Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Simraceway: tigris013
#82545 : A Porsche-t nagyon, de nagyon elkurenyákolták!
DISCORD: grimanddark
de az a kocsi brutális B-ben és én most nagyon jól érzem magam a rosewood-on az idõim döntögetése közben 😊
mellesleg, most sikerült mennem az 545 eclipsel 1.32-t azon a pályán 4 sec headstartal. az a kocsi is veszélyes lesz maxon
légy türelmes
<#kacsint>#kacsint>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Összeségében az Eclipse jobb az egyenesebb pályákon, de még kanyargóson még nem teszteltem
Megj. a GXP kb. ugyanúgy megy IGC-ért, sõt jobban gyorsul, fordul mint az MR, és nitróban sem marad el tõle, sora vertem õket 3*-os slill-ekkel, csak a dupla utántöltõsök mentek el.
Megj2.: a Diablo is gyorsabb 303-al megy, míg az MR csak 296-al.
#82522 Hiába nagyobb a végsebesség, ha alig gyorsul és fordul, mint pl. a Challenger. Az 235-el megy E spec-ben.
E-s olytályon
végsebesség 211 Km/h
gyorsulás: silvia s15( rajtnál viszon nem mert az Eclipse elsõ kerekes)
kanyarodás: kicsivel gyengébb mint a silvia, de jobb mint a scirocco
Ellentétbe
Silvia S15
Végsebesség 205 Km/h
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Kapcsold ki a trainer-t és úgy megy másoknál! <#mf1>#mf1>
#82516 Nálam semmi gond. <#wave>#wave>
igazából most csak 1 autó van amit meg akarok venni, az mr2 b-spec
Ha nem fontos akkor én várnék a helyedben a szülinap itt van nem soká és akkor talán sok minden le lesz árazva ill. a TopUp is lehet jó lesz, mint karácson környékén.
Megj.: Akkor te leszel 1-2 ember beszerzõje (ha ott dolgozol), különben nem rég vagy 2 hónapig 2500-ért adták ott is.
#82512 Nekem néha beragad a PU az a legjobb, na meg nem lehet írni a végén 1-2 faszkalapnak, mert nem tud normálisan végigmenni egy pályán. <#falbav>#falbav>
Hajaj holnap hazaérek remélem megérett az almalém...
Project D|Rare Car Collector|
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mellesleg kb 3000 ft-ra jön ki a starter pakk is nekem, mivel ott dolgozok beszerzési áron kapom, viszont ahoz nem kapok vinyl pakkot és az jól jönne a matricázás mániámhoz 😊
Különben pár hónapja (februárban) akciós volt be is lett linkelve, a Shift 1-2, ProStreet és az Undercover pakkban nem is egy veszélyes áron 7.49 $-ért (jelenleg 1600Ft lenne).
#82376 Azért erre ne vegyél mérget, az orgin max. a bejelentkezésnél ad elsõbbséget (ha ad), de ha fent vagy a szeron az már ugyanaz. Ha kifogsz egy „jó helyet” rajta, ahol épp stabil és nem dob le, különben tök mindegy. Engem múlt héten mindenhonnan ugyanúgy kivágott, ezen a héten meg nem, lehet még nem lassítják annyira a szervert mint egy hete. Különben most az EU nálam stabilabb volt, néha kibírt 3-4 órát, de van hogy 20 perc alatt 3x is levág.
#82444 A Lengyel mindenképp olcsóbb 8000 boost 2500 – 3000Ft árfolyamtól függõen. Ha nincs számlád bemész egy UniCredit bankba és feltöltöd a megnyitott PayPal számládat befizetéssel, azért személyi nem árt hozzá, ill. utalsz egy másik számláról (ez drágább az illeték miatt).
Megj.: szerintem könnyebb nyitni egy számlát vagy kártyát igényelni (elektron=elektronikusan felhasználható, tehát NET-en), Visa a javasolt azon biztos megy, mert nem mindegyik dombornyomásún jó, ahogy olvastam (pedig mennie kéne az összes dombor nyomottnak).
Másik lehetõség elsétálsz egy OMW kúthoz PaySafeCard-ért és veszel amennyit szeretnél. Itt annyi a hátrány hogy egy 8000-es csomag 3000Ft körül van az adó miatt, viszont nem kell hozzá semmi.
Megj2.: mindenképp olcsóbb mindkét fenti lehetõség a magyarnál, ha nem számoljuk starternál a 3 ingyen autót = garázshelynek jó csak (de kinek nincs most már az), ráadásul a TopUp néha elég jó és ugye az csak a honlapon van.
Ui.: nem árt megnézni milyen lehetõséget dob a honlap, mert az sem egyforma mindenkinek.
#82490 én is szoktam szörpikézni -.- <#idiota>#idiota>