Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az jó mert most úgy is eszek 😄

Simraceway: tigris013

goregrind
Bocs, de szeretnék játszani ma egész nap! Szóval nem merek kockáztatni!
<#vigyor3>

DISCORD: grimanddark

na akkor felmegyek azt próbáljuk ki

goregrind
Érdekesnek érdekes, de ez történt! Akárhogy is agyalsz, valamiért nálad hanyigált csak ki, elõtte utána (azóta) nem...

érdekes akkor a többieket miért nem dobja ki

goregrind
Mennék én privátot veled de félek attól, hogy ismét 32 hibaüzenettel vág ki a játék! Valamilyen rossz ómen ragadhatott rád! <#idiota>

Gempahun, nem most jöttem a játékba, de ennek mi köze a problémámhoz?
Nincs alt+F4, jó a netem, nem léptem ki versenybõl.
És igenis zaklatom az EA-t, mert elbaltázta a szombat esti szórakozásomat.

(a szerencsétlent meg ki kérem magamnak, hogy beszélsz te rólam, én megadom mindenkinek a tiszteletet, de el is várom)
még azt is bevállalom hogy profilt cseréljünk én tesztelem a bugattit(akinek van) õk pedig megtanulhatják az igazi jó autót vezetni

Uncsi.
Gempa sztorija érdekelne - most akkor kufircolt egy jó nagyot az este a párjával? Megöl a kiváncsiság már a tegnapi infomorzsái után.
de senki nem jön privátot hogy leteszteljem(vajon miért? ezért megyek másokkal versenyezni)

tutuhawer
nem vágom, miért jobb üzlet a ruszkikkal spanolni, mint a magyarokkal. jó versenyzõk, leszegett fejjel mennek elõre, nagyon kedvelem õket ezért, de attól még alattomos, fasszopó népség. Perfection alias wolfgibkay nem véletlenül volt világ életében kiközösített, lenullázott , kinevetés tárgya. Inkább egyeztess a magyar bugatti-sofõrökkel, hidd el, ugyanúgy jó inormációt kapsz tõlük.
Amúgy jó reggelt neked is 😊
Viszlát, leléptem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Initial D-sek, van akinek megvan az összes Stage feliratozva? A seederek lusták voltak

Megrázó kép következik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Készült: ma

Project D|Rare Car Collector|

én azt már tudtam hogy a bugatti szar gyorsulása, és dragon nem jó, 24523 ill. perfect10n is írta

Amúgy szevasztok jó reggelt!

tutuhawer
igen, de jól látod, õ most csöppent a játékba. Honnan láttad?
http://world.needforspeed.com/SpeedAPI/ws/game/nfsw/driver/gtc376/badges
Veritax válasza a legjobb, hozzáteszem Kaoszgolyo okoskodását, nyilván az EA miatt lett ilyen okádék a játék. Ami vicces, hogy nem tudunk mit tenni, bug itt, hiba ott, kidob, ledob, nem enged vissza... akkor nem megyek vissza. A társaságot megpróbálom összeszedni másik játékba, ha van, vagy várjunk együtt egy új játékot... nem könnyû versenyezni a NFSW-ben, az tény

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

#84041 Amíg a játék nem lép elõre, mindig rosszabb lesz a helyzet. Jómagam innen csak pár emberben bízom, mert õket ismerem valamennyire. Másoknak is hiszek, de nincs mögötte komolyabb bizalom. Szerintem más is így van vele, köszönhetõen az irigységnek és kétkedésnek. Nincs bizalom, ezért züllik a közösség. A dolog az EA töketlenségébõl indult ki, és mivel keveset tettek a fura jelenségek és csalások ellen, nem teremtettek egyenlõ feltételeket, ezért a játékosok nem tudnak mihez viszonyítani, nem tudnak mire építeni, összezavarodtak, és elvesztették egymásban (de minimum az ismeretlenekben) a bizalmat.

#84058 A perfekt starthoz nem kell trainer, csak odafigyelés. Mondjuk én inkább nem gondolok rá, mert zsigerbõl általában jobb vagyok a pályán mint észbõl.<#buck>

#84064 A többfogásos ebédnek is megvan az ízélmény szempontjából legjobb sorrendje.

Mindenkivel megesett már, de tudtommal senkinek nincs elégséges bizonyítéka.

#84087 Szerintem ez a jelenség olyan, mint amikor jó ütemben jönnek a civilek. A játék sajátossága. Nevezzük szerencsének. Ha valaki így kerül be a top tízbe, nekem okés. Mert videó alapján úgysem mondja meg senki, hogy ki csalt és ki nem. Vagyis megmondja, megmondják ezren is, de nem biztos, hogy igaz. A kétségességen van a hangsúly. A videód (vagy bármelyik hasonló videó) alapján csalhattál is, vagy a szerverhúzásnak vagy a speedbugnak nevezett dolog is történhetett, de lehet új elméleteket is felállítani... Elegendõ bizonyíték szerintem sosem lesz, leszámítva azt, amikor az illetõ bevallja, hogy csalt.

légy türelmes

ja értem 😊

úgy csak akkor ha befagy, de hál istennek mostanában egész jól megy nálam a játék. nem szokott befagyni

de versenyben mikor már kezd be tölteni??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nem mert már alszik a párom és azért nem

szerintem ez f@szság.
én mindig alt+f4-el lépek ki és nem szokott szórakozni mostanában a bejutással.

nem játszol már ?

Hát elöferdûl az ilyen

na akkor én is hiába maszekoltam azért hogy egy ezrest feltöltsek... csak várnom kellett volna xD mert ha jól emlékszem akkor engem is net miatt dobott ki a game és nem engedett vissza... de mivel itt azt mondta valaki hogy nyomjak fel legalább egy ezrest és vissza enged így azt tettem... xDxDxDxD ezért melóztam ebben a dög melegben 2 kemény órát xDxDxD

Jobb választ nem tudtel volna adni ennek a szerencsétlennek ?😄

Szia na akkor mivel látom hogy most csöpentél bele a játékba ézért tisztába legyél a dolgokall
1 Ha Alt+F4-ezel akkor persze hogy osztja a Kicket de nem kell agódni max 4órás ez a kick amig a szerver átt vízgál
2 Ha a net miatt van akkor úgyan az a procedúra
3 Ha a versenyen ki lépel miútán elkezdödöt 20 masodperc allat és megint úgyan ez a procedúra

És nem kell az Eat zaklatni mert ez pont egy csalás miat lett ez meg csinálva szal annyit mondok neked hogy vársz 4órát és vissza mehetel.

Ez a játék sose lesz normális.. sajnos.. pedig még 2x ennyien minimum játszanának vele..
Szevasztok!
Komolyan fel vagyok háborodva. Egy privát verseny után kidob error code 20004-el és utána nem enged vissza: authentication is temporarily unavailable, please try again later
(azonosítás átmenetileg nem mûködik, kérjük, próbálja meg késõbb)
Honnan veszik a bátorságot, hogy ne engedjenek játszani?
A részemrõl betartottam minden szabályt, tartsák be õk is, pláne, hogy áldoztam a játékra, nem is keveset.
Hétvégén van idõm igazán áldozni a játék örömének, végre együtt lenne a társaság, akikkel régóta együtt
játszunk és tessék 😞
Írtam az EAhelp-re, de most van szombat, most van együtt a csapat.
Miért kell elüldözni azt, aki kitart a játék mellett, minden hiba és bosszúság dacára?
BONESAI

NFSW: BONESAI

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
felnézek

Nem rex Timi

BONESAI

Már te is kezded F1<#kocsog>? <#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI

Gempa, Rex és én némán.

Balathruin

BONESAI
te meg TIMIGIRL?

nem
Van 2en vagyunk 😄

nekem az car packból jött de sajnos nem tudom hogy vehetõ-e még

BONESAI
van élet TSen pöcsök?

a rendõr Rx8 vehetõ még? ha igen mennyibe fáj?

köszi

oké, frissitettem az idõt és a képet az oldalon

Apex Us-en állandóan kidobált Apex-Eu-n meg semmi baja nincs. Mi ez régiókorlátozás?<#merges2>
Azt olvastam hogy ma ingyenes a TH Revial
de javítottam

jaaa, köszi.
azthittem valami ismeretlen játék 😄

Car packból ezúttal nissan Zero-Yon esett. Tetszetõs. (És vééégre nem nissan 200 sx green)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

na hazaértem végre. jöhetnek az idõk és a képek, ha javitott valaki.

First Stage? lemaradtam valamirõl? 😊