Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Nismo-t meg jól elcseszték, hányni volna kedvem tõle így most, pedig azt szerettem vezetni <#szomoru2>
Az lfa-t rendesen felhúzták.. sose ment ilyen jól <#eljen><#nevetes1><#zavart1>
nálam a bandicam buzizta a kocsi irányitását + az fps sem volt túl jó
a fraps jól ment csak rohadt nagy fájlokat csinál
jelenleg az action-nél maradtam. kisebb fájlok, jobb fps, és nem basztatja az irányithatóságot

Ryder159
Mert a FRAPS nem használ felvétel közben Codec-et, hanem egy "nyers formátumot" kapsz, ezáltal FRAPS-el a legszebb a minõség és azzal a legjobb dolgozni...

Fraps nem eszik sok FPS-t, de sok helyet igényel. A bandi több FPS-t eszik, de kevesebb hely kell neki, az Action-t nem tudom, de szerintem az olyan Fraps és a Bandi közötti.

Balathruin

Fõleg ettõl gondolom:
#84798 <#hehe><#idiota>
na léptem holnap meló, szevasztok jó éjt

Simraceway: tigris013

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
Nekem is jól esne ha legalább egy hsz kapcsolódna a néha beszúrt autóalkotásaimra higgyétek inspirálóan hatna nem csak rám de most tomidriver is dagad a büszkeségtõl hogy kapott pár likeot😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

dupla rep és cash van srácok...

20k-t ad high stakes dupla pénz van?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Szerintem egész jó lett<#taps><#taps><#taps>
Szerintem még több kocsi lesz akciós a héten mert ma hozzátették a rendõrös kocsikat és ott van hogy "daily sales" szóval szerintem hosszabb lesz az a lista
RoboKutya78
szééép😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kösz, de nem

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
késõre jár már, álmodj szépeket

NFSW: BONESAI

Mit mit kommentálsz bazdmeg...mirõl beszélsz, inkább kapcsold be a trainert és fussál idõket az apucitól szerzet F1-el!

BONESAI
miért mindig fogyatékosok festik az autóid Timi? egyszer festhetnéd már magadnak..

(katt a képekre)

Milyen lett a kis bömbös? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BONESAI
jól tetted, hogy ide jöttél.. itt tényleg mindenki "nagyon" okos 😊

csak viccelek, itt mindig találsz segítséget
esetleg vegyél fel a játékban és ha fent vagyok kérdezhetsz ott is

Köszi a válaszokat, akkor nem is gondolkodom rajta, vásárlás elvetve. Adok a tapasztaltabbak véleményére, azért is reggeltem a fórumra nemrég mert sok hasznos dolgot olvastam már itt. Ma kivételesen olcsóbb a speedboost, 2 autó is jár hozzá, meg car prize card, és egyéb finomságok. Valami oksabbra költöm akkor.
BONESAI
Ne gondolkodj rajta, nagyon nem éri meg az az autó.. hiába akciós, meg jól néz ki.. ebben a játékban sajnos nem a külsõ diktál. Vegyél Agera-t vagy Cinque-t, esetleg F1-et.

Köszi, akkor inkább gondolkodom rajta még.
Car packból esett nekem annó,1950-ért semmit nem ér!

tessék egy kis zene az elektro kedvelõknek 😄

[/spoiler]

Csak gyûjtõknek,nekem van!!!

Sziasztok. A Chevrolete Corvette ZR1-et A-Specre tuningolva 6230 Boost-ért adják most. Erdemes megvenni versenyre? Vagy csak szép autó nagyon? Nekem tetszik 😊
Közben leesett!<#phone>

én a 918 concept-re gondoltam

Amúgy a bugattira kondoltam te meg lehet a porsche-ra!

Úgy mondanám jó kezekben felveszi a versenyt a többivel,mondom ezt úgy hogy én még nem használtam de multiban eddig nálam nem zavartak sok vizet mondjuk ez lehet azért van mert a többség aki rendelkezik vele víz!

A Fraps és a Linkek|Egyéb menüpontban lévõ felvevõk között mennyi a különbség? A Fraps-ot ismerem, az van nekem. Esetleg kevésbé eszi a gépet az a kettõ?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ez komoly....na mondom kipróbálom az uj dragot..bmw z4 gt3 jó is lesz...már kijovok a tunelbõl beveszem a kanyart látom jön mellettem valaki/valami...hu vajon meg lesz ,megelõzöm ,beérek elõtte?-tettem fel magamnak a kérdést....tulajdonképp mindegy volt helyezés szempontjából,mint késõbb kiderült ez a taxi nem volt ellenfél,biztos csak a következõ taxi film forgatására igyekezett....
Elsõnek le kell húzni az embereket, hogy az ingyen ajándékba adott dolgok ne tegyenek keresztbe a költségvetésnek.
Hol élsz te? Ebben a játékban kapitalizmus van, semmi sincs ingyé'.
Amúgy látom hogy a nemzetközi helyzet fokozódik.

én próbálgattam azt a gépet anno és szerintem ellenfele lesz majd az F1-nek ha végre berakják a játékba.

SALE: Most ugyanannyiért több Booostot kapsz, ha jól számolom 15%-kal, illetve egy új csomag is be lett vezetve.
Akkor kétszeres dupla,nagy kaland!

Mert lehet, hogy kapunk...?

légy türelmes

Miért nem veszel 10 naposat 500 SB,piti összeg ha már örülnél neki?

Ezt is csak összehányták (szerintem inkább összefosták, mivel egy rakás szar), mint minden mást. <#gunyos1> Szomorú.

légy türelmes

Fasza volt. <#gonosz1>

én inkább most 2x cash-nek örülnék mert akkor tudok acsikat csinálni a bugattihoz

nem lesz showtime, és igen car changer, de mivel csak alap silvia volt a troll profilban csak tuning nélkül teszteltem. De kihozhatom nektek a 918-at mert az már régóta ben van és nem tudni mikor jön hogy kell e rá boost-ot tartalékolni

A tavalyi ünneplés:

-500-600 különbözõ nyeremény játékokon. (Spot the devs, FLASH!, stb.)
-1000 SB
-Camaro ZL1 ingyen
-Year 2 plate ingyen
-Year 2 neon (fúj) ingyen
-'Aláírt háttérkép szeretett Devjeinktõl (M. D.)...
-Hogyan készül egy autó? sorozat
-2x XP
-Sesto Elemento, mint STD autó elérhetõ lett
-Year 2 Matricák
Carchanger, vagy valaki accountján próbálod? <#eplus2>

Showtime

bocsánatot kérek mindenkitõl de teszteltem a bugatti-t. képet ha akartok feltehetek hogy hogyan csináltam

igen közben én is rájuk találtam 😄
nem vitték eddig túlzásba, de majd holnap kiderül mit alkotnak