94802
-
#109 (igen, a nappalnak örülök) -
#108 remélhetőleg azért nem :)
a screenshooton lehet látni, hogy Palmont Cityben ezúttal nappal lesz, ráadásul azért nem hagyták úgy a textúrákat és a környezetet sem. én nagyon várom már, hogy Európába is elhozzák... Tajvanba most épp nem akarok kiköltözni :) -
#107 Szerintem olyan lesz mint a drift city. De mivel gondolom nem ismered, elmagyarázom. Ott annyit kellett, hogy a játék elején választasz egy kezdőautót. Elvileg akkor még nincs pénzed tuningra. Na és ezután már szabadon járhattál-kelhettél a városokban. Lehetett küldetéseket felvenni, (általában: gyere ide, vidd el ezt oda, stb. tipúsú küldik) versenyezni meg ilyesféléket. De itt igazából nem tudom :D -
#106 Ettől függetlenül a kérdésemre a válasz továbbra is érdekel! -
RYO21 #105 állítólag lesz benne single player -
#104 Lehet én vagyok a debil (de nem toltam még multis autós game-el soha) de akkor ebben csak más játékosok ellen kell állandóan versenyezni vagy hogy lesz a játékmenet? -
#103 nem shift hanem world online -
#102 = ronda és unalmas lesz (feltéve h valaki kijátszotta az elődöket)
:) -
#101 mivel a Carbon grafikai motorjára épül a játék (azt polírozzák fel egy picit), ez erősen tarthatónak tűnik. -
#100 carbon gépigény megint akkorát hazudott az ea mint a fél világegyetem. -
#99 pár infó a Shiftről:
- nem biztos, hogy az egész ingyenes lesz
- a gépigénye a Carbonéhoz hasonló lesz
- összekapcsolják Palmont és Rockport Cityt (most wanted és carbon városai)
itt az egész interjú -
#98 #95: nem Shift-es oldal, hanem NFS oldal.
#96: A témaindítónak nincsenek extra jogai, de a házigazdának sem sok, maximum felelősége. A topik bezárásához sokkal több kellm mint ami itt zajlik.
-
ldavid #97 miért is? -
RYO21 #96 úgy érzem topikzárás lesz... -
RYO21 #95 ez nem a nfs shift topik! -
RYO21 #94 kellene csinálni bannert -
RYO21 #93 a hivatalos website:
Need For Speed World Online -
#92 Hali! -
#91 Sziasztok!Szerintem jó lesz a game de azon 1 kicsit csalódtam hogy pályákon kell versenyezni!:(Nekem jobban tetszik a szabad utcai versenyek stilus!:)Viszont még semmi gépigény semmi! Ez 1 NFS-el foglalkozó oldal.Aki nem ismeri:NFS Hungary -
#90 "Az Electronic Arts állítólag egyelőre kizárólag a keleti piacon tervezi megjelentetni a játékot, ahogy azt a FIFA Online 2-vel is tette. Ázsiában elsősorban az MMO-k keresettek PC-n"
mondom én, hogy balfasz az EA. Európában, Amcsiban ott nem az MMO-k a legkeresettebbek?
Dehogyisnem! csak egy játékot említsek meg: WoW
Kíváncsi vagyok fél év alatt mekkora foshalmazt fog összehozni megint. -
#89 az soha nem lesz olyan mint a tdu. az EA az hülye és kész. nem tudja mi kel la népnek. -
#88 ez 3x szarabb lesz mint az előzőek. -
#87 (kivéve a második :P) -
RYO21 #86 illetve
de van még egy... -
RYO21 #85
NFSITALIA.COM -
RYO21 #84 vannak képek!!! mingyárt linkelek -
HUN BECSEHELY #83 Szerintem olyan lessz mint a Project Torque.Szerintem. -
High end PC #82 Csak nehogy Underground-szerű autólista legyen, az összes, tizenkettő NFS közül az Underground részek voltak a legunalmasabbak. -
Szabi1991 #81 a Drift City-ben is van hatalmas szabadon bejárható terület, ingyenes is, mégse lett az év játéka ;) -
#80 Remélem a fizika nem lesz túl arcade-os... -
High end PC #79 háhh, szabadon bejárhatóó terület online :D
megvan számomra a TDU utódja :D -
#78 Az mekkora játék! :D -
RYO21 #77 mint a drift city -
#76 Lehet hogy mégis olyan tetszetős féle lesz ez :D -
RYO21 #75 Publikus verzió megjelenése Ázsiában -
#74 Nem tudom de a kinyait nem szúrhattam be mert az a betűtípus nekem nincs telepítve... :P -
RYO21 #73 ez héber? -
#72 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!มีรถยนต์หลายอย่างรวดเร็ววิ่งไปที่โหมดเล่นเพื่อให้หนึ่งของเงิน -
High end PC #71 -
RYO21 #70 hai