzzál a faszomba te is

cheattel az összes auto jó

7r1v1um
Gány az összes. Agyonhackelik az e spec versenyeket, úgyhogy teljesen mindegy.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

de nekem nem a scircco a lényeg hanem a gyenge autók verseny képesek a sciroccóval

ne kérkedj a cheater idödel

BONESAI
Scirocco a legjobb

ne vedd meg a b specet csak lehuzás vedd meg a sima mr2-öt és magad spécizd ki

Pu nélkül és ilyen rajtal valaki fusson ilyen idõt silvia-val Agostini-n.
Összeségében az Eclipse jobb az egyenesebb pályákon, de még kanyargóson még nem teszteltem

Képes vagy megvenni egy fos B spec-t MR-t 6900-ért (mondjuk a te kp-d, de akkor is), mikor néha 1300 valamennyi is szokott lenni? Attól még pár boost-os skill pakkal együtt is olcsóbb, vagy esik az ha ritkán is.

Megj. a GXP kb. ugyanúgy megy IGC-ért, sõt jobban gyorsul, fordul mint az MR, és nitróban sem marad el tõle, sora vertem õket 3*-os slill-ekkel, csak a dupla utántöltõsök mentek el.

Megj2.: a Diablo is gyorsabb 303-al megy, míg az MR csak 296-al.

#82522 Hiába nagyobb a végsebesség, ha alig gyorsul és fordul, mint pl. a Challenger. Az 235-el megy E spec-ben.
Már megjavult, 4.re sikerült. Az a 3000 Ft tényleg nem rossz ajánlat a starter packra. Nekem legalábbis kellene a 3 garázshely mert nincs
Mitshubishi Eclipse GT

E-s olytályon

végsebesség 211 Km/h
gyorsulás: silvia s15( rajtnál viszon nem mert az Eclipse elsõ kerekes)
kanyarodás: kicsivel gyengébb mint a silvia, de jobb mint a scirocco

Ellentétbe

Silvia S15

Végsebesség 205 Km/h

7r1v1um
Biztos, hogy nem. A Wiki oldalon néztem, ott azt írja, aftermarket packért lehet beszerezni. 3.000- t meg nem ér nekem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez a tábla ilyen amerikai ip-vel való belépésnél promóciósan dobálták hónapokig sok mindenkinek van innen,de hogy neked lesz-e az nem biztos!

hát ha lenne trainer akkor kikapcsolnám

Persze nálad, de hát nálad minden jobban megy nem is véletlenül, különben egy fos az a GT. <#nezze>
Kapcsold ki a trainer-t és úgy megy másoknál! <#mf1>

#82516 Nálam semmi gond. <#wave>
mindenképp megvárom a szülinapi akciókat.
igazából most csak 1 autó van amit meg akarok venni, az mr2 b-spec

"The session has time time out pls login again" mi a f.szt csináltak ezek már megint? 3 szori próbálkozásra nem enged be
Ryan0012 a másik profilom, és az Eclipse GT jobb mint a Silvia 😮

Proxi kell mindenképp, mert figyeli a honlap!
Ha nem fontos akkor én várnék a helyedben a szülinap itt van nem soká és akkor talán sok minden le lesz árazva ill. a TopUp is lehet jó lesz, mint karácson környékén.

Megj.: Akkor te leszel 1-2 ember beszerzõje (ha ott dolgozol), különben nem rég vagy 2 hónapig 2500-ért adták ott is.

#82512 Nekem néha beragad a PU az a legjobb, na meg nem lehet írni a végén 1-2 faszkalapnak, mert nem tud normálisan végigmenni egy pályán. <#falbav>
Saját magadnak jelzi azzal nincs is gond, de más már lehet hogy nem látja <#idiota>
goregrind
Nekem minden alkalommal jelzi minden használt PU-at, én nem tartozom a mázlisták közé! <#zavart1>

Sure..... :-D
Hajaj holnap hazaérek remélem megérett az almalém...

Project D|Rare Car Collector|

Tekergetés közben kaptam el hirtelen... tényleg nem írja ez a f*s a használt Ready power upokat? Szóval ezért szidják édesanyámat az utóbbi napokban? <#hamm><#nevetes1>

D osztályban használható, ha nem nitró spammer versenyt mész.

Balathruin

én meg ha iszok alkoholt akkor turbó mód 2, a játékban <#mf1>

7r1v1um
Mégis találtam nekem való rendszámtáblát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak még nem tudom, honnan szerzek...

goregrind
Kisfiam! Amennyi alkohol tartalmú italt elfogyasztottam 14-29 éves korom közt, csoda az életben maradásom egyáltalán! Mások hasonló esetben már nem életképesek, én még vegetálok szerencsére! <#zavart1>

a paysafecard-os megoldáson gondolkodok én is inkább, de akkor ahoz hogy azt a lengyel árfolyamon számitott boostra tudjam váltani kell a proxy, ugye?

mellesleg kb 3000 ft-ra jön ki a starter pakk is nekem, mivel ott dolgozok beszerzési áron kapom, viszont ahoz nem kapok vinyl pakkot és az jól jönne a matricázás mániámhoz 😊

Ugye – ugye, a röhej az hogy nálam nem is volt jpeg végzõdés sehol, úgy kellett összetükrözni hogy mûködjön, ezért van már másik.
Különben pár hónapja (februárban) akciós volt be is lett linkelve, a Shift 1-2, ProStreet és az Undercover pakkban nem is egy veszélyes áron 7.49 $-ért (jelenleg 1600Ft lenne).

#82376 Azért erre ne vegyél mérget, az orgin max. a bejelentkezésnél ad elsõbbséget (ha ad), de ha fent vagy a szeron az már ugyanaz. Ha kifogsz egy „jó helyet” rajta, ahol épp stabil és nem dob le, különben tök mindegy. Engem múlt héten mindenhonnan ugyanúgy kivágott, ezen a héten meg nem, lehet még nem lassítják annyira a szervert mint egy hete. Különben most az EU nálam stabilabb volt, néha kibírt 3-4 órát, de van hogy 20 perc alatt 3x is levág.

#82444 A Lengyel mindenképp olcsóbb 8000 boost 2500 – 3000Ft árfolyamtól függõen. Ha nincs számlád bemész egy UniCredit bankba és feltöltöd a megnyitott PayPal számládat befizetéssel, azért személyi nem árt hozzá, ill. utalsz egy másik számláról (ez drágább az illeték miatt).

Megj.: szerintem könnyebb nyitni egy számlát vagy kártyát igényelni (elektron=elektronikusan felhasználható, tehát NET-en), Visa a javasolt azon biztos megy, mert nem mindegyik dombornyomásún jó, ahogy olvastam (pedig mennie kéne az összes dombor nyomottnak).

Másik lehetõség elsétálsz egy OMW kúthoz PaySafeCard-ért és veszel amennyit szeretnél. Itt annyi a hátrány hogy egy 8000-es csomag 3000Ft körül van az adó miatt, viszont nem kell hozzá semmi.

Megj2.: mindenképp olcsóbb mindkét fenti lehetõség a magyarnál, ha nem számoljuk starternál a 3 ingyen autót = garázshelynek jó csak (de kinek nincs most már az), ráadásul a TopUp néha elég jó és ugye az csak a honlapon van.

Ui.: nem árt megnézni milyen lehetõséget dob a honlap, mert az sem egyforma mindenkinek.
úgy döntöttem hoyg csinálok a fõ profilom mellé egy másikat Apexre, de azzal nem fogok idõt futni. Boost-os lesz az is de sokkal másabb autókkal

De ha már valakit ennyi megfog hagy ne mondjam ki hogy annak hol az IQ-ja 😄

#82490 én is szoktam szörpikézni -.- <#idiota>
Szabi
külön könyörgésre lehetne, de ahhoz meg nincs türelmem, BF BC2-t és BF2+összes dlc-t kéne "átrakatnom" , meg még vagy 5-6 játékot lehetne átrakni steam-rõl originre 😄

"Nulla tenaci invia est via"