Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
<#vigyor3>#vigyor3>
DISCORD: grimanddark
Nincs alt+F4, jó a netem, nem léptem ki versenybõl.
És igenis zaklatom az EA-t, mert elbaltázta a szombat esti szórakozásomat.
(a szerencsétlent meg ki kérem magamnak, hogy beszélsz te rólam, én megadom mindenkinek a tiszteletet, de el is várom)
Gempa sztorija érdekelne - most akkor kufircolt egy jó nagyot az este a párjával? Megöl a kiváncsiság már a tegnapi infomorzsái után.
Amúgy jó reggelt neked is 😊
Viszlát, leléptem
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megrázó kép következik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Készült: ma
Project D|Rare Car Collector|
Amúgy szevasztok jó reggelt!
http://world.needforspeed.com/SpeedAPI/ws/game/nfsw/driver/gtc376/badges
Veritax válasza a legjobb, hozzáteszem Kaoszgolyo okoskodását, nyilván az EA miatt lett ilyen okádék a játék. Ami vicces, hogy nem tudunk mit tenni, bug itt, hiba ott, kidob, ledob, nem enged vissza... akkor nem megyek vissza. A társaságot megpróbálom összeszedni másik játékba, ha van, vagy várjunk együtt egy új játékot... nem könnyû versenyezni a NFSW-ben, az tény
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#84058 A perfekt starthoz nem kell trainer, csak odafigyelés. Mondjuk én inkább nem gondolok rá, mert zsigerbõl általában jobb vagyok a pályán mint észbõl.<#buck>#buck>
#84064 A többfogásos ebédnek is megvan az ízélmény szempontjából legjobb sorrendje.
Mindenkivel megesett már, de tudtommal senkinek nincs elégséges bizonyítéka.
#84087 Szerintem ez a jelenség olyan, mint amikor jó ütemben jönnek a civilek. A játék sajátossága. Nevezzük szerencsének. Ha valaki így kerül be a top tízbe, nekem okés. Mert videó alapján úgysem mondja meg senki, hogy ki csalt és ki nem. Vagyis megmondja, megmondják ezren is, de nem biztos, hogy igaz. A kétségességen van a hangsúly. A videód (vagy bármelyik hasonló videó) alapján csalhattál is, vagy a szerverhúzásnak vagy a speedbugnak nevezett dolog is történhetett, de lehet új elméleteket is felállítani... Elegendõ bizonyíték szerintem sosem lesz, leszámítva azt, amikor az illetõ bevallja, hogy csalt.
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
én mindig alt+f4-el lépek ki és nem szokott szórakozni mostanában a bejutással.

1 Ha Alt+F4-ezel akkor persze hogy osztja a Kicket de nem kell agódni max 4órás ez a kick amig a szerver átt vízgál
2 Ha a net miatt van akkor úgyan az a procedúra
3 Ha a versenyen ki lépel miútán elkezdödöt 20 masodperc allat és megint úgyan ez a procedúra
És nem kell az Eat zaklatni mert ez pont egy csalás miat lett ez meg csinálva szal annyit mondok neked hogy vársz 4órát és vissza mehetel.
Komolyan fel vagyok háborodva. Egy privát verseny után kidob error code 20004-el és utána nem enged vissza: authentication is temporarily unavailable, please try again later
(azonosítás átmenetileg nem mûködik, kérjük, próbálja meg késõbb)
Honnan veszik a bátorságot, hogy ne engedjenek játszani?
A részemrõl betartottam minden szabályt, tartsák be õk is, pláne, hogy áldoztam a játékra, nem is keveset.
Hétvégén van idõm igazán áldozni a játék örömének, végre együtt lenne a társaság, akikkel régóta együtt
játszunk és tessék 😞
Írtam az EAhelp-re, de most van szombat, most van együtt a csapat.
Miért kell elüldözni azt, aki kitart a játék mellett, minden hiba és bosszúság dacára?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Balathruin
azthittem valami ismeretlen játék 😄
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
First Stage? lemaradtam valamirõl? 😊